2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İşte 2 boyutluysa anlaşılmıyo heralde yaa bende anlamadımki bişey..
4 boyutluda daha net belli oluyo anladığım kadarıyla..
Uff bakalım gidip görcez artık
Kafam gittikce daha fazla karışıyoooooooooooo..
Yaptıranlar olursa bilgi versinler bize yahuuu..
Kaç boyutluya girdiler gördülermi bebişlerini falan diye..

Kızlar bu arada bizim üçüncü bebeğimizin de cinsiyeti belli oldu :)))

2 prense 1 prenses kız kardeş geliyor :))))))))))))))

İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.

Gözünaydın cnm hayırlı olursun kısçen..

Kadına yönelik şiddeti destekliyorum ancak içten gelen minik bir tekmeyse
bayıldım buna yaaaaaaaa

evet bana da pahalı geldi ama bakalım 14,30 da şifaya gidicem muayeneye orası da 200 gibi falan derse acıbademi tercih ederim doç. çekiyormuş dedi telefondaki ama yine de dileğim doktorun hiç gerek görmemesi tabi

Kızlar bu arada bizim üçüncü bebeğimizin de cinsiyeti belli oldu :)))

2 prense 1 prenses kız kardeş geliyor :))))))))))))))

İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.
maşallah hepiniz ne güzellll.....

misspoem öncelikle süt içmek zorunda degilsin, yogurt veya peynir de yiyebilirsin bol bol, bi de o meyveli sütleri pek önermiyolar ya kendin hazırla meyveli sütünü ya da nesquik kullan, o hazır meyveli sütlere gore daha az zararlıymış, ben nesquikli ya da muzlu süt içiyorum kendim yapıyorum
saat 7ile 8 arası yuruyorum canım, hava az da olsa serinliyor

en sağlıklı beslenme yollarını öğrenmek ve fazla kilo almamak için diyetisyene gitmeyi düşüneniniz var mı çok geç olmadan?
kontrol altında olursak hem daha sağlıklı besleriz bebişlerimizi hem de fazla kilo almayız diye düşünüyorum

cnm ablam renkli ultrsyona girmişti bebeğin resmi nasıl dı öyle çıktı harikaydı bayılmıştımm yaa

Teşekkür ederim canlarımmm. Sanki ilaç daha verilmiş gibi geldi bana şimdi huzurlu oldummm. Böyle burda ki paylaşım çok güzell bana göre. çünkü insan dr unu sevsede dr bişey atlayabilr paylaşımlar sayesinde önlem alabiliriz.

canım ben şu an 20.haftamdayım , ebe aradı bugun sağlık ocağından. haftaya gel dedi. 21.haftada yapıyoruz ilk dozu dedi. iki doz yapacaklarmış.

canım ben şu an akşam 9-10 arası serinlikte açık havada yürüyorum ama bu koşu bandı olayını bende düşünüyorum, kasım aralıkda soğukta yürünmez.

ben yaptırıdm canım trisomy 18 değerim 1 / 2026
yaş riski 1/480küsür
AFP de vardı ama hatırlamıyorum

süt içemeyen arkadaşlar ben, sıcak süt sevmem, soğuk süt mideme gaz yapar. ben sütü gece yatarken bardağa koyar yatarım. sabaha kadar o oda ısısına gelir. sabah uyanıncada bi dikişte hüüp yaparım.
bende pimpirikleniyorum acaba kalsiyumum az mı geliyor diye. şimdiye kadar 3 kez kanadı dişim ama korkuyorum. benim kalsiyum kaynaklarım sigara paketi kadar peynir, 350 ml süt, bir kase yoğurt. elevit içiyorum. salata hergün yerim. yetermi ki? ilave kalsiyum hapı , balık yağı hapı ve demir hapı almak lazımmı bilemiyorum. cuma günü sorucam inşallah doktoruma.

Canım geçen haftada ben öyle olmuştum,
Hatta o kadar gerdi ki beni hissetmemek, arada başka bi dr ye gittim.
Dr ye gidip rahatladım,akşam kımıldamaya başladı yaramaz
Stres etkiliyor canım sakin ol.
Zaten şimdi hepsini hissedemezmişiz.
Dr lere bakarsan hatta hissediyor olamazmışız, erkenmiş:)
Ben o zaman kendi dr mi de aramıştım,o da şimdi hareketler çok tutarlı olmaz bi kaç gün hissetmeyebilirsin henüz çok küçük demişti.Senin de daha 18 haftalık, belki pozisyonundan dolayı da hissedemiyor olabilirsin,

bence en güzelini yapıyorsun Allah bebeklerini korusun canım

kızlar doktorum sadece ikili test yaptı, 3lü,4lü, AFTden bahsetmedi, bi dahaki gidişimde 20 haftalık olcam, sizce arayıp sorayım mı yoksa yaptırmayım mı? aranızda sadece ikiliyi yaptıran var mı?
bu topikte genelde 2li yaptıran oldu benim doktorum istemedi gerek yok dedi ben kılı kırkyaran biriyim ama bu konuda kalbimi ferah tutup dua ediyorum sadece

9 ay gecmıomus zaten bu korku bu merak....ben dr. da cıkarken kus gıbı hıssedıyorum kendımı...1 hafta sonra baslıo yıne telaslanmam.... :)
kımselere de dıemıorum artık...psıkologa gıt dıolar
hepimiz aynıyız herhalde bende hep kabuslar görüyorum dr pasiflora verdi dün içtim güzel uyudum

netten okumuştum hamilelik öncesi kullanan varsa uygun bir hızla yani dengeni kaybetmeyecek şekilde kullanılabilir diyiyordu benim de dr önermedi ama benim sanki kılcal damarlarım arttıyor kıramplar girmeye başladı en önemli çaresi yürüyüşmüş dışarıda sıcaklardan dolayı yürüyemiyorum karar veremedim evde yok bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da açıkcası

ben ne yeyip ne yemeyeceğimi gayet iyi biliyorumda uymak konusunda yeteneksizim uyabilirsen git canım gebeliğinde rejim yapan bir arkadaşım vardı dr söylemişti ekmek , kızartma kilo aldıracak şeyler yememişti 7 kilo almıştı istersen dr nada sorup 1 ay bir dene

Son düzenleme:
cnm ablam renkli ultrsyona girmişti bebeğin resmi nasıl dı öyle çıktı harikaydı bayılmıştımm yaa

Detaylı yapılırkenmi renkli ultrsna girmişti ablan cnm?
Detaylı yapılırken net göremezsem bebişimi napim artık renkli ultrsonu olan bi doktora gidip kaçamak yaparm

canım ben şu an 20.haftamdayım , ebe aradı bugun sağlık ocağından. haftaya gel dedi. 21.haftada yapıyoruz ilk dozu dedi. iki doz yapacaklarmış.

Bende 2 doz diye biliyorum..
İlki 20. haftadan snra 2.si hakkında daha fikrim yok

kızlar benim diş etlerim kanamaya başladı 2 gündür. doktora gittimde sadece acıma vardı gargara verdi. acaba diş hekımıne mı gitsem. dişlerimden olmak istemıyorum
bildiğim kadarıyla vitamin eksikliğinden oluyor bebek aşırı derecede vitamin çektiğinden hamileleikte çok diş problemi yaşanıyor.ilk 3 ay ve son üç ay müdahale etmiyorlar.3-6 aylara arsı ne gerekiyorsa yapıyoruz demişti diş hekimi arkadaşım.

genelde hamilelere verilen liste boyle canım. bu listeye uyunca anne az alıyor bebek çok alıyormuş.

2000 kalorilik diyet listesi 1

sabah
1 kibrit kutusu peynir yada 1 yumurta
2 ince dilim kepek ekmeği
salatalık-domates

kuşluk
2 adet meyva
1 bardak ayran

öğlen
2 köfte kadar et
4 yemek kaşığı sebze yemepi
6 yemek kaşığı pilav yada makarna
salata
2 ince dilim ekmek

ikindi
2 adet meyva
1 bardak ayran

akşam
3 köfte kadar et
4 yemek kaşığı sebze yemepi
6 yemek kaşığı pilav yada makarna
salata
2 ince dilim ekmek

yatmadan önce
1 meyva
1 bardak süt

2000 kalorilik diyet listesi 2

SABAH:
şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
3 dilim ekmek
domates -salatalık

ARA:
2 porsiyon meyve

ÖĞLEN:
8 yemek kaşığı etsz sebze yemeği
(1kg sebze yemeğine 3 çorba kaşığı sıvıyağ koyulmalıdır)
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek

İKİNDİ:
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 porsiyon meyve

AKŞAM:
1 kase yağsız çorba
3 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık
salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağlı)
2 dilim ekmek

GECE:
1 su bardağı süt
2 porsiyon meyve

canım çok sagol, hangisini tuketecez şimdi onu anlamadım:) bi de ben o kadar et yiyemem

bizim çocuklarımız başkalarını geriyor zaten bana da herkes neden yapmıyorsunuz diye soruyorlardı sanki biz bilmiyoruz ben çok takmazdım ama eşim çok üzülürdü bizim ilk denememiz de oldu ALLAHIMA bin şükür ama tedavi sırasında yaşadıklarımızı bir biz biliriz birde Allah çok zordu bende ohsss gelişti dr tranfer yapma konusun da tereddüt yaşadı (bu arada embriyolarımız dondurulamadı yaşayamamışlar)Allahdan dr çok iyi bir insan doğru tedaviyi uyguladı sonuç çok güzel oldu ben çok şanslı hissediyorum kendimi
Allahım sanada sabırlar versin canım yaşadıklarını hayal bile edemem ama şimdi bir bebeğin var bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
yinede eşini tebrik ederim canım ömrünce hep kıymetini bilsin

canım ben hissetmiyorum henuz. 17. haftamdayım ama hissedenler var. ama sana tavsiyem sakın doktoru cinsiyet konusunda zorlama. ben 3 gün öncesine kadar kız sanıyordum bebeğimi cumartesi günü erkek olduğunu öğrendık. bir ay boyunca kızım diye sevdım oğlumu . oyuzden hayırlı zamanda öğrenırsın zaten acele etme
canım ben 17+6 da olacam tetanozun ilk dozunu. ebe bana böyle gün verdi yanlış mı verdi acaba :26:
anlaşılan bana diş hekımının yolu gözüktü.

öğle yemeğinde mümkün değil bu şekılde beslenem işyerınde. benım doktorum günde 1 dilim ekmek yıyeceksın sadece dedi de ben dayanamayıp yıyorum yıne. hele pilav bulguru bile bır servis kaşığını geçme dedi. buda 2 -3 kaşık yapar. yaw benım doktor mu çok acımasız ne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…