- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.181
canım çok sagol, hangisini tuketecez şimdi onu anlamadım:) bi de ben o kadar et yiyemem
Detaylı yapılırkenmi renkli ultrsna girmişti ablan cnm?
Detaylı yapılırken net göremezsem bebişimi napim artık renkli ultrsonu olan bi doktora gidip kaçamak yaparm
Bende 2 doz diye biliyorum..
İlki 20. haftadan snra 2.si hakkında daha fikrim yok
canım ben 17+6 da olacam tetanozun ilk dozunu. ebe bana böyle gün verdi yanlış mı verdi acaba :26:
kızlar benım doktorum aşı olsanda olur olmasanda gerek yok dedı off kafam çoook karısık ne yapmalı
slm kızlar herkes nasıl?
2.düzey usg için araştırma yapıyordum oğluma 2008 yılında bağdat caddesinde fetus görüntüleme merkezinde 250 ye yaptırdım şimdi pendik şifa tıp merkeziyle görüştüm sgk lıya 150 çok iyi diye düşündüm sizce nasıl fiyat?usg 3 boyutluymuş bu çevrede fiyatlar nasıl bilginiz varmı?
slm bayanlar
şimdi yakın zamanda doktora gidip bilgisi olan arkadaşlar bana bi açıklama yapa bilirmi tetenoz aşısı için saglık ocagına kayıt olunuyomuş kendi gittigimiz hastane bu aşıyı yapmıyomu ki saglık ocagına gidiyosunuz ona göre hareket edicem
slm bayanlar
şimdi yakın zamanda doktora gidip bilgisi olan arkadaşlar bana bi açıklama yapa bilirmi tetenoz aşısı için saglık ocagına kayıt olunuyomuş kendi gittigimiz hastane bu aşıyı yapmıyomu ki saglık ocagına gidiyosunuz ona göre hareket edicem
leylacım sen ilk gebeliğinde yaptırmadınmı?bildiğim kadarıyla sağlık ocakları yapıyor ama ben yaptırmıcam doktorum gerek yok dedi
Selam cnm..
Artık aile hekimleride gebelik takibi yapıyolar orda aile hekiminin dışında birde ebe var o seninle ilgileniyo..
Genelde onlar seni arıyolar ve gidip kayıt yaptırıyosun aşını oluyosun bebek doğdukdan sonrada aşılarını orda yaptırıyosun..
Beni aramadılar ben gittim kendim yaptırdım kaydı..
Tetenoz aşısı hastanede yapılmıyomu bilmiyorum ama yapılıyodur büyük ihtimalle..
Seni sağlık ocağından aramadılarmı daha?
Kaydını yaptırmadınmı?
ben de o kadar ekmek ve pilav yiyemem valla gülüm
benim uymaya çalıştığım listeyi yazayım
benim ayranım yoğurdum ve ekmeğim bu kadar çok değil ama.ekmek sabah kahvaltıda bir dilim kepekli.başka yok.pilav makarna sıfır.
ayran yoğurt artırmam gerek. akşam markete gideyim bari..
KAHVALTIDAN ÖNCE:
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı ılık süt
KAHVALTI (SABAH 8-9 ARASI)
2 Kibrit kutusu beyaz peynir veya 1 k.kutusu peynirle 1 yumurta
4-5 tuzsuz zeytin
2 ince dilim tam buğday ekmeği
domates-salatalık(sınırsız)
KUŞLUK (10-11)
1 Porsiyon meyve veya 4 diyet bisküvi
yanında mutlaka yarım su bardağı süt yoğurt veya 1 bardak ayran
-Meyvelerin süt yoğurtla alınması acıkmayı geciktiriyormuş-
ÖĞLE YEMEĞi 12-14
4 köfte kadar et veya 12 kaşık baklagil yemeği
yarım su bardağı yoğurt veya 1 bardak ayran
Bol salata(1 yemekkaşığı zeytinyağlı)
2 dilim tam tahıl ekmeği veya 1 dilim ekmek+1kase çorba
eğer hiç ekmek yemezseniz 2 yemek kaşığı bulgur,makarna veya pilav
İKİNDİ15-17
2 Porsiyon meyve veya 8 diyet bisküvi
AKŞAM Yatmadan 4 saat önce mutlaka yenmeli
16 yemek kaşığı sebze yemeği
(semiz,taze fasulye,bezelye,patlıcan,ıspanak,lahana, brokoli,bamya,börülce,mantar örnek verilebilir)
Yarım bardak yoğurt ve ya 1 bardak ayran
Bol salata
GECE-YATMADAN 2 SAAT ÖNCE-1 PORSİYON MEYVE
1 BARDAK SÜT
GÜNDE EN AZ 3 LİTRE SU İÇİLECEK 8 SAATTEN FAZLA UYUNMAYACAK
ŞEKER GÜNDE 3 KESME ŞEKERİ GEÇMEYECEK -ÇAY KAHVE İÇİYORSAK-
Bilemiyorum canım ebeye telefon açıp tekrar söyle istersen ben daha 20. haftamda değilim diye..
Sen bilirsin aile hekimin ne dedi?
Canım bende onu araştırdım..
Delte hosptl 150 cd veriyo 4 boyutlu
pendik hosptl 60lira+20tl muayne toplamda 80liraya denk geliyo ama 2 boyutlymş ultrsonu öyle söylediler ve cd flnda vermiyo..
Sema hastanesi 390
Pendik bölge hastaneside 200 oda 4 boyutlu ve cd veriyomuş..
Aklıma gelmemişti bak pendik şifaya sormak iyi hatırlattın peki cd veriyolarmıymış?
Bide telefondamı aldın fiyat bilgisini cnm?
slm bayanlar
Bilemiyorum canım ebeye telefon açıp tekrar söyle istersen ben daha 20. haftamda değilim diye..
Sen bilirsin aile hekimin ne dedi?
Canım bende onu araştırdım..
Delte hosptl 150 cd veriyo 4 boyutlu
pendik hosptl 60lira+20tl muayne toplamda 80liraya denk geliyo ama 2 boyutlymş ultrsonu öyle söylediler ve cd flnda vermiyo..
Sema hastanesi 390
Pendik bölge hastaneside 200 oda 4 boyutlu ve cd veriyomuş..
Aklıma gelmemişti bak pendik şifaya sormak iyi hatırlattın peki cd veriyolarmıymış?
Bide telefondamı aldın fiyat bilgisini cnm?
bu listeye uyuyormusun çok abartılı değil mi
delta küçükyalıdamıydı şeyda?
evet canım az önce telefonda aldım bilgiyi radyoloji uzmanı çok iyi tanınmış bi dr.cd sormadım ne zaman geleyim dedim dra bağladılar (necmettin bey) haftaya cumaya kadar gel izne ayrılıyorum bayram sonuna kadar yokum dedi haftayada 19+ oluyorum drum 22 hafta çektir demişti ama sanırım haftaya giderim sen kaçıncı haftanda gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?