2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gittiğinde kaçıncı haftanda oluyosun?acaba ben haftaya gitsem erkenmi ya bayram sonrasıda çok geç olur kararsız kaldım.evet canım bir tane dr o izindeyken yerine bakan olcakmı bilmiyorum yalnız pendik şifa hastanesi değil şifa tıp merkezi çarşının içindeki.

seni okuyunca kendimi kötü hissettim yaaaa ben günde iki öğün yiyorum ramazandan önce akşamları ekmek yemiyordum şimdi pideye dayanamıyorum ama makarna - pilav yapmıyorum kahvaltıdada ekmek çok yiyorum ara öüğnlerde meyve arada sırada bisküvi falan ama çok değil ceviz mutlaka yiyorum yaz dönemide olunca hiç balık yemediğimiz için ceviz mutlaka yiyorum su içmeye çalışıyorum süt kokuyor bana içemiyorum ama yoğut ve özellikle ayran içiyorum bu günden itibaren bir liste hazrlayayım bari hiç iyi beslenmiyorum yazık bebişime senide tebrik ederim çalışıyor olmana rağmen sağlıklı besleniyorsun çalışırken daha zor

aynen bende korkuyorum,

Yürüme bandında yürümemi doktorum yasakladı benim tatlım. denge sorunumuz olabilirmiş ve düşebilirmişiz. bence açık havada yürü.

tşk ederim , denge sorunu normalde var zaten

Merhaba kızlar laptop bozulmustu evde anca yenisini alabildik, bu sure icindede internetsiz kaldım malesef, umarım hepiniz iyisinizdir. Biz simdi tatildeyiz, ara ara girmeye calısacagım nete,,

İyi tatiller cnm..

Hmm 20+ larda oluyorum cnm o zmn..
Doktordan doktora değişiyo işte bilmiyorumki erkenmi olur senin için sor istersen doktoruna veya başka bi yer ara..
Bilmiyorum ben şifa tıp merkezini şifa hastanesini aradım orda da bi türlü bağlanamadı kapadım

Merhaba kızlar laptop bozulmustu evde anca yenisini alabildik, bu sure icindede internetsiz kaldım malesef, umarım hepiniz iyisinizdir. Biz simdi tatildeyiz, ara ara girmeye calısacagım nete,,

canım nasılsın bebeğin nasıl, cinsiyeti belli oldumu? hiç gelmiyorsun artık?

oruçmu tutuyorsun gülüm neden iki öğün yiyorsun? ben tutmuyorum oruç. ama iftar saati özellikle bi an içim sızlıyor, sofraya oturup ezanı beklemek ve o ilk yudum suyun ve içilen bi kase çorbanın mideye verdiği sıcaklık duygusunu o huzuru özlüyorum. benim şansıma işyerimde 3-4 çeşit sulu yemek çıkıyor. yemek çıkmasa fast food ya da kebap vs yemek zorunda olsak napardım bilmiyorum.
sen çalışıyormusun canım?

semiz otu faydalımıymış ben her hafta yiyorum yemeğini ama bilmiyordum faydasını:))

doktorum 20 ve 24 hafta arası çektir en uygunu 22 haftada oluyor demişti şifadaki radyalogda haftaya 20.haftanda oluyosun gelebirlirsin dedi bakalım biraz daha araştırayım ben:))

evet canım faydalıymış , omega 3 açısından ıspanak ev semizotu .

doktorum 20 ve 24 hafta arası çektir en uygunu 22 haftada oluyor demişti şifadaki radyalogda haftaya 20.haftanda oluyosun gelebirlirsin dedi bakalım biraz daha araştırayım ben:))

Bende aradım şimdi şifa tıp merkezini cd verip vermediklerini sormak için vermiyolarmış..
Cihazınız 3 boyutlumu 2 boyutlumu dedim 2 boyutlu dedi bana :44:
Ama telefona çıkan kadın söyledi bunu eğer sen radyoloji doktoruyla konuşup öğrendiysen o doğrusunu söylemiştir herlde..

Son düzenleme:

banada telefona bakan kadın3 boyutlu dedi dalgamı geçiyolar bunlar ya cd de vermiolar madem elerim burayı

tesekkur ederimmmm canımmm,,

evet tatlım ya malesef hic giremedim,, evden dısarı cıkamadımm hıc sıcaklarda,,, bi hastaneye gittimmm iste,, oglumuz olacak kısmetseee,, gecen ay gorduk teyzesii,, ben zaten hissediyordumm erkek olacagını,, esim kız istiyordu,, bozuldu once azıcık, alıstı simdiiii mecburrr :) ,,,
sen nasılsın canım umarım rahat geciyodur hamileliginn,,,

banada telefona bakan kadın3 boyutlu dedi dalgamı geçiyolar bunlar ya cd de vermiolar madem elerim burayı

Bilemiyorum cnm detaylı ultrson için fiyat alcaktm dedim ya 50küsür yada 70 küsür dedi bende gebelik için detaylı ultrsn 2. düzey ultrsn dedim o zmn gebelik için diyceksiniz sgklıya 150 dedi :44:
3 boyutlumu 2 boyutlumu cihaz dedim 2 boyutlu dedi..
Yani pek normal değildi sanırım bnm telefonuma çıkan kadın
Pendiğe inersen gidip yüzyüze sor bence daha sağlıklı bilgi alırsın..

pendiğe indiğimde öğrenirim canım:)

iyiyim canım şimdilik sorun yok, senin de iyidir inşallah. aynen benim eşimde ben de kız istiyorduk ama oğlumuz olucak, ilk şoku atlattık şimdi , isterse 3 tane oğlum olsun sorun değil yeterki sağlıklı olsun.
kendine ve bebeğine iyi bak canım iyi tatiller

Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına alıcağın günleride görürsn inşallahh..

Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına alıcağın günleride görürsn inşallahh..
insallah canımm hepimize nasip olur o gunlerr,,, senin de kızın olacakmısss,, baktım simdiiii,,

evet canım ya saglıklı olsundaa onemli olan o,, ben kacıyorum simdilikkk kızlar kendinize iyi bakınnn,, bu arada cumartesi detaylı ultrasona girecegimm,, fiyatını sormamıstımmm ne kadar yuksekmiiissss,, sasırdım vallaa

Ya kızlar benim başım ağzımdaki yaralarla dertte;

biri geçmeden diğeri başlıooo

puff:93:

Evet kızım olcak Allahın iznylee..
Detaylıya girdikden sonra bize bilgi verirsin nete girebilrsen..
Görüşürüz iyi bak kendine ve bebişine..
İyi tatiller..

sanırım önceki gece ben de bişilerr hissettimm..sahurdan sonra yattım soluma dönuk yatıyorum normalde..sagıma döndum..ve kasık bölgemın sag tarafında içtenbir gıdıklanma gibibişi hisseettiimm..içim gıdıklandı..""Anne soluna dön de besleneyim" dedi galiba=)genelde hep sag tarafımda bişiler hissediyorum..sagdan pıtpıtlar,sagdan gerilmeler,hızlı kalkınca sagdan cekilmeler falan...

sagdan wurursa erkek soldan kız dioolar war mı bilgisi olan??

benim embriylar da yaşamadı malesef o zaman çok korkmuştum bendekine de bişi olur diye çok şükür tuttu bebeğim ve benle artık oğlum :) ohss hakkında bilgim yok benim ama ağrı kesiciler hiç fayda etmedi uyuşturucu iğneler uyuşturmadı zavallı doktorum çok suçluluk hissetti resmen vicdan azabı çekti adam ama o elinden geleni yapmıştı yapacak başka bişeyi yoktu ki ...neyse kötü günler geride kaldı inş.
canım tetenoz aşısı için sağlık ocağına gidiyorsun aşıları onlar yapıyor
leylacım sen ilk gebeliğinde yaptırmadınmı?bildiğim kadarıyla sağlık ocakları yapıyor ama ben yaptırmıcam doktorum gerek yok dedi

benim doktorumda istemedi bende yaptırmayacam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…