- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.201
Evet küçükyalıda e5in üstünde hemen görünüyo e5den geçerken..
Bana 15gün sonra dedi doktorum yani 23-24-25'i gibi yaptırcam bende..
Şifada 1 tanemi radyoloji doktoru varmış cnm o zmn bana uymuyo malsf şifa deltaya giderim artık bende..
canım ben daha az yiyorum. ama her sabah 350ml süt, 1 sigara paketi peynir domates salatalık ve bi dilim kepek ekmek yiyorum
ara öğün ceviz badem meyve
öğlen etli sebze çorba salata (iş yerimde boyle çıkıyor yemek)
bi daha ara öğün meyve (buna ilave ayran ya da yoğurt yapmam gerekiyor)
akşam yemeği çorba salata sebze yada beyaz et
sonra 1 saat yürüyüş dönüşte bi da meyve (+ilave yoğurt yapmam lazım)
haftada 3 kez dondurma-bir kez sütlü tatlı
başka tatlı yok
sen nasıl yiyorsun?
Misspoem aynı sıkıntı ben de de var üstelik ben üçüz hamileyim.
Sütü ne güzel içerken şimdi hiç içemiyorum, aromalı sütü denedim dün en sonunda içebildim ama katkı var diye emin dedediğim.
Her gün yarım saat yürümem lazım ama ben işden eve gidip bayılıyorum bu sıcaklarda yatıyorum kalkamıyorum .( Evde koşu bantı var onla yürüsem diyorum çünkü çok kilo almaktan korkuyorum, ondan da düşerim filan diye korkuyorum böyle iki arada bir derede kaldım.
Yürüme bandında yürümemi doktorum yasakladı benim tatlım. denge sorunumuz olabilirmiş ve düşebilirmişiz. bence açık havada yürü.
ne tesadüf bende 16+3 teyim bugünslm canım bende var angelsounds , memnunum kullanıyorum ,işime yarıyor
cnm yaa bısey sorabılır mıyım o halde..
ben 16+3 teyım bugun..duydugum ses sankı camurda bırı yurur gıbı.boyle foşş foşş seklınde...acaba dogru seymı dınlıorum?okudugum forumlarda gum gum dıe soluolar benımkısı o kadar hızlı dııl...dk. tutmaya calıstım sankı 90 falan atıyordu..benım kalp atıslarım daha hızlı gıbı...senın nasıl bıraz anlatabılır mısın?gebelıgının kacıncı haftasındasın bı de?
cvp verebılırsen cok sevınırım.....şimdi canım nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama jelini bolca sür karnın özellikle alt kısımlarında yavaş yavaş gezdir uzaktan gelen ses senin dediğin gibi yankılı foş foş geliyor o sesi duyduğun zman bilki bebişin orda bi yerlerde çok yavaş hareketlerle o kısmı iyice tara bulursun zaten doktorun dinlettiği gibi duyarsın hızlı hızlı uzaktan duyduğun zaman ölçersen az sayarsın ama tam kalp atışını bulursan farkı görürsün sayamıyorsun bile
misspoem öncelikle süt içmek zorunda degilsin, yogurt veya peynir de yiyebilirsin bol bol, bi de o meyveli sütleri pek önermiyolar ya kendin hazırla meyveli sütünü ya da nesquik kullan, o hazır meyveli sütlere gore daha az zararlıymış, ben nesquikli ya da muzlu süt içiyorum kendim yapıyorum
saat 7ile 8 arası yuruyorum canım, hava az da olsa serinliyor
ayranı ve yoğurdu çok tüketiyorum semiz otlu özellikle ama yinede sütde içmek istiyorum , ben yürüyemiyorum valla napcam bilmiyorum
Merhaba kızlar laptop bozulmustu evde anca yenisini alabildik, bu sure icindede internetsiz kaldım malesef, umarım hepiniz iyisinizdir. Biz simdi tatildeyiz, ara ara girmeye calısacagım nete,,
canım gittiğinde kaçıncı haftanda oluyosun?acaba ben haftaya gitsem erkenmi ya bayram sonrasıda çok geç olur kararsız kaldım.evet canım bir tane dr o izindeyken yerine bakan olcakmı bilmiyorum yalnız pendik şifa hastanesi değil şifa tıp merkezi çarşının içindeki.
Merhaba kızlar laptop bozulmustu evde anca yenisini alabildik, bu sure icindede internetsiz kaldım malesef, umarım hepiniz iyisinizdir. Biz simdi tatildeyiz, ara ara girmeye calısacagım nete,,
seni okuyunca kendimi kötü hissettim yaaaa ben günde iki öğün yiyorum ramazandan önce akşamları ekmek yemiyordum şimdi pideye dayanamıyorum ama makarna - pilav yapmıyorum kahvaltıdada ekmek çok yiyorum ara öüğnlerde meyve arada sırada bisküvi falan ama çok değil ceviz mutlaka yiyorum yaz dönemide olunca hiç balık yemediğimiz için ceviz mutlaka yiyorum su içmeye çalışıyorum süt kokuyor bana içemiyorum ama yoğut ve özellikle ayran içiyorum bu günden itibaren bir liste hazrlayayım bari hiç iyi beslenmiyorum yazık bebişime senide tebrik ederim çalışıyor olmana rağmen sağlıklı besleniyorsun çalışırken daha zor
ne tesadüf bende 16+3 teyim bugünşimdi canım nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama jelini bolca sür karnın özellikle alt kısımlarında yavaş yavaş gezdir uzaktan gelen ses senin dediğin gibi yankılı foş foş geliyor o sesi duyduğun zman bilki bebişin orda bi yerlerde çok yavaş hareketlerle o kısmı iyice tara bulursun zaten doktorun dinlettiği gibi duyarsın hızlı hızlı uzaktan duyduğun zaman ölçersen az sayarsın ama tam kalp atışını bulursan farkı görürsün sayamıyorsun bile
ayranı ve yoğurdu çok tüketiyorum semiz otlu özellikle ama yinede sütde içmek istiyorum , ben yürüyemiyorum valla napcam bilmiyorum
İyi tatiller cnm..
Hmm 20+ larda oluyorum cnm o zmn..
Doktordan doktora değişiyo işte bilmiyorumki erkenmi olur senin için sor istersen doktoruna veya başka bi yer ara..
Bilmiyorum ben şifa tıp merkezini şifa hastanesini aradım orda da bi türlü bağlanamadı kapadım
canım nasılsın bebeğin nasıl, cinsiyeti belli oldumu? hiç gelmiyorsun artık?
oruçmu tutuyorsun gülüm neden iki öğün yiyorsun? ben tutmuyorum oruç. ama iftar saati özellikle bi an içim sızlıyor, sofraya oturup ezanı beklemek ve o ilk yudum suyun ve içilen bi kase çorbanın mideye verdiği sıcaklık duygusunu o huzuru özlüyorum. benim şansıma işyerimde 3-4 çeşit sulu yemek çıkıyor. yemek çıkmasa fast food ya da kebap vs yemek zorunda olsak napardım bilmiyorum.
sen çalışıyormusun canım?
semiz otu faydalımıymış ben her hafta yiyorum yemeğini ama bilmiyordum faydasını:))
doktorum 20 ve 24 hafta arası çektir en uygunu 22 haftada oluyor demişti şifadaki radyalogda haftaya 20.haftanda oluyosun gelebirlirsin dedi bakalım biraz daha araştırayım ben:))
Bende aradım şimdi şifa tıp merkezini cd verip vermediklerini sormak için vermiyolarmış..
Cihazınız 3 boyutlumu 2 boyutlumu dedim 2 boyutlu dedi bana :44:
Ama telefona çıkan kadın söyledi bunu eğer sen radyoloji doktoruyla konuşup öğrendiysen o doğrusunu söylemiştir herlde..
İyi tatiller cnm..
Hmm 20+ larda oluyorum cnm o zmn..
Doktordan doktora değişiyo işte bilmiyorumki erkenmi olur senin için sor istersen doktoruna veya başka bi yer ara..
Bilmiyorum ben şifa tıp merkezini şifa hastanesini aradım orda da bi türlü bağlanamadı kapadım
evet tatlım ya malesef hic giremedim,, evden dısarı cıkamadımm hıc sıcaklarda,,, bi hastaneye gittimmm iste,, oglumuz olacak kısmetseee,, gecen ay gorduk teyzesii,, ben zaten hissediyordumm erkek olacagını,, esim kız istiyordu,, bozuldu once azıcık, alıstı simdiiii mecburrr :) ,,,canım nasılsın bebeğin nasıl, cinsiyeti belli oldumu? hiç gelmiyorsun artık?
oruçmu tutuyorsun gülüm neden iki öğün yiyorsun? ben tutmuyorum oruç. ama iftar saati özellikle bi an içim sızlıyor, sofraya oturup ezanı beklemek ve o ilk yudum suyun ve içilen bi kase çorbanın mideye verdiği sıcaklık duygusunu o huzuru özlüyorum. benim şansıma işyerimde 3-4 çeşit sulu yemek çıkıyor. yemek çıkmasa fast food ya da kebap vs yemek zorunda olsak napardım bilmiyorum.
sen çalışıyormusun canım?
semiz otu faydalımıymış ben her hafta yiyorum yemeğini ama bilmiyordum faydasını:))
ne tesadüf bende 16+3 teyim bugünşimdi canım nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama jelini bolca sür karnın özellikle alt kısımlarında yavaş yavaş gezdir uzaktan gelen ses senin dediğin gibi yankılı foş foş geliyor o sesi duyduğun zman bilki bebişin orda bi yerlerde çok yavaş hareketlerle o kısmı iyice tara bulursun zaten doktorun dinlettiği gibi duyarsın hızlı hızlı uzaktan duyduğun zaman ölçersen az sayarsın ama tam kalp atışını bulursan farkı görürsün sayamıyorsun bile
hımm....ya solemeye utanayım o zaman ama jel yerıne bebek yagı kullanıorum :) cunku dr. kaysın yeter demıstı :) ama yıne de o ses kalp atışıysa benım ıcın yeterlı.. ama en kısa zamanda jel alıcam..bı de öle denıım...ıcım rahat ettı abay.cok tşk. ederim...
banada telefona bakan kadın3 boyutlu dedi dalgamı geçiyolar bunlar ya cd de vermiolar madem elerim burayı
Bilemiyorum cnm detaylı ultrson için fiyat alcaktm dedim ya 50küsür yada 70 küsür dedi bende gebelik için detaylı ultrsn 2. düzey ultrsn dedim o zmn gebelik için diyceksiniz sgklıya 150 dedi :44:
3 boyutlumu 2 boyutlumu cihaz dedim 2 boyutlu dedi..
Yani pek normal değildi sanırım bnm telefonuma çıkan kadın
Pendiğe inersen gidip yüzyüze sor bence daha sağlıklı bilgi alırsın..
tesekkur ederimmmm canımmm,,
evet tatlım ya malesef hic giremedim,, evden dısarı cıkamadımm hıc sıcaklarda,,, bi hastaneye gittimmm iste,, oglumuz olacak kısmetseee,, gecen ay gorduk teyzesii,, ben zaten hissediyordumm erkek olacagını,, esim kız istiyordu,, bozuldu once azıcık, alıstı simdiiii mecburrr :) ,,,
sen nasılsın canım umarım rahat geciyodur hamileliginn,,,
tesekkur ederimmmm canımmm,,
evet tatlım ya malesef hic giremedim,, evden dısarı cıkamadımm hıc sıcaklarda,,, bi hastaneye gittimmm iste,, oglumuz olacak kısmetseee,, gecen ay gorduk teyzesii,, ben zaten hissediyordumm erkek olacagını,, esim kız istiyordu,, bozuldu once azıcık, alıstı simdiiii mecburrr :) ,,,
sen nasılsın canım umarım rahat geciyodur hamileliginn,,,
insallah canımm hepimize nasip olur o gunlerr,,, senin de kızın olacakmısss,, baktım simdiiii,,
Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına alıcağın günleride görürsn inşallahh..
evet canım ya saglıklı olsundaa onemli olan o,, ben kacıyorum simdilikkk kızlar kendinize iyi bakınnn,, bu arada cumartesi detaylı ultrasona girecegimm,, fiyatını sormamıstımmm ne kadar yuksekmiiissss,, sasırdım vallaaiyiyim canım şimdilik sorun yok, senin de iyidir inşallah. aynen benim eşimde ben de kız istiyorduk ama oğlumuz olucak, ilk şoku atlattık şimdi , isterse 3 tane oğlum olsun sorun değil yeterki sağlıklı olsun.
kendine ve bebeğine iyi bak canım iyi tatiller
insallah canımm hepimize nasip olur o gunlerr,,, senin de kızın olacakmısss,, baktım simdiiii,,
evet canım ya saglıklı olsundaa onemli olan o,, ben kacıyorum simdilikkk kızlar kendinize iyi bakınnn,, bu arada cumartesi detaylı ultrasona girecegimm,, fiyatını sormamıstımmm ne kadar yuksekmiiissss,, sasırdım vallaa
benim embriylar da yaşamadı malesef o zaman çok korkmuştum bendekine de bişi olur diye çok şükür tuttu bebeğim ve benle artık oğlum :) ohss hakkında bilgim yok benim ama ağrı kesiciler hiç fayda etmedi uyuşturucu iğneler uyuşturmadı zavallı doktorum çok suçluluk hissetti resmen vicdan azabı çekti adam ama o elinden geleni yapmıştı yapacak başka bişeyi yoktu ki ...neyse kötü günler geride kaldı inş.bizim çocuklarımız başkalarını geriyor zaten bana da herkes neden yapmıyorsunuz diye soruyorlardı sanki biz bilmiyoruz ben çok takmazdım ama eşim çok üzülürdü bizim ilk denememiz de oldu ALLAHIMA bin şükür ama tedavi sırasında yaşadıklarımızı bir biz biliriz birde Allah çok zordu bende ohsss gelişti dr tranfer yapma konusun da tereddüt yaşadı (bu arada embriyolarımız dondurulamadı yaşayamamışlar)Allahdan dr çok iyi bir insan doğru tedaviyi uyguladı sonuç çok güzel oldu ben çok şanslı hissediyorum kendimi
Allahım sanada sabırlar versin canım yaşadıklarını hayal bile edemem ama şimdi bir bebeğin var bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
yinede eşini tebrik ederim canım ömrünce hep kıymetini bilsin
canım tetenoz aşısı için sağlık ocağına gidiyorsun aşıları onlar yapıyorslm bayanlar
şimdi yakın zamanda doktora gidip bilgisi olan arkadaşlar bana bi açıklama yapa bilirmi tetenoz aşısı için saglık ocagına kayıt olunuyomuş kendi gittigimiz hastane bu aşıyı yapmıyomu ki saglık ocagına gidiyosunuz ona göre hareket edicem
leylacım sen ilk gebeliğinde yaptırmadınmı?bildiğim kadarıyla sağlık ocakları yapıyor ama ben yaptırmıcam doktorum gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?