- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.221
selammm
nasilsiniz kizlar
bende dr. gittim cinsiyetini ögrenemedik. Dr. 18 haftada anca ögrenebilirz dedi bende bir sey anlamadim ya
Selam hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
Kaçıncı haftandasın şuan?
Selam hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
Kaçıncı haftandasın şuan?
16+3 canim sen ?
doktordan geldim ama tam boyunu almamış parça parça sanırsam bi cinsiyeti bide kafasının ölçüsünü alırken çıktı almış herşey yolunda dedi kız dedi3 lü testi yaptırmayacağımı söledim imza aldı hatta benden yaptırmak istemiyroum diye ben anne karnında müdahale edilebilecek tedavi edilebilecek bişey varsa yaptırayım dedim ama yok dedi tabiki o hareketleri gördükten sonra da aldırmayı düşünmem dedim ilgili bi doktordu ilk defa gittim hemen kartını falanda zımbaladı usg çıktısına öyle işte gördüm rahatladım geldim
kızlarrr doktordan geldikkkk
bu sefer bu doktoru beğendim.inş bunda devam edicem.oğlumuzun herşeyini inceledi,anlattı.3lü istemediğimi söledim.bebeğin çok sağlıklı saygı duyarım.herşeyi gayet normal dedi.detaylıyı yaptıralım ama dedi.onu istiyorum dedim.fiyatını sordum 87,50 dedi.sizler 200 falan deyince şaşırdım.20 ile 23üncü haftalar arasında olcak dedi.bizde 21.haftada aldık randevuyu.o zaman banada gelirsin dedi dr.sonuçlarınada bakarız dedi.kilo verdim dedim.bebek acaba besleniyormu diye tereddütteyim dedim.maşallah bebeğin gayet sağlıklı dedi.kan hapı ve balık hapı vereyim madem böyle düşünüyosun dedi.öle işte kızlar.çok şükür herşey iyi
sanırım ya 3 boyutlu yada 2. çünkü doktor bu bebeğin organlarını incelemek için yapılan bişey dedi.ileride 4 boyutlu ultason yapılıo, o zaman cd verilir dedi.bu bi tedavi amaçlı yapılmaz.anne baba isterse yapılır dedi.
sanırım ya 3 boyutlu yada 2. çünkü doktor bu bebeğin organlarını incelemek için yapılan bişey dedi.ileride 4 boyutlu ultason yapılıo, o zaman cd verilir dedi.bu bi tedavi amaçlı yapılmaz.anne baba isterse yapılır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?