- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.261
slmlarrkorktugum sey basıma geldi benim gıcık askım yıne yarın gıdelım olmazmıı deyınce dayanamadım ama sinirlendımde ona olan hıncımı evden cıkardım temızlık yaptım stres attım
Bişey olmaz cnm sinirlenme ha bugn ha yarın..
Yormasaydın çok kendiniiii..
Hastaneye doktora göre değişiyo fiyatlar cnm..
Hastanedende doktorundan da memnunsan kafan karışmasın bence..
slmlarrkorktugum sey basıma geldi benim gıcık askım yıne yarın gıdelım olmazmıı deyınce dayanamadım ama sinirlendımde ona olan hıncımı evden cıkardım temızlık yaptım stres attım
çok şükür ikisindende memnunum , şuan bebeğim yaşıyorsa önce Allah a sonra bana hemen ilk bebekten sonra testleri yaptırdığı için doktoruma borçluyum.evet haklısın kafam karışmasın riskli gebelik grubunda olduğum için zaten öyle olması gerek Allahım hepinizin bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde gerisi sadece teferuat
noldu tatlım neye kızdın gene?
burda en iyi ıkı tane ozel hastane var birisi medıcalpark dıgerı alman hastanesı ..medıcal parkda normal dogum ücretsiz sezeryan 250 liraymıs yatak ücreti 75 tl......alman hastanesınde yanı benım yenı doktorumun oldugu hastanede normal dogum ücretsiz sezeryan 150 tl tek ve cıft kısılık oda secme hakkın varmış tek kişilik oda 60 tl ay cok süper ya malum dogu olunca boyle oluyo sanırım bıde sehır küçük oldugu ıcın
valla kasıklarım cok agrıdı ya sorma pişman oldum ama ıs ısten gectı sımdı iyim cnm
çok şükür ikisindende memnunum , şuan bebeğim yaşıyorsa önce Allah a sonra bana hemen ilk bebekten sonra testleri yaptırdığı için doktoruma borçluyum.evet haklısın kafam karışmasın riskli gebelik grubunda olduğum için zaten öyle olması gerek Allahım hepimizin bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde gerisi sadece teferuat
noldu tatlım neye kızdın gene?
esıme kızdım cnm yagıcık edıyoda benı daha dogrussu benım alınganlıgım ustumde saglık ocagına dun yarın gıdelım demıstı bugun uyurken ben hazırlandım kalk gıdelım dedım yarın gıdelım dedı ona sinirlendım
valla seyda dınlesem iyi olcak kıss optum uzanarak tv ye bakıyım bari napıyım canım sıkılmasınöpüldünüz dınlenınce tekrar gelırım
kızlar bişey sorucam siz tuzu azalttınız mı? ben de bu aralar azaltmaya çalışıyorum. çok da severim yani. ayranı filan tussuz hiç sevmem ama tuz koymadan içmeye çalışıyorum artık. yemek yaparken de az atıyorum..
ya ben hiçdüşünmedim azaltayım diye eşim tuz olmadan yaşayanlardan haşlanmış yumurtaya bile atmaz bense tuzsuz hayat düşünemeyenlerdenim şimdilik öyle bir şey yapmıyorum zaten tansiyon düşüklüğü yaşıyorum son 3 ay biraz azaltırım o kadar...
ya aslında yapılan araştırmalarda azaltmanıza gerek yok vs diyor. ödem olursa azaltılması gerekirmiş. ama biz türkler olarak ihtiyaçtan fazla tüketiyoruz. ben sağlıksız diye biraz keseyim dedim. henüz ödem filan yok çok şükür de öyle tedbir amaçlı azaltmaya çalışıyorum..
dın dın dın ne melodik ses o öylemerhaba kızlar ben geldim kimsecikler yok...bütün gün dışardaydım sağlık ocağına kaydımı yaptırdım bugün 20. hafta ve 24. hafta tetanoz aşısı için gelmem gerektiğini söyledi sekreter kız...bana doktorum 24. hafta yaptıracaksın demişti önce ona sorup sonra yaptırırım dedim bende..ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını sesli duydum ordaki bir cihazla baktı doktor,müthiştiyarında başka bir doktorda randevum var 3-4 gibi gidicem inşallah herşey yolundadır heyecanlanıyorum her muayene öncesi olduğu gibi
kızlar bişey sorucam siz tuzu azalttınız mı? ben de bu aralar azaltmaya çalışıyorum. çok da severim yani. ayranı filan tussuz hiç sevmem ama tuz koymadan içmeye çalışıyorum artık. yemek yaparken de az atıyorum..
merhaba kızlar ben geldim kimsecikler yok...bütün gün dışardaydım sağlık ocağına kaydımı yaptırdım bugün 20. hafta ve 24. hafta tetanoz aşısı için gelmem gerektiğini söyledi sekreter kız...bana doktorum 24. hafta yaptıracaksın demişti önce ona sorup sonra yaptırırım dedim bende..ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını sesli duydum ordaki bir cihazla baktı doktor,müthiştiyarında başka bir doktorda randevum var 3-4 gibi gidicem inşallah herşey yolundadır heyecanlanıyorum her muayene öncesi olduğu gibi
merhaba kızlar ben geldim kimsecikler yok...bütün gün dışardaydım sağlık ocağına kaydımı yaptırdım bugün 20. hafta ve 24. hafta tetanoz aşısı için gelmem gerektiğini söyledi sekreter kız...bana doktorum 24. hafta yaptıracaksın demişti önce ona sorup sonra yaptırırım dedim bende..ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını sesli duydum ordaki bir cihazla baktı doktor,müthiştiyarında başka bir doktorda randevum var 3-4 gibi gidicem inşallah herşey yolundadır heyecanlanıyorum her muayene öncesi olduğu gibi
dın dın dın ne melodik ses o öyle
canım bana da 20. hafta dediler tetanoz için, sen bi sor da bana da soyle, ayy siz olmasanız naparım ben
Hadi bakalım yarın güzel haberle gelirsin inşallah canım..
hoşgeldin canım :80:... bende dün gittim izinliydim ama boşuna gittim ikametgahım başka yerde olduğu için önce onu aldırmam gerekiyormuş... sistemlerinde hamile olduğum gözüküyo ama bişey yapamadılarartık haftaya pazartesiye kaldı... aldırmam içinde talepte bulunmam gerekiyormuş boşta doktor varsa alıyolarmış hamile olduğum için öncelik tanırlarmış ama hangi doktora verecekleri belli olmazmış inşallah sorunsuz hallederim...
amin canımbakalım bu kadını beğenecek miyim..ilk kez gidicem,beğenirsem arada renkli görüntü için gidicem bu kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?