2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canim benim herkes tombis bi bebegi olsun ister, insallah benimkide tombis olur.zayif hamile kalan anneler daha hizli kilo aliyorlarmis,ilerde kilo alman yavaslayabilir. Zaten 5 kilo cok muki bence degil.

ben brz kilo takıntılıyım cnm ya ama kilolu olursa sezeryan olmak zorunda kalırım ama korkarım bnmki öyle olacak zaten önde gidio ve ben çok erken hissetmeye başladım bebeği dombiliiii olduğu içinnn babası da çok dombili ve koca kafalı doğmuş kesin bnmki de öyle

hava çok sıcak spor da yapamıyorum hiç çok moralim bozuldu ya

yürüyüş yapsak da yeter aslında ama bende onu genelde hafta sonu yapabiliyorum...benimde dün baya kafama takıldı bu kilo olayı canım hatta geçen gün sevdiğim bir elbiseyi göğüslerimden aşağı çekemediğim için oturup ağladım:84: ama kepek ekmek yicem ve light süt tüketicem bundan sonra kararlıyım......:86:

Ya cnmmm ben bilmiorum ama negatif yok demekk..yani risk yok demek die anliorum ben yazdigini..netten arastirr cnmm ya nie dru aramadinn..bakgor benm dedigim gibii uzuome sakin anneeesi

cnm. negatif yazdığına göre risk yok zaten, ama milletin testlerinde hcg v.s. değerler falan oluyor, benimkinde hiçbişey yazmıyor, ona takıldım ben.

canım naptın tekrar denedinmi ??* buarada bebeyağı ile yapıyorum demişsin bide elkremin yada yüz kremin nevarsa artık onla dene bakalım.

Ya cnmmm ben bilmiorum ama negatif yok demekk..yani risk yok demek die anliorum ben yazdigini..netten arastirr cnmm ya nie dru aramadinn..bakgor benm dedigim gibii uzuome sakin anneeesi

Uzülmedim cnm zaten negatif çıkmış ama neden diğer değerleri yazmamışlar anlamadım, yaptıran diğer arkadaşların sonuçlarında yazıyor muydu?
Bana gönderdikleri sonucu eksik göndermiş olduklarını düşünüyorum da :44:

cnm. negatif yazdığına göre risk yok zaten, ama milletin testlerinde hcg v.s. değerler falan oluyor, benimkinde hiçbişey yazmıyor, ona takıldım ben.

Ayyyy aman cnm ole olsunn bnde sandim ondan uzuluon..ben yaptrmadigim icin bilmiom be guzelim..belki de sizin hastane laboratuvari mailde sadece onu gonderiodur.cunku bu testteki mantik down sendromu ozellikle deil mo...hcg filan cok onemli deil bncee..hadi bakalim atlatmissinn gecmis olsun saglikli bebikin annesi

cnm ayrıntılı raporu göndermemiş sadece sonucu göndermişlerdir.Ayrıntılı raporu ya sen gidip alıp doktora gösterirsin ya da doktora vermişlerdir bence.

nurosseciğim perşembe günü için gamze hanımdan randevumu aldım nihayet... biraz problemli oldu ama aldım sonunda inşallah bi sorun çıkmaz... telefona çıkan kızlardan hiç memnun kalmadım konuşmayı bile bilmiyolar gittiğimdede aynı tavırla karşılaşırsam şikayet edicem... sen hiç sıkıntı yaşıyomusun asistanlar tarafından ? yoksa benim şansımamı ?

ayyy çok güldüm bizim babamızda öyle hatta ilk görmeye gittiğimizde doktordan çıktık ,benim gibi kafası büyük olacak herhalde dedi babası , dayısına gösterdik resmini ilk lafı vay koca kafalı olduyerim ben onları dombiliii dombili ohhh misslerim benim bi doğsalardı hayırlısıyla

cnm ayrıntılı raporu göndermemiş sadece sonucu göndermişlerdir.Ayrıntılı raporu ya sen gidip alıp doktora gösterirsin ya da doktora vermişlerdir bence.

Yarın iş çıkışı uğrayayım en iyisi, bu hastanelerde telefonla iş halledilmiyor, herkesin acelesi var, bi bizim vaktimiz bol sanki

bosver saglikli olsun gerisi bos...

ben bi sorun yaşamadım cnm ,zaten onlarla işin yok hastaneye gidince ücret ödüyosun snra oturup çağırmalarını bekliosun.Ne dediler ki memnun kalmadın?

Son düzenleme:
Yarın iş çıkışı uğrayayım en iyisi, bu hastanelerde telefonla iş halledilmiyor, herkesin acelesi var, bi bizim vaktimiz bol sanki
cnm,benm sonuçlar çıktığında da internetten lab. sonuçlarına bakılıodu bakamadım.Aradım gelince raporu veriyoruz bu test internetten görüntülenmio demişti o yüzden dedim belki sana da sadece sonucu yollayıp detaylı raporu doktora gttiğinde alıp götürüo olabilirsin,ya da doktor görebiliodur ayrıntılı diye düşünüorum

Ben de gidicem artık, telefonda doğru düzgün bir şey açıklamıyorlar zaten, sinir oluyorum, insan söyler detaylı raporu gelip burdan alabilirsiniz falan diye Bu rapor eksik mi diyorum değil diyor kız, bi açıklama yapmıyor, doktorum da çıkmıştı akşam akşam aramayayım dedim.

ben bi sorun yaşamadım cnm ,zaten onlarla işin yok hastaneye gidince ücret ödüyosun snra oturup çağırmalarını bekliosun.Ne dediler ki memnun kalmadın?

ilk aradığımda pazartesi müsait dediler tamam dedim ama randevuyu almadım... eşim ve ben her pazartesi izinliyiz, eşime söyledim pazartesi izin yapamayabilirim hastanenin yerini bulabilirsen al randevunu dedi... tekrar aradım arkadaş yerinde yok 20dk sonra arayın dediler... bende o ara internetten randevumu aldım... daha sonra tekrar aradım kesin olsun diye perşembeye kadar dolu dediler tamam dedim perşembe 3,15'e aldım randevumu sadece ismimi verdim telefonumu falan istemediler bence normalde almaları gerekiyo bi aksilik falan olur bilgilendirirler, neyse ertesi günü cebimden aradılar internetteki randevu talebim için bende hallettim telefonla aldım perşembe 3,15'te dedim kız nasıl olur isminiz yok randevunuz gözükmüyo demezmiiiiii nasıl olur ya dedim olabilir hanımefendi boş gözüküyo ama isminiz yok demezmi bide üstüne biz burada 6 kişi çalışıyoruz kimin aldığını bilemeyiz diyo... bende dedim bu nasıl bi sorumsuzluk umarım perşembeye kadar kimin hatası olduğu çıkar ortaya'da bu sorumsuzluk 6 kişiye mağal olmaz... gittiğimde tavırları hala aynı ukala ukala olursa şikayet edicem... düşünsene internetten randevu almasam telefonla aldığım randevumun yazılmadığını bile öğrenemiycem bende randevum var diye işten izin alıp gidicem ama randevum yok... hay Allahım yaaa çok sinir oldum

Ben hiç böyle bişey yaşamadım canım.Senin şanssızlığın olmuş.Hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kdr bu gibi konularda.Belki yeni işe başlayan biri fln denk gelmiştir sana:26:

Ben hiç böyle bişey yaşamadım canım.Senin şanssızlığın olmuş.Hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kdr bu gibi konularda.Belki yeni işe başlayan biri fln denk gelmiştir sana:26:

zaten uzun zamandır kontrole gidemiyorum doktorda bulamadım kendime bide böyle bişey yaşayınca çok moralim bozuldu ... umarım bundan sonra sorunsuz devam eder...

selam kızlar biz de doktordan geldik..abah 6.30 da uyandım..2 saat yolculuk ve 9.30 a doğru doktorla buluştum..
bebikim çook iyi maşşallah ama ben bu ultrasona nasıl alışıcam bilemiyorum hiç bişi belli olmuyor..alıştık 4 boyutluya bunda bişi göremiyoruz..mühim olan sağlık dedik geçtik artık..doktorumu çok sevdim çok ilgiliydi bu ikinci gidişim oldu.
3lü testi buda istedi..yaptırdım demedim napimm bi daha yaptırdımm..
umarım buda iyi çıkarrr..
balık yiyemiyorum dedim marincap kullansam olurmu falan dedim..olur bir sorun olmaz..beslenmene dikkat et..ceviz ye bol bol dedi..bende yiyyorum dedim..
kilomu ölçtü48le başladım 46 ya indim şimdi 54.5 oldum..ne olucak bu halimmm..doktora çok kilo aldım dedim..sen çok fiitt gözüküyosun dedi..hala incesin dedi..merak etme dedi..senin için sorun olmaz kilo dedi..bende sevindimmm..

sonraaaaaaaa kızımın bacaklarını açtırdı
tabii...gösterdi miniğini bizee...kız olduğu artık kesin zaten..
bende hemen gittim bir dolu alış veriş yaptımm..sanırım abartmışım nerdeyse 20 adet bady almışımmmm..

ama hepsi de çoook güzeller kızlarr..kipada indirim vardı..orda çok güzel kaliteli ürünler var..minicik hırkalar var ben sanırım 4 çeşit polar ve örgü hırkalardan aldım..
çekip eklerim artık topiğee..:82:

hepsi nerdeyse %60 indirimli olduuu..
çok şey dediimmm yaa

gözün aydın bebegini görmüşsün içim sıkılıyo resmen benim yaa 20 de çagırdı beni ama şuan zaten 19+3 olduk 10 gün daha beklersem hem nasıl dayanıcam hemde ayrıntılı ultrason için geç olmucakmı yani bende bu sorumsuzlugu yüzünden bu doktordan bir türlü azetemedim 3 lü testide benim söylemelerimle yaptırdı. Giden herkez memnun ama bizim elektrigimiz bir türlü tutmadı yani :97:

zaten uzun zamandır kontrole gidemiyorum doktorda bulamadım kendime bide böyle bişey yaşayınca çok moralim bozuldu ... umarım bundan sonra sorunsuz devam eder...

bende gamze hanıma gidiyorum canım..inşallah memnun kalırsın.

nurrose canım bu arada ben detaylı için tamer beyden ayın 26 sına randevu aldım.. detaylı ultrason ücreti 142 tl imiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…