- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.281
amin canımbakalım bu kadını beğenecek miyim..ilk kez gidicem,beğenirsem arada renkli görüntü için gidicem bu kadına
hoşbulduk tatlım....evet canım ikametgahını aldırman gerekiyor,ben ilk evlendiğimde aldırmıştım ama doktorumu bu yıl başında bulup kaydımı yaptırdım...sistemlerinde hamile olduğun nasıl görünüyor acaba? inşallah halledersin canım ama çabuk oluyor sanki ben 1 saatte falan halletmiştim
ay evet canım ya ilk kez duyduk biz de eşimle öyle bakakaldık...tamam tatlım sorar söylerim ne demek ...ama bana dediği 24. hafta yaptırıcam tetanoz aşını sana zamanı geldiğinde söylerim demişti...
ikametgahımı aldırmadan halledebiliyormuşum sanırım bi form doldurup başvuru yapıcakmışım hamile olduğum için hemen yerleştirme yapmaları gerekiyormuş... başıma gelebilecek durumlarda sorumlu oluyolarmış... gittiğim hastanede evin adresini vermiştim belki onlar bilgisini vermiştir... adımı söylediğimde isminiz yabancı gelmedi dediler
sağol tatlım, kızlar 2. düzey usgye ne zaman giriyoduk? erken randevu almak lazımmış galiba
kızlar Allah kısmet ederse perşembe günü doktora gidicem uzuuuuunnnnn bi arada sonra bebişimi görüceminşallah cinsiyeti bu sefer kesinleşir artık bende ciciler almak için sabırsızlanıyorum
sağol tatlım, kızlar 2. düzey usgye ne zaman giriyoduk? erken randevu almak lazımmış galiba
20. haftada alcam ben cnm 18-24. haftalarda yaptırılıyo bildiğim kadarıyla..
Doktoruna sor istersen yinede..
İnşallah gösterir bebişin..
canım 2. düzey ultrson için 18-24. haftalar deniyor...bana doktorum girmesen de olur dedi ama ben istiyorum giricem...yarınki gittiğim hastaneden 26sına randevu alıcam ne olur ne olmaz doktor başka yere yönlendirirse oraya giderim
Merhaba kızlar,1 kg daha almışımbu gidişle ben 70 i görücem hayat çok acı :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışımkac kiloyla hamile kaldin canim. Suan kac kilosun.Bende cok dikkat ediyorum.54 hamile kaldim 58.5 kg suan.:26:
Merhaba kızlar,1 kg daha almışımbu gidişle ben 70 i görücem hayat çok acı :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ayy canım bende haftada 1 kilo almaya başladım sanırım benimde 70i görmem yakındır........:84: 66 olmuşum inanamadımne oluyoooorrrr......önceden de böyle yerdim bu kadar sık olmasa da metabolizmamız yavaşlıyor sanırım ondan kilo alıyoruz....
Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışım52 53 arası hamile kaldım şuanda 58im ,galiba bebeğim de dombili olacak babası gibi 5kg dan fazla doğacak zaten 10 gün önde gidio
Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışım52 53 arası hamile kaldım şuanda 58im ,galiba bebeğim de dombili olacak babası gibi 5kg dan fazla doğacak zaten 10 gün önde gidio
Ya cnmmm ben bilmiorum ama negatif yok demekk..yani risk yok demek die anliorum ben yazdigini..netten arastirr cnmm ya nie dru aramadinn..bakgor benm dedigim gibii uzuome sakin anneeesiKızlar selam,
Yine geçmişi okuyamadım, fena durumdayım, öyle ki üçlü test sonucum için doktoru bile arayamadım...
Dün hastaneden tahlil sonucunu mail atmışlar, sadece down sendromu riski - negatif yazıyor, herhangi bir değer v.s. yok. Sizin test sonuçlarınızda neler yazıyordu?
kac kiloyla hamile kaldin canim. Suan kac kilosun.Bende cok dikkat ediyorum.54 hamile kaldim 58.5 kg suan.:26:
ayy canım bende haftada 1 kilo almaya başladım sanırım benimde 70i görmem yakındır........:84: 66 olmuşum inanamadımne oluyoooorrrr......önceden de böyle yerdim bu kadar sık olmasa da metabolizmamız yavaşlıyor sanırım ondan kilo alıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?