2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikametgahımı aldırmadan halledebiliyormuşum sanırım bi form doldurup başvuru yapıcakmışım hamile olduğum için hemen yerleştirme yapmaları gerekiyormuş... başıma gelebilecek durumlarda sorumlu oluyolarmış... gittiğim hastanede evin adresini vermiştim belki onlar bilgisini vermiştir... adımı söylediğimde isminiz yabancı gelmedi dediler

ay evet canım ya ilk kez duyduk biz de eşimle öyle bakakaldık... tamam tatlım sorar söylerim ne demek...ama bana dediği 24. hafta yaptırıcam tetanoz aşını sana zamanı geldiğinde söylerim demişti...

sağol tatlım, kızlar 2. düzey usgye ne zaman giriyoduk? erken randevu almak lazımmış galiba

kızlar Allah kısmet ederse perşembe günü doktora gidicem uzuuuuunnnnn bi arada sonra bebişimi görücem inşallah cinsiyeti bu sefer kesinleşir artık bende ciciler almak için sabırsızlanıyorum

anladım canım...bende bugün doktora gittiğimde o doktora kayıtlı anne olma olasılığı olan bayanların listesini yapmışlar içinde bende vardım...doktora; ben geldim size siz bana bir daha dönmediniz dedim...aaaaaa nasıl olur kaçırmışız özür dileriz falan dedi:44: numarasını falan verdi herhangi bir durumda beni arayabilirsiniz dedi...bir ilgi bir alaka sorma idrar tahlili yaptırdım yine 6-7 lökosit çıktı söylicem doktoruma tekrar...bitiremedim şu lökositlerimi

sağol tatlım, kızlar 2. düzey usgye ne zaman giriyoduk? erken randevu almak lazımmış galiba

20. haftada alcam ben cnm 18-24. haftalarda yaptırılıyo bildiğim kadarıyla..
Doktoruna sor istersen yinede..

kızlar Allah kısmet ederse perşembe günü doktora gidicem uzuuuuunnnnn bi arada sonra bebişimi görücem inşallah cinsiyeti bu sefer kesinleşir artık bende ciciler almak için sabırsızlanıyorum

İnşallah gösterir bebişin..

canım 2. düzey ultrson için 18-24. haftalar deniyor...bana doktorum girmesen de olur dedi ama ben istiyorum giricem...yarınki gittiğim hastaneden 26sına randevu alıcam ne olur ne olmaz doktor başka yere yönlendirirse oraya giderim

20. haftada alcam ben cnm 18-24. haftalarda yaptırılıyo bildiğim kadarıyla..
Doktoruna sor istersen yinede..

İnşallah gösterir bebişin..

tekrar tesekkurler

Merhaba kızlar,1 kg daha almışım bu gidişle ben 70 i görücem hayat çok acı:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayy canım bende haftada 1 kilo almaya başladım sanırım benimde 70i görmem yakındır........:84: 66 olmuşum inanamadım ne oluyoooorrrr......önceden de böyle yerdim bu kadar sık olmasa da metabolizmamız yavaşlıyor sanırım ondan kilo alıyoruz....

Kızlar selam,

Yine geçmişi okuyamadım, fena durumdayım, öyle ki üçlü test sonucum için doktoru bile arayamadım...
Dün hastaneden tahlil sonucunu mail atmışlar, sadece down sendromu riski - negatif yazıyor, herhangi bir değer v.s. yok. Sizin test sonuçlarınızda neler yazıyordu?

Merhaba kızlar,1 kg daha almışım bu gidişle ben 70 i görücem hayat çok acı:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
evet cok aci..o aciyla bende yarin karsilascamm..wlla ben hic dikkat etmiorum..habire yiorummm...bnde en son iste 40gun once filan hmsire tarttiginda 58cikmistimbakalim yarinn duba duba dummmaman olsun nurrosummm emzirme donemimiz bitince bide diet topici acariss orda zayiflarissss

hava çok sıcak spor da yapamıyorum hiç çok moralim bozuldu ya

Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışım 52 53 arası hamile kaldım şuanda 58im ,galiba bebeğim de dombili olacak babası gibi 5kg dan fazla doğacak zaten 10 gün önde gidio

ayy canim benim herkes tombis bi bebegi olsun ister, insallah benimkide tombis olur.zayif hamile kalan anneler daha hizli kilo aliyorlarmis,ilerde kilo alman yavaslayabilir. Zaten 5 kilo cok muki bence degil.

Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışım 52 53 arası hamile kaldım şuanda 58im ,galiba bebeğim de dombili olacak babası gibi 5kg dan fazla doğacak zaten 10 gün önde gidio

ayy canim benim herkes tombis bi bebegi olsun ister, insallah benimkide tombis olur.zayif hamile kalan anneler daha hizli kilo aliyorlarmis,ilerde kilo alman yavaslayabilir. Zaten 5 kilo cok mu kiii bence degil.

Ya cnmmm ben bilmiorum ama negatif yok demekk..yani risk yok demek die anliorum ben yazdigini..netten arastirr cnmm ya nie dru aramadinn..bakgor benm dedigim gibii uzuome sakin anneeesi

kac kiloyla hamile kaldin canim. Suan kac kilosun.Bende cok dikkat ediyorum.54 hamile kaldim 58.5 kg suan.:26:

ayyyyyy kızlar 53 kilo ile nişanlandım , 57 ile evlendim 68 oldum hamile kaldım şuanda 73 üm çok yiyen birisi değilim ama polikistik over var şişiriyor habire, dert ettiğiniz şeye bak .hele bebişler doğsun uyku yok , oturmak yok veririz elbett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…