2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkma canını yaa..doktorum onu söylemedi bunu söylemedi diyosun ama kimin doktoru ayrıntılı ultrasona giriceksin demişki..herkes kendi araştırıp farklı bir yere gidiyor baksana..benimkide demedi canım..ama ben 18..haftama kadar 4 boyutluya zaten giriyordum..şimdi değiştirdim doktorumu ama o da hiç bahsetmedi..ayrıntılı ultrasonu sanırsam çoğu testlerde bir sorun çıkarsa yapıyor..2li yaptırdın mı sen..ben yaptırmamıştım o yüzden 3lü yaptırdım..aslında onu bile yaptırmak istemezdim..ayrıntılının zamanı yok bence ama genelde 20 hafta ve sonrası yapılıyor diye biliyorum..geç kalmış olsan söylerdi doktorun..yada telefon aç söyle bence..bu senin hakkın..
ayrıca niye doktorunu değiştirmiyorsun..benim bu 4. belkiama bunda karar kıldımm..

Benimkide ilk degil cnm 3. kız kardeşim , kuzenim , iki tanıdık ark. bu doktorda dogum yaptı herkez memnun bi bana garip geliyo çok inceliyorum belki ondandır. Tamam yogun olabilir ama bende doktora gitmişim dimi adam akıllı muayene olmak bilgi almak istiyorum sormasam hiç bi şey söledigi yok çok seri şikayetin sonraki soru hazırlanın bi bakalım hele kontrole gittiysem ultrasonda bakın demesem bakmıyo bile , kalp atı ii bebek ii deyip geçiştiriyo ayol kaç gram , boyu ne kadar olmuş burası neresi durda bi bakalım dimi :97: bi aklım araştır degiştir diyo bi aklım herkez ii diyo sen niye böle yapıyosun diyo

Bende azaltmaya çalışıyorum birkaç gündür
tuzsuz olmasa da az tuzlu yemeye alışmamız lazım,yoksa şişmeye başlarız
ilerleyen dönemde:79:

o zaman değiştir canım ya..benimki de öyleydi..ama ultrasona da mı bakmıycak kadar bu doktor canım yaa..ben en çok gittiğime sırf ultrasonu için katlanıyordum..en sonunda valla bende amaaannn dedim yaaa..onu mu çekicem buldum çok tatlı bir doktor artıkk..kadın bana nasılsın biraz daha iyimisiniz diye hal hatır soruyor...çok tatlı inşallahh hep böyle olur diyorum..hastanede süper ayrıcaq onunda etkisi oldu ben sancısız doğum istedim bir tek orda oluncada etkili oldu..bakalım bu işler birazda şans işi canım..ama beğenmiyorsan şansını zorla...

Tuzsuz yiyemem ben ellerimde ve ayaklarımda şişme başladı benimde ayakkabım sıkıyo resmen önceki hamileligimdede albüm çıkmıştı gene şişmeye başladım

Epüdürel dogum yapıcaksın yani hmm hangi şehirdesin ?

benim sonucumda ayrıntılı bütün değerler ve oranlar yazıyordu sanırım mail oldugu için sadece sonucu yazmışlar
doktorunla görüş mutlaka,
benim 3lü testim riskli çıktı,aminosentez önerdiler
ve ben yaptırmak istemiyorum bu konuda kesn kararlıyım.
dün geceden beri ağla ağla bi hal oldumm
bu sabah doktorumla görüşünce biraz rahatladm ama hala tam anlamıyla üzerimden atabilmiş değilim
inşallah senin sonucun iyi çıkar ki negatif dediğine göre iyidir benim testte negatif pozitif diye bişey yazmıyor
sadece oranlar rakamlar falan yazıyor
en iyisi hiç yaptırmamakmış bence bu testleri boşuna kafa karıştırıyor

su saaattee kucagımda bılgısayar surf yaparken bırden göbek deligimin 4 parmak altında bısey hissettim..nefes almadan bekledım..ve cocugum benııı tekmeledii yada içimde dönerken kolu bacagı carptı..cok net hisseettim..henuz erken 16+0 yız ama eminim ki oyduu..cok guzelldi..dewamı gelsınn yawrum heycanla bekliyorum babana da gösterebilecegimiz gunlerıı...

selam canim..

bende 16+2 iyim bu hafta hissedebilirmisiz. zaten

canım naptın tekrar denedinmi ??* buarada bebeyağı ile yapıyorum demişsin bide elkremin yada yüz kremin nevarsa artık onla dene bakalım.

cnm bı tane vucut jelı vardı onunla baktım dun gece,yıne aynı nedense..sesı cok net fark edıorum ama cok sakin cok duzenlı gelıo bana ses...bı de ben tam olarak gobek delıgımın ıkı parmak altı sag caprazından alıorum sesi...ama herhalde odur..ıcım rahat etsın dıe aldım bu aletı kımselere soleyemıorum..sımdı de acaba yanlıs ses mı bu dıe ınanmıorum aletede :) bana cagla sıkel gıbı ultrason aletı lazım herhalde...

kızlar günaydın. 14+5 günlükken doktora gittiğimde ikili tarama testi yaptı daha sonrasında cinsiyeti için % 80 kız dedi ama 15 gün sonr GELDİĞİNİZDE ERKEK DE DİYEBİLİRİM DEDİ. hiç birsey anlamadım. sizde yaşadınız mı kızlar bu durumu. lütfen yazınn

cnm normal bi durum sana kesin kız dememiş,kıza benzio demiş kısaca.Bi daha gittiğinde kesin söyler.

canım sadece testlerde sorun çıkarsa yaptırılmıo detaylı ultrason.Detaylıda organlarına,kan akışını vb.. herşeye bakılıyo bebeğin bi sorun var mı diye.Bana göre gerekli bişey,yaptırmayan yaptırmayabilir.Diyelim ki bi sorun var ve belki anne karnında tedavisi yapılabilen bişey olabilir.Benm gittiğim doktor söyledi ben sormadan detaylı ultrason yaptırıcaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…