2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

edaecrin geçen gün face sayfamızda ebru şallının çatlak yağı formulunu acıkladı, ben de duymayanlara burdan soyleyim: 1 yemek kaşığı fındık yağına, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırıyorsunuz, karışımı önceden de hazırlayıp bekletebiliyorsunuz, dün akşam denedim kayısı yağı harika kokuyor

ben nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyet belli 12. haftada öğrendim erkek benmki

ya valla ben erken ögrenenlere sasiriyorum okadar dr. gittim bana erkenden ögrenilmez dedi 16 hafta ile 18 haftada kesin ögrenilir dendi sizler nasil ögrendiniz hayret valla.

ben 16+3 üm dün gittim dr. erken dedi 18. haftada görürüz dedi.

Günaydin canim

Bu bilgi icin Tesekkürler...

ben de yapıcam ondan bi de başka biri bi karışım yapmış kullanmış onu da yapıcam.kakao yağıyla fln içine vitamin iğneleri katmış:82:

olur canım olur babaya da göstermenize az kaldı ben de 18+1 deyim eşime 2-3 gündür yanıma gelsin diye sesleniyorum tam o geliyor ve bebek hareketi kesiyordu ama bu sabah...yataktayken gözümüzü ayırmadan izledik sürekli yer değiştiriyor...sonunda gördü eşimde...:)))

cnm ,erkek bebekler brz daha erken belli ediolar kendini bi de ben önde gidiorum mesela şuanda 18+1 im SAT a göre ,ama gelişim olarak 19+3 üm.Sanırım bebek brz daha büyük olduğu için öğrendim erken.

cnm ,erkek bebekler brz daha erken belli ediolar kendini bi de ben önde gidiorum mesela şuanda 18+1 im SAT a göre ,ama gelişim olarak 19+3 üm.Sanırım bebek brz daha büyük olduğu için öğrendim erken.

bana dr. bir sey demedi ama türkiyede ikili test yaptim sadece benim ki gün önden gidiyor yaziyordu raporda bilmiyorum valla artik bekleyip görücez bir daha ki kontrolüm

20. haftama geliyor daha 1 ay var yani bakalim allahtan hayirlisi beni görenler erkek diyor hep karnim fazlla cikmamis.

günaydın herkese

benim bulantılar geri döndü 2 gündür , hiç kilo alamadım bebeğimi hissedemedim daha sürekli elim karnımda belki hissederim diye tüm bunlar normalmi:26:
cumartesi dr. randevum var cinsiyeti de öğreniriz bu sefer inş.

HADİ YAAA...bende cuma günü gidince sorucaktım..arkadaşım 12 haftalıkken öğrendi..biz ne bekliyorsak..

günaydın herkese
nasılsınız kızlarr ben bugün 3lü testimin sonucunu almaya gidecem oğluşumu yıne özledım ama doktorum ultrasona izin vermez bence daha 1 hafta önce bakmıştı inşallah testimin sonucu temiz çıkar arkadaşlarr

inşallah temizdir ecrincim...

Bu arada ben de deltadan randevumu aldım sonunda...:))cuma saat 1 de umarım memnun kalırım...biz de bebeğimizin ismi ne olsun derken sonunda daha çok hoşumuza giden bir isim bulduk eşim yelkencilikle ilgileniyor kıza da erkeğede onlarla yani hobileriyle ilgili isim düşünüyordu benim hoşuma gitti...erkek ismini "POYRAZ" düşünmüş...biz de ısındık dün annemlerdeydik herkes sevdi hoş bir isim kulağımıza güzel geldi...bakalım bir süre kullanalım seversek sanırım ismimiz bu olacak...

herkese günaydınnnnnn

arkadaşlar 3lü test sonucum çıktı ntd riski negatif diyor doktoru aradım bana geri döncekmiş ama bekleyemiyorum
mom değeri hakkında bilginiz var mı 2.5 diye bir sınır var benim ki 1.16 iyi mi oluyor kötü mü anlamadım

detaylıyı o mu yapıomuş canım,arayıp mı aldın ?Ben de alayım o zaman ??

evet canım arayıp aldım. detaylı ultrasonu hastane de tamer bey yapıyormuş. bunun üzerine eğitim almış zaten.. kendi sayfasında yazıyor..ben 26 sında 17:30 a aldım randevuyu

bu arada normal doğum 550 sezeryan 900 içlerine oda da dahilmiş ama suit oda farkı ne kadar olur diye sormadım. artık ayrıntılı olarak ilerde öğreniriz..

Son düzenleme:
ya ben yeni facebook hesabı açtım biri bana adresi yazabilir mi?? ekleyeyim. edacım sanırım kurucu sensin. özlem karaoğlu, benim hesabım ekleyince kabul edermisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…