- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.341
ben nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyet belli12. haftada öğrendim erkek benmki
edaecrin geçen gün face sayfamızda ebru şallının çatlak yağı formulunu acıkladı, ben de duymayanlara burdan soyleyim: 1 yemek kaşığı fındık yağına, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırıyorsunuz, karışımı önceden de hazırlayıp bekletebiliyorsunuz, dün akşam denedim kayısı yağı harika kokuyor
edaecrin geçen gün face sayfamızda ebru şallının çatlak yağı formulunu acıkladı, ben de duymayanlara burdan soyleyim: 1 yemek kaşığı fındık yağına, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırıyorsunuz, karışımı önceden de hazırlayıp bekletebiliyorsunuz, dün akşam denedim kayısı yağı harika kokuyor
Günaydin canim
Bu bilgi icin Tesekkürler...
su saaattee kucagımda bılgısayar surf yaparken bırden göbek deligimin 4 parmak altında bısey hissettim..nefes almadan bekledım..ve cocugum benııı tekmeledii yada içimde dönerken kolu bacagı carptı..cok net hisseettim..henuz erken 16+0 yız ama eminim ki oyduu..cok guzelldi..dewamı gelsınn yawrum heycanla bekliyorum babana da gösterebilecegimiz gunlerıı...
ya valla ben erken ögrenenlere sasiriyorum okadar dr. gittim bana erkenden ögrenilmez dedi 16 hafta ile 18 haftada kesin ögrenilir dendi sizler nasil ögrendiniz hayret valla.
ben 16+3 üm dün gittim dr. erken dedi 18. haftada görürüz dedi.
cnm ,erkek bebekler brz daha erken belli ediolar kendini bi de ben önde gidiorum mesela şuanda 18+1 im SAT a göre ,ama gelişim olarak 19+3 üm.Sanırım bebek brz daha büyük olduğu için öğrendim erken.
ben nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyet belli12. haftada öğrendim erkek benmki
ya valla ben erken ögrenenlere sasiriyorum okadar dr. gittim bana erkenden ögrenilmez dedi 16 hafta ile 18 haftada kesin ögrenilir dendi sizler nasil ögrendiniz hayret valla.
ben 16+3 üm dün gittim dr. erken dedi 18. haftada görürüz dedi.
inşallah canımgünaydın herkese
nasılsınız kızlarr ben bugün 3lü testimin sonucunu almaya gidecem oğluşumu yıne özledım ama doktorum ultrasona izin vermez bence daha 1 hafta önce bakmıştıinşallah testimin sonucu temiz çıkar arkadaşlarr
detaylıyı o mu yapıomuş canım,arayıp mı aldın ?Ben de alayım o zaman ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?