2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CNM BENDE kg almadım
ama benm gobişim var kocaman:)
kg almayabılyıorsun sen kendını iyi hissediyormusun?

Merhaba Ben 2011 Aralık Annesiyim ..Ben daha geçen hafta adam gibi hissetmeye başladım hareketlerini o yüzden üzülme lütfen

günaydın arkadaşlar

herkes iyidir inşallah.. dün gece yatarken uykudan uyandım bacağıma kramp girdi. sizlerde de oluyormu. iş yerimde bi arkadaşla konuştum onda da olmuş mağnezyum vermiş doktoru.

günaydın arkadaşlar

herkes iyidir inşallah.. dün gece yatarken uykudan uyandım bacağıma kramp girdi. sizlerde de oluyormu. iş yerimde bi arkadaşla konuştum onda da olmuş mağnezyum vermiş doktoru.

üzülme canım bana henüz olmadı ama geçen iki yaşında bebeği olan bi arkadaşımla konuştum, bacak krampların başladı mı diye sormuştu.. beni uykudan uyandırıyordu kramplar filan dedi... olağan bir durum yani, doktoruna danış, rahatlatıcı birşeyler verir..

Merhaba Ben 2011 Aralık Annesiyim ..Ben daha geçen hafta adam gibi hissetmeye başladım hareketlerini o yüzden üzülme lütfen

CNM BENDE kg almadım
ama benm gobişim var kocaman:)
kg almayabılyıorsun sen kendını iyi hissediyormusun?

cumartesi bir an önce gelsin de bebişimi göreyim içim rahat etsin ....
benim göbiş de akşam olunca çıkıyo evdeyken.....

günaydın arkadaşlar

cnm bu gece banada oldu uykudan acıyla uyandım... dr.a gidince sorucam bakalım

fiyatlar ne kdr uygunmuş telefonda mı öğrendin ?Bana muhasebeden gelip öğrenin demişlerdi,ben de arayıp alayım randevu ama 21. haftam oluyo.Alayım da doktor 23. hafta da olur derse daha snraya alırım artık.

günaydın arkadaşlar

bana da geçen gece oldu snra olmadı.Ben pilateste bacak açma hareketleri var lastikle yapılan ,onları yapıyorum .Daha önceleri de kramplarım oluodu hamilelikten önce,bu sayede geçmişti.Yine bacağımı rahatlatacağını düşünüyorum.Tabi snrasında da esnetme yapmak lazım.Çok basit hareketler kızlar,yapın faydasını görürsünüz.

fiyatlar ne kdr uygunmuş telefonda mı öğrendin ?Bana muhasebeden gelip öğrenin demişlerdi,ben de arayıp alayım randevu ama 21. haftam oluyo.Alayım da doktor 23. hafta da olur derse daha snraya alırım artık.

dün o tarafta işim vardı fiyatları danışmadaki kıza sordum. ayrıntılı ultrason için tamer beyden randevu alıcaksınız dedi.. ben de telefonla olur mu deyince olur dedi. sonra arayıp aldım randevuyu..

canım bildigim kadarıyla 24. haftaya kadar oluyor, cunku hastalık durumunda gebeliğin sonlandırılması için yasal sınır 24. hafta, ölümcül zihinsel sorunlar hariç

GünaydınlarrrrNasılsınız?
Bügün dr randevum var saat 13.30 da bakalım benim minik yaramazın (erkek denmişti)cinsiyeti doğrumu?İnşallah öğrenirim bugün.

canım bildigim kadarıyla 24. haftaya kadar oluyor, cunku hastalık durumunda gebeliğin sonlandırılması için yasal sınır 24. hafta, ölümcül zihinsel sorunlar hariç

ama benm bebek 10 gün önde gidio belki de 2 haftaya bile çıkmış olabilir :) Büyük olursa görünmez diye endişeleniyorum cnm o yüzden.

günaydın arkadaşlar.......

ben ne domatese ne haşlanmış yumurtaya tuz serpmem. annem yemeklerı hep tuzsuz yapar ondan alışkınım. ama ben malesef elımın ayarını tutturamıyorum yemeklerde fazla kaçırıyorum tuzu ((
Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışım 52 53 arası hamile kaldım şuanda 58im ,galiba bebeğim de dombili olacak babası gibi 5kg dan fazla doğacak zaten 10 gün önde gidio
ilk randevuda 58 çıktım şuan 5. ayıma girdim 63 kıloyum doktorun tartısına göre. 5 ayda 5 kılo almışım. bundan sonra daha hızlı kılo alacaz bende çok korkuyorum sonumdan :18:
neden fenasın canım? benımkınde 10000de 1 den küçük risk oranı falan yazıyordu
bende kendıme bi liste yapıp buzdolabına astım bakalım uyabilecekmıyım. özellıkle ara öğünlerime dikkat etmem lazım. acıkınca gözüm bişeyı görmuyo saldırıyorum acıkmadan yemem lazım
Yarın iş çıkışı uğrayayım en iyisi, bu hastanelerde telefonla iş halledilmiyor, herkesin acelesi var, bi bizim vaktimiz bol sanki
kesınlıkle haklısın canım yüzyüze görüşmek gibi olmuyor
canım bunları istemek senın en doğal hakkın. benım doktorum her hastasıyla en az yarım saat ilgilenıyo mümkün değil yarım saatten önce çıkartmıyo belkı 20 dk ultrasonda kalıyorum sohbet ediyo hallımı hatırımı şikayetlerımı isteklerımı soruyo uzun uzun cevaplar veriyo açıklamalar yapıyo. yerı gelınce uyarıyo kaşlarını çatıyo yeri gelınce moral veriyo. hastaları kapıda kuyruk oluyo ama adamın umruna değil kazandığı parayı sonuna kadar hakediyo. ayrıca gece kaç olursa olsun doğuma da giriyormuş. hatta biri sormuş hocam eşiniz ne düşünüyo bu durum hakkında çok merak ediyorum demiş. oda bu benım işim yapacak bişey yok tabiki gelecem demiş. daha 40 yaşalrındadır en fazla. ben çok memnunun allah ondan razı olsun. ne dese gözüm kapalı yaparım. oyuzxen bence başklarının dediğine bakma. sonuçta evlat bu karnımızda karpuz taşımıyoruz tabıkı biraz itinalı davranmalarını isteyecez.
sanırım bu durumu en bariz yaşayan benım. kendıme ettim kendım buldum. aman dıyım acele etme kızım oğlum dıye de sevme kesınleşene kadar. sonra sudan çıkmış balık gibi oluyorsun
aa süpermiş. bende yaparım. nasıl uygulayacaz pekı bebe yağı gibi banyodan sonra mı?

canım bende sizin hastaneye gidiyorum istipan beye. bana 22. hafta da detaylı ya göndericem dedi ama randevu al felan demedi. sana dedi mi dr un gün al die. bi de tamer beyin randevuları yoğun mu bende ona göre dr arayıp sorayım da geç kalmayayım.
günaydın arkadaşlar

günaydın canım. bende de oluyor arada sabah kalktığımda dizimin arkasından girio kramp giren yer de 3-4 gün ağrıo nası bişi bende anlamıorum. dr onu da mı sorsak ne yapsak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…