- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.361
ya ben yeni facebook hesabı açtım biri bana adresi yazabilir mi?? ekleyeyim. edacım sanırım kurucu sensin. özlem karaoğlu, benim hesabım ekleyince kabul edermisin..
ya ben yeni facebook hesabı açtım biri bana adresi yazabilir mi?? ekleyeyim. edacım sanırım kurucu sensin. özlem karaoğlu, benim hesabım ekleyince kabul edermisin..
CNM BENDE kg almadımgünaydın herkese
benim bulantılar geri döndü 2 gündür , hiç kilo alamadım bebeğimi hissedemedim daha sürekli elim karnımda belki hissederim diye tüm bunlar normalmi:26:
cumartesi dr. randevum var cinsiyeti de öğreniriz bu sefer inş.
günaydın herkese
benim bulantılar geri döndü 2 gündür , hiç kilo alamadım bebeğimi hissedemedim daha sürekli elim karnımda belki hissederim diye tüm bunlar normalmi:26:
cumartesi dr. randevum var cinsiyeti de öğreniriz bu sefer inş.
günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah.. dün gece yatarken uykudan uyandım bacağıma kramp girdi. sizlerde de oluyormu. iş yerimde bi arkadaşla konuştum onda da olmuş mağnezyum vermiş doktoru.
Merhaba Ben 2011 Aralık Annesiyim ..Ben daha geçen hafta adam gibi hissetmeye başladım hareketlerini o yüzden üzülme lütfen
CNM BENDE kg almadım
ama benm gobişim var kocaman:)
kg almayabılyıorsun sen kendını iyi hissediyormusun?
günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah.. dün gece yatarken uykudan uyandım bacağıma kramp girdi. sizlerde de oluyormu. iş yerimde bi arkadaşla konuştum onda da olmuş mağnezyum vermiş doktoru.
fiyatlar ne kdr uygunmuş telefonda mı öğrendin ?Bana muhasebeden gelip öğrenin demişlerdi,ben de arayıp alayım randevu ama 21. haftam oluyo.Alayım da doktor 23. hafta da olur derse daha snraya alırım artık.evet canım arayıp aldım. detaylı ultrasonu hastane de tamer bey yapıyormuş. bunun üzerine eğitim almış zaten.. kendi sayfasında yazıyor..ben 26 sında 17:30 a aldım randevuyu
bu arada normal doğum 550 sezeryan 900 içlerine oda da dahilmiş ama suit oda farkı ne kadar olur diye sormadım. artık ayrıntılı olarak ilerde öğreniriz..
günaydın arkadaşlar
fiyatlar ne kdr uygunmuş telefonda mı öğrendin ?Bana muhasebeden gelip öğrenin demişlerdi,ben de arayıp alayım randevu ama 21. haftam oluyo.Alayım da doktor 23. hafta da olur derse daha snraya alırım artık.
fiyatlar ne kdr uygunmuş telefonda mı öğrendin ?Bana muhasebeden gelip öğrenin demişlerdi,ben de arayıp alayım randevu ama 21. haftam oluyo.Alayım da doktor 23. hafta da olur derse daha snraya alırım artık.
canım bildigim kadarıyla 24. haftaya kadar oluyor, cunku hastalık durumunda gebeliğin sonlandırılması için yasal sınır 24. hafta, ölümcül zihinsel sorunlar hariç
GünaydınlarrrrNasılsınız?
Bügün dr randevum var saat 13.30 da bakalım benim minik yaramazın (erkek denmişti)cinsiyeti doğrumu?İnşallah öğrenirim bugün.
ama benm bebek 10 gün önde gidio belki de 2 haftaya bile çıkmış olabilir :) Büyük olursa görünmez diye endişeleniyorum cnm o yüzden.
ben ne domatese ne haşlanmış yumurtaya tuz serpmem. annem yemeklerı hep tuzsuz yapar ondan alışkınım. ama ben malesef elımın ayarını tutturamıyorum yemeklerde fazla kaçırıyorum tuzukızlar bişey sorucam siz tuzu azalttınız mı? ben de bu aralar azaltmaya çalışıyorum. çok da severim yani. ayranı filan tussuz hiç sevmem ama tuz koymadan içmeye çalışıyorum artık. yemek yaparken de az atıyorum..
ilk randevuda 58 çıktım şuan 5. ayıma girdim 63 kıloyum doktorun tartısına göre. 5 ayda 5 kılo almışım. bundan sonra daha hızlı kılo alacaz bende çok korkuyorum sonumdan :18:Sözde ben de dikkat ediyorum ama almışım52 53 arası hamile kaldım şuanda 58im ,galiba bebeğim de dombili olacak babası gibi 5kg dan fazla doğacak zaten 10 gün önde gidio
neden fenasın canım? benımkınde 10000de 1 den küçük risk oranı falan yazıyorduKızlar selam,
Yine geçmişi okuyamadım, fena durumdayım, öyle ki üçlü test sonucum için doktoru bile arayamadım...
Dün hastaneden tahlil sonucunu mail atmışlar, sadece down sendromu riski - negatif yazıyor, herhangi bir değer v.s. yok. Sizin test sonuçlarınızda neler yazıyordu?
bende kendıme bi liste yapıp buzdolabına astım bakalım uyabilecekmıyım. özellıkle ara öğünlerime dikkat etmem lazım. acıkınca gözüm bişeyı görmuyo saldırıyorum acıkmadan yemem lazımyürüyüş yapsak da yeter aslında ama bende onu genelde hafta sonu yapabiliyorum...benimde dün baya kafama takıldı bu kilo olayı canım hatta geçen gün sevdiğim bir elbiseyi göğüslerimden aşağı çekemediğim için oturup ağladım:84: ama kepek ekmek yicem ve light süt tüketicem bundan sonra kararlıyım......:86:
kesınlıkle haklısın canım yüzyüze görüşmek gibi olmuyorYarın iş çıkışı uğrayayım en iyisi, bu hastanelerde telefonla iş halledilmiyor, herkesin acelesi var, bi bizim vaktimiz bol sanki
canım bunları istemek senın en doğal hakkın. benım doktorum her hastasıyla en az yarım saat ilgilenıyo mümkün değil yarım saatten önce çıkartmıyo belkı 20 dk ultrasonda kalıyorum sohbet ediyo hallımı hatırımı şikayetlerımı isteklerımı soruyo uzun uzun cevaplar veriyo açıklamalar yapıyo. yerı gelınce uyarıyo kaşlarını çatıyo yeri gelınce moral veriyo. hastaları kapıda kuyruk oluyo ama adamın umruna değil kazandığı parayı sonuna kadar hakediyo. ayrıca gece kaç olursa olsun doğuma da giriyormuş. hatta biri sormuş hocam eşiniz ne düşünüyo bu durum hakkında çok merak ediyorum demiş. oda bu benım işim yapacak bişey yok tabiki gelecem demiş. daha 40 yaşalrındadır en fazla. ben çok memnunun allah ondan razı olsun. ne dese gözüm kapalı yaparım. oyuzxen bence başklarının dediğine bakma. sonuçta evlat bu karnımızda karpuz taşımıyoruz tabıkı biraz itinalı davranmalarını isteyecez.Benimkide ilk degil cnm 3. kız kardeşim , kuzenim , iki tanıdık ark. bu doktorda dogum yaptı herkez memnun bi bana garip geliyo çok inceliyorum belki ondandır. Tamam yogun olabilir ama bende doktora gitmişim dimi adam akıllı muayene olmak bilgi almak istiyorum sormasam hiç bi şey söledigi yok çok seri şikayetin sonraki soru hazırlanın bi bakalım hele kontrole gittiysem ultrasonda bakın demesem bakmıyo bile , kalp atı ii bebek ii deyip geçiştiriyo ayol kaç gram , boyu ne kadar olmuş burası neresi durda bi bakalım dimi :97: bi aklım araştır degiştir diyo bi aklım herkez ii diyo sen niye böle yapıyosun diyo
sanırım bu durumu en bariz yaşayan benım. kendıme ettim kendım buldum. aman dıyım acele etme kızım oğlum dıye de sevme kesınleşene kadar. sonra sudan çıkmış balık gibi oluyorsunkızlar günaydın. 14+5 günlükken doktora gittiğimde ikili tarama testi yaptı daha sonrasında cinsiyeti için % 80 kız dedi ama 15 gün sonr GELDİĞİNİZDE ERKEK DE DİYEBİLİRİM DEDİ. hiç birsey anlamadım. sizde yaşadınız mı kızlar bu durumu. lütfen yazınn
aa süpermiş. bende yaparım. nasıl uygulayacaz pekı bebe yağı gibi banyodan sonra mı?edaecrin geçen gün face sayfamızda ebru şallının çatlak yağı formulunu acıkladı, ben de duymayanlara burdan soyleyim: 1 yemek kaşığı fındık yağına, 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırıyorsunuz, karışımı önceden de hazırlayıp bekletebiliyorsunuz, dün akşam denedim kayısı yağı harika kokuyor
canım bende sizin hastaneye gidiyorum istipan beye. bana 22. hafta da detaylı ya göndericem dedi ama randevu al felan demedi. sana dedi mi dr un gün al die. bi de tamer beyin randevuları yoğun mu bende ona göre dr arayıp sorayım da geç kalmayayım.evet canım arayıp aldım. detaylı ultrasonu hastane de tamer bey yapıyormuş. bunun üzerine eğitim almış zaten.. kendi sayfasında yazıyor..ben 26 sında 17:30 a aldım randevuyu
bu arada normal doğum 550 sezeryan 900 içlerine oda da dahilmiş ama suit oda farkı ne kadar olur diye sormadım. artık ayrıntılı olarak ilerde öğreniriz..
günaydın canım. bende de oluyor arada sabah kalktığımda dizimin arkasından girio kramp giren yer de 3-4 gün ağrıo nası bişi bende anlamıorum. dr onu da mı sorsak ne yapsak:44:günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?