- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.381
cleaxen falan kullanıyormusun , kullanıyorsan ondan kanıyordur.
.
canım sadece testlerde sorun çıkarsa yaptırılmıo detaylı ultrason.Detaylıda organlarına,kan akışını vb.. herşeye bakılıyo bebeğin bi sorun var mı diye.Bana göre gerekli bişey,yaptırmayan yaptırmayabilir.Diyelim ki bi sorun var ve belki anne karnında tedavisi yapılabilen bişey olabilir.Benm gittiğim doktor söyledi ben sormadan detaylı ultrason yaptırıcaz diye.
oruçmu tutuyorsun gülüm neden iki öğün yiyorsun? ben tutmuyorum oruç. ama iftar saati özellikle bi an içim sızlıyor, sofraya oturup ezanı beklemek ve o ilk yudum suyun ve içilen bi kase çorbanın mideye verdiği sıcaklık duygusunu o huzuru özlüyorum. benim şansıma işyerimde 3-4 çeşit sulu yemek çıkıyor. yemek çıkmasa fast food ya da kebap vs yemek zorunda olsak napardım bilmiyorum.
sen çalışıyormusun canım?
:))
salaklık işte benim hep iki öğündür ama değişmesi gerekiyor artık iyiki konuşduk bu konuyu hiç önemsemiyordum
aa süpermiş. bende yaparım. nasıl uygulayacaz pekı bebe yağı gibi banyodan sonra mı?
benim embriylar da yaşamadı malesef o zaman çok korkmuştum bendekine de bişi olur diye çok şükür tuttu bebeğim ve benle artık oğlum :) ohss hakkında bilgim yok benim ama ağrı kesiciler hiç fayda etmedi uyuşturucu iğneler uyuşturmadı zavallı doktorum çok suçluluk hissetti resmen vicdan azabı çekti adam ama o elinden geleni yapmıştı yapacak başka bişeyi yoktu ki ...neyse kötü günler geride kaldı inş.
aynen birde benim transfer sorası 8. günde kanamam oldu hemen hastaneye gittik test sonucu çıkıncaya kadar eşimle ağlaya ağlaya öldük korkunçdu bir saat bekledik ama bana sor birde e2 değerlerim aniden yükseldi vücudum su topladı çok ciddi bi sorunmuş ciğerleri bile su toplayanlar var benim dr hemen önlemini aldı Allah razı olsun canım beni toplarkende transferde de uyuttular hiç ağrı hissetmedim senin tarnferde mi oldu ağrın aman boşver şimdi bebişlerimiz bizimle Allahım onlara uzun sağlıklı ömür versin
canım gözün aydın..tebrik ediyorum seni..İnanamıyorum Ben de KIZ annesi oluyorumm..
Gittiğim doktordan cok memnun kaldım..40dk boyunca ultrasondaydık..tek tek her yerını ölçtü..ama benm kızım uyukluyorduu..cinsiyetını görebilcek misinizz dedim..bıraz zor dedii..pozisyonu değişmesi lazım dedi..artık ben kalkmak üzere iken "bu seene kız senesi" dedi.."KIZ mı yoksa" die gözlerim parladı ve kafasını salladı..Gercekten mi kız mı dedim tekrar..ewet dedii...tansıyonumu ölçecektii tekrar eşim "suan tavan yapmıştı" dedi..cok sewındım yaaa..Allaah Herkesın gönlüne göre wersın..Cok sükür herseyi normall..3lü teste gerek duyulmadı..parmakları,kalbi,midesi,ayakları heryerıne baktıı..2 hafta sonra omiriklerine bakıcakmış..140 gr ve 15 cm izzz...
cok mutluyumm cooooooooooookkkkkkk......Hala da saskınım umarım 2 hafta sonra da Kız olur=)
canım bende sizin hastaneye gidiyorum istipan beye. bana 22. hafta da detaylı ya göndericem dedi ama randevu al felan demedi. sana dedi mi dr un gün al die. bi de tamer beyin randevuları yoğun mu bende ona göre dr arayıp sorayım da geç kalmayayım.
günaydın canım. bende de oluyor arada sabah kalktığımda dizimin arkasından girio kramp giren yer de 3-4 gün ağrıo nası bişi bende anlamıorum. dr onu da mı sorsak ne yapsak:44:
İnanamıyorum Ben de KIZ annesi oluyorumm..
Gittiğim doktordan cok memnun kaldım..40dk boyunca ultrasondaydık..tek tek her yerını ölçtü..ama benm kızım uyukluyorduu..cinsiyetını görebilcek misinizz dedim..bıraz zor dedii..pozisyonu değişmesi lazım dedi..artık ben kalkmak üzere iken "bu seene kız senesi" dedi.."KIZ mı yoksa" die gözlerim parladı ve kafasını salladı..Gercekten mi kız mı dedim tekrar..ewet dedii...tansıyonumu ölçecektii tekrar eşim "suan tavan yapmıştı" dedi..cok sewındım yaaa..Allaah Herkesın gönlüne göre wersın..Cok sükür herseyi normall..3lü teste gerek duyulmadı..parmakları,kalbi,midesi,ayakları heryerıne baktıı..2 hafta sonra omiriklerine bakıcakmış..140 gr ve 15 cm izzz...
cok mutluyumm cooooooooooookkkkkkk......Hala da saskınım umarım 2 hafta sonra da Kız olur=)
sen bi keresinde bi bayanın hafta hafta karın goruntulerinin linkini paylaşmıştın, hala elindeyse tekrar paylaşır mısın canım
Ben detuzsuz pek yiyemem ,şekeri kestim ama hergün yoğurt yiyorum içine şeker katıyorum ekmek batırıp yiyorum pekmezlede sevmiyorum ,ama tansiyonum 9-6 idi sanırım doktorum kes demedi bana şişlik olursa kesmesemde azaltırım iyotta lazım bize sanırım.kızlar bişey sorucam siz tuzu azalttınız mı? ben de bu aralar azaltmaya çalışıyorum. çok da severim yani. ayranı filan tussuz hiç sevmem ama tuz koymadan içmeye çalışıyorum artık. yemek yaparken de az atıyorum..
canım magnezyum hergün bir tane içersen birşeyciğin olmaz.ben kullanıyorum doktorum kramp için kullandırtıyordu tavsiye ederim kilo yapmıyor kramplarım falan bitti şükür.günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah.. dün gece yatarken uykudan uyandım bacağıma kramp girdi. sizlerde de oluyormu. iş yerimde bi arkadaşla konuştum onda da olmuş mağnezyum vermiş doktoru.
canım paylaşmıştım istersen yazdığım cevaplardan buluruz ama şimdi cıkcam inşallah gelince buluruzsen bi keresinde bi bayanın hafta hafta karın goruntulerinin linkini paylaşmıştın, hala elindeyse tekrar paylaşır mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?