2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım banada 2-3 yıl önce olmuştu ama ben kulağımı baya biş çekiştirp sıkıp patlatmıştım. birindne yardım al sıkılabileck bir yerde ise. yanımda olsan seve seve sıkardım. bayılırım sivilce ve siyah nokta sıkmaya. iş yerimde bi aşçı amca var, burnunun üstü pütür pütür siyah nokta dolu. bigün atlayacam adamın üstüne , zor tutuyorum kendimi. iğrencim ben yaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

canım kırmızı şuanda sıkılcak gıbı degıl malesef off nasıl dayanıcam bılmıyorum bukadar baş ağrısı yaparmı anlamadım bende severım sıkmayı ama sımdı dokunamıyorum bıle mıdem bulanıyor

benbim hem ağrı yapmıştı hemde alev alev yanmıştı, ateş yapmıştı kulağım yanıyordu. geçer inşallah tatlım bekleyecen mecbur. soğuk kolanyalı bez koy kulağına belki iyi gelir.

ben ağrıyan her yerime buz koyuyorum canım ama bi kere baş ağrım tüm gün geçmemişti, doktor da bana kızmıştı niye ilaç almamak için inat ediyorsun daha kötü olursun diye, yarım parol ya da minoset kullanabilirsin, bunlar hamilelikte güvenli, önce buzu dene tabi

ya kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım. ben de aldım 19 haftada 5,5 kilo ama pek önemsemiyorum. ayrıca öğün başına 3 dilim ekmek gayet normal bence. ben mesela bu sabah; yarım ekmeğe yakın kaşarlı tost,10 a yakın siyah zeytin, iki ceviz balla karıştırıp,1 domates,1 hurma,1 büyük bardak süt.. bir de dedim ki kendi kendime "bugün kahvaltıda az yedim ama ara öğünle telafi ederim" ben yemediğim zamanlar vicdan azabı çekiyorum.. bende bi anormallik var herhalde..:97: :97:

sor bakalım canım olmazsa doktorunu arayıp sor..

benbim hem ağrı yapmıştı hemde alev alev yanmıştı, ateş yapmıştı kulağım yanıyordu. geçer inşallah tatlım bekleyecen mecbur. soğuk kolanyalı bez koy kulağına belki iyi gelir.

off canım ya valla hergün yenı bişi oluyor ağladım sabah sinirden eşimde kaldı öyle zavallım uyuyamadım gece sinirlerim bozuldu iyice deniyim sımdı canım kolonyayı bi sagolasın

canım ilaç içti ama bana fayda etmıyor mınosette parolda malesef ama dedıgın gıbı buzu bir deneyeyim kolonyadan sonra sagolasın

tatlım bebeğime yarayacak şeyleri yemediğim zaman bende üzülüyorum mesela et yıyemıyorum yada bir haftadır cevız yıyemedım bitti bende alamadım bi türlu yenisini. ama yarım ekmeyın bebeğe ne gibi bi yararı olacakkı :44: ben mı yanlış düşünüyorum

cnm benim şekerim tansiyonum yok çok şükür,vücut direncim halsizliğim filanda olmuyo..yani hiç etkilemiyoda..bebişimin durumu nasıl oda iyise sorun yok..sende doktoruna danış istersen sonra denemeye başlarsın..

bu arada ben hiç kilo almadım kızlar ama zaten kilom yerinde böyle biraz daha gitsin...64-65 arasıyım..

sende bendensin canım
bende hep yiyorum..yediğimi saysam valla iki günlük yemek listesine denk gelir
bende 48dim 54 falan oldum...gayet normal dedi doktor..ama bazılarımız çok kilolu oluyor onların diyet uygulaması yapması gerekir..yoksa bebek tehlikeye girer..onlarda kendilerini düşünmüyordur canım bebekleri için endişelidirler..:26:
bende mesela kilo alınca seviniyorum çünkü çok zayıftım hep bugünleri hayal ettimhatta doğumdan sonra sıkı sıkı tutucam onları..

ya sen haklısın canım bebeğe bi yararı olmaz yarım ekmeğin ama ben başka türlü doymuyorum, ben hep böyle çok yerdim eskiden beri. hep zayıfım hep zayıfım.. o yüzden kilo alınca mutlu oluyorum..ay keşke yakında olsan da ben sana versem ceviz. benim dedemlerin ceviz ağaçları var köyden geliyor ben de her daim olur. insan gerekli şeyleri yiyemeyince üzülüyor. bende de dün süt bitmişti, içemedim, bi tuhaf oldum.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, ama her zaman olmuyor işte.insanın canı da istemeyince zorla da yenmiyor. ben mesela ilk aylarda çok tükettim badem fındık, ama şimdi hiç içimden yemek gelmiyor.. ve de balık neredeyse 1 aydır hiç yemedim, yazın da insanın balık yiyesi gelmiyor ki..

cnm ben yediğim için değil hareketsiz kaldığım için bu kdr takıyorum.Yürüyüş yapamıyorum spor yapamıyorum ,yediklerim de mecburen olduğu gibi bana yarıyo ben normal kahvaltı yapıorum yemek fln normal yiyorum,vitamin de içiyorum.

ya bi tek ben ceviz yemiorum galiba ,ben de alıp yiyeyim

elevite başladınmı cnaım tekrar, bıraktım demiştin.

elevitten yada decavitten başka bişi içiyormusunuz kızlar? balık yağı, kalsiyum, magnezyum ,demir vs.

evet yemek lazım balığın eksıklığını başka ne giderıyo bılmıyorum. cevizi severim ben

elevitten yada decavitten başka bişi içiyormusunuz kızlar? balık yağı, kalsiyum, magnezyum ,demir vs.

ben içmiyorum doğuma kadar decavit içeceksın dedi. içinde herşey var zaten

cnm ya bırakmıştım ama doktor demir ilacı vermişti üşengeçlikten ve kendimi de iyi hissettiğim için almadım.Ama brz vicdan azabı çektim ,demirimi ölçtürdüm düşük çıktı bayaa da halsizleştim, ben de elevit içiyorum bikaç gündür daha iyim.Eleviti bırakıp sadece demir ilacına başlıycam bugun de unutmaz alırsam tabi

ya ben kuru cevizi öyle sade sade hiç yemem. önceleri suya filan ıslatıyordum. bir gece suda bekleyince kabuğunu soyup yiyebiliyorsun. baktım öyle zor olacak, hergün kahvaltıda 2 tane bala bulayıp atıyorum ağzıma.. hamileliğimin başından beri yemeye çalışıyorum ben..

her ay kan sayımı yaptırırım ben kanım hep sabittir, 13,8 hamilelikte 12,6 ya düştü demir ilacını kullanınca 13,8 e çıktı tekrar.demir ilacını kullan canım bence, çünkü bebek için en önemli iki gereksinimden biri. biri demir diğeri kalsiyum..

evet cnm biliyorum ,ama işte ihmal ettim ara ara elevit içerim dedim hem de vitamin olmuş olur dedim ama yetmemiş.Kan değerlerimin hepsi normal ama demir ve demir bağlama kapasitesi düşük çıktı.Bugun demir alıp ona başlycam,eleviti de bırakıcam kilo yapıo gereksiz.Ben iyi besleniorum ona ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.Ama ara ara alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…