- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.421
kızlar noolur bana yardım edin ilk defa kulağımda sivilce çıkıyor ve geceden beri inanılmaz baş ağrısı yapıyor çok fenayım başımı çeviremiyorum sağ tarafım komple ağrıyor sivilce bukadar ağrırmı yaaaaaaaaaaaaaaaaayoksa başka bişeymı doktoramı gıtsem anlamadım dayanamıyorum
ah canım banada 2-3 yıl önce olmuştu ama ben kulağımı baya bi çekiştirip sıkıp patlatmıştım. birinden yardım al sıkılabileck bir yerde ise. yanhımda olsan seve seve sıkardım. bayılırım sivilce ve siyah nokta sıkmaya. iş yerimde bi aşçı amca var, burnunun üstü pütür pütür siyah nokta dolu. bigün atlayacam adamın üstüne , zor tutuyorum kendimi.iğrencim ben yaaaaaaaaaaaaaaa
canım kırmızı şuanda sıkılcak gıbı degıl malesef off nasıl dayanıcam bılmıyorum bukadar baş ağrısı yaparmı anlamadım bende severım sıkmayı ama sımdı dokunamıyorum bıle mıdem bulanıyor
canım kırmızı şuanda sıkılcak gıbı degıl malesef off nasıl dayanıcam bılmıyorum bukadar baş ağrısı yaparmı anlamadım bende severım sıkmayı ama sımdı dokunamıyorum bıle mıdem bulanıyor
okudum canım sanırım öyle. içimde kalmasın gidip bakayım dedim. canım ben cumartesileri hafta atıyorum. bu cumartesi 18 olacam mesala. bide hafta içi iizn alamıyorum pek. bayramdan öncekı 27 ağustos cumartesi günü 20+0 olacam tam. toktor 20ile 24. hafta arası dedi bana oyuzden sorun olmaz diye düşündüm. olmazda cuma gunu tetenoz için ebeye gittiğimde sorayım öne alayım randevumu
benbim hem ağrı yapmıştı hemde alev alev yanmıştı, ateş yapmıştı kulağım yanıyordu. geçer inşallah tatlım bekleyecen mecbur. soğuk kolanyalı bez koy kulağına belki iyi gelir.
ben ağrıyan her yerime buz koyuyorum canım ama bi kere baş ağrım tüm gün geçmemişti, doktor da bana kızmıştı niye ilaç almamak için inat ediyorsun daha kötü olursun diye, yarım parol ya da minoset kullanabilirsin, bunlar hamilelikte güvenli, önce buzu dene tabi
ya kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım. ben de aldım 19 haftada 5,5 kilo ama pek önemsemiyorum. ayrıca öğün başına 3 dilim ekmek gayet normal bence. ben mesela bu sabah; yarım ekmeğe yakın kaşarlı tost,10 a yakın siyah zeytin, iki ceviz balla karıştırıp,1 domates,1 hurma,1 büyük bardak süt.. bir de dedim ki kendi kendime "bugün kahvaltıda az yedim ama ara öğünle telafi ederim" ben yemediğim zamanlar vicdan azabı çekiyorum.. bende bi anormallik var herhalde..:97: :97:
yok canım ben oruç tutmuyorum ama tutsam da olacak aslında çok iyiyip 2 öğünde yiyorum bende ara öğün yok alışık değilim bakalım yavaş yavaş alıştıracağım kendimi
devlet hastanelerinde ikisi içinde uyuşturmuyorlar ama yumurta toplamada gerçekten dakikaların önemi var ben kendim istedim uyutulmayı
ya kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım. ben de aldım 19 haftada 5,5 kilo ama pek önemsemiyorum. ayrıca öğün başına 3 dilim ekmek gayet normal bence. ben mesela bu sabah; yarım ekmeğe yakın kaşarlı tost,10 a yakın siyah zeytin, iki ceviz balla karıştırıp,1 domates,1 hurma,1 büyük bardak süt.. bir de dedim ki kendi kendime "bugün kahvaltıda az yedim ama ara öğünle telafi ederim" ben yemediğim zamanlar vicdan azabı çekiyorum.. bende bi anormallik var herhalde..:97: :97:
tatlım bebeğime yarayacak şeyleri yemediğim zaman bende üzülüyorum mesela et yıyemıyorum yada bir haftadır cevız yıyemedım bitti bende alamadım bi türlu yenisini. ama yarım ekmeyın bebeğe ne gibi bi yararı olacakkı :44: ben mı yanlış düşünüyorum
ya bi tek ben ceviz yemiorum galiba ,ben de alıp yiyeyimya sen haklısın canım bebeğe bi yararı olmaz yarım ekmeğin ama ben başka türlü doymuyorum, ben hep böyle çok yerdim eskiden beri. hep zayıfım hep zayıfım.. o yüzden kilo alınca mutlu oluyorum..ay keşke yakında olsan da ben sana versem ceviz. benim dedemlerin ceviz ağaçları var köyden geliyor ben de her daim olur. insan gerekli şeyleri yiyemeyince üzülüyor. bende de dün süt bitmişti, içemedim, bi tuhaf oldum.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, ama her zaman olmuyor işte.insanın canı da istemeyince zorla da yenmiyor. ben mesela ilk aylarda çok tükettim badem fındık, ama şimdi hiç içimden yemek gelmiyor.. ve de balık neredeyse 1 aydır hiç yemedim, yazın da insanın balık yiyesi gelmiyor ki..
cnm ben yediğim için değil hareketsiz kaldığım için bu kdr takıyorum.Yürüyüş yapamıyorum spor yapamıyorum ,yediklerim de mecburen olduğu gibi bana yarıyoben normal kahvaltı yapıorum yemek fln normal yiyorum,vitamin de içiyorum.
evet yemek lazım balığın eksıklığını başka ne giderıyo bılmıyorum. cevizi severim benya bi tek ben ceviz yemiorum galiba ,ben de alıp yiyeyim
elevite başladınmı cnaım tekrar, bıraktım demiştin.
elevitten yada decavitten başka bişi içiyormusunuz kızlar? balık yağı, kalsiyum, magnezyum ,demir vs.
elevite başladınmı cnaım tekrar, bıraktım demiştin.
elevitten yada decavitten başka bişi içiyormusunuz kızlar? balık yağı, kalsiyum, magnezyum ,demir vs.
ya bi tek ben ceviz yemiorum galiba ,ben de alıp yiyeyim
cnm ya bırakmıştım ama doktor demir ilacı vermişti üşengeçlikten ve kendimi de iyi hissettiğim için almadım.Ama brz vicdan azabı çektim ,demirimi ölçtürdüm düşük çıktı bayaa da halsizleştim, ben de elevit içiyorum bikaç gündür daha iyim.Eleviti bırakıp sadece demir ilacına başlıycambugun de unutmaz alırsam tabi
her ay kan sayımı yaptırırım ben kanım hep sabittir, 13,8 hamilelikte 12,6 ya düştü demir ilacını kullanınca 13,8 e çıktı tekrar.demir ilacını kullan canım bence, çünkü bebek için en önemli iki gereksinimden biri. biri demir diğeri kalsiyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?