2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

a.sln canım.Endişe etme drunda dediği gibi 6. aya kadar yukarıya çıkabiliyor.Sen böyle endişelenirsen miniğinde huzursuz olacak.

olumsuzu düşünme zaten bi şey olmaz biraz daha itina öze göster sadece daha fazla dinlen daha düzenli beslen ilaçlarını ihmal etme gibi Allahın izniyle bi şey olmaz

kız bu ne ekmek çok az hehehe benle kimse yarışamaz sanırım özlem sanırım yarım ekmek ile tost yapmıştı işte o rakip bana şimdilik
ben ne yedim sabahtan beri bakalım sayalım
1 kaynamış yumurta,1 ekmeğin 4 te 1 i ile yenildi.
dışarı çıktım 2 saat yürümüşüm eve geldim pestilim çıktı bir büyük kase yoğurt içine biraz şekerledim ve ekmeğin yarısı ile oturdum batıra batıra yedim oh miss şimdide bir kase içine kiraz ve üzüm karıştırdım ılık suda beklettim yiyorum toplam su miktarım 1,5 litre oldu sabahtan beridir
akşam kesin tarhana çorbası yicem sonra karpuz yerim meyve olarak yani ben diyorum ki hareket hareket.
ben öğlene doğru kalkıyorum ve pc de 3-4 saatimi geçiriyorum popiş hareketsiz oluncası ve evde az hareketle birikiyor kızlar .bende kilo tablomu yazayım hemen size
4 haftalıkken 57.7 (burda mide bulantısında yemek yememe hatta su kaybı çok oldu günde 2 su bardağı su ile durduğumu bilirim.
12 haftalıkken 55 kg bundan sonra bulantım azalıyor bol su ve progestan etkisi ile kilo almaya başlamışım
17 .haftalıkken 58,5 cüş dediğimiz dönem 5 haftada eski kilomuda arkada bırakarak yola devam
20.haftalıkken bugün tartıldım 60.kg olmuşum çok manyak rakam geldi bana
durum budur yani not alın telefonlarınızın takvimine

canım geçmiş olsun çıban olmasın bir doktora git tatlım.

Girmiosundur girmiosudnur inssallah cnm

canım,çok tebrik ederim.
allah sağlık versin hepimize.
gözün aydın olsun..

selamlar cici anne adayları melekleriniz ve sizler nasılsınız
ben bugün dr kontrolüne gittim kızım olacakmış
bir buçuk yaşında oğlum var.şimdide allah izin verirse kızım olacakmış.

kizlar facebook gurubuna istek gonderdim ama kabul edilmiyorumm reddedilmisim sanirimm YINE GONDERDIM

canım benim plasentam da rahim agzına yakındı yani eşi diyeyim .ve 9 haftalıkken benim kahverengi akıntım oluyordu çok korkmuştum progestan kullandım ben 14. haftaya kadar dinlendim cünkü eşi aşağıda dedi ve rahim agzındaki damarları kanatıyor yukarı çıkıcaktır eğer çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi ama merak etme çıkıcaktır dedi .
benim 14. haftadan sonra çıkmaya başladı yukarı ve 18 haftalıkken gittiğimde eşi tamamen yukarı çıktı normal doğum için engel teşkil etmiyor dedi ama hala biraz olsun aşağıda duruyo kenarı oda çıkıcak dedi .bebek büyüdükçe onu yukarı iticek dedi .
bu arada ablamda hamile ama onunki tam rahim agzını kapamış durumda ve onda bir damla kan gelmişti ,doktoru ona dikkat etmesi gerektiğini ve erken doğum olabilir diye temibhlediğini biliyorum canım.onunki yukarı çıkmadı şuanda 24 haftalık hamile ablam .ama magnezyumda kullandırıyor doktoru hem erken doğumu engelliyor hem krampları oluyormuş onun için hergün bir tane magnezyum vermiş doktoru. benim doktorumda işte bende kan gelmemişti ama kahverengi akıntı gelmişti ama içerde kanama olmuştuki kahverengi olarak görüyoruz demişti doktorum.çoğunlukla dikkat etmelisin canım .ben bile şuan hala tetikteyim çok yormuyorum kendimi ve magnezyum doktorundan kesinlikle iste .hurma kesinlikle yeme dedi bana doktorum bende ablama tlf ile bildiriyorum .kendi doktoruma bile onun ile ilgili sorular soruyorum sağolsun doktorum çok sevecenki hep cevap veriyor .hatta erken doğum olasığı haricinde eşi aşağıda olduğu için son aylar yatarak geçirebilir demişti .bunları yazmamdaki kasıt bilmen iyi olur canım .belki doktorun direk olarak dememiştir benim ablamın doktoru üstü kapalı demiş ben ablama izah ettim açıkça moreli yüksek olsun diye söylemeyebilrdim ama şimdi dinliyo beni yormuyor kendisiini .temkinli olmak iyi .tek sağlıcakla gelsin yatarız gerekirse dedi ablam .sende morelini bozma gülüm inşallah seninki tam rahim agzını kapamaışsa çıkar ilerleyen zamanlarda.

allah bağışlasın canım .ne güzel bir oğlan bir kız aralarındaki yaş farkı çok olmayacak arkadaş gibi oynarlar .benimde oğlum var bir de kızımız geliyor bakalım inşallah hayırlısıyla büyütürüz beraber

benimkide tamamen kapamış kendi doktorum başka doktora gittim 2 hafta içinde olan bir durum benim doktorum böyle birşey söylememişti bende şaşırdım bebek çok şükür gayet sağlıklı haftasına göre önde devam ediyor benide çok aydınlatmadı gittiğim doktor kendi doktorum çok yoğun olduğu için bu doktora bir kontrl amaçlı gitmiştim eylülün 16sında kendi doktoruma gidicem inşlh kanamamda yok Allaha şükür yatar dinleniriz o hiç sorun değil yeterki düzelsinn bilgilerin için çok tşk ediıyorum

gozun aydin cnmm saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah

SENİN MELEKLERİNİDE ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM .MAŞALLAH ONLARA
inşallah kıskanma falan olmadan büyütürüz bebeklerimizi.
abileri yardım edecek bizde kızları büyütücez.ben şimdiden pek anlamasada doruka göbeğimi gösterip bakk annecim bebek var burda senin kardeşin diyorum gelip öpüuyor
inşallah doğuncada sever kardeşini.

güzeller selam nasılsınız?
nerdesin üçüz anası asıl sen nasılsın nasıl gidiyor
bakalım.ankaranın sıcağında kavruluyoruz bugün dışarı çıktık enes paşayla ilk defa yürüdük bankaya gittik ,ordan dolmuş beklerken fenalaştım gözüm karardı başım döndü,ses duyamaz hale geldim orda bir halkekmek satılan büfe vardı teyze otuyordu sandalye istedim oturdum düzeldim ,su içtim dolmuşa bindim eve geldim hışım çıktı enes paşada güzellik uykusunda.sen naptın hamişlik kıyafeti aldın mı canım ? 15 inde mothercareye gitcem ben indirim olcakmış diye serem5 canım 15 inde olur mu indrim acaba yoksa 16 sındamı gitsem hatta kapıda bekliyo gibi birşey olcak sanki

evet canım doktorlar pek önem vermiyorlar yani doğum zamanı gelince uygun değil eşi aşağıda diyicekler ama alıştirmak isteyen doktor hemen diyor ,ben işte plasenta aşağı sezeryan olabilirsin dedi düşün ben ilk cocuğumu normal doğurdum ve sezeryan diyince düşündügüm tek şey aynı senin gibi olurum yeterki ona birşey olmasın sağlıcakla gelsin dedim.
ablam da ilki sezeryan olduu için doktoru dinlen ,çok gezme aşırı seyehat yok demiş ,en güzeli bebeğe odaklanmak ,sezeryan olmak kötü değil cünkü plasenta önden gelirse su boşalır bebek arkada kalır çıkması zorlaşırmış ,o yüzden en kötü sezeryan olurum diye düşün ve sezeryanda daha kolay olur bebeğim daha hızlı dopar diye düşn canım .inşallah birşey olmucak sağlıcakla gelicek .

kıskançlık şuan bizdede yok canım ama seninkilerin yaşı kücük olduğu için belki olabilir benim görümcemde 15 aylık bebiş ve 5 aylık hamiş şuanda o bile hala kucak istiyor o bakımdan zor olucak onunki ,seninki 2 yaşına gelir ,anlamaz belki ama kıskanır yinede idare ederiz araştırırız ögreniriz napıcaz ne edicez demi ,sevsin göbişi sevsin sonra birlikte yoldaş olcaklar

canım üzülme lütfen. sezaryan yaparsın olur biter stres yapma. bizimde eşi aşağıda olmayacak ama belki açılmayacaz belki bebek iri olacak belki çoğumuz sezaryan olcaz. herşeyde vardır bi hayır. stres olursan bebeğin de üzülür annişi

ya bu dediğiniz nasıl anlaşılıyor acaba?. aşağıda olup olmadığı. ben en son gittiğimde doktor bi ölçüm yaptı rahim ağzından başladı sanırım bi yerin uzunluğunu ölçtü. uzunluk iyi dedi. düşük riskine karşı buradaki mesafenin uzun olması gerekiyo filan dedi. acaba sizin dediğiniz durumla mı ilgiliydi o ölçüm?? merak ettim şimdi..

sezeryan olması sorun değil zaten normalden aşırı korkuyorum erken doğum yada bebeği etkiliycek birşey olmasın yoksa hiç önemli değil bu mübarek ayda birbimizden dualarımızı eksiltmeyelim inşallah çok sağolun kızlar desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…