- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.461
a.sln canım.Endişe etme drunda dediği gibi 6. aya kadar yukarıya çıkabiliyor.Sen böyle endişelenirsen miniğinde huzursuz olacak.s.a annişler nasılsınız doktordan geliyorum morelmanım bozuldu bebeğim Allaha şükür gayet sağlıklı kalp atışlarıda çok iyi ama eşi aşağıdaymış 6.aya kadar yukarı çıkmasa normal doğum kesinlikle olmaz dedi yolu kapatmış çünkü sezeryan olmasıda önemli değil ama bu durum bebeğin gelişimini erken doğumunu falan etkilermi acaba canım sıkıldı pöfsss
yok bir tavsiye yok kanama olmaması lazım olursa ALLAH korusun aşırı kanamalar onun ve benim hayatım için tehlike taşımakta bebeğin gelişimide önde çok şükür ama çıkış yolunu kapatmışşşşş inşallah düzelir yüzde 90 dzelirmiş inşlh yüzde 10luk kısma girmiyorumdur
kız bu ne ekmek çok az hehehe benle kimse yarışamaz sanırım özlem sanırım yarım ekmek ile tost yapmıştı işte o rakip bana şimdiliköğle yemeğinde 1 tabak sebze yemeği ve 1 kase de yoğurt yedim. hatta mumkun olduğunca yemeğin yağlı suyundan değil tanelerininden yedim. buraya kadar herşey normal. ama yanında tam 3 dilim ekmek yemişim yaa. doymuyorum başka türlü. sabahta 3 dilime yakın yemiştim. daha bunun akşamı var ne yapıp kısacam ben bu ekmeyi :26:
canım geçmiş olsun çıban olmasın bir doktora git tatlım.kızlar noolur bana yardım edin ilk defa kulağımda sivilce çıkıyor ve geceden beri inanılmaz baş ağrısı yapıyor çok fenayım başımı çeviremiyorum sağ tarafım komple ağrıyor sivilce bukadar ağrırmı yaaaaaaaaaaaaaaaaayoksa başka bişeymı doktoramı gıtsem anlamadım dayanamıyorum
yok bir tavsiye yok kanama olmaması lazım olursa ALLAH korusun aşırı kanamalar onun ve benim hayatım için tehlike taşımakta bebeğin gelişimide önde çok şükür ama çıkış yolunu kapatmışşşşş inşallah düzelir yüzde 90 dzelirmiş inşlh yüzde 10luk kısma girmiyorumdur
Slmmm canlar..drdan geldikk ama drla gorusemedik ahatsiz oldugu icin erken cikti.bnde olsun didim..onemli olan bbegimi grmektii..ultrasyon odasinda uzman bakio bizim hastanede veee OGLUMMMMoluoo..ayyy bi acayip duyguu..vucudumu gren kiz oocaj dediydi bnde kndimi haziroamistim...ama hep oldum olasi benim oglum olsun demistim...saglikli olsun da insaallah...bide uclu test icin kan verdim haftaya cikcak ozmn drla gruscem..umarim allahin izniyle sonuclar guzel cikarrr
hayırlı olsun cnmkızlar drdan geliyorum.Bebişim erkekmiş teyzoşları.Bir hafta geriden gidiyoruz.17 haftalık görünüyoruz.18 cm ve 236 gram.Dr ferrosanol ve calcium ilacı yazdı.
allah bağışlasın canım .ne güzel bir oğlan bir kız aralarındaki yaş farkı çok olmayacak arkadaş gibi oynarlar .benimde oğlum var bir de kızımız geliyor bakalım inşallah hayırlısıyla büyütürüz beraberselamlar cici anne adayları melekleriniz ve sizler nasılsınız
ben bugün dr kontrolüne gittim kızım olacakmış
bir buçuk yaşında oğlum var.şimdide allah izin verirse kızım olacakmış.
canım benim plasentam da rahim agzına yakındı yani eşi diyeyim .ve 9 haftalıkken benim kahverengi akıntım oluyordu çok korkmuştum progestan kullandım ben 14. haftaya kadar dinlendim cünkü eşi aşağıda dedi ve rahim agzındaki damarları kanatıyor yukarı çıkıcaktır eğer çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi ama merak etme çıkıcaktır dedi .
benim 14. haftadan sonra çıkmaya başladı yukarı ve 18 haftalıkken gittiğimde eşi tamamen yukarı çıktı normal doğum için engel teşkil etmiyor dedi ama hala biraz olsun aşağıda duruyo kenarı oda çıkıcak dedi .bebek büyüdükçe onu yukarı iticek dedi .
bu arada ablamda hamile ama onunki tam rahim agzını kapamış durumda ve onda bir damla kan gelmişti ,doktoru ona dikkat etmesi gerektiğini ve erken doğum olabilir diye temibhlediğini biliyorum canım.onunki yukarı çıkmadı şuanda 24 haftalık hamile ablam .ama magnezyumda kullandırıyor doktoru hem erken doğumu engelliyor hem krampları oluyormuş onun için hergün bir tane magnezyum vermiş doktoru. benim doktorumda işte bende kan gelmemişti ama kahverengi akıntı gelmişti ama içerde kanama olmuştuki kahverengi olarak görüyoruz demişti doktorum.çoğunlukla dikkat etmelisin canım .ben bile şuan hala tetikteyim çok yormuyorum kendimi ve magnezyum doktorundan kesinlikle iste .hurma kesinlikle yeme dedi bana doktorum bende ablama tlf ile bildiriyorum .kendi doktoruma bile onun ile ilgili sorular soruyorum sağolsun doktorum çok sevecenki hep cevap veriyor .hatta erken doğum olasığı haricinde eşi aşağıda olduğu için son aylar yatarak geçirebilir demişti .bunları yazmamdaki kasıt bilmen iyi olur canım .belki doktorun direk olarak dememiştir benim ablamın doktoru üstü kapalı demiş ben ablama izah ettim açıkça moreli yüksek olsun diye söylemeyebilrdim ama şimdi dinliyo beni yormuyor kendisiini .temkinli olmak iyi .tek sağlıcakla gelsin yatarız gerekirse dedi ablam .sende morelini bozma gülüm inşallah seninki tam rahim agzını kapamaışsa çıkar ilerleyen zamanlarda.
selamlar cici anne adayları melekleriniz ve sizler nasılsınız
ben bugün dr kontrolüne gittim kızım olacakmış
bir buçuk yaşında oğlum var.şimdide allah izin verirse kızım olacakmış.
allah bağışlasın canım .ne güzel bir oğlan bir kız aralarındaki yaş farkı çok olmayacak arkadaş gibi oynarlar .benimde oğlum var bir de kızımız geliyor bakalım inşallah hayırlısıyla büyütürüz beraber
nerdesin üçüz anası asıl sen nasılsın nasıl gidiyorgüzeller selam nasılsınız?
evet canım doktorlar pek önem vermiyorlar yani doğum zamanı gelince uygun değil eşi aşağıda diyicekler ama alıştirmak isteyen doktor hemen diyor ,ben işte plasenta aşağı sezeryan olabilirsin dedi düşün ben ilk cocuğumu normal doğurdum ve sezeryan diyince düşündügüm tek şey aynı senin gibi olurum yeterki ona birşey olmasın sağlıcakla gelsin dedim.benimkide tamamen kapamış kendi doktorum başka doktora gittim 2 hafta içinde olan bir durum benim doktorum böyle birşey söylememişti bende şaşırdım bebek çok şükür gayet sağlıklı haftasına göre önde devam ediyor benide çok aydınlatmadı gittiğim doktor kendi doktorum çok yoğun olduğu için bu doktora bir kontrl amaçlı gitmiştim eylülün 16sında kendi doktoruma gidicem inşlh kanamamda yok Allaha şükür yatar dinleniriz o hiç sorun değil yeterki düzelsinn bilgilerin için çok tşk ediıyorum
SENİN MELEKLERİNİDE ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM .MAŞALLAH ONLARA
inşallah kıskanma falan olmadan büyütürüz bebeklerimizi.
abileri yardım edecek bizde kızları büyütücez.ben şimdiden pek anlamasada doruka göbeğimi gösterip bakk annecim bebek var burda senin kardeşin diyorum gelip öpüuyor
inşallah doğuncada sever kardeşini.
evet canım doktorlar pek önem vermiyorlar yani doğum zamanı gelince uygun değil eşi aşağıda diyicekler ama alıştirmak isteyen doktor hemen diyor ,ben işte plasenta aşağı sezeryan olabilirsin dedi düşün ben ilk cocuğumu normal doğurdum ve sezeryan diyince düşündügüm tek şey aynı senin gibi olurum yeterki ona birşey olmasın sağlıcakla gelsin dedim.
ablam da ilki sezeryan olduu için doktoru dinlen ,çok gezme aşırı seyehat yok demiş ,en güzeli bebeğe odaklanmak ,sezeryan olmak kötü değil cünkü plasenta önden gelirse su boşalır bebek arkada kalır çıkması zorlaşırmış ,o yüzden en kötü sezeryan olurum diye düşün ve sezeryanda daha kolay olur bebeğim daha hızlı dopar diye düşn canım .inşallah birşey olmucak sağlıcakla gelicek .
banada doktorum kanama yolu tamamen kapatır bebek çıkamaz falan birşeyler söyledi bende düşük olma gibi durum olurmu dedim hayır sadece normal doğum yapamazsın dedi yolculuğu sordum şuan hiç bir sorun teşkil etmiyor yolculuk senin için dedi hemde 13 saatlik gibi bir yolculuğa yani bende anamadımmmm
banada doktorum kanama yolu tamamen kapatır bebek çıkamaz falan birşeyler söyledi bende düşük olma gibi durum olurmu dedim hayır sadece normal doğum yapamazsın dedi yolculuğu sordum şuan hiç bir sorun teşkil etmiyor yolculuk senin için dedi hemde 13 saatlik gibi bir yolculuğa yani bende anamadımmmm
evet canım doktorlar pek önem vermiyorlar yani doğum zamanı gelince uygun değil eşi aşağıda diyicekler ama alıştirmak isteyen doktor hemen diyor ,ben işte plasenta aşağı sezeryan olabilirsin dedi düşün ben ilk cocuğumu normal doğurdum ve sezeryan diyince düşündügüm tek şey aynı senin gibi olurum yeterki ona birşey olmasın sağlıcakla gelsin dedim.
ablam da ilki sezeryan olduu için doktoru dinlen ,çok gezme aşırı seyehat yok demiş ,en güzeli bebeğe odaklanmak ,sezeryan olmak kötü değil cünkü plasenta önden gelirse su boşalır bebek arkada kalır çıkması zorlaşırmış ,o yüzden en kötü sezeryan olurum diye düşün ve sezeryanda daha kolay olur bebeğim daha hızlı dopar diye düşn canım .inşallah birşey olmucak sağlıcakla gelicek .
canım üzülme lütfen. sezaryan yaparsın olur biter stres yapma. bizimde eşi aşağıda olmayacak ama belki açılmayacaz belki bebek iri olacak belki çoğumuz sezaryan olcaz. herşeyde vardır bi hayır. stres olursan bebeğin de üzülür annişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?