- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.441
bende dolaba bişeyler hazırlayıp pişirmeden koymuştum 3 gün önce. dünbı baktım resmen küflenmiş. şok oldum. annemde öyle yapar ama küflenmez hiç bi yerde hata yapmışım ama nerde( akşama ne yemek yapacaksınız siz benım aklıma bişey gelmıyo
Off kendimi patlıcak gibi hissediyorum çok yemek yedim bide suyu çok fazla içiyorum balkon esiyo diye bi süre minderleri birleştirdim yattım falan ama feci şiş hissediyorum kendimi yattım yuvarlandım geri kalktımakşama yemek te yapıcam daha tok karnına mutfada girmek insanın canı hiç istemiyo :78:
kızlar drdan geliyorum.Bebişim erkekmiş teyzoşları.Bir hafta geriden gidiyoruz.17 haftalık görünüyoruz.18 cm ve 236 gram.Dr ferrosanol ve calcium ilacı yazdı.
aman dikkat et üşütmeyesin canım... aslında bi yerdede iyi yapmışsın ne keyifli olmuştur yatması :)
ayyy tok karnına hiç çekilmez hele bide hamileyken hiç hiç çekilmez :)
s.a annişler nasılsınız doktordan geliyorum morelmanım bozuldu bebeğim Allaha şükür gayet sağlıklı kalp atışlarıda çok iyi ama eşi aşağıdaymış 6.aya kadar yukarı çıkmasa normal doğum kesinlikle olmaz dedi yolu kapatmış çünkü sezeryan olmasıda önemli değil ama bu durum bebeğin gelişimini erken doğumunu falan etkilermi acaba canım sıkıldı pöfsss
patates yemği iyi fikir valla zaten benım kurtarıcım olmuştur hep patatesbut vardı sabah haşlamıştım tavuk suyuna çorba bide patates yemegi düşünüyorum ama hepüz uygulamaya geçmeyi cnm istemiyor
olmaz allahın izniyle canım nıye olsun kı sen beslenmene dikkat et gerisini allaha bırak. hm doktor net bişey söylememiş kı çıkmazsa demiş. çıkakacaktır o annesi üzülme sens.a annişler nasılsınız doktordan geliyorum morelmanım bozuldu bebeğim Allaha şükür gayet sağlıklı kalp atışlarıda çok iyi ama eşi aşağıdaymış 6.aya kadar yukarı çıkmasa normal doğum kesinlikle olmaz dedi yolu kapatmış çünkü sezeryan olmasıda önemli değil ama bu durum bebeğin gelişimini erken doğumunu falan etkilermi acaba canım sıkıldı pöfsss
s.a annişler nasılsınız doktordan geliyorum morelmanım bozuldu bebeğim Allaha şükür gayet sağlıklı kalp atışlarıda çok iyi ama eşi aşağıdaymış 6.aya kadar yukarı çıkmasa normal doğum kesinlikle olmaz dedi yolu kapatmış çünkü sezeryan olmasıda önemli değil ama bu durum bebeğin gelişimini erken doğumunu falan etkilermi acaba canım sıkıldı pöfsss
bende dolaba bişeyler hazırlayıp pişirmeden koymuştum 3 gün önce. dünbı baktım resmen küflenmiş. şok oldum. annemde öyle yapar ama küflenmez hiç bi yerde hata yapmışım ama nerde( akşama ne yemek yapacaksınız siz benım aklıma bişey gelmıyo
çıkar inşallah eşide yukarı cnm bi şeycik olmaz dua et biraz fazla dikkat edersin bi sorun olmadan dogumun olur . Kısmet normal sezeryan artık nasıl uygun olursa öyle kavuşucaz kuzularımıza sıkma canını
patates yemği iyi fikir valla zaten benım kurtarıcım olmuştur hep patatesaslında onun kızarmasını yapıp bol yoğurtla yemek vardı şimdi ama bugun bukadar kılo muhabbetinden sonra utanırım yemeğe
Ya cnm uzulme cikar bakalim yukari daha cok varr..inssllah bi sorun olmazzz..hem ne farkeder nrmal yada sezeryannn ..saglicakla kolayca olsun da nasil oldugu muhim deill..sikma canini..peki yukari cikmasi icin bi tavsiye yada bisy yok di
I...bebege kalmis bisey dimi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?