2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende normal doğumdan korkuyorum afedersiniz ıkınınca korkuyorum ben wc dwe bile hiç ıkınmadım kormamın sebebi kız kardeşimin doğumuna girmiştim yurt dışında sabahtan akşama kadr ıkındı ondan :)

cnm bebeğin eşi rahimi kapatıyor işte aynı şeymi bilmiyorumda eğer böyle bir durumda olsaydın doktorun görürürdü zaten endişelenme

herkese iyi akşamlar...kızlar bugun bı arkadasımı hastaneye zıyarete gıttım 36. haftada suyu gelmıs acılma olmayınca sezeryana almıslar gece bebegı dunyaya gelmıs bugun gıttım gordum ıkısıde saglıklı moralım yerıne geldık oh beee dedım cok zor deılmıs demek:)

allah analı babalı büyütsün canım..sezeryan dikişleri ağrımıyormuymuş..

miğdesi kolay bulananlar aşağıyı okumasın :))))

son bir haftadır dışkım sert ve koyu yeşil, benım durumuma göre biraz garip bir durum 15. gaftayı geride bırakmak üzereyim...böytle bir durum yaşayan oldumu, ne yapmam lazım. doktor randevuma daha 1 ay var . erken gitmelimiyim...

Gynoferon kullanıyorsan durumun çok normal o ilaç bu durumları ortaya çıkarıyor cnm

canım demir hapı kullanıyosan ondan olabilir... bendede aynı durum söz konusu normalmiş merak etme :)

canım çıban değil sivilce çıkmaya çalışıyor malesef

bendede ara ara kulağımın belirli yerlerinde çıkıyo canım merak etme... sanırım seninki kıkırdakta çıkıyo bukadar acıdığına göre... yarına ucu çıkar merak etme kolonyayla iyice temizle kulak içinde olduğu için sıkmak zor oluyo, eşinin dizine yat tükenmez kalemle patlatsın biraz acıyo ama anca öyle rahatlarsın... önce su gibi gelicek sonra iltahap sonra kan iyice temizleyip ıslak mendille sil... hemen rahatlıyosun... bu konuda aşırı tecrübeliyiz eşimle :)

ayy sagolasın canım vallahı ilk defa oluyor başımı bıle çeviremıyorum ınan bütün gün yattım çok agrıyor hala ucu cıkmadı bi çıksa mahvetcem onu

Oohhh evim evim güzel evim geldim evime şükür annemde bile rahat olamaz oldum artık . Soyundum dökündüm ferah ferah camımıda açtım kızlar size bi bakim dedim nediyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…