- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.481
canım üzülme lütfen. sezaryan yaparsın olur biter stres yapma. bizimde eşi aşağıda olmayacak ama belki açılmayacaz belki bebek iri olacak belki çoğumuz sezaryan olcaz. herşeyde vardır bi hayır. stres olursan bebeğin de üzülür annişi
allah analı babalı büyütsün canım..sezeryan dikişleri ağrımıyormuymuş..herkese iyi akşamlar...kızlar bugun bı arkadasımı hastaneye zıyarete gıttım 36. haftada suyu gelmıs acılma olmayınca sezeryana almıslar gece bebegı dunyaya gelmıs bugun gıttım gordum ıkısıde saglıklı moralım yerıne geldık oh beee dedım cok zor deılmıs demek:)
allah analı babalı büyütsün canım..sezeryan dikişleri ağrımıyormuymuş..
canım daha çok gaz sancısı varmıs zaten ufacık kesmısler yapıstırma dıkıs yapmıslar yürüyüs yapıodu bugun yavas yavas...
mrb güzeller
yine sakin bir gecedeyiz sanıtım kimsecikler yok mu neeee?
ben de araştırdığım zamanlarda işte kanama olursa tehlikeli kandan dolayı bebek zehirlenebilrmiş diye biliyorum canım ,ablamada dedim dikkat et çok yorma kendini diye,senin doktorun 13 saatlik yolcuğu bu durumda nasıl önerdi onada şaşırdım gülüm benim bile tehlikem azken doktorum otur evinde özel araç harici dışarı seyehate çıkma dedi ,tıkaç gibi dedi cünkü hassas bölge idare et az kaldı falan dedi .ablamada dedim ama ablam dinliyor beni çok gezmiyor ,ögretmen kendisi şimdi eylülde işe başlasammı izinemi ayrılsam diye düşünüyor .magnezyum verseymiş keşke bak erken doğumu engelliyor canım .başka doktora git bir istersen .evet canım doktorlar pek önem vermiyorlar yani doğum zamanı gelince uygun değil eşi aşağıda diyicekler ama alıştirmak isteyen doktor hemen diyor ,ben işte plasenta aşağı sezeryan olabilirsin dedi düşün ben ilk cocuğumu normal doğurdum ve sezeryan diyince düşündügüm tek şey aynı senin gibi olurum yeterki ona birşey olmasın sağlıcakla gelsin dedim.
ablam da ilki sezeryan olduu için doktoru dinlen ,çok gezme aşırı seyehat yok demiş ,en güzeli bebeğe odaklanmak ,sezeryan olmak kötü değil cünkü plasenta önden gelirse su boşalır bebek arkada kalır çıkması zorlaşırmış ,o yüzden en kötü sezeryan olurum diye düşün ve sezeryanda daha kolay olur bebeğim daha hızlı dopar diye düşn canım .inşallah birşey olmucak sağlıcakla gelicek .
banada doktorum kanama yolu tamamen kapatır bebek çıkamaz falan birşeyler söyledi bende düşük olma gibi durum olurmu dedim hayır sadece normal doğum yapamazsın dedi yolculuğu sordum şuan hiç bir sorun teşkil etmiyor yolculuk senin için dedi hemde 13 saatlik gibi bir yolculuğa yani bende anamadımmmm
canım bu plasenta ilk başlarda yukarda olur ama bazı kadınlarda ilk oluştuğu yerin yanında belirmeye başlar ve 12. haftada plasenta ancak görünür hale geliyor benim 9 haftalıkken kahverengi akıntım olduğunda iyice inceledi sebepsiz oldu dedi ama ben tahminim plasenta oluşuyor ve rahime yakın dedi işte 12 . haftada gittiğimde sebebi anlaşıldı rahim agzına yakın dedi yukarı çıkacaktır bebek büyüdükçe dedi ve 18 haftalıkken gittiğimde bir şekilde gösterdi bana bebeğin üst kısmına tam kese duvarına yapışık kalınca birşey boru gibi birşeyle bebeğe gidiyor ,ve ölçtü az daha çıkcak dedi ,zaten tam kapatsa kesin sezeryan demişti,yarım kapalı olsa yine sezeryan dedi,ama kenarda olursa normal olabilir tehlikeyi göze alamam dedi .cünkü doğumda ilk bebek gelmesi lazım göbek kordonu kesilene kadar nefesi plasentadan alıyor ilk plasenta gelirse bebek içerde zorlancak belki yaşamıcak dedi ayrıntılı anlattı dötüm gittiya bu dediğiniz nasıl anlaşılıyor acaba?. aşağıda olup olmadığı. ben en son gittiğimde doktor bi ölçüm yaptı rahim ağzından başladı sanırım bi yerin uzunluğunu ölçtü. uzunluk iyi dedi. düşük riskine karşı buradaki mesafenin uzun olması gerekiyo filan dedi. acaba sizin dediğiniz durumla mı ilgiliydi o ölçüm?? merak ettim şimdi..o yüzden işte gülsüme sezeryan en iyisi diyorum kafan rahat olsun bebişin sağlıklı doğacak ,çok aşırı seyehat uzun olcaksa hiç gitme boşver az kaldı zaten
Sanırım face kafayı yedi :44:
Grubu göremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miğdesi kolay bulananlar aşağıyı okumasın :))))
son bir haftadır dışkım sert ve koyu yeşil, benım durumuma göre biraz garip bir durum 15. gaftayı geride bırakmak üzereyim...böytle bir durum yaşayan oldumu, ne yapmam lazım. doktor randevuma daha 1 ay var. erken gitmelimiyim...
miğdesi kolay bulananlar aşağıyı okumasın :))))
son bir haftadır dışkım sert ve koyu yeşil, benım durumuma göre biraz garip bir durum 15. gaftayı geride bırakmak üzereyim...böytle bir durum yaşayan oldumu, ne yapmam lazım. doktor randevuma daha 1 ay var. erken gitmelimiyim...
ben de araştırdığım zamanlarda işte kanama olursa tehlikeli kandan dolayı bebek zehirlenebilrmiş diye biliyorum canım ,ablamada dedim dikkat et çok yorma kendini diye,senin doktorun 13 saatlik yolcuğu bu durumda nasıl önerdi onada şaşırdım gülüm benim bile tehlikem azken doktorum otur evinde özel araç harici dışarı seyehate çıkma dedi ,tıkaç gibi dedi cünkü hassas bölge idare et az kaldı falan dedi .ablamada dedim ama ablam dinliyor beni çok gezmiyor ,ögretmen kendisi şimdi eylülde işe başlasammı izinemi ayrılsam diye düşünüyor .magnezyum verseymiş keşke bak erken doğumu engelliyor canım .başka doktora git bir istersen .
canım bu plasenta ilk başlarda yukarda olur ama bazı kadınlarda ilk oluştuğu yerin yanında belirmeye başlar ve 12. haftada plasenta ancak görünür hale geliyor benim 9 haftalıkken kahverengi akıntım olduğunda iyice inceledi sebepsiz oldu dedi ama ben tahminim plasenta oluşuyor ve rahime yakın dedi işte 12 . haftada gittiğimde sebebi anlaşıldı rahim agzına yakın dedi yukarı çıkacaktır bebek büyüdükçe dedi ve 18 haftalıkken gittiğimde bir şekilde gösterdi bana bebeğin üst kısmına tam kese duvarına yapışık kalınca birşey boru gibi birşeyle bebeğe gidiyor ,ve ölçtü az daha çıkcak dedi ,zaten tam kapatsa kesin sezeryan demişti,yarım kapalı olsa yine sezeryan dedi,ama kenarda olursa normal olabilir tehlikeyi göze alamam dedi .cünkü doğumda ilk bebek gelmesi lazım göbek kordonu kesilene kadar nefesi plasentadan alıyor ilk plasenta gelirse bebek içerde zorlancak belki yaşamıcak dedi ayrıntılı anlattı dötüm gittio yüzden işte gülsüme sezeryan en iyisi diyorum kafan rahat olsun bebişin sağlıklı doğacak ,çok aşırı seyehat uzun olcaksa hiç gitme boşver az kaldı zaten
cnm şimdi değil zaten ama ailemin yanına gidicem doğuma burda yarımcı olucak kimse yok cnm birde bugün ultrsyona girdim sık sık girmekte istemiyorum doktorum başka doktora gittiğimi duymasıda ayıp olazmı yahuukan ilacı verdi bana ama almadım alıyımııııııı
bana da oldu ama şimdi açıldı
canım çıban değil sivilce çıkmaya çalışıyor malesef
bendede ara ara kulağımın belirli yerlerinde çıkıyo canım merak etme... sanırım seninki kıkırdakta çıkıyo bukadar acıdığına göre... yarına ucu çıkar merak etme kolonyayla iyice temizle kulak içinde olduğu için sıkmak zor oluyo, eşinin dizine yat tükenmez kalemle patlatsın biraz acıyo ama anca öyle rahatlarsın... önce su gibi gelicek sonra iltahap sonra kan iyice temizleyip ıslak mendille sil... hemen rahatlıyosun... bu konuda aşırı tecrübeliyiz eşimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?