- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.501
Oohhh evim evim güzel evim geldim evime şükür annemde bile rahat olamaz oldum artık . Soyundum dökündüm ferah ferah camımıda açtım kızlar size bi bakim dedim nediyonuz
kızlaaarrrrr herkeseeeeee merhabalarrrrr,
acilen bir sorun olacak hamile pilatesi yapmak istiyorum, ve istanbul anadoluyakasında yaşıyorum, bilgisi olan var mı?
web den bir kaç yer buldum fakat fiyatları çok şişik geldi , bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum,
bu arada bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış, =))) ben zaten hissediyordum bugünde tasdiklendi, çok heyecanlıı yaaaaa
sizlerin bebeişlerin cinsiyeti belli mi kızlarr?
acaba kilo mu alıyorsun şişiyormusun ben geçenlerde bir akşam tartıya çıktım intiharın eşşiğindeydime kuzum dmekki sen dikkat etsen almayacan, bunları yemişinde almışın kiloyu. ben ağzıma sürmüyorum hamur makarna pilav tatlı kızartma. ekmek bir dilim sadece.üstüne birde hergün 1saatde 5km yürüyorum ama bende aldım aynen 5 ayda 5 kilo. dr.ların dediğini harfi harfine yapıpta almak koyuyo banada. yesem yedim sefam olsun diycem. .
çok geçmiş olsun üzülme böyle şeylere ama yarın kendi dr gidemezende aile hek. falan gitsene çok ilgili benimkisi anne olmak kolay olsaydı cennet ayakları altında olmazdı değil mikızlar noolur bana yardım edin ilk defa kulağımda sivilce çıkıyor ve geceden beri inanılmaz baş ağrısı yapıyor çok fenayım başımı çeviremiyorum sağ tarafım komple ağrıyor sivilce bukadar ağrırmı yaaaaaaaaaaaaaaaaayoksa başka bişeymı doktoramı gıtsem anlamadım dayanamıyorum
cnm benim şekerim tansiyonum yok çok şükür,vücut direncim halsizliğim filanda olmuyo..yani hiç etkilemiyoda..bebişimin durumu nasıl oda iyise sorun yok..sende doktoruna danış istersen sonra denemeye başlarsın..
bu arada ben hiç kilo almadım kızlar ama zaten kilom yerinde böyle biraz daha gitsin...64-65 arasıyım..
kızlar facede grubu bulamıyorum adı ne bileniniz varmı ?
buldumm :) hatta ilk resimler ve isimler çıkıyo ya aaaa bunlarda kim dedimburada niklerimize okadar alışmışımki tuhaf geldi
kim kimdir tablosu war cnmm oraya bak ogrenirsin ben boyle yaptimm
sanırım eda yönetici sabah kabul ederistek gönderdim ama hala üyelerin resimleri görünüyo :) yöneticinin kabul etmesi gerekiyo sanırım
yemek yiyodum yaa tika basa doydumm
bu saatte ne yemeği yedin
aksam yemegi cnm patatesli tawukk
kaç saat fark var aramızda bilmiyorum ama çok geç değil mi afiyet olsun
utanma gülüm yee gitsin ben öğlede patatesi küp küp doğrayıp kızarttım içine de yumurta kırdım bide çay demledim çok yemişim kendime gelemiyorum. İnan bana içimdende deminden beri dua ediyorum hayır sever biri arasada iftara çagırsa diyeal şimdi konuştum annem aradı hehh iftara çagıracak dedim niyetliyim ıspanakları dogradım gel börek aç diyo dedim ben yatıyom yuvarlanıyom içimden heçç bi şey gelmiyo sen gel ne varsa yeriz dedim yok yok kız kardeşinde gelicek gel börek aç dedi kapadı tel. :84: ezan saati yanlış bi istekdemi bulundum yahuu biri iftara çagırsın dedim başıma iş açıldı
günaydın hatunlarr
nasılsınız..
istanbul fena yaaaa ....soğuk yağmur... rüzgar var biraz da..
sanki kış yaaa
yaz geri geldin hemde hemen...
günaydın canım
ankaraya da biraz geldi bugun serinlik, 36lardan 30a düştü tam ideal oldu. haftasonuna ısınır yine heralde..
sen naıslsın? bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?