- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.521
iyiyim simracığım,
allaha şükür bi sıkıntım yok..bebişte iyi 8,30 gibi uyandı..kahvaltımı ettim.rahatladı canımın içi.
şimdide iş konsantre olmaya çalışıyorum valla.ama olacak gibi değilim valla.yarından itibaren 1 hafta iznimi kullanıyorum. onun rahatlığı sardı şimdiden..:124:
sen nasılsın,bebiş nasıl ?
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız,
Ben bugün hiç havamda değilim,
Canım yine bişey yapmak istemiyor,
Haftasonu bi gelse idi
iyiyiz bakalım bugun sağımızdan uyandık, büzüşmüş sağ tarafa sıpa. ama çok hareket etmiyor, sağdan sola yüzüyor ama pıt pıt yapmıyor bana. seninki yapıyormu? cinsiyeti neydi canım bebeğinin, karıştırıyorum artık maşallah o kadar kalabalığızki.
yarını bekliyorum dört gözle. detyalı usg saat 14de. 15.30da da kendi doktorumla randevum var.süpermiş senin izin. gidicenmi bir yerlere yoksa evde ense mi yapıcan. bana da lazım evde paşa paşa 2-3 gün kalsam hatta 1 gün olsa ona bile razıyım. rapor mu istesemki :
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız,
Ben bugün hiç havamda değilim,
Canım yine bişey yapmak istemiyor,
Haftasonu bi gelse idi
iyiyiz bakalım bugun sağımızdan uyandık, büzüşmüş sağ tarafa sıpa. ama çok hareket etmiyor, sağdan sola yüzüyor ama pıt pıt yapmıyor bana. seninki yapıyormu? cinsiyeti neydi canım bebeğinin, karıştırıyorum artık maşallah o kadar kalabalığızki.
yarını bekliyorum dört gözle. detyalı usg saat 14de. 15.30da da kendi doktorumla randevum var.süpermiş senin izin. gidicenmi bir yerlere yoksa evde ense mi yapıcan. bana da lazım evde paşa paşa 2-3 gün kalsam hatta 1 gün olsa ona bile razıyım. rapor mu istesemki :
günaydın kızlarr nasılsınızbiz iyiz oglumla cok şükür
hep iyi olun inş. ana oğul
günaydın hatunlarr
nasılsınız..
istanbul fena yaaaa ....soğuk yağmur... rüzgar var biraz da..
sanki kış yaaa
yaz geri geldin hemde hemen...
ya benım göbegım cok geriliyo artık göbek delıgım ıyıce dümdüz oldu
nedne havanda değilsin canım, iyi uyyuyamadınmı, mutsuz mu uyandın. dün de ben oyleydim.
al benden de o kadar canım
amaaan.... patronlar hadi gidin dese keşke...
ayy oğluşum şimdi aynı yere vurmaya başladı. bende vurduğu yere parmağımla pıt pıt dokundum tekrar vurdu. sonra bir daha dokundun yine vurdu. ne muhteşem duygu yaa.Rabbim hayırlısı ile herkese yaşatsın..
Ay Maşaallah,
Aranızda şimdiden bi iletişim dili geliştirmişsiniz
Bizimki şimdilik keyfine göre takılıyor,konuşuyom falan ama hiç tınlamıyor
Canı isterse de durmuyor.
Son gittiğim ultrasonda da dr yi bayağı uğraştırdı.Kadın renkli ultrason ile yüzünü çekip çıktı vermek istiyor.
Elini kapatıp durdu yüzüne.
Dr. bu bizle oynuyor resmen diyor.Eli yüzünde çektik en sonunda açmadı elini.Bi bir elini koyuyor,onu çkeiyor diğerini koyuyor.
bende kalkarken pek hissetmiyorum hareketlerini ama akşamları çok oluyor.. kalkınca hareket hissetmek için süt içiyorum sonra uzanıp bir masal okuyorum o zaman başlıyor oynamaya yani benim farkedebileceğim şekilde..
Ay keşke,
Çocuklara küçükken sorarlar ya büyüyünce ne olcan diye
Benimki biraz geç oldu ama karar verdim,
Büyüyünce ev hanımı olcam
Ay Maşaallah,
Aranızda şimdiden bi iletişim dili geliştirmişsiniz
Bizimki şimdilik keyfine göre takılıyor,konuşuyom falan ama hiç tınlamıyor
Canı isterse de durmuyor.
Son gittiğim ultrasonda da dr yi bayağı uğraştırdı.Kadın renkli ultrason ile yüzünü çekip çıktı vermek istiyor.
Elini kapatıp durdu yüzüne.
Dr. bu bizle oynuyor resmen diyor.Eli yüzünde çektik en sonunda açmadı elini.Bi bir elini koyuyor,onu çkeiyor diğerini koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?