2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz bakalım bugun sağımızdan uyandık, büzüşmüş sağ tarafa sıpa. ama çok hareket etmiyor, sağdan sola yüzüyor ama pıt pıt yapmıyor bana. seninki yapıyormu? cinsiyeti neydi canım bebeğinin, karıştırıyorum artık maşallah o kadar kalabalığızki.
yarını bekliyorum dört gözle. detyalı usg saat 14de. 15.30da da kendi doktorumla randevum var.süpermiş senin izin. gidicenmi bir yerlere yoksa evde ense mi yapıcan. bana da lazım evde paşa paşa 2-3 gün kalsam hatta 1 gün olsa ona bile razıyım. rapor mu istesemki :

benım bebiş de tam tersi oynuyo vuruyo ama hıc farketmedım sagdan sola kaydıgını

Ufff bnde bic havamda deilim.nerdeyse son iki haftadir em esim hmde ben sahuran sonra uyuyamioruz..ezan 4 ceyrekte okunuyor ve bizim uyuma saatimiz en erken 6...snra kafam ayni kZan gibim olooo...bi caresi yok mu napmali da sahurda hemn uyunabilmelii kizlar..sut ayran hepsini denedik amma olmooo

benimki uyanınca pıt pıt yapıyo zaten ordan anlıyorum..
hareketleri artık baya belirgin. kendi çapında tekme atıyo sıpa yerim onun ayaklarını ben.
benimki erkek olacak inş. canım..% 100 emin olmak için bende 2.aşama ultrasonu( 4 boyutlu detaylı ultrason ) bekliyorum kontrolde bağdaş kurmuştu çünkü . sonradan aa bu kızmış demesinler.
randevun inşallah iyi geçer canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
valla izin konusunda evet süper gelecek..annemlerin yanına gideceğiz kız kardeşim eşi ben..yiğenim orda ..erkek kardeşim de gelecek inş..çok iyi olacak gerçekten.
darısı başına olsun şekerim..

bende kalkarken pek hissetmiyorum hareketlerini ama akşamları çok oluyor.. kalkınca hareket hissetmek için süt içiyorum sonra uzanıp bir masal okuyorum o zaman başlıyor oynamaya yani benim farkedebileceğim şekilde..

günaydın hatunlarr
nasılsınız..
istanbul fena yaaaa ....soğuk yağmur... rüzgar var biraz da..
sanki kış yaaa
yaz geri geldin hemde hemen...

ay yok canım biraz serin gitsin böyle mümkünse. iki nefes alalım boğulacak gibi oluyorum ben sıcaklardan eskişehirde serin bugun şükür. yağmur yağacak gibi

ayy oğluşum şimdi aynı yere vurmaya başladı. bende vurduğu yere parmağımla pıt pıt dokundum tekrar vurdu. sonra bir daha dokundun yine vurdu. ne muhteşem duygu yaa. Rabbim hayırlısı ile herkese yaşatsın..

Ay Maşaallah,
Aranızda şimdiden bi iletişim dili geliştirmişsiniz
Bizimki şimdilik keyfine göre takılıyor,konuşuyom falan ama hiç tınlamıyor
Canı isterse de durmuyor.
Son gittiğim ultrasonda da dr yi bayağı uğraştırdı.Kadın renkli ultrason ile yüzünü çekip çıktı vermek istiyor.
Elini kapatıp durdu yüzüne.
Dr. bu bizle oynuyor resmen diyor.Eli yüzünde çektik en sonunda açmadı elini.Bi bir elini koyuyor,onu çkeiyor diğerini koyuyor.

ben bi yerde okudum hareket ettiği yere pıt pıt yapın size cevap verecektir yazıyordu. bende denedim oldu ama belki de tesadüftür. olsun öylesi bile güzel..her sabah uyanınca bir masal okuyoruz teyzesi.. erken belki ama şimdi çalışmıyorum, işte bana da uğraş oluyor, hoşuma gidiyor..

masal ne okuyorsun canım.benim pıt pıt değilde tuvalette sıkışısa bişiler oluyor ama tanımlayamıyorum. sıkışıyo debeleniyomu napıyo ifade edemiyorum o anı.

Ay keşke,
Çocuklara küçükken sorarlar ya büyüyünce ne olcan diye
Benimki biraz geç oldu ama karar verdim,
Büyüyünce ev hanımı olcam

canım bende büyüyünce erkek olacam diye eşime hep soylerim, o da der ki ben büyüyünce hatun olacam ama rus olacam çok güzel olacam zengin koca bulup herifin parasını yiyecem der

maşallah yaaaaaaaa hepinizinki hareketli . bi de ben hissetsem şu pıtpıtları. ben yüzünü inşallah yarın görücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…