2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kac haftaliksin sen canim ?

Ben 16+4 üm hissediyorum ama esim eliyle dokundugunda duruyor yada hissetmiyor sanirsam 18. haftada falan hisseder tam ins.

oy oyyy
yesinler onların ellerini ayaklarını.
doğsalarda sağ salim sevsek mıncıklasak yaaa...
geçen gece rüyam da gördüm.. doğmuştu oğluşum..emziriyordum,seviyorum uyutuyorum...
gidip gelip kontrol ediyorum... çok güzeldi rüyamm

sabah eşim soruyo uyandımı bebiş diye..hayır dedim hala hareket yok. radyoyu açıyo ..kendisi bağırıyo..göbeğimi dürtüyo ...deli
ellemesene diye kızdım sonunda..
doğunca napacak acaba şimdiden böyleyse işimiz var..

merhaba kızlar,

Gece tuvalete kalktım bu kertenkeleye benzer bişey var süleymancık mı ne ondan gördüm hemen kapıyı kapattım kaçmasın diye sabah eşime söledim su dökelim üzerine sersemlesin öldürelim dedim.Kapıyı açtık hiçbişey yok.4. kat bahçe mahçe hiçbişey yok nasıl gelip eve girebilio anlamıyorum ve en önemlisi şuanda nerde?Kalktığımdan beri koltuğun tepesinde oturuyorum Çok korkuyorum :18::18::18:

ay canım çok güldürdün beni ..allah da seni güldürsün inşallah...
muhtemelen elöpen diye bilinen bi kertiş türüdür o..
ama zararsızdır inanki.korkma canım.. o gitmiştir çoktaaan...
o da senden korkmuştur emin ol..duvarlarda gezinir genelde...
sinek falan yer...

masal olarak puf puf diye bi masal kitabı aldık geçen eşimle. çocuklara değerler eğitimi veriyor.. arkadaşlık,vefa, vs..şimdi okumak için iyi ama çok fazla ilgi çekici değil. ne bileyim benim ilk okuduğum rapunzel,kibritçi kız filandı hiç aklımdan çıkmıyor onlar..onlar da ilgi çekiciydi belki ama pek bi eğitim verdiği söylenemez. önemli olan aslında ne okuduğun değil de aynı ses tonuyla yumuşak yumuşak okumak. bebek doğduğunda 6 aylıktan sonra hep aynı masalı aynı ses tonuyla okumak gerekiyormuş..

kac haftaliksin sen canim ?

Ben 16+4 üm hissediyorum ama esim eliyle dokundugunda duruyor yada hissetmiyor sanirsam 18. haftada falan hisseder tam ins.

canım ben ilk olarak 16+4 de hissetmeye başladım net olarak. eşimde şimdi elini koyunca bekliyor oynadı oynadı filan diyor. hissedebiliyor o da.. ben şu anda 18+6 yım. ama bir hafta on gün kadar öndeydi gelişimi bir ay önce şimdi hala öyle mi bilmiyorummm..

duvardaa mıııı üstüme fln düşerse naparım ben resmen mağdurum

benım velet de iki kolunu başının arkasına alıp uyuyormuş. doktor kendı kollarıyla gösteriyo bak şuan böyle yapıyor şimdi böyle tek elını yüzüne dayadı dıye eşime anlatıyorum babasın abenzeyecek sıpa bende öyle uyuyorum hep demi aşkım diyo
ben de masal okumak istıyorum daha gidip bi kıtap alamadım tembellığımden. sen neler okuyorsun

yusufcuk mu canım? ama onlar uçuyordu. havalandırmadan gitmiştir belki. için rahat etmeyecekse bi süpürge aç şu süpürgelıklerın oralara da vilede yaparken çamaşır suyu kat içine. sıcaklardan hayvanlarda şaşırdı ne yapacaklarını

birşeycik olmaz ya korkma. onlar iyi tırmanır nolcak 4. kata çıkmak, vız gelir tırıs gider.. bende görmüştüm öğrenciyken evde, bizde bulamadık ama bir daha da görmedik. geldiği gibi gitmiştir belki..

gunaydın kızlar...
bakıorum hepınız ne kadar neşeli ne kadar mutlusunuz..
benım dunden berı ıcımde gıtmeyen bır sıkıntı var..nefes alamıyorum,ıcım daralıo..sabahın körunde uyandım uyuyamıyorum....bebegıme bırsey oldu sankı yasamıyor gıbı gelıyor...benım psıkolojım hıc duzelmıyor....zaten dr. kontrolune 2 haftada bır gıdıorum ama 10. gun böle daralıyorum....esım cok kızıyor ona da soylemeye cekınıorum ama zaten halımden anlıyor...kendımden ben bıle bıktım kı yakınlarıma soylemıyorum hıc....o ıgrenc dınleme cıhazıda benı ııce kastı..duydugum ses arkadasıma gore karnımdan gecen atardamarın sesıymış...o da ustune tuz bıber oldu...benım gıbı sureklı kaybetme korkusu yasayan var mı? (((

ayy gecen günde bizim banyodan kırk ayak cıktıı esım de evde yoktu gelmesıne 1 saat vardı banyoyu duzenleyım dedım yumusatıcıyı kaldırdımki kocaman kırkayakayy cok korktum anlatamam hemen kactım ordan sonra oldugu yerde duruyodu bende kacmadan evde sınek ılacı vardı ustune bayaa bi püskürttüm cesaret toplayıp ama of ya of dıyıp durdum arada bi halimi gormenız lazımdısonra bembeyaz oldu ılacın etkısıyle öldü garibimo arada esım tel actı dedım cabuk gel kocaman kırkayak cıktı dedım o da güldü geldıgınde baktı süpürgeyle alıp cope attı bu muydu kocaman dedıgın dıyo daha ne olcaksa serce parmagm kadardı:86:

günaydın kızlar
ayyy içim içime sığmıyor bugün 3,15 de randevum var uzun zamandan sonra bebişimi görücem.... bide inat etmeyip cinsiyetini gösterirse süper olacak :)

Herkese Merhabalar,

Bugünlerde hiç giremiyorum foruma kızlar, sanırım bu hafta boyunca böyle gidecek, işler çok yoğun bir de yanıma sürekli birileri geliyor bişeyler sormaya ekranda açık tutamıyorum

Anneler ve bebekleri iyidir umarım, benim kız da içeride kıpırtılarını hissettirmeye başladım galiba
Ya da bana öyle geliyor bilemiyorum
Birdahaki randevum da bayramdan sonra, arada 4d ultrasona girmek istiyorum, İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

ayy yatağa yorgana gelirse naparım ben tiksinç şeyyy ben aslında böle böcek möcek fln korkmam pek ama şu sürüngenlerdeeen tiksiniorum

Bu arada ben de bebek hareket edince hemen dokunuyorum brz elimi gezdiriorum hemen tepki verio

duvardaa mıııı üstüme fln düşerse naparım ben resmen mağdurum

yok canım üstüne düşmez o..soğuk kanlı hayvandır onlar.öle bön bön bakar bi düre sonra bi bakarsın gitmiş bile..
sakın panik olma..ondan sana zarar gelmez ama sen kendi kendine bu korkuyla zarar verirsin kesin.
aman haa sakin ol.o minnacık hayvan sana napabilirki.
korkuyla ya düşersen bi tarafına bişey olursa allah korusun canım..bebeğini düşün..bizim iskenderunda oturduğumuz zamanlarda alıştık biz. yazı uzun süren ve çok sıcak olan biyerdir.balkonda hep bizimle birlikte otururdu. : ) bi bakardık gitmiş bile..

sakın panikle yanlış bi hareket yapma

Son düzenleme:

cnm banada oluyo ama oynamadıgı zaman korkuyorum sadece o kadar senın kı kadar degıl..sende gönlünü ferah tut neden boyle dusunuyosunkı anlamadım:26 cihazı da ben şahsen tavsiye etmıyorum endıseye kapılabılırsınız demıstım ama ..

canım benim yaa. ben de girdim bi ara böyle bunalıma ama geçti. tabi hepimiz endişeliyiz. insanın aklına illa ki olumsuzluklar geliyor ama onları düşünmemeye çalış..şu anda rekorumu kırdım ve tam 1 aydır gitmedim kontrole salı günü gidicem...sonuçta bebeklerimizi Allah koruyor, biz elimizden geleni yapalım geride zaten yapabileceğimiz birşey yok.hiç sıkma tatlı canını. kendine uğraş bul. emin ol geçer. ara ara geliyor insana bu haller ama geçiyor korkma..bence hiç cihaz filan almasaydın olurmuş. insan daha çok pimpirikleniyor acaba attı mı, atmıyo mu filan diye. hareket etmeye başladıysa hareketlerini takip et. başlamadıysa da yakında başlar.. korkma canım benim. birşeycik olmayacak inşallah. alacaksın oğlunu kucağına 5 ay sonra Allahın izniyle. bak böyle yuvarlanacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…