- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.541
ayy oğluşum şimdi aynı yere vurmaya başladı. bende vurduğu yere parmağımla pıt pıt dokundum tekrar vurdu. sonra bir daha dokundun yine vurdu. ne muhteşem duygu yaa.Rabbim hayırlısı ile herkese yaşatsın..
ayy oğluşum şimdi aynı yere vurmaya başladı. bende vurduğu yere parmağımla pıt pıt dokundum tekrar vurdu. sonra bir daha dokundun yine vurdu. ne muhteşem duygu yaa.Rabbim hayırlısı ile herkese yaşatsın..
Ay Maşaallah,
Aranızda şimdiden bi iletişim dili geliştirmişsiniz
Bizimki şimdilik keyfine göre takılıyor,konuşuyom falan ama hiç tınlamıyor
Canı isterse de durmuyor.
Son gittiğim ultrasonda da dr yi bayağı uğraştırdı.Kadın renkli ultrason ile yüzünü çekip çıktı vermek istiyor.
Elini kapatıp durdu yüzüne.
Dr. bu bizle oynuyor resmen diyor.Eli yüzünde çektik en sonunda açmadı elini.Bi bir elini koyuyor,onu çkeiyor diğerini koyuyor.
herkese Günaydin.
Nasilsiniz Cici anneler ?
merhaba kızlar,
Gece tuvalete kalktım bu kertenkeleye benzer bişey var süleymancık mı ne ondan gördüm hemen kapıyı kapattım kaçmasın diye sabah eşime söledim su dökelim üzerine sersemlesin öldürelim dedim.Kapıyı açtık hiçbişey yok.4. kat bahçe mahçe hiçbişey yok nasıl gelip eve girebilio anlamıyorum ve en önemlisi şuanda nerde?Kalktığımdan beri koltuğun tepesinde oturuyorumÇok korkuyorum :18::18::18:
masal ne okuyorsun canım.benim pıt pıt değilde tuvalette sıkışısa bişiler oluyor ama tanımlayamıyorum. sıkışıyo debeleniyomu napıyo ifade edemiyorum o anı.
maşallah yaaaaaaaa hepinizinki hareketli . bi de ben hissetsem şu pıtpıtları. ben yüzünü inşallah yarın görücem.
kac haftaliksin sen canim ?
Ben 16+4 üm hissediyorum ama esim eliyle dokundugunda duruyor yada hissetmiyor sanirsam 18. haftada falan hisseder tam ins.
duvardaa mııııay canım çok güldürdün beni ..allah da seni güldürsün inşallah...
muhtemelen elöpen diye bilinen bi kertiş türüdür o..
ama zararsızdır inanki.korkma canım.. o gitmiştir çoktaaan...
o da senden korkmuştur emin ol..duvarlarda gezinir genelde...
sinek falan yer...
benım velet de iki kolunu başının arkasına alıp uyuyormuş. doktor kendı kollarıyla gösteriyo bak şuan böyle yapıyor şimdi böyle tek elını yüzüne dayadı dıyeAy Maşaallah,
Aranızda şimdiden bi iletişim dili geliştirmişsiniz
Bizimki şimdilik keyfine göre takılıyor,konuşuyom falan ama hiç tınlamıyor
Canı isterse de durmuyor.
Son gittiğim ultrasonda da dr yi bayağı uğraştırdı.Kadın renkli ultrason ile yüzünü çekip çıktı vermek istiyor.
Elini kapatıp durdu yüzüne.
Dr. bu bizle oynuyor resmen diyor.Eli yüzünde çektik en sonunda açmadı elini.Bi bir elini koyuyor,onu çkeiyor diğerini koyuyor.
ben de masal okumak istıyorum daha gidip bi kıtap alamadım tembellığımden. sen neler okuyorsunben bi yerde okudum hareket ettiği yere pıt pıt yapın size cevap verecektir yazıyordu. bende denedim oldu ama belki de tesadüftür. olsun öylesi bile güzel..her sabah uyanınca bir masal okuyoruz teyzesi.. erken belki ama şimdi çalışmıyorum, işte bana da uğraş oluyor, hoşuma gidiyor..
merhaba kızlar,
Gece tuvalete kalktım bu kertenkeleye benzer bişey var süleymancık mı ne ondan gördüm hemen kapıyı kapattım kaçmasın diye sabah eşime söledim su dökelim üzerine sersemlesin öldürelim dedim.Kapıyı açtık hiçbişey yok.4. kat bahçe mahçe hiçbişey yok nasıl gelip eve girebilio anlamıyorum ve en önemlisi şuanda nerde?Kalktığımdan beri koltuğun tepesinde oturuyorumÇok korkuyorum :18::18::18:
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
birşeycik olmaz ya korkma. onlar iyi tırmanır nolcak 4. kata çıkmak, vız gelir tırıs gider.. bende görmüştüm öğrenciyken evde, bizde bulamadık ama bir daha da görmedik. geldiği gibi gitmiştir belki..
duvardaa mııııüstüme fln düşerse naparım ben resmen mağdurum
gunaydın kızlar...
bakıorum hepınız ne kadar neşeli ne kadar mutlusunuz..
benım dunden berı ıcımde gıtmeyen bır sıkıntı var..nefes alamıyorum,ıcım daralıo..sabahın körunde uyandım uyuyamıyorum....bebegıme bırsey oldu sankı yasamıyor gıbı gelıyor...benım psıkolojım hıc duzelmıyor....zaten dr. kontrolune 2 haftada bır gıdıorum ama 10. gun böle daralıyorum....esım cok kızıyor ona da soylemeye cekınıorum ama zaten halımden anlıyor...kendımden ben bıle bıktım kı yakınlarıma soylemıyorum hıc....o ıgrenc dınleme cıhazıda benı ııce kastı..duydugum ses arkadasıma gore karnımdan gecen atardamarın sesıymış...o da ustune tuz bıber oldu...benım gıbı sureklı kaybetme korkusu yasayan var mı?(((
gunaydın kızlar...
bakıorum hepınız ne kadar neşeli ne kadar mutlusunuz..
benım dunden berı ıcımde gıtmeyen bır sıkıntı var..nefes alamıyorum,ıcım daralıo..sabahın körunde uyandım uyuyamıyorum....bebegıme bırsey oldu sankı yasamıyor gıbı gelıyor...benım psıkolojım hıc duzelmıyor....zaten dr. kontrolune 2 haftada bır gıdıorum ama 10. gun böle daralıyorum....esım cok kızıyor ona da soylemeye cekınıorum ama zaten halımden anlıyor...kendımden ben bıle bıktım kı yakınlarıma soylemıyorum hıc....o ıgrenc dınleme cıhazıda benı ııce kastı..duydugum ses arkadasıma gore karnımdan gecen atardamarın sesıymış...o da ustune tuz bıber oldu...benım gıbı sureklı kaybetme korkusu yasayan var mı?(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?