- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.561
günaydın kızlar
ayyy içim içime sığmıyor bugün 3,15 de randevum var uzun zamandan sonra bebişimi görücem.... bide inat etmeyip cinsiyetini gösterirse süper olacak :)
Herkese Merhabalar,
Bugünlerde hiç giremiyorum foruma kızlar, sanırım bu hafta boyunca böyle gidecek, işler çok yoğun bir de yanıma sürekli birileri geliyor bişeyler sormaya ekranda açık tutamıyorum
Anneler ve bebekleri iyidir umarım, benim kız da içeride kıpırtılarını hissettirmeye başladım galiba
Ya da bana öyle geliyor bilemiyorum
Birdahaki randevum da bayramdan sonra, arada 4d ultrasona girmek istiyorum, İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
gunaydın kızlar...
bakıorum hepınız ne kadar neşeli ne kadar mutlusunuz..
benım dunden berı ıcımde gıtmeyen bır sıkıntı var..nefes alamıyorum,ıcım daralıo..sabahın körunde uyandım uyuyamıyorum....bebegıme bırsey oldu sankı yasamıyor gıbı gelıyor...benım psıkolojım hıc duzelmıyor....zaten dr. kontrolune 2 haftada bır gıdıorum ama 10. gun böle daralıyorum....esım cok kızıyor ona da soylemeye cekınıorum ama zaten halımden anlıyor...kendımden ben bıle bıktım kı yakınlarıma soylemıyorum hıc....o ıgrenc dınleme cıhazıda benı ııce kastı..duydugum ses arkadasıma gore karnımdan gecen atardamarın sesıymış...o da ustune tuz bıber oldu...benım gıbı sureklı kaybetme korkusu yasayan var mı?(((
Herkese Merhabalar,
Bugünlerde hiç giremiyorum foruma kızlar, sanırım bu hafta boyunca böyle gidecek, işler çok yoğun bir de yanıma sürekli birileri geliyor bişeyler sormaya ekranda açık tutamıyorum
Anneler ve bebekleri iyidir umarım, benim kız da içeride kıpırtılarını hissettirmeye başladım galiba
Birdahaki randevum da bayramdan sonra, arada 4d ultrasona girmek istiyorum, İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
ayy yatağa yorgana gelirse naparım ben tiksinç şeyyyben aslında böle böcek möcek fln korkmam pek ama şu sürüngenlerdeeen tiksiniorum
Bu arada ben de bebek hareket edince hemen dokunuyorum brz elimi gezdiriorum hemen tepki verio
masal ne okuyorsun canım.benim pıt pıt değilde tuvalette sıkışısa bişiler oluyor ama tanımlayamıyorum. sıkışıyo debeleniyomu napıyo ifade edemiyorum o anı.
canım bende büyüyünce erkek olacam diye eşime hep soylerim, o da der ki ben büyüyünce hatun olacam ama rus olacam çok güzel olacam zengin koca bulup herifin parasını yiyecem der
maşallah yaaaaaaaa hepinizinki hareketli . bi de ben hissetsem şu pıtpıtları. ben yüzünü inşallah yarın görücem.
canım kolaylıklar diliyorum sana...
bende avrupa yakasındayım yenibosna da nisa hastanesi var fiyatıda gayet uygun ben ordan randevu aldım 4 boyutlu için..
Herkese Merhabalar,
oy oyyy
yesinler onların ellerini ayaklarını.
doğsalarda sağ salim sevsek mıncıklasak yaaa...
geçen gece rüyam da gördüm.. doğmuştu oğluşum..emziriyordum,seviyorum uyutuyorum...
gidip gelip kontrol ediyorum... çok güzeldi rüyamm
sabah eşim soruyo uyandımı bebiş diye..hayır dedim hala hareket yok. radyoyu açıyo ..kendisi bağırıyo..göbeğimi dürtüyo ...deli
ellemesene diye kızdım sonunda..
doğunca napacak acaba şimdiden böyleyse işimiz var..
gunaydın kızlar...
benım dunden berı ıcımde gıtmeyen bır sıkıntı var..nefes alamıyorum,ıcım daralıo..sabahın körunde uyandım uyuyamıyorum....bebegıme bırsey oldu sankı yasamıyor gıbı gelıyor...benım psıkolojım hıc duzelmıyor....zaten dr. kontrolune 2 haftada bır gıdıorum ama 10. gun böle daralıyorum....esım cok kızıyor ona da soylemeye cekınıorum ama zaten halımden anlıyor...kendımden ben bıle bıktım kı yakınlarıma soylemıyorum hıc....o ıgrenc dınleme cıhazıda benı ııce kastı..duydugum ses arkadasıma gore karnımdan gecen atardamarın sesıymış...o da ustune tuz bıber oldu...benım gıbı sureklı kaybetme korkusu yasayan var mı?(((
ne kadar canım nisa hastanesinde?? bu senin dediğin detaylı için mi?? ben iki kere asiye hanıma gittim ama hastane aşırı kalabalık olduğu için bıraktım.sen kime gidiyorsun orda??
günaydın kızlar
ayyy içim içime sığmıyor bugün 3,15 de randevum var uzun zamandan sonra bebişimi görücem.... bide inat etmeyip cinsiyetini gösterirse süper olacak :)
lindo canım ne güzel rüyan maşaallah allah o günleri hayırlısı ile görmeyi nasip etsin
cnm banada oluyo ama oynamadıgı zaman korkuyorum sadece o kadar senın kı kadar degıl..sende gönlünü ferah tut neden boyle dusunuyosunkı anlamadım:26cihazı da ben şahsen tavsiye etmıyorum endıseye kapılabılırsınız demıstım ama ..
canım ben nisa ya sürekli gitmiyorum..ilk muayene için gitmiştim..sonrasında beylikdüzü medilife'a devam ediyorum..
iş yerima yakın hemde rakam uygun 142 tl dediler.cd+ resim veriyolarmış.4 boyutlu ayrıntılı ultrason 20 dk falan sürüyomuş..
bende çok kalabalık bulmuştum hastaneyi..bakımsız ve pis gelmişti gözüme.
medilife evimize de yakın ..kısmetse doğumu da orda yapacağım..o yüzden eve yakın olsun istedik..
cnm ekım 2010 yılında 2,5 aylıkken bebegımı kaybettıgım ıcın bu haldeyım...yoksa hıc aklama gelecıgını sanmıyorum bu tarz seylerın ama etkısınden hala cıkamıyorum....sureklı dua edıorum bır daha yasatmasın dıe ama ınsan bı turlu duzelemıyorsabah erken saatte aradım hastaneyı randevumu yarına alayım dıe dr. ogleden sonra ızınlıymıs..bu da ısaretmı bana bılmıyorum..cumartesı gunu zaten gıdıcem,hemde ılk randevu benım ama ıcım hıc rahat dııl offff
cnm ekım 2010 yılında 2,5 aylıkken bebegımı kaybettıgım ıcın bu haldeyım...yoksa hıc aklama gelecıgını sanmıyorum bu tarz seylerın ama etkısınden hala cıkamıyorum....sureklı dua edıorum bır daha yasatmasın dıe ama ınsan bı turlu duzelemıyorsabah erken saatte aradım hastaneyı randevumu yarına alayım dıe dr. ogleden sonra ızınlıymıs..bu da ısaretmı bana bılmıyorum..cumartesı gunu zaten gıdıcem,hemde ılk randevu benım ama ıcım hıc rahat dııl offff
gunaydın kızlar...
bizim hastaneyle aynı fiyatı..ama cd resim veriyormusunuz diye sormadım ama tahminimce veriyorlardır.. bana da öyle gelmişti. kutu gibi hastane..yakın oturuyoruz sayılır senle o zaman ne tarafta oturuyorsun?? ben yeşilköyde oturuyorumm..
canım sen ne tarafta oturuyorsun. çok için daralınca samatya da gebe polikiniğinden randevu alıp gidebilirsin. her geleni ultrasona sokuyorlar. sen kimsin necisin, neden geldin diyen yok..zaten sürekli farklı asistanlar olduğu için seni tanıyan da olmuyor. kontrole geldim demen yeterli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?