2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım kolaylıklar diliyorum sana...
bende avrupa yakasındayım yenibosna da nisa hastanesi var fiyatıda gayet uygun ben ordan randevu aldım 4 boyutlu için..

cnm zaman zaman hepimiz endişeye kapıla biliyoruz ama böle salma lütfen kendini sürekli kendini dinleme ugraş bul kendine kitap oku bebeşine yelek ör bol bol dua et

bizim hastane de tamer bey 4d ultrasonla bakıyormuş, ayın 26 sında benim randevum detaylı için o zamana kadar gitmemiş olursan yazarım buraya düşüncelerimi..

ya insan zaten üzerine filan gelirse korkar ama emin ol o hayvancık senden daha çok korkuyordur. gitmiştir o zaten ya. napıcak evde hayvancağız aç, susuz, gitmiştir gitmiştir..

İnş hissedersin canım en kısa zamanda.
Zaten bu aralar çok düzenli olmuyor,bi oluyor bi olmuyor.
Asıl 20-21 den sonra tekme yemeye başlıcaz inş yaramazlardan.

canım kolaylıklar diliyorum sana...
bende avrupa yakasındayım yenibosna da nisa hastanesi var fiyatıda gayet uygun ben ordan randevu aldım 4 boyutlu için..

ne kadar canım nisa hastanesinde?? bu senin dediğin detaylı için mi?? ben iki kere asiye hanıma gittim ama hastane aşırı kalabalık olduğu için bıraktım.sen kime gidiyorsun orda??

merhabe canım... haklısın iş yerinde çok zor oluyo bazen bende giremiyorum 4 d usg ni ne zaman çektirmeyi düşünüyosun ? bugün doktora gidicem banada verirse bende araştırıcam bulduğum zaman heber verebilirim istersen ?

lindo canım ne güzel rüyan maşaallah allah o günleri hayırlısı ile görmeyi nasip etsin

Canım benim ya,
Hep böyle düşünürsen hem bebeğe zararı olur hem sana
Onun senin güçlü hallerine ihtiyacı olacak hep.
Bırakma kendini olumsuz düşünme,iyi düşünüp iyi şeyler yaşayalım.
Ben hep söylüyorum tekrara düştü biraz ama
Biz Allaha emanet edelim o korur mutlaka.
O koruduktan sonra hiçbişey zarar veremez onlara
Bunlar şeytan vesveseleri bol bol dua oku.
Bak felak,nas,ihlas içini ferahlatıyor.
Allahın izniyle herşey güzel olacak sedacım

ne kadar canım nisa hastanesinde?? bu senin dediğin detaylı için mi?? ben iki kere asiye hanıma gittim ama hastane aşırı kalabalık olduğu için bıraktım.sen kime gidiyorsun orda??

canım ben nisa ya sürekli gitmiyorum..ilk muayene için gitmiştim..sonrasında beylikdüzü medilife'a devam ediyorum..
iş yerima yakın hemde rakam uygun 142 tl dediler.cd+ resim veriyolarmış.4 boyutlu ayrıntılı ultrason 20 dk falan sürüyomuş..

bende çok kalabalık bulmuştum hastaneyi..bakımsız ve pis gelmişti gözüme.
medilife evimize de yakın ..kısmetse doğumu da orda yapacağım..o yüzden eve yakın olsun istedik..

günaydın kızlar
ayyy içim içime sığmıyor bugün 3,15 de randevum var uzun zamandan sonra bebişimi görücem.... bide inat etmeyip cinsiyetini gösterirse süper olacak :)

İnş hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Cinsiyetini de öğrenirsin inş.
Ben de hala öğrenemeyenlerdenim ama artık merakım falan kalmadı inan
Gelince görürüz inş demeye başladım:)

cnm ekım 2010 yılında 2,5 aylıkken bebegımı kaybettıgım ıcın bu haldeyım...yoksa hıc aklama gelecıgını sanmıyorum bu tarz seylerın ama etkısınden hala cıkamıyorum....sureklı dua edıorum bır daha yasatmasın dıe ama ınsan bı turlu duzelemıyor sabah erken saatte aradım hastaneyı randevumu yarına alayım dıe dr. ogleden sonra ızınlıymıs..bu da ısaretmı bana bılmıyorum..cumartesı gunu zaten gıdıcem,hemde ılk randevu benım ama ıcım hıc rahat dııl offff

bizim hastaneyle aynı fiyatı..ama cd resim veriyormusunuz diye sormadım ama tahminimce veriyorlardır.. bana da öyle gelmişti. kutu gibi hastane..yakın oturuyoruz sayılır senle o zaman ne tarafta oturuyorsun?? ben yeşilköyde oturuyorumm..

anlıyorum canım cok zor bi dönem gecırmişsin ama stres yapma bebegını de üzüyosun boyle yaparak inşallah doktor kontolünde iyi gecer canım gönlünü ferah tutmaya calıs..

canım sen ne tarafta oturuyorsun. çok için daralınca samatya da gebe polikiniğinden randevu alıp gidebilirsin. her geleni ultrasona sokuyorlar. sen kimsin necisin, neden geldin diyen yok..zaten sürekli farklı asistanlar olduğu için seni tanıyan da olmuyor. kontrole geldim demen yeterli...

sedacım benımde genelde canım sıkkın sürekli dua ediyorum aynı senın gıbıyım 4 te 5 te 6 da uyanıyorum yatakta dön dön uyuyamıyorum gecıyorum tv basına kaygılarımız var ben doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda biliyorum normal değil ama aklımdan cıkmıyor.elımı karnıma koyuyorum süreklı bebişimi kontrol ediyorum canım aynı benı anlatmıssın Allahın izniyle atlatıcaz bugünlri inşallah

senin hastane hangisi canım?
ben büyükçekmece tepecik kiptaş konutlarında oturuyorum..o tarafı tam olarak bilmiyorum henüz..keşfe başlayacağım kısmetse

ilk bebeginizi kaybetmiş olmanız olacak her bebeginizi kaybedeceginiz anlamına gelmezz ki..böyle düşünüpte bebginizi de strse sokuyor ve üzüyorsunuzz..pozitif olmaya calışın ki neşeli mutlu bir bebek alın kucagınıza..kaç aylıksınız bilemiyorum ama 3 ayı atlattıysanız düşünmeyin gerisinii..

arkadasımda kaybetmiş gecen yıl 2,5-3 aylıkken suan benle birlikte hamıle ikimizde 4 ayımızı bitirdik...İlk bebeginiz sizin sınavınızmış..doktorunuz herhangi bir sorun olmadıgını söylüyorsa ona guvenın..Allah ne yazdıysa onu yasarız..Ama lütfenn sıkıntıya sokmayın kendınızıı kafanızı dagıtacak birşeylerlee mesgul olunn..

Atasehırde oturuorum ben burdakı memorıal a gıdıorum normalde.. uzaktayım yanı..
saglık ocagına kan testlerımı goturecektım yarın erken cıkıorum cıkısta gıtsem en azından kalp atısını dınletırler mı acaba?saglık ocagına gıdenınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…