2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mrb , dün 3 lü test için kan verdik ultrasona girdik birazdan sonuçları amaya gidicem dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim.hepinizi çok öpüyorum . buarada bebişim kesin erkekmiş

kızlar mrb , dün 3 lü test için kan verdik ultrasona girdik birazdan sonuçları amaya gidicem dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim.hepinizi çok öpüyorum . buarada bebişim kesin erkekmiş

herşeyin hayırlısı olur inşallah canım..
güzel haberlerle dön hastaneden...benimkide erkek...
maşallah bebişlerimizeeee...
erkekler sayı olarak önde galiba...isim düşündünüz mü..
eşim hiç bişeyi beğenmediği gibi öneride sunmuyor..

aynen benım eşimde öylee..o zaman sen bul bana söle secelimm dioorumm..hayır sen ara bul ben secerım dıor..erkek ismimiz belliydii ama kıza karar werememiştik...dun de kızıımız olacagını ögrendık..dun bı defne dedik ama şimdilik yanııı...kesin karar yok

canım kolaylıklar diliyorum sana...
bende avrupa yakasındayım yenibosna da nisa hastanesi var fiyatıda gayet uygun ben ordan randevu aldım 4 boyutlu için..

Teşekkürler, Avrasya ve Nisa hastanelerini araştırıcam.
Benim detaylı ultrason bayramdan sonra olacak, ama ben şimdiden gidip hem bebeğin durumunu görmek hem de cinsiyeti teyit ettirmek istiyorum, o yüzden 4d ultrason istiyorum

avrasya hospital zeytinburnunda canım. bana da çok yakın sayılmaz. işyerime yakın, bir de beğendim hastaneyi.

canım bende sizin tavsiyenizle bugün avrasyaya gamze hanıma başlıyorum... inşallah memnun kalırım :) iş yerimdede bi çok kişi met etti bakalım hayırlısı :) hatta memnun kalırsam bi arkadaşımda hamile tahminen 4 haftalık oda gamze hanıma gidecek

uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı.yazacak birşey bulamayıncada çıkıyorum

3lü test için kan verdim.ultrasonda bakılırken doktora cinsiyet sordum.muhtemelen uyuyor,hareket yok.gözükmüyor dedi.
16+2yim ama ultrasona göre 17 haftalık gözüküyor.
sonuçlarımı yarın çıkacak.umarım herşey yolundadır..
2li testim normal çıkmıştı.
13 haftalıkken doktor bebeğimin pipisini göstererek bak burada ne var demişti.
14. haftada net olarak gözükmüyor ama kıza benziyor dedi.
bu günü zor beklemiştim kıymetlim uyumasaydı öğrenebilirdim
2-3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı doktorum.tabi iki hafta sonra gideceğim 3 hafta dayanamam:18:
aklım fikrim orada kızlar bebeğimin cinsiyeti ne acaba..?
lütfen tahmin yapın bana...

cnm aynı doktormu söyledi bunları?
13. haftalıkken pipi olarak gösterdiği neymiş peki
14. haftada kız demiş.. 1 hafta arayla bu kadar tezat söylemesi şaşırttı beni..
bide başka bi doktora görünsen? imkanın varsa

inşallah memnun kalırsın canım. bende daha 1 kere gittim. ilk intibah güzeldi. eşimin işyerinde çalışanlardan birinin eşi orada doğum yapmış. onun doktoru nurcan hanımmış. hastaneden çok memnun kaldıklarını söylemiş, oda hizmeti, odalar, her türlü hizmet çok iyi demiş adam. bakalım biz de inşallah o günleri görürüz ve de memnun kalırız..

bence erkek bakalım tutturabilecek miyim??

eşimi de bi arkadaşı gamze hanıma gitmeye başladı :) toplamda 4 kişi olduk :)

evet canım, bu tahmini aynı doktor yaptı.ben de çok şaşkınım !
işte başka bir doktora gittim bu gün bebem uyuyordu ne yazık ki

ne yapsam ki

kocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
ya kızlar sizin kocalarınız nasıl ? benimki aşırı ilgisiz... hamileyim diyemi bana öyle geliyo benmi takıyorum anlamıyorumki sanki bebek başkasının bebeği hay Allahım yaaa.... yedi kat ele bişey söylüyorum hemen oluyo benimkinin umurunda değil... psikolojimi bozdu iyice bi insan bu kadar duyarsız olabilirmi ya zaten korkularım endişelerim var bana destek olacağına köstek oluyo

ne yapsam ki

hayırlı olsun inşallah sonuçların da iyi çıkar
aynen bende haldır haldır isim düşünüyorum iyi ya da kötü bile demiyor sen nasıl istersen falan benimde kız olacak inşallah zeynep ve yanına bi isim dah adüşünüyorum ama daha karar vermedik

ne yapsam ki

bence erkek cnm..
bide bizim kızların bebek uyandırma yöntemleri vardı.. tatlı yemek, gazoz içmek , öksürmek gibi
bidahaki gidişine dene istersen..

cnm kontrollere götürüyormusun eşini?
bebeği görüyormu..
benim eşimin bebeği görmeden önce ve gördükten sonra büyük değişimi var..
görünce daha bağlanıyolar sanki bizim gibi hissedemedikler için.

ne oldu canım? Sana öyle gelio olmasın

İnş hissedersin canım en kısa zamanda.
Zaten bu aralar çok düzenli olmuyor,bi oluyor bi olmuyor.
Asıl 20-21 den sonra tekme yemeye başlıcaz inş yaramazlardan.

az önce arkadaşım bilgisayardan bişi gösterirken eğildim ekrana, sıkıştı sıpa pıt pıt yaptı, bende ona yaptım sizden duymuştum ya. anam bidaha yapmaz mı. oturdum ayağımı sehpaya kaldırdım vurdum vurdum tık yok. sıkışınca pıtpıtlıyo benim oğlan. habire karnımı sıkıştırasım eğilesim geliyo ama yazık kıyamıyorum da.

ay hiç sıkma canını yaaaaaaaaaaa. hepsi boyle bunların. benimkine alışverişe başlayalım deidm erken daha dedi, e hadi 7 aylık doğarsa bu bebek herşeyi hazırlamak lazım 7. aya kadar dedim. 7 aylık doğurmayıver tutuver dedi.
onlar daha kendilerini baba hissedemiyorlar. ne zaman kucaklarına alacaklar o zaman anlayacaklar sorumluluklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…