- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.581
senin hastane hangisi canım?
ben büyükçekmece tepecik kiptaş konutlarında oturuyorum..o tarafı tam olarak bilmiyorum henüz..keşfe başlayacağım kısmetse
kızlar mrb , dün 3 lü test için kan verdik ultrasona girdik birazdan sonuçları amaya gidicem dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim.hepinizi çok öpüyorum .buarada bebişim kesin erkekmiş
herşeyin hayırlısı olur inşallah canım..
güzel haberlerle dön hastaneden...benimkide erkek...
maşallah bebişlerimizeeee...
erkekler sayı olarak önde galiba...isim düşündünüz mü..
eşim hiç bişeyi beğenmediği gibi öneride sunmuyor..
canım kolaylıklar diliyorum sana...
bende avrupa yakasındayım yenibosna da nisa hastanesi var fiyatıda gayet uygun ben ordan randevu aldım 4 boyutlu için..
bizim hastane de tamer bey 4d ultrasonla bakıyormuş, ayın 26 sında benim randevum detaylı için o zamana kadar gitmemiş olursan yazarım buraya düşüncelerimi..
ya insan zaten üzerine filan gelirse korkar ama emin ol o hayvancık senden daha çok korkuyordur. gitmiştir o zaten ya. napıcak evde hayvancağız aç, susuz, gitmiştir gitmiştir..
merhabe canım... haklısın iş yerinde çok zor oluyo bazen bende giremiyorum4 d usg ni ne zaman çektirmeyi düşünüyosun ? bugün doktora gidicem banada verirse bende araştırıcam bulduğum zaman heber verebilirim istersen ?
avrasya hospital zeytinburnunda canım. bana da çok yakın sayılmaz. işyerime yakın, bir de beğendim hastaneyi.
uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı.yazacak birşey bulamayıncada çıkıyorum
3lü test için kan verdim.ultrasonda bakılırken doktora cinsiyet sordum.muhtemelen uyuyor,hareket yok.gözükmüyor dedi.
16+2yim ama ultrasona göre 17 haftalık gözüküyor.
sonuçlarımı yarın çıkacak.umarım herşey yolundadır..
2li testim normal çıkmıştı.
13 haftalıkken doktor bebeğimin pipisini göstererek bak burada ne var demişti.
14. haftada net olarak gözükmüyor ama kıza benziyor dedi.
bu günü zor beklemiştim kıymetlim uyumasaydı öğrenebilirdim
2-3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı doktorum.tabi iki hafta sonra gideceğim 3 hafta dayanamam:18:
aklım fikrim orada kızlar bebeğimin cinsiyeti ne acaba..?
lütfen tahmin yapın bana...
canım bende sizin tavsiyenizle bugün avrasyaya gamze hanıma başlıyorum... inşallah memnun kalırım :) iş yerimdede bi çok kişi met etti bakalım hayırlısı :) hatta memnun kalırsam bi arkadaşımda hamile tahminen 4 haftalık oda gamze hanıma gidecek
uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı.yazacak birşey bulamayıncada çıkıyorum
3lü test için kan verdim.ultrasonda bakılırken doktora cinsiyet sordum.muhtemelen uyuyor,hareket yok.gözükmüyor dedi.
16+2yim ama ultrasona göre 17 haftalık gözüküyor.
sonuçlarımı yarın çıkacak.umarım herşey yolundadır..
2li testim normal çıkmıştı.
13 haftalıkken doktor bebeğimin pipisini göstererek bak burada ne var demişti.
14. haftada net olarak gözükmüyor ama kıza benziyor dedi.
bu günü zor beklemiştim kıymetlim uyumasaydı öğrenebilirdim
2-3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı doktorum.tabi iki hafta sonra gideceğim 3 hafta dayanamam:18:
aklım fikrim orada kızlar bebeğimin cinsiyeti ne acaba..?
lütfen tahmin yapın bana...
canım bende sizin tavsiyenizle bugün avrasyaya gamze hanıma başlıyorum... inşallah memnun kalırım :) iş yerimdede bi çok kişi met etti bakalım hayırlısı :) hatta memnun kalırsam bi arkadaşımda hamile tahminen 4 haftalık oda gamze hanıma gidecek
cnm aynı doktormu söyledi bunları?
13. haftalıkken pipi olarak gösterdiği neymiş peki
14. haftada kız demiş.. 1 hafta arayla bu kadar tezat söylemesi şaşırttı beni..
bide başka bi doktora görünsen? imkanın varsa
cnm aynı doktormu söyledi bunları?
13. haftalıkken pipi olarak gösterdiği neymiş peki
14. haftada kız demiş.. 1 hafta arayla bu kadar tezat söylemesi şaşırttı beni..
bide başka bi doktora görünsen? imkanın varsa
hayırlı olsun inşallah sonuçların da iyi çıkarkızlar mrb , dün 3 lü test için kan verdik ultrasona girdik birazdan sonuçları amaya gidicem dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim.hepinizi çok öpüyorum .buarada bebişim kesin erkekmiş
aynen bende haldır haldır isim düşünüyorum iyi ya da kötü bile demiyor sen nasıl istersen falan benimde kız olacak inşallah zeynep ve yanına bi isim dah adüşünüyorum ama daha karar vermedikherşeyin hayırlısı olur inşallah canım..
güzel haberlerle dön hastaneden...benimkide erkek...
maşallah bebişlerimizeeee...
erkekler sayı olarak önde galiba...isim düşündünüz mü..
eşim hiç bişeyi beğenmediği gibi öneride sunmuyor..
evet canım, bu tahmini aynı doktor yaptı.ben de çok şaşkınım !
işte başka bir doktora gittim bu gün bebem uyuyordu ne yazık ki
ne yapsam ki
eşimi de bi arkadaşı gamze hanıma gitmeye başladı :) toplamda 4 kişi olduk :)
kocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
ya kızlar sizin kocalarınız nasıl ? benimki aşırı ilgisiz... hamileyim diyemi bana öyle geliyo benmi takıyorum anlamıyorumki sanki bebek başkasının bebeği hay Allahım yaaa.... yedi kat ele bişey söylüyorum hemen oluyo benimkinin umurunda değil... psikolojimi bozdu iyice bi insan bu kadar duyarsız olabilirmi yazaten korkularım endişelerim var bana destek olacağına köstek oluyo
ne oldu canım? Sana öyle gelio olmasınkocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
ya kızlar sizin kocalarınız nasıl ? benimki aşırı ilgisiz... hamileyim diyemi bana öyle geliyo benmi takıyorum anlamıyorumki sanki bebek başkasının bebeği hay Allahım yaaa.... yedi kat ele bişey söylüyorum hemen oluyo benimkinin umurunda değil... psikolojimi bozdu iyice bi insan bu kadar duyarsız olabilirmi yazaten korkularım endişelerim var bana destek olacağına köstek oluyo
ayy yatağa yorgana gelirse naparım ben tiksinç şeyyyben aslında böle böcek möcek fln korkmam pek ama şu sürüngenlerdeeen tiksiniorum
Bu arada ben de bebek hareket edince hemen dokunuyorum brz elimi gezdiriorum hemen tepki verio
İnş hissedersin canım en kısa zamanda.
Zaten bu aralar çok düzenli olmuyor,bi oluyor bi olmuyor.
Asıl 20-21 den sonra tekme yemeye başlıcaz inş yaramazlardan.
kocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?