- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.601
cnm kontrollere götürüyormusun eşini?
bebeği görüyormu..
benim eşimin bebeği görmeden önce ve gördükten sonra büyük değişimi var..
görünce daha bağlanıyolar sanki bizim gibi hissedemedikler için.
uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı.yazacak birşey bulamayıncada çıkıyorum
3lü test için kan verdim.ultrasonda bakılırken doktora cinsiyet sordum.muhtemelen uyuyor,hareket yok.gözükmüyor dedi.
16+2yim ama ultrasona göre 17 haftalık gözüküyor.
sonuçlarımı yarın çıkacak.umarım herşey yolundadır..
2li testim normal çıkmıştı.
13 haftalıkken doktor bebeğimin pipisini göstererek bak burada ne var demişti.
14. haftada net olarak gözükmüyor ama kıza benziyor dedi.
bu günü zor beklemiştim kıymetlim uyumasaydı öğrenebilirdim
2-3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı doktorum.tabi iki hafta sonra gideceğim 3 hafta dayanamam:18:
aklım fikrim orada kızlar bebeğimin cinsiyeti ne acaba..?
lütfen tahmin yapın bana...
cnm aynı doktormu söyledi bunları?
13. haftalıkken pipi olarak gösterdiği neymiş peki
14. haftada kız demiş.. 1 hafta arayla bu kadar tezat söylemesi şaşırttı beni..
bide başka bi doktora görünsen? imkanın varsa
canım bana da 12 hafta da erkek diye düşünüyourm ama şartlama kendimi emin değilim dedi sonradan iki kez doğum yapacağım doktora gittim kız gibi dedi geeçn tekrar başka doktora gittim o da kız dedi belki ilk gördüğü şey kordon olabilir bazı doktorlar kordonla pipiyi karıştırıyormuş gerçi o kadarda okumuşlar amaevet canım, bu tahmini aynı doktor yaptı.ben de çok şaşkınım !
işte başka bir doktora gittim bu gün bebem uyuyordu ne yazık ki
ne yapsam ki
benimkide bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlayamıyorum ama durup bi düşününce sanırım bende herşeyi uzatıyorum bu aralar belkide ondam kaynaklı bu dönemlerde fazlasıyla duygusal oluyoruz hepimiz onalrın da işi zorkocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
ya kızlar sizin kocalarınız nasıl ? benimki aşırı ilgisiz... hamileyim diyemi bana öyle geliyo benmi takıyorum anlamıyorumki sanki bebek başkasının bebeği hay Allahım yaaa.... yedi kat ele bişey söylüyorum hemen oluyo benimkinin umurunda değil... psikolojimi bozdu iyice bi insan bu kadar duyarsız olabilirmi yazaten korkularım endişelerim var bana destek olacağına köstek oluyo
cnm kontrollere götürüyormusun eşini?
bebeği görüyormu..
benim eşimin bebeği görmeden önce ve gördükten sonra büyük değişimi var..
görünce daha bağlanıyolar sanki bizim gibi hissedemedikler için.
kocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
ya kızlar sizin kocalarınız nasıl ? benimki aşırı ilgisiz... hamileyim diyemi bana öyle geliyo benmi takıyorum anlamıyorumki sanki bebek başkasının bebeği hay Allahım yaaa.... yedi kat ele bişey söylüyorum hemen oluyo benimkinin umurunda değil... psikolojimi bozdu iyice bi insan bu kadar duyarsız olabilirmi yazaten korkularım endişelerim var bana destek olacağına köstek oluyo
kocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
çocukluğumdan belli hep ilk çocuğumun erkek olacağı düşüncesindeydim.bence erkek bakalım tutturabilecek miyim??
canım ben de aynı dertten yakınıyorum.sanırım biz fazla ilgi bekliyoruz.hani senin çocuğunu taşıyorum diyip daha çok ilgi bekler oluyoruz.bak mesela okadar söylediğim halde hala birşey almadı bebemize.kaç kerede söyledim bi hoşgeldin hediyesi.bi gönlümü yapmak için baana küçükte olsa bir hediye..yok canım hayatı oluruna bırakalım.böyle yaparsak olan bize olacak.desekte durum değişmiyor nasılsA..kocamın sayesinde bütün moralim alt üst oldu sağolsun
bence erkek cnm..
bide bizim kızların bebek uyandırma yöntemleri vardı.. tatlı yemek, gazoz içmek , öksürmek gibi
bidahaki gidişine dene istersen..
şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak
merhaba kızlar....giriyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama yazmadım kaç gündür,dün başka doktora gittim bebeğim kesin erkekmiş artık emin oldukne kadar bazı anlamları kötü olsa da oğluma ARAS isimini koyucaz...biz nehir isminden feyzaldık ama doktoru hiiiç beğenmedim hiç bu kadar kısa süren bir randevum olmamıştı bir daha asla gitmem renkli de göremedim zaten... doğru düzgün soru sormadan bir şey öğrenmeden yatırdı beni baktı, ultrasonu yeniydi ama pehhh....nerde benim canım doktorum
kızlar güncel kilolarınızı da yazıp gönderin arada listeyi güncelleyelim :) sadece ben kilo almış görünüorum nerdeyse :)
kızlar güncel kilolarınızı da yazıp gönderin arada listeyi güncelleyelim :) sadece ben kilo almış görünüorum nerdeyse :)
şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak
ben sadece iki kez gittim tk başıma bi geçen gün bi de 10 haftalık falan az bi kanamam olmuştu eşimi beklemeden gittim acayip derecede gelme isteği var ama geldikçe yeni hareketleri gördükçe daha da bi sonrakine heyecanlı oluyor o daAllah allah neden gelmek istemioki..
belki başka problemleri vardır..
merhaba kızlar....giriyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama yazmadım kaç gündür,dün başka doktora gittim bebeğim kesin erkekmiş artık emin oldukne kadar bazı anlamları kötü olsa da oğluma ARAS isimini koyucaz...biz nehir isminden feyzaldık ama doktoru hiiiç beğenmedim hiç bu kadar kısa süren bir randevum olmamıştı bir daha asla gitmem renkli de göremedim zaten... doğru düzgün soru sormadan bir şey öğrenmeden yatırdı beni baktı, ultrasonu yeniydi ama pehhh....nerde benim canım doktorum
ben bugün saat 17:30 da bebişimi görmeye gidicem inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim bayağ bir güncelleme yaptırıcam inşallah:):)
hosgeldın canım..dün bende gittim gördüm kesın erkek benımkıde doktor konusunda sanırım sımdı benı daha iyi anladın :93:
canım bana da 12 hafta da erkek diye düşünüyourm ama şartlama kendimi emin değilim dedi sonradan iki kez doğum yapacağım doktora gittim kız gibi dedi geeçn tekrar başka doktora gittim o da kız dedi belki ilk gördüğü şey kordon olabilir bazı doktorlar kordonla pipiyi karıştırıyormuş gerçi o kadarda okumuşlar ama
ve bu arada bu son gitiğim doktor da öksür kuvvetli falan dedi bi kaç kere sanırım oynasın diye bence de başka bir doktora gitme imkanın varsa git sende zaten birde 16 haftalık bu haftada erkek olsa belli olurdu bence kız canım
benimkide bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlayamıyorum ama durup bi düşününce sanırım bende herşeyi uzatıyorum bu aralar belkide ondam kaynaklı bu dönemlerde fazlasıyla duygusal oluyoruz hepimiz onalrın da işi zor
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım allah gönlüne göre versin
ben de gelmesini istiyorum sırf ona bakarken ki yüz halini görmek için.çünkü bebek istemiyordu.benim isteğim bu.ama işleri çok yoğun.bakalım inşallah ayarlayabilirim.evet bak güzel yakalamışsın püf noktasını. benimki gelemiyor işleri yoğun izin alamıyor. göremediği için anlayamıyor.bir daha randevuları ctesiye alayım bari.
canım bana da 12 hafta da erkek diye düşünüyourm ama şartlama kendimi emin değilim dedi sonradan iki kez doğum yapacağım doktora gittim kız gibi dedi geeçn tekrar başka doktora gittim o da kız dedi belki ilk gördüğü şey kordon olabilir bazı doktorlar kordonla pipiyi karıştırıyormuş gerçi o kadarda okumuşlar ama
ve bu arada bu son gitiğim doktor da öksür kuvvetli falan dedi bi kaç kere sanırım oynasın diye bence de başka bir doktora gitme imkanın varsa git sende zaten birde 16 haftalık bu haftada erkek olsa belli olurdu bence kız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?