2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bak güzel yakalamışsın püf noktasını. benimki gelemiyor işleri yoğun izin alamıyor. göremediği için anlayamıyor.bir daha randevuları ctesiye alayım bari.

evet canım, bu tahmini aynı doktor yaptı.ben de çok şaşkınım !
işte başka bir doktora gittim bu gün bebem uyuyordu ne yazık ki

ne yapsam ki
canım bana da 12 hafta da erkek diye düşünüyourm ama şartlama kendimi emin değilim dedi sonradan iki kez doğum yapacağım doktora gittim kız gibi dedi geeçn tekrar başka doktora gittim o da kız dedi belki ilk gördüğü şey kordon olabilir bazı doktorlar kordonla pipiyi karıştırıyormuş gerçi o kadarda okumuşlar ama
ve bu arada bu son gitiğim doktor da öksür kuvvetli falan dedi bi kaç kere sanırım oynasın diye bence de başka bir doktora gitme imkanın varsa git sende zaten birde 16 haftalık bu haftada erkek olsa belli olurdu bence kız canım
benimkide bi çok ilgili bi çok ilgisiz anlayamıyorum ama durup bi düşününce sanırım bende herşeyi uzatıyorum bu aralar belkide ondam kaynaklı bu dönemlerde fazlasıyla duygusal oluyoruz hepimiz onalrın da işi zor

şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak

benımkide oyle canım yanı aslında oyle degılde bana oyle gelıyomesela oncekı davranıslarıyla sımdıkılerı kıyaslıyorum aynı pek fark yok ama ıste nedense sanki sürekli aklı dısarda gıbı gelıyo ne alaka anlamadımbu gidişle kafayı yicemama esımın en cok sevdıgım yanı mesela şu şu huyunu sevmıyorum dıyorum hemen degıstırıyo yoksa zaten sımdıye coktaan sıyırmıstım hem bazıları oyle ilgi göstermeyı sevmıyo mesela bnmki dün beni kıskanmıs ama hıc bellı etmıyo sinirli gibiydi bnde dıyorum bu adama noldu soruyorum solemıyoda..sonra laf oraya gelınce yoluna koyup söledı yoksa yüzüme asla soylemez yani belli etmez diyim cunku bnm sımaracagımı düşünürbıde agzından kacırdı arastırmıs hamıle kadınların ruh halini flnbana dıyo zaten hamıle kadınlar hep daha fazla ilgi istermiş dıoyani bazı erkekler ilgi gostermeyı fazla sevmıyo cnm bende onu boyle ipuclarıyla cözüyorum alıstık napalmtakma kafana :82:

Noldu canım ya,
Biz de bu aralar hormonlar yüzünden alıngan oluyoruz,belki bu yüzden bazı tavırlar rahatsız ediyordur.
Bi de onlar bizim kadar farkında değiller bence.
Fırsatı varsa beraber gidin bi görsün,iyi gelir bence.
Ama gelemiyorsa da çok takma.Fotosu al götür,görünce daha iyi hisseder baba olacağını.

bence erkek bakalım tutturabilecek miyim??
çocukluğumdan belli hep ilk çocuğumun erkek olacağı düşüncesindeydim.
hamile olduğumu öğrendiğimde ne erkekten vaz geçebiliyordu gönlüm nede kızdan.yani doktor bana erke de dese üzülecektim kızda dese.taki 12 haftalık olana kadar.bu haftadan sonra kalbime hep erkek doğdu.kendi kendime oğlum olacak diyip duruyordum.13 haftalıkken doktorda erkek diyince tamam dedim kesin erkek.ama sonuç böyle kalbim hala erkek diyor ama kendimi kıza hazırlamaya çalışıyorum..
canım ben de aynı dertten yakınıyorum.sanırım biz fazla ilgi bekliyoruz.hani senin çocuğunu taşıyorum diyip daha çok ilgi bekler oluyoruz.bak mesela okadar söylediğim halde hala birşey almadı bebemize.kaç kerede söyledim bi hoşgeldin hediyesi.bi gönlümü yapmak için baana küçükte olsa bir hediye..yok canım hayatı oluruna bırakalım.böyle yaparsak olan bize olacak.desekte durum değişmiyor nasılsA..
bence erkek cnm..
bide bizim kızların bebek uyandırma yöntemleri vardı.. tatlı yemek, gazoz içmek , öksürmek gibi
bidahaki gidişine dene istersen..

tatlı kesinlikle yiyemem hamile olduğumdan belli ne tatlı nede ekşi yiyebiliyorum.varsa yoksa tuzlu.eskiden tatlıyı çok severdim şimdi düşünüyorum da nasıl yiyor musum.diğer dediklerini yapacağım bakalım.

merhaba kızlar....resmimi değiştirdim bu arada...(ay inşallah bebeğim buna benzer gerçi sağlıklı olsun da )giriyorum, okuyorum yazdıklarınızı ama yazmadım kaç gündür,dün başka doktora gittim bebeğim kesin erkekmiş artık emin olduk ne kadar bazı anlamları kötü olsa da oğluma ARAS isimini koyucaz...biz nehir isminden feyzaldık ama doktoru hiiiç beğenmedim hiç bu kadar kısa süren bir randevum olmamıştı bir daha asla gitmem renkli de göremedim zaten... doğru düzgün soru sormadan bir şey öğrenmeden yatırdı beni baktı, ultrasonu yeniydi ama pehhh....nerde benim canım doktorum

Son düzenleme:

hosgeldın canım ..dün bende gittim gördüm kesın erkek benımkıdedoktor konusunda sanırım sımdı benı daha iyi anladın :93:

şimdiye kadar ikikere geldi bugünkü randevum içinde kavga dövüş geliyo... bakalım bu günden sonra ne olacak

İşten izin alması falan mı sıkıntı oluyor acaba,yoksa niye gelmek istemesin ki
Ben hafta içi randevum olduğunda gelmesini teklif bile etmiyorum,çünkü izin işleri bankalarda sıkıntılı oluyor.
bazen cumt denk getirip gittiğimiz oldu,ama ben çok önemsemiyorum.

Benim bi arkadaşım hamilelik döneminde öyle bir hale gelmişti ki.Adam normal ilgilense az ilgileniyorsun diye kıyamaeti koparıyordu.Çok ilgilenince de "sen önce böyle değildin,bu şirinlikleri bebek için yapıyosun,benim için yapmıyorsun derdi.Adam da onunla beraber 9 ay hamilelik stresi çekti resmen.
Şimdi konuşuyoruz kendi bile şaşıyor haline,
Bu dönem özel bi dönem biz bile kendimizi tanıyamıyoz bazen.

Allah allah neden gelmek istemioki..
belki başka problemleri vardır..
ben sadece iki kez gittim tk başıma bi geçen gün bi de 10 haftalık falan az bi kanamam olmuştu eşimi beklemeden gittim acayip derecede gelme isteği var ama geldikçe yeni hareketleri gördükçe daha da bi sonrakine heyecanlı oluyor o da
bazı erkekler baba olmaktan korkuyorlar a happy ilk bebeğin mi senin..? kucağına almadan adapte olamıyor kimi erkek ama biz kadınalr hemen annelik moduna giriyoruz

maşallah canım aras ismi de güzel bence daha önce anlamlarıyla ilgili yorumları okumuitum bende ama bence sen ne anlamıyla düşünürsen o önemli
evet yaa bende kendi doktoruma gitmek istiyorum iki kez gittim ama o kadar alıştım ki şimdiden sanki ondan başkası olsa yapamam gibi doğumu

hosgeldın canım ..dün bende gittim gördüm kesın erkek benımkıdedoktor konusunda sanırım sımdı benı daha iyi anladın :93:

ay evet tatlım anladım...hiiç soru sormadı önceki ölçümleri istemedi yatırdı baktı sadece uyuz uyuz bişeyler söyledi anlamadım da çoğunu.... doktorumun kıymetini daha iyi anladım bir daha başka doktor yok,beklicem randevularımı... ölçümler bile farklı olabiliyor gerçi oğlum hala 1 hafta önde

nurrose canım beni de güncelleyebilirsin 66yım ama 67 yaz bir kaç güne 67 olurum zaten

çokmu şey istiyorum... sadece hamileliğimi yaşamak istiyorum... ailem anadolu yakasında oturuyo, çalışıyorumda onlarda çok ilgilenemiyolar benimle, sadece hergün her biri tek tek arıyo sağolsunlar ... eşimin ailesi arayıp sormuyo bile nasılım iyimiyim merak bile etmiyolar...herşeyimi tek başıma yaşıyorum anlayacağınız...

evet bak güzel yakalamışsın püf noktasını. benimki gelemiyor işleri yoğun izin alamıyor. göremediği için anlayamıyor.bir daha randevuları ctesiye alayım bari.
ben de gelmesini istiyorum sırf ona bakarken ki yüz halini görmek için.çünkü bebek istemiyordu.benim isteğim bu.ama işleri çok yoğun.bakalım inşallah ayarlayabilirim.

erkek olduğunu söylediğim herkez erkek dendiyse değişmez kesin erkektir dedi.doktorumda öyle tecrübesiz biri değildi.sonuçta insan yanılabilir.
kız dediğinde 1 hafta büyüktü yani 13 haftalıktı.gözükmüyor dedi ama kız olma ihtimali yüksek tabii.

sonraki gün başka doktora gitsem oda haftamda olduğum için 3lü test yapmak isteyecek.sadece ultrason istiyorum desem olur mu ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…