2012 Ocak Anneleri

Canım bizim şirkette izinlerini zorla kullandırtıyorlar, ayrılırken parasını vermemek için, ben de 20 gün kazanıyorum, 3 hafta alıyorum, eşim zaten rahat takılıyor benimle, bayramlarda da aile ziyaretlerine gidiyoruz, bayramların yaza gelmesi yaradı bize Yazlık ortamı güzeldir benim de çocukluğum ve bekarlık dönemim mersindeki yazlığımızda geçti, şimdi iş-güç öyle aylarca tatil hayal oldu çocuktan sonra bir süre ev hanımı olucam ya o dönemi değerlendiririm artık

kesinlikle çok haklısın, hem maddi hem manevi çok zor,
Allah kimseye yokluğunu yaşatmasın,
ama şanslı hisset kendini en azından hamile kalabildin
yani bir sonraki denemede yine kalabilirsin, dua et rabbime sığın o herşeyin doğru zamanınını bilir
en kısa zamanda kendini toparlarsın inşallah, birazda para biriktirdiniz mi, herşey hallolur

gözün aydın cnmmm...darısı başımızaa

canım allah hakkında hayırlısını versin tüp bebek tedavisini kuzenımden biliyorum 9 sene bekledıler ama oldu bi bebekleri allah sanada nasip etsin inşallah canım üzme kendini fazla

Canım çok üzüldüm ya, seninle ilgili hep iyi bir his vardı içimde yanılmışım maalesef Üzme canım kendini, Allahın aldığına verdiğine üzülmenin bir faydası yok, dua edeceksin bundan sonrası için, sakın yılma canım, mücadeleye devam, öyle ya da böyle sağlıkla kavuşacaksın bebeğine, yürekten inanıyorum buna, içimdeki bu iyi his boş olamaz...

herkese selamlaarrrr

bebişimle biz geldik kontrolden şimdi. görünce inanamadım kızlar yaa nasıl büyümüş kuzum kalp atışında bebeği bişeye benzetememiştim şimdi bildiğin küçük insan. elleri oynuyordu sürekli doktor dedi bak nasıl hareket ediyor. 2.8 cm olmuş meleğim

bu arada başından beri 4 gün geriden geliyor ben de geç yumurtlama olmuştu. doktor onu baz al dedi. takvimimi 9+4 olarak güncellicem şimdi.

25 haziranda ikili test yapılcak. cinsiyetini 14 vey 15. haftalarda söylecekmiş. tabii bebiş gösterirse.

onun dışında kafama takılan sorular vardı onları sordum. belki işinize yarar yazayım.

öncelikle süt ceviz vs bunlardan biraz tiksinir gibi oldum. kesinlikle kendini zorlama 3.aydan sonra onlar çok gerekli şuan daha da çok tiksinmene neden olur dedi.

çok meyve yiyorum bunu azaltmamı istedi hem fazla kilo alırsın hem de şekerden dolayı gebelik şekeri vs olur dedi dikkatli olcakmışım.

oje sürülmesi kimyasal madde olduğu için sakıncalı diye yazıyordu her yerde. haftalarca tırnaklarında kalmayacaksa sorun değil. gönül rahatlığıyla 1-2 günlük sürebilirsin dedi.

yüzüstü uyuyorum ben, benim gibi endişelenenler vardı. 1 ay daha öyle yatabileceğimi şimdilik hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.

spor için her zaman olduğu gibi sporuna devam et sen hamilesin hasta değilsin. çevredekilerin söylediklerine kulak asma dedi.

bir de hamilelik sonuna kadar max 11 kilo almamı istedi yani 63 le doğuma girceksin dedi nasıl olcak bilmiyorum umarım başarabilirim

aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:

canımmmmmmmm ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm
başından beri güzel bi haberle döneceğini umut etmiştim hep, demekki hayırlısı böyleymiş canım
allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin inş.

ayyy kendi kayınvalidemi gördüm resmen :))) Eşlerimiz kardeş olabilirler mi acaba
merhaba kızlar çok kötü günler geçiriyorum dün sinir krizi geçirdim serum verdi dr bebeğim iyi ama onu elimde olmadan üzüyorum karar aşamasındayım dua edin bana nolur

canım umarım en kısa zamanda atlatırsın problemlerini ve karar vermek durumunda olduğun şey için de hayırlısı olur inşallah...

Çok geçmiş olsun canım... Allah göstermesin inşallah bi daha ama üzme sen de kendini, bak doktorun da bişe olmaz demiş...

canım biz voyage turkbuku ve bodruma gittik ben şahsen çok memnun kaldım. Türkbükü biraz daha geniş ama yokuşlu biraz. Ben bu yaz için voyage beleke gitmek istiyordum ama kısmette Wow Topkapı palace varmış, antalyada şimdiden iyi tatiller :)))

canım çok üzüldüm, inşallah Allahım en kısa sürede bebeğine kavuşmanı sağlayacaktır. umudunu kaybetme, hayat sürprizlerle dolu...

canım ne güzel çok sevindim senın SAT a baktım 28 mart yazıyo yani aramızda bir hafta var bende doktora gdince 15 haziranda demek görücem meleğimin hareketlerini inşallah çok güzel şeyler sormuşsun benım doktorum çok soru sordurtmuyor sanki özele gitmiyormuşum gibi devlet hast.olsa tamam dicem ama bu defa aklıma takılan ne varsa sorucam cvplamazsa istediğim gibi direk yüzüne söyliycem.buarada sen zaten zayıfsın neden 11 kilo demek sen benim şimdiki kılomda doğuracan ne güzel boyun kaçtı ki senin canım keşke bende 10 yada 11 kilo alsam doğurana kadar 10 kılo alsam 72 de doğuracam

sulfat.....gözün aydın cnm...

faydası oldu bak yazdıklarının..bende yüzüstü uyuyorum demek daha çok vaktim var :))

meyvede çok yiyorum ozmn biraz ara verelim....

sağol cnm...darısı başımıza işllh...

voyage bodrumdan bahsedilmiş biz de tatil yaptık orda 5 gün. çok memnun kaldık, kesinlikle tavsiye ediyorum. çok büyük bi yer değil ama çocuk vs olmaması ve bodruma kolaylık gidilebilmesi büyük avantaj

Maaşallah bebişe bu sıralar çok hızlı büyüyor afacanlar, arkadaşımın 12 haftalık bebişi, baya bebiş olmuş yani ultrasonda bakınca inanamadım 1 ay sonra benimki de mi böyle olucak diye
Benim doktorum ilk 3 ay sporu yasakladı ya, sinir oldum, vucut alışmış yıllardır, şimdi zor geliyor böyle hareketsiz kalmak :44:

Allah büyük canım umutlarını tamamen söndürme.
Belki bi mucize olur

Gözünaydın canım..

Sizin şirkette kendi çıkarlarını düşündüğü için veriyomuş izinleri çalışanlarını düşündüğünden değil
Ama olsun sonuçta sizin işinize geliyo..
Eşim geçen sene 7 gün izin kullanabildi malesef..
Evet yazlık ortamı güzel huzurlu ama eşimi özlüyorum ordaykende tek sıkıntı o

Gözünaydın canımm..
Ayy bende görürürm inşallah gittiğimde bebişimin hareketlerini yaa..

Son düzenleme:

canım doktorumdan o yönden çok memnunum. her sorumu sabırla cevaplıyor. ben zaten not alıp gidiyorum kağıdımı çıkarıyorum bu özelliğini seviyorum çalışıp geliyosun diyo bana. diğer hastalar sorcaklarını unutuyolarmış filan kızıyormuş o da yazmıyorsunuz diye :)) evet canım inş. sen de görceksin o zaman ve inanamayacaksın bütün gün orda öylece yatıp onu izlemek istiyorsun

benim doktorum fazla kiloya karşı canım. önemli olan bebeğin beslenmesi fazla kilonun sana bir yararı olmaz diyor. 1.64 boyum canım zayıfım yani ama 11 kilo dedi

teşekkür ederim canım, faydası olduysa ne mutlu bana
evet meyveyi abartamamak lazımmış ye ama ölçülü ye dedi
amiin canım darısı başınıza

Son düzenleme:
voyage bodrumdan bahsedilmiş biz de tatil yaptık orda 5 gün. çok memnun kaldık, kesinlikle tavsiye ediyorum. çok büyük bi yer değil ama çocuk vs olmaması ve bodruma kolaylık gidilebilmesi büyük avantaj

Ben düşünüyorum canım voyage bodrumu, ama bir taraftan da bir butik otele gitsek, canım ne isterse taze taze yaptırsam diye de düşünmüyor değilim, şu dönemde bulantım nedeniyle yemek konusunda fazlasıyla seçici olduğum için kafam karıştı :44: gerçi bilmiyorum daha 1 ay var geçer belki bulantım, iştahım açılır.
Bir de butik oteller çok pahalı ya, Alaçatıda oda-kahvaltı fiyatına, Bodrumda 5 yıldızlı otelde herşey dahil kalabiliyorsun, bebiş geliyor ya ekonomik düşünmeye başladım

Son düzenleme:

evet canım ben de görünce inanamadım, seninki de aynen öyle büyümüş olcak çok şaşırcaksın
düşük riski filan olunca yasaklıyolar canım bi sorun yoksa yasaklamam diyo doktorum

Gözünaydın canımm..
Ayy bende görürürm inşallah gittiğimde bebişimin hareketlerini yaa..

teşekkür ederim canım, görürsün canım çok güzel hareket ediyolar yaaa ben çikolata yer giderim diyodum unuttum ona rağmen çok harektliydi

butik oteller evet öyle canım yaaa, biz kalp atışını öğrendiğimiz gün gittik foçaya butik otele 3 hafta önce. fiyatlar gerçekten uçuk ama ben grupfoniden satın almıştım çok uyguna gelmişti bize.

bi de biz voyage bodruma 2009 yazında gittik. ondan sonra antalyaya filan gittik çok daha lüks yerlere ama voyage yemeklerini daha çok beğenmiştik canım. yaa bi de bizim hergün protein almamız lazım yaa. ızgaralar filan hemen o anda yapılıyor mesela bi akşam tavuk bi akşam kırmızı et filan bu şekilde yemek lazım orda da. biz rezervasyonumuzu bu yaz için fethiye ölüdenize yaptık. inş. memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…