geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yok canım ya daha erken bence
bütün dualrım senınle canım. allah tez zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursun
Geçinemediğin insanlarla tatil zehir oluyor gerçekten..
Bizimde yazlık sırf akrabalar heryerden çıkıyolar maşallah
Görmek istemediğim insanlar oluyo haliyle hiç görmezlikten gelip yoluma devam ediyorum yoksa bi yürüşe bile çıktığımızda ona selam ver bunla sohbet et bişe anlamadan eve geri dönüyosun..
Onun dışında çok zevkli annemlerin yazlık benimde dairem var ama daha içini doldurmadık gerekte yok tek başıma napcam o dairede birlikte kalıyoruz yazları teyzemin amcamların hepimiz aynı binada zaten erkekler çalıştıkları için hafta sonu geliyolar hafta içi kadın kadına okeyler sohbetler muhabbetler deniz keyfi çok iyi oluyo
Çınarcıkta bizim yazlıkta İstanbula çok yakın olduğu için gidip gelmeside çok kolay..
Ooo sizin öyle bi fırsatınız varsa çok iyi yaa 1 yazda 3 kere tatil benim eşimin öyle bi şansı yok malesef hatta şirketlerinde genelde kimse tatile bile çıkmıyo geçen sene balayı diye bişi demediler bu sene derlermi bilmiyorum ama derlerse pek iyi olmaz
İyi dilekleriniz için teşekkürler ama ne yazık ki benim doğal yolla çocugum olmuyor.Bu hamılelıkte ıkıncı tup bebek tedavımızde bıze nasıp olmustu ama kısmet degılmıs ve uzun bır zaman daha kısmet olması da mumkun gıbı gorunmuyor.cunku benım gıbı tedavı olanlar bılır tup bebek hem maddı hemde manevı cok ama cok zahmetlı ve pahalı((((Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın...
bugün kontrolden geldimmeleğim büyümüş
11 mm olmuşmaşallah kuzuma,
bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya vermiş,
SAT tarihime göre bugün 8 haftalık olmamam gerekirken
ultrasonda 7+2 görünüyordum bende cetvelimi ona göre güncelledim
herkesler nasıllar bakalımm ?
İyi dilekleriniz için teşekkürler ama ne yazık ki benim doğal yolla çocugum olmuyor.Bu hamılelıkte ıkıncı tup bebek tedavımızde bıze nasıp olmustu ama kısmet degılmıs ve uzun bır zaman daha kısmet olması da mumkun gıbı gorunmuyor.cunku benım gıbı tedavı olanlar bılır tup bebek hem maddı hemde manevı cok ama cok zahmetlı ve pahalı((((Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın...
yok canım ya daha erken bence
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
ayyy kendi kayınvalidemi gördüm resmen :))) Eşlerimiz kardeş olabilirler mi acababenımkı taa 12 saat uzaklıkta. telefonda bıle sadece özel günlerde konuşuruz. hamıle kaldım daha bı hayırlı olsun bile demedi bir görümcem dışında. neymiş efendım ben arayıp anne ben hamıleyım diyecekmışım. oldu belediyeye anons ettireyım! oğluyla konuşur konuşur bütün dedikoduları havadisleri sıralar kapatır. bana da dilinin ucuyla selam söyler. keyfi yerındeyse seyyah nasıl diye sorar. eşimde kırılmasın yaşlı kadın ayağına ne anlatırsa dinler hımm.. yaaa... öyle mi... ee sen ne dedin gibi tepkiler verir kapatır. ama bu fasıl allahın her günü tekrarlanır. sülaleri dallas gibi zaten olay bitmiyor kı
merhaba kızlar çok kötü günler geçiriyorum dün sinir krizi geçirdim serum verdi dr bebeğim iyi ama onu elimde olmadan üzüyorum karar aşamasındayım dua edin bana nolur
kızlar dün gece biraz üzgündüm...sonra birdenbire anlatılmaz aşırı derecede bir baş ağrısı mide bulantısıyla acile gitti 3 gibi,orda baygınlık geçirmişim yani herkezi duyuyorum ama konuşamıyodum neyse kendime geldim bana hemşireler ağrı kesici verdi o an o haldeyken içtim ağrı kesiciyi ama sonra sabaha karşı geldik bu defa vicdan azabı duydum bebeğime zarar verdim diye sabah apar topar gittim doktoruma ama doktorum olmaz bişey dedi içim rahatladı hatta özellikle minosetle parolu kullanabilrsin dedi banabidaha yaşatmasın böyle bişeyi Allahım ama kullanmam bidaha nolur nolmaz bu arada keseyi görmeye perşembe gitcektim gitmişken gördüm fasulyemide 10 gün sonrada kalp atışını duycaz inşallah Allahım korusun meleklerimizi kabus gibi bi geceydi çok korktuum kızlar dikkat edin üzmeyin kendinizi
Ben de bodrum voyage a bakıyordum şimdi, hiç olumsuz yorum yokOrayı tercih edebilirim. Bu yazdan sonra kocamla başbaşa tatile kimbilir birdaha ne zaman çıkarız, o yüzden her fırsatı değerlendirmek istiyorum Eylülde 2 hafta daha izin kullanıcam onun 1 haftasında da Kemer'e gideriz artık, ay şimdiden sabırsızlandım
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
herkese selamlaarrrr
bebişimle biz geldik kontrolden şimdi. görünce inanamadım kızlar yaa nasıl büyümüş kuzum kalp atışında bebeği bişeye benzetememiştim şimdi bildiğin küçük insan. elleri oynuyordu sürekli doktor dedi bak nasıl hareket ediyor. 2.8 cm olmuş meleğim
bu arada başından beri 4 gün geriden geliyor ben de geç yumurtlama olmuştu. doktor onu baz al dedi. takvimimi 9+4 olarak güncellicem şimdi.
25 haziranda ikili test yapılcak. cinsiyetini 14 vey 15. haftalarda söylecekmiş. tabii bebiş gösterirse.
onun dışında kafama takılan sorular vardı onları sordum. belki işinize yarar yazayım.
öncelikle süt ceviz vs bunlardan biraz tiksinir gibi oldum. kesinlikle kendini zorlama 3.aydan sonra onlar çok gerekli şuan daha da çok tiksinmene neden olur dedi.
çok meyve yiyorum bunu azaltmamı istedi hem fazla kilo alırsın hem de şekerden dolayı gebelik şekeri vs olur dedi dikkatli olcakmışım.
oje sürülmesi kimyasal madde olduğu için sakıncalı diye yazıyordu her yerde. haftalarca tırnaklarında kalmayacaksa sorun değil. gönül rahatlığıyla 1-2 günlük sürebilirsin dedi.
yüzüstü uyuyorum ben, benim gibi endişelenenler vardı. 1 ay daha öyle yatabileceğimi şimdilik hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.
spor için her zaman olduğu gibi sporuna devam et sen hamilesin hasta değilsin. çevredekilerin söylediklerine kulak asma dedi.
bir de hamilelik sonuna kadar max 11 kilo almamı istediyani 63 le doğuma girceksin dedi nasıl olcak bilmiyorum umarım başarabilirim
aklıma gelenler bunlar
herkese selamlaarrrr
bebişimle biz geldik kontrolden şimdi. görünce inanamadım kızlar yaa nasıl büyümüş kuzum kalp atışında bebeği bişeye benzetememiştim şimdi bildiğin küçük insan. elleri oynuyordu sürekli doktor dedi bak nasıl hareket ediyor. 2.8 cm olmuş meleğim
bu arada başından beri 4 gün geriden geliyor ben de geç yumurtlama olmuştu. doktor onu baz al dedi. takvimimi 9+4 olarak güncellicem şimdi.
25 haziranda ikili test yapılcak. cinsiyetini 14 vey 15. haftalarda söylecekmiş. tabii bebiş gösterirse.
onun dışında kafama takılan sorular vardı onları sordum. belki işinize yarar yazayım.
öncelikle süt ceviz vs bunlardan biraz tiksinir gibi oldum. kesinlikle kendini zorlama 3.aydan sonra onlar çok gerekli şuan daha da çok tiksinmene neden olur dedi.
çok meyve yiyorum bunu azaltmamı istedi hem fazla kilo alırsın hem de şekerden dolayı gebelik şekeri vs olur dedi dikkatli olcakmışım.
oje sürülmesi kimyasal madde olduğu için sakıncalı diye yazıyordu her yerde. haftalarca tırnaklarında kalmayacaksa sorun değil. gönül rahatlığıyla 1-2 günlük sürebilirsin dedi.
yüzüstü uyuyorum ben, benim gibi endişelenenler vardı. 1 ay daha öyle yatabileceğimi şimdilik hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.
spor için her zaman olduğu gibi sporuna devam et sen hamilesin hasta değilsin. çevredekilerin söylediklerine kulak asma dedi.
bir de hamilelik sonuna kadar max 11 kilo almamı istediyani 63 le doğuma girceksin dedi nasıl olcak bilmiyorum umarım başarabilirim
aklıma gelenler bunlar
bugün kontrolden geldimmeleğim büyümüş
11 mm olmuşmaşallah kuzuma,
bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya vermiş,
SAT tarihime göre bugün 8 haftalık olmamam gerekirken
ultrasonda 7+2 görünüyordum bende cetvelimi ona göre güncelledim
herkesler nasıllar bakalımm ?
Canım bizim şirkette izinlerini zorla kullandırtıyorlar, ayrılırken parasını vermemek için, ben de 20 gün kazanıyorum, 3 hafta alıyorum, eşim zaten rahat takılıyor benimle, bayramlarda da aile ziyaretlerine gidiyoruz, bayramların yaza gelmesi yaradı bizeYazlık ortamı güzeldir benim de çocukluğum ve bekarlık dönemim mersindeki yazlığımızda geçti, şimdi iş-güç öyle aylarca tatil hayal oldu çocuktan sonra bir süre ev hanımı olucam ya o dönemi değerlendiririm artık
herkese selamlaarrrr
aklıma gelenler bunlar
canım ne güzel çok sevindim senın SAT a baktım 28 mart yazıyo yani aramızda bir hafta var bende doktora gdince 15 haziranda demek görücem meleğimin hareketlerini inşallah çok güzel şeyler sormuşsun benım doktorum çok soru sordurtmuyor sanki özele gitmiyormuşum gibi devlet hast.olsa tamam dicem ama bu defa aklıma takılan ne varsa sorucam cvplamazsa istediğim gibi direk yüzüne söyliycem.buarada sen zaten zayıfsın neden 11 kilo demek sen benim şimdiki kılomda doğuracan ne güzel boyun kaçtı ki senin canım keşke bende 10 yada 11 kilo alsam doğurana kadar 10 kılo alsam 72 de doğuracam
sulfat.....gözün aydın cnm...
faydası oldu bak yazdıklarının..bende yüzüstü uyuyorum demek daha çok vaktim var :))
meyvede çok yiyorum ozmn biraz ara verelim....
sağol cnm...darısı başımıza işllh...
voyage bodrumdan bahsedilmiş biz de tatil yaptık orda 5 gün. çok memnun kaldık, kesinlikle tavsiye ediyorum. çok büyük bi yer değil ama çocuk vs olmaması ve bodruma kolaylık gidilebilmesi büyük avantaj
Maaşallah bebişebu sıralar çok hızlı büyüyor afacanlar, arkadaşımın 12 haftalık bebişi, baya bebiş olmuş yani ultrasonda bakınca inanamadım 1 ay sonra benimki de mi böyle olucak diye
Benim doktorum ilk 3 ay sporu yasakladı ya, sinir oldum, vucut alışmış yıllardır, şimdi zor geliyor böyle hareketsiz kalmak :44:
Gözünaydın canımm..
Ayy bende görürürm inşallah gittiğimde bebişimin hareketlerini yaa..
Ben düşünüyorum canım voyage bodrumu, ama bir taraftan da iyi bir butik otele gitsek, canım ne isterse taze taze yaptırsam diye de düşünmüyor değilim, şu dönemde yemek konusunda fazlasıyla seçici olduğum için kafam karıştı :44: Bir de butik oteller çok pahalı ya, Alaçatıda oda-kahvaltı fiyatına, Bodrumda5 yıldızlı otelde herşey dahil kalabiliyorsun, bebiş geliyor ya ekonomik düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?