- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
Ne kadar iyi ve düzenli besleniyorsunuz.. Benim hiç bir saatim birbirini tutmuyor. Ne zaman ne yediğim belli değil. Hayatım boyunca da programlı bir insan olamadım zaten. Birilerinin beni planlaması lazım hep.. Maaşallah size
teşekkürler, sizde mi bebek bekliyorsunuz? çalıştığım için ve iş yerimde 3-4 çeşit yemek çıktığı için düzenli benim öğünlerim. hafta sonu benimde dengem bozuluyor.
Ben de Ocak annesi olacağım inşallah.. İlk bebeğime hamileyken çalıştığım yerde o kadar güzel yemekler yapıyorlardı ki; tam 45 kilo alarak rekor kırdım kensi sikletimdeŞimdi ise çalışmıyorum ama çok düzensiz besleniyorum. Acıktıkça ağzıma birşeyler atıyorum, bir meyve yiyorum, iki dakika sonra bir tost..
Bu iki gündür de korkunç bir iştahım var.. İnşallah geçer, çünkü yine kilo almak istemiyorum..
45 kilomu? inanamıyorum, verdinmi peki o kiloları? benim iş yerimin yemekleird egüzel, çok şükür ki her gün sulu yemek çıkıyor, lokantalarda kebap pide vs kuru şeyler yemek zorunda kalmıyoruz.kaç haftalıksın, yazmıyorsun hiç bizim topiğe.
simrancım harıkasın. süper beslenıyorsun valla yabuda benım menüm :)
8.15: 1 dilim kepek ekmeği-1 bardak süt- 1 dilim peynir-biraz kaşar- biraz salça- bir küp helva- 1 çay kaşığı bal
10.30: 1 elma
13.00: 1 tabak tavuk sote- 1 dilim ekmek- 1 kase yoğurt
15.00: 2 ceviz
19.00: 1 tabak nohut - çok az pilav- yarım kase yoğurt
21.00: 1 bardak süt- 1 elmalı kurabiye (sonuncusuydu yedim kurtuldum . bidaha yapmıyacam yapınca dayanamıyorum :26: )
dünkü menüm:
8.15: bir yumurta içine bolca peynir katıp az yağda omlet yaptım. yanında 1 bardak süt- 1 dilim kepek ekmeği- yarım dilim kadar peynir- 2 küp kaşar
10.30: 1 elma
12.30: 1 tabak fırın köfte(tabakta 4 orta boy köfte 3 dilim atates vardı)- 1 dilim ekmek-1 kase yoğurt
15.00: 3 ceviz
18.00: şerbetli tatlı yedim ya çok canım çektiiii((
20.00: 1 tabak barbunya- 1 yemek kaşığı bulgur pilavı( yemeseydım de olurdu ama bulgur faydalı diye azıcık koydum tabağa)
23.00: 1 bardak süt
bu arada bu sabah kahvaltıdan önce pijamalarımla tartıldım 65,3 geldim. evdekı tartımda 2 haftadır bu şekilde çıkıyo kılom 65,3 -65,5 arasında oynuyı. buda diyetın işe yaradığını gösterir . en azından kılo almıyorum. umarım bebeğim beslenıyordur.
Çok iyi gidiyorsunuz kızlarBenim de artık düzene geçmem lazım. Bu arada zeytin yiyebilen arkadaşlara da çok özeniyorum. Bana zeytini yasakladı doktor. Bir zeytinde bir haftalık tuz ihtiyacımı giderecek kadar tuz varmış. Ödem problemim olduğu için izin yok
DÜN
SABAH 10:00
Magnezyum
1 sigara paketi büyüklüğünde beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
7-8 adet zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Biraz krem peynir
1 bardak kakaolu süt
ARA ÖĞÜN
Süt
ÖĞLEN
Mercimek Çorbası
Yoğurtlu semizotu
ARA ÖĞÜN
Haşlanmış Brokoli
1Şeftali
AKŞAM
4-5 Çatal makarna+2 köfte
Ayran
Salata
1 dilim kek:18::18::18::18:
Elevit
Toplamda 2,5 litre su
maşallah cnaım. brokoliyi neyle tatlandırdın limon sarımsak vs diyorlar hiç denemdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?