2012 Ocak Annelerinin Günlük Menüleri

dünkü menüm

7:30 1 bardak süt 2 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek ,2 tane %50 yağlı üçgen peynir, 2 tatlı kaşığı pınar beyaz krem peynir

09:00 kalsiyum

12:00: sebze çorbası fırın somon salata 2 küp şeker kadar tahin helvası

14.00: 2 elma ve magnezyum

16:00 2mandalina,2 armut 7-8 erik demir

19:30 bol salata ve 6 dilim palamut ızgara

21:00 3 mandalina 1 elma

elevitimi içmeyi unuttum.

bilmiyorum canım öyle başladım öyle gidiyor, dr şu zaman iç demedi. benim iştahımı da ne demir ne elevit hiç bişi açmadı.

ben şuanda elevit kullanmıorum ama gündüz içtiğimde çok iştahımı açıodu,ben de gece yatarken alıodum genelde.Ama bana yine de kilo yaptı:26::26:

bilmiyorum canım öyle başladım öyle gidiyor, dr şu zaman iç demedi. benim iştahımı da ne demir ne elevit hiç bişi açmadı.

anladımm tşk ederimm, maşallah ne güzel ben acaba dedim gece içmek daha mı iyi benim iştahımı açıyor farkediyorum gerçekten.

ben şuanda elevit kullanmıorum ama gündüz içtiğimde çok iştahımı açıodu,ben de gece yatarken alıodum genelde.Ama bana yine de kilo yaptı:26::26:

aynennn benim de çok iştahımı açıyor:26: içmediğim zamanlarda daha iyiyim inan ki . peki şuan hiç vitamin kullanmıyormusunuz? ben de fazla kilo aldım

Bugün:
kahvaltı: peynirli omlet, 4 zeytin, 1 bardak süt, 1 dilim esmer ekmek

ara: meyveli yoğurt,1 mandalina

öğlen: 1 tabak pırasa, 1 dilim esmer ekmek

ara: 1 parça çikolata, bir mandalina

akşam: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar-brokoli haşlama

ara: 1 kase patlamış mısır

ve tahin helvasının çokk fazla kalorili olduğunu okudum az önce..maalesef..evdeki paket bitsin veda edeceğim

vitamin olarak Elevit kullanıyorum, iştahım açık ama sebep o mu bilmiyorum..
bir de bende tatlı krizi oluyor illa, 1 parça çikolata, 1 dilim helva yesem de kesmiyor..bazen tarçınlı sıcak süt, kuru kayısı, kuru üzüm yiyorum ama etkili ve az kalorili bir çözüm biliyor musunuz=

dünkü menüm

7:30 1 bardak süt 2 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek ,2 tane %50 yağlı üçgen peynir, 2 tatlı kaşığı pınar beyaz krem peynir

09:00 kalsiyum

11.00 midem yaandı 1 avuç beyaz leblebi yedim iyi geldi

12:00: sütlü yarma çorbası,rosto köfte paatates püre salata

14.00: 1 elma 2 lookma simit

14:30 demir

19:30 mercimek çorba tavuk bol salata 1 kase acı biberli domates sosu turşusu karpuz

20:30 ay çekirdek ve kbak çekirdeği

22:00 1 kase yoğurt

01:30 elevit

yediğim turşu sonucu içim yandıkça su içtim ama içtiğim onca suya rağmen tuvalete çok az çıktım ve sonuç ödem yaptım, dün sabahki tartım ve bugunki tartım arasınd 600 gram var, turşu asla yememem gerekiyor benim, ne zamanki turşu yedim, sarmısaklı yoğurtlu bişi yedim suyu içer içer , tuvalete gitmem tutarım o suyu.1-2 gün sonra dönerim normale, varmı ben gibi olanınız:))

helva ya da çikolata yiyeceğine kuru kaysı ye, kuru üzüm ye, hurma ye, muz ye. meyveden al şekeri. daha sağlıklı.

dünkü menüm

sabah: 1 bardak sğt bir dilim ekmek- 1 dilim peynir-3 zeytin 2-3 dilim domates- biraz krem peynir

öğle: 1 karışık tost

akşam:1 tabak semiz otu-1 kase yoğurt-1 dilim ekmek

ara: 1 bardak çay bir dilim kek

yatmadan önce :1 bardak süt

kullanmıyorum sadece demir aalıyorum,ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum herşeyden ölçülü yiyorum bebeğe yarasın diye

DÜN
SABAH:

08:30
Demir

9:30
Büyük bardak süt
Domates,salatalık,kaşar,beyaz peynir,kaymak,zeytin,1 dilim salam ve 2 dilim ekmekle kahvaltı

ÖĞLEN:
12:00
4-5 Lahana dolması yanında yoğurt

ARA ÖĞÜN:
2 Armut

AKŞAM:
19:30

Balık,salata.bikaç kaşık irmik helvası

23:00
Magnezyum

Toplamda: 2,5 ltden fazla su

Son düzenleme:
dünki menüm, yoldan çıktığım menüm

08:30 süt ve 3 kuru kayısı

11:30 Domates, 1 yumurta ve 2 kk oeynir ile omlet,kaşar,2 tane %50 yağlı üçgen peynir 1 dilim ekmek

13:00 kalsiyum

15:00 pazara gittik pazar dönüşü coştum.
1 tam ananas
1 mürdüm erik
yarım mandalina
yarım kolye alıç
2 salatalık
2 havuç

17:00 demir hapım

20:00 3 farklı çeşit kek
1 dilim mercimekli börek ( burcuuuuuuuuuuu aylardır sayıklıyordum ,böreği görünce raydan çıktım tatlım, eskişehire gelicem beraber de yiyelim emi)
5 mercimek köftesi
2 tane küçük zeytinyağlı biber dolması
3 tane bulgurdan yapılmış çakma çiğköfte
2 bardak açık çay (çok özlemişim çay içmeyi, bir de nescafe burnumda tütüyor)

21:00 magnezyum

01:00 elevit

4 litre su

dün benim de başarısız bir menü:
11:00: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim labneli esmer ekmek, 1 bardak süt

13:00: 2 kuru kayısı, 5 badem

15:00: 3 tane sigara böreği, 4 mini kurabiye (ikramlar), 2 bardak şekeriz çay

18:00: 1 elma, 1 kase light yoğurt

40 dakika yürüyüş

20:00: 1 tane ev yapımı hamburger+salata

22:00: 1/2 nar

yiyelim valla simran. onun tadı hiçbişeyde yok :)) mercimeklı böreği anlaıdm da o 3 çeşit keki nasıl yedin onu anlamadım :))) ben bazen açık çay içiyorum canım şekersiz sen hiç mi içmiyordun?

kızlar siz sapıtmış menü görmemişsiniz durun ben size yazayım :)))

dünkü muhteşem menüm

sabah 11.00 2 bardak açık çay 3 minik krep le 1 dilim peynir-1 domates-1 salatalalık-3 zeytin- 1 çay kaşığı kadar reçel

öğlen 14.30: 2 bardak açık çay 3 zeytinli ve peynirli poğaca yarım domates

ara: 16.00: 2 mandalina

akşam :19.00 1 tabak kuru fasülye yanında 1 dilim fırında makarna

yatarken 1 bardak süt

gördüğünüz gibi aynı gü hem krep hem poğça hemde makarna yiyebilme kapğasitesine sahibim ((

ama bu hafta kırmızı alarm verdim. işe gelmeden önce tartıldım 67,6 çıktı bakalım haftaya pazartesi ne olacak

evet ben aylardır çay içmiyordum, yinede içmiycem. en son ramazan bayramında piknikte içmiştim bir fincan.
he bu kadar keki nasıl mı yedim, misafirliğe gittik, ev sahibi sağolsun sabotaj yapmış.

3 çeşit börek (kıymalı-mercimekli-peynirli)
3 çeşit kek (kakolu, damlaçikolatalı kivili ve ağlayan kek diye kremalı bi çeşit kek)
3 çeşit tatlı (mozaik pasta- aşure-zerde)
mercimek köftesi
zeytinyağlı dolma

yuh yani bana misafir gelse ben 1er çeşit yaparım salatayı iki çeşit yaparım sadece.

sıkma canını ama her zaman boyle bol makarna börek aynı gün olmamalı bildiğim kadarıyla.

dünkü menüm:

8:30 3 kuru kayısı ve 1 bardak süt

11:00 2 tane yarım yağlı üçgen peynir 3 tatlı kaşığı pınar beyaz krem peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek

13:00 magnezyum 1 havuç

15:00 1 kase haşlanmış yeşil mercimek ve dmeir hapım

19:30 1 levrek + 1 somon ve bol roka salata 1 limon posası (limonu sıktıktan sonra kalanını yiyorum)

20:30 kalsiyum

22:00 1 nar ve 3 dilim ananas ile meyve salatası 2 mandalina

00:30 elevit

dün öğlen 2-3 çeşit yemek çorba vs yaptım, kokularıyla doydum o yuzden oğlen yemeğini ve ara öğünü düzenli yapamadım.

Grip olduğum için menümde hastalığıma göre değişti haliyle,
Dünkü menüm

Uyanınca : 1 bardak ılık su + 1 bardak ılık süt
Sabah : Mercimek çorbası bol limon eşliğinde
Öğlen : Kahvaltıyı geç yaptığım için atıştırdım, meyve, tarçınlı ılık süt
Akşam : Fırında et köfte+patates+salata+ayran

Akşam yemeğinden sonra magnezyum

Saat: 21:00 - Meyve tabağı, muz, elma ,mandalina, nar

Yatarken Demir hapı

meserret haydi sen de yaz , lütfen lütfen. hadi dün ne yedin?

dünkü menüm:

7:30 2kk peynir 1 bardak süt 1 dilim ekmek

09:00 magnezyum 1 havuç

12:00 mercimek çorba sebzeli et yemeği 1 büyük ev yapımı ayran

14:00 1 havuç 2 salatalık

15:00 1 mandalina 2 elma ve demir

18:00 1 kase yoğurt

19:30 mercimek çorba, tavuklu mantar sote ve boooooooooooool salata, 2 kaşık zeytinyağlı pırasa

21:30 1 nar 1 muz ve yarım ananas ile meyve salatası (hepsini ben yedim eşime bi lokma bile vermedimmmmmmmmmmmmmmmm )

00:30 elevit

totalde 2litre 3 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…