- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
SİMRAN bişey sorabilirmiyim ? acaba elevit hapını gece neden içiyorsunuz. bi sebebi varmı o saatte almanın. bana kahvaltıda iç denmişti. bende elevit kullanıyorum iştahımı açıyor sanırım iyice.. :26:
SİMRAN bişey sorabilirmiyim ? acaba elevit hapını gece neden içiyorsunuz. bi sebebi varmı o saatte almanın. bana kahvaltıda iç denmişti. bende elevit kullanıyorum iştahımı açıyor sanırım iyice.. :26:
Şu ara ne yesem doymuyorummmm,, hep açım
bilmiyorum canım öyle başladım öyle gidiyor, dr şu zaman iç demedi. benim iştahımı da ne demir ne elevit hiç bişi açmadı.
ben şuanda elevit kullanmıorum ama gündüz içtiğimde çok iştahımı açıodu,ben de gece yatarken alıodum genelde.Ama bana yine de kilo yaptı:26::26:
vitamin olarak Elevit kullanıyorum, iştahım açık ama sebep o mu bilmiyorum..
bir de bende tatlı krizi oluyor illa, 1 parça çikolata, 1 dilim helva yesem de kesmiyor..bazen tarçınlı sıcak süt, kuru kayısı, kuru üzüm yiyorum ama etkili ve az kalorili bir çözüm biliyor musunuz=
anladımm tşk ederimm, maşallah ne güzel ben acaba dedim gece içmek daha mı iyi benim iştahımı açıyor farkediyorum gerçekten.
aynennn benim de çok iştahımı açıyor:26: içmediğim zamanlarda daha iyiyim inan ki . peki şuan hiç vitamin kullanmıyormusunuz? ben de fazla kilo aldım
dünki menüm, yoldan çıktığım menüm
08:30 süt ve 3 kuru kayısı
11:30 Domates, 1 yumurta ve 2 kk oeynir ile omlet,kaşar,2 tane %50 yağlı üçgen peynir 1 dilim ekmek
13:00 kalsiyum
15:00 pazara gittik pazar dönüşü coştum.
1 tam ananas
1 mürdüm erik
yarım mandalina
yarım kolye alıç
2 salatalık
2 havuç
17:00 demir hapım
20:00 3 farklı çeşit kek
1 dilim mercimekli börek ( burcuuuuuuuuuuu aylardır sayıklıyordum ,böreği görünce raydan çıktım tatlım, eskişehire gelicem beraber de yiyelim emi)
5 mercimek köftesi
2 tane küçük zeytinyağlı biber dolması
3 tane bulgurdan yapılmış çakma çiğköfte
2 bardak açık çay (çok özlemişim çay içmeyi, bir de nescafe burnumda tütüyor)
21:00 magnezyum
01:00 elevit
4 litre su
yiyelim valla simran. onun tadı hiçbişeyde yok :)) mercimeklı böreği anlaıdm da o 3 çeşit keki nasıl yedin onu anlamadım :))) ben bazen açık çay içiyorum canım şekersiz sen hiç mi içmiyordun?
kızlar siz sapıtmış menü görmemişsiniz durun ben size yazayım :)))
dünkü muhteşem menüm
sabah 11.00 2 bardak açık çay 3 minik krep le 1 dilim peynir-1 domates-1 salatalalık-3 zeytin- 1 çay kaşığı kadar reçel
öğlen 14.30: 2 bardak açık çay 3 zeytinli ve peynirli poğaca yarım domates
ara: 16.00: 2 mandalina
akşam :19.00 1 tabak kuru fasülye yanında 1 dilim fırında makarna
yatarken 1 bardak süt
gördüğünüz gibi aynı gü hem krep hem poğça hemde makarna yiyebilme kapğasitesine sahibim((
ama bu hafta kırmızı alarm verdim. işe gelmeden önce tartıldım 67,6 çıktı bakalım haftaya pazartesi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?