- 6 Kasım 2025
- 135
- 71
- 13
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.901
Amin sende inşallah hepimizİnşallah görürsün canım duyarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sende inşallah hepimizİnşallah görürsün canım duyarsın
Ya benımde son adet 25 eylul ama yunurtlamam cok gec oldu 25 ekimde benım kac olurkı acabaBenimde sizin gibi son adet normalde 30 Eylül'dü yumurtlama ekim 21 22 si idi doktor 5 ekime çekti son adetimi öyle söyle dedi
Benim kizimin hala düzenli uykusu yok gece 1 de uyuyor dayanamıyorum ya çok zorlanıyorumAkşamları özellikle gözümü açamıyorum kızların uyku vaktine kadar uyur uyanık duruyorum sonra onlarla beraber uyuyorum malesef
Ben de coraspin kullanıyorum, doktor ağrılarım geçtiği için duphastonu bıraktırdı ama coraspin devam dedi. Bence florürlü diş macunu aspirinden daha çok zarar veriyor olabilirHamilelik boyunca kullandınız o zaman siz değil mi? Erken dönemde bebeğe bir zararı yoktur inşallah
Tam kan testleri, tiroid hormanları, karaciğer enzimleri, d, b12, folik asit gibi vitaminlere baktılar. Torch testi var bir de. Bunda da toxoplazma, rubella, cytomegalovirus ve herpes virüsüne bakıyorlar.Gittiğinizde ilk hangi testlere baktılar? Ayrıca gebelik için beta dışında ve vitamin dışında baktıkları oldu mu?
Her şeyi çöpe atıp doğalını alcaz bu gidişle kafayı yemelikBen de coraspin kullanıyorum, doktor ağrılarım geçtiği için duphastonu bıraktırdı ama coraspin devam dedi. Bence florürlü diş macunu aspirinden daha çok zarar veriyor olabilirbende çünkü sizin gibi acaba bu zararlı mı diye diye tek tek baktım hepsine de diş macunu beni çok şaşırtmıştı ondan yazdım
![]()
Ya gerçekten, kozmetik ürünleri rafa kalktı, güneş kremi değişti, roll on bile değişti, diş macununu da değiştirdim, oje bile sürmüyorum korkumdan. Tam bir organik pazar gibiyim evdeHer şeyi çöpe atıp doğalını alcaz bu gidişle kafayı yemelik![]()
Çok şükür inançlı insanlarız yoksa çok başka şeyler düşünürdüm. Tek sığınağım AllahSize bu bebeği nasip eden Allah kolaylığını da verir. Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Siz de üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle. Sağlıkla kolaylıkla gelir inşallah
O zaman tam bu sıra nemlendirici arayışındayken sorayım sana ne kullanıyorsun bana da fikir versin doğal içerik olarakYa gerçekten, kozmetik ürünleri rafa kalktı, güneş kremi değişti, roll on bile değişti, diş macununu da değiştirdim, oje bile sürmüyorum korkumdan. Tam bir organik pazar gibiyim evde3.ay bi bitsin risk geçsin inşallah kendimi ilk kuaföre atıcam
aspirin konusunda içiniz rahat olsun ama benim pıhtılaşma testlerim normal ama yine de bazen pıhtı gelişebilirmiş tamamen önlem alıyorlar, düşük riskini minimize ediyor.
Rvet ben de öyle kanamalı rüyalar görüyordum bi burnum kaniyordu bi oradan geliyordu bebegin kalbinin sesini duydum rahatladım sakın vesvese etmeyin allaha teslim edin kendinizi de bebeğinizi deKızlar merhaba
Bu süreçte yasadıklarımızdan okudukmarımızdan ve sahit olduklarımızdan nekadar etkılenıyoruz bu sabah rüya gördüm öyle korkulu uyandım ki rüyamda evde kanamam oluyordu cok yoğun pıhtılı cok ağlıyordum hiç agrım yoktu ama korkudan doktora gidiyordum Doktor'um muayene ediyordu bebek gayet iyi hiç bir problem yok kanama alanı yok güzel büyümüş kalp atısı güzel diyordu ana kanamam devam ediyordu eve geldiğimde hala kanamam vardı öyle korkuyordum ki o sekılde uyandım Hayır olsun inşallah sanırım cok arastırıp okumaktan bilinç altıma işledi
Kaçıncı aydasınKızlar çok şükür kanamam yok ama bugün inanılmaz derecede kasıklarım da ağrı var normal midir ya endişelendim biraz yaşayan var mı
Kuzum regl dönemine denk gelen zamanlarda ağrı olabilirmiş doktor öyle söyledi benim de iki gün önce bi geldi ağrı gittiKızlar çok şükür kanamam yok ama bugün inanılmaz derecede kasıklarım da ağrı var normal midir ya endişelendim biraz yaşayan var mı
9 ekim gibi oluyor 30 günde 1 den hesap ediyor doktorlar çünkü mesela ben oğlumda ovulasyon testi ile takip ediyordum 13 te pik görüp 14 te silik görmüştüm o ay 28 gün olacaktı reglim gebe kalmıştım ona göre de kese ve bebeği görme durumu değişiyorYa benımde son adet 25 eylul ama yunurtlamam cok gec oldu 25 ekimde benım kac olurkı acaba
Bende yarın öğlen gidicem bır duysam içim rahat edecek biraz bu tedirginlik psikolojimi bozdu tabiki herşey Allah'tan Rabbim ne isterse o olur inşallah saglıklı olsunlar hep güzel haberlerle gelelim inşallahRvet ben de öyle kanamalı rüyalar görüyordum bi burnum kaniyordu bi oradan geliyordu bebegin kalbinin sesini duydum rahatladım sakın vesvese etmeyin allaha teslim edin kendinizi de bebeğinizi de