• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gittiğinizde ilk hangi testlere baktılar? Ayrıca gebelik için beta dışında ve vitamin dışında baktıkları oldu mu?

Hamilelik boyunca kullandınız o zaman siz değil mi? Erken dönemde bebeğe bir zararı yoktur inşallah
Ben de coraspin kullanıyorum, doktor ağrılarım geçtiği için duphastonu bıraktırdı ama coraspin devam dedi. Bence florürlü diş macunu aspirinden daha çok zarar veriyor olabilir 😅 bende çünkü sizin gibi acaba bu zararlı mı diye diye tek tek baktım hepsine de diş macunu beni çok şaşırtmıştı ondan yazdım 😂

Gittiğinizde ilk hangi testlere baktılar? Ayrıca gebelik için beta dışında ve vitamin dışında baktıkları oldu mu?
Tam kan testleri, tiroid hormanları, karaciğer enzimleri, d, b12, folik asit gibi vitaminlere baktılar. Torch testi var bir de. Bunda da toxoplazma, rubella, cytomegalovirus ve herpes virüsüne bakıyorlar.

Ben de coraspin kullanıyorum, doktor ağrılarım geçtiği için duphastonu bıraktırdı ama coraspin devam dedi. Bence florürlü diş macunu aspirinden daha çok zarar veriyor olabilir 😅 bende çünkü sizin gibi acaba bu zararlı mı diye diye tek tek baktım hepsine de diş macunu beni çok şaşırtmıştı ondan yazdım 😂
Her şeyi çöpe atıp doğalını alcaz bu gidişle kafayı yemelik 😂

Her şeyi çöpe atıp doğalını alcaz bu gidişle kafayı yemelik 😂
Ya gerçekten, kozmetik ürünleri rafa kalktı, güneş kremi değişti, roll on bile değişti, diş macununu da değiştirdim, oje bile sürmüyorum korkumdan. Tam bir organik pazar gibiyim evde 😂 3.ay bi bitsin risk geçsin inşallah kendimi ilk kuaföre atıcam 😂 aspirin konusunda içiniz rahat olsun ama benim pıhtılaşma testlerim normal ama yine de bazen pıhtı gelişebilirmiş tamamen önlem alıyorlar, düşük riskini minimize ediyor.

Kızlar sol tarafında nabız atması gıbı seyırme gıbı bırsey hisseden varmı yumurtalık mı denk gelıyor oraya bılmıyorum boyle ara ara oluyor bende

Ya gerçekten, kozmetik ürünleri rafa kalktı, güneş kremi değişti, roll on bile değişti, diş macununu da değiştirdim, oje bile sürmüyorum korkumdan. Tam bir organik pazar gibiyim evde 😂 3.ay bi bitsin risk geçsin inşallah kendimi ilk kuaföre atıcam 😂 aspirin konusunda içiniz rahat olsun ama benim pıhtılaşma testlerim normal ama yine de bazen pıhtı gelişebilirmiş tamamen önlem alıyorlar, düşük riskini minimize ediyor.
O zaman tam bu sıra nemlendirici arayışındayken sorayım sana ne kullanıyorsun bana da fikir versin doğal içerik olarak🥰

Kızlar çok şükür kanamam yok ama bugün inanılmaz derecede kasıklarım da ağrı var normal midir ya endişelendim biraz yaşayan var mı

Kızlar merhaba 🌸
Bu süreçte yasadıklarımızdan okudukmarımızdan ve sahit olduklarımızdan nekadar etkılenıyoruz bu sabah rüya gördüm öyle korkulu uyandım ki rüyamda evde kanamam oluyordu cok yoğun pıhtılı cok ağlıyordum hiç agrım yoktu ama korkudan doktora gidiyordum Doktor'um muayene ediyordu bebek gayet iyi hiç bir problem yok kanama alanı yok güzel büyümüş kalp atısı güzel diyordu ana kanamam devam ediyordu eve geldiğimde hala kanamam vardı öyle korkuyordum ki o sekılde uyandım Hayır olsun inşallah sanırım cok arastırıp okumaktan bilinç altıma işledi
Rvet ben de öyle kanamalı rüyalar görüyordum bi burnum kaniyordu bi oradan geliyordu bebegin kalbinin sesini duydum rahatladım sakın vesvese etmeyin allaha teslim edin kendinizi de bebeğinizi de

Ya benımde son adet 25 eylul ama yunurtlamam cok gec oldu 25 ekimde benım kac olurkı acaba
9 ekim gibi oluyor 30 günde 1 den hesap ediyor doktorlar çünkü mesela ben oğlumda ovulasyon testi ile takip ediyordum 13 te pik görüp 14 te silik görmüştüm o ay 28 gün olacaktı reglim gebe kalmıştım ona göre de kese ve bebeği görme durumu değişiyor

Rvet ben de öyle kanamalı rüyalar görüyordum bi burnum kaniyordu bi oradan geliyordu bebegin kalbinin sesini duydum rahatladım sakın vesvese etmeyin allaha teslim edin kendinizi de bebeğinizi de
Bende yarın öğlen gidicem bır duysam içim rahat edecek biraz bu tedirginlik psikolojimi bozdu tabiki herşey Allah'tan Rabbim ne isterse o olur inşallah saglıklı olsunlar hep güzel haberlerle gelelim inşallah 🤲❤ hamile oldugumu öğrenmeden 2 gün önceside rüya görmüştüm ozamanda yatak odamda ayakta duruyordum annem karsımdaydı ellerini tutup anne ben hamileyim galiba öyle hissediyorum diyordum hemen arkasından adet oluyordum anneme diyordum nasıl olur ama ben hamileydim o şekilde uyanmıştım hep benzer rüyalar görüyorum cok garip geliyor 2 gün sonrasıda idrar testi ile gebe oldugumu ogrenmiştim

Back
X