• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hadi bakalım hayırlısı ozaman canımmm...inşallah en kısa zamanda olacak bebişlerimiz...benim evlendikten 5 ay sonraydı ilk hamileliğim bakalım 2. Ne zaman gelecek...tabi düştü ilki ama..o nedenle kendime 5 ay süre verdim...5 ayda kalmazsam gidicem doktora tekrar... Gittim bi problem yoktu zaten ama bakalım kısmett..inşallah sende de bişe çıkmaz canım...ben çıkıyorumm...yarın görüşürüz...öptüm :54:

inşlah dediğin gibi olur canım ve tekrar bebeğine kavuşursun görüşüz iyi akşamlar canım allah kalbize göre versin inşlah

KIZLAR BUGÜN ADETİMİN 28.GÜNÜ

doktor 32.güne kadar olmazsan 32.gün kan testi yapabilirsin dedi.

ama bende adet ağrıları var.
ha oldum ha olucam...

ya keşke olmasam.

bugün erken gebelik testi alcaktım. 25 tl dedi bende uygun bişey sandım. en azından 12-15 bişey olsun. almadım.
biraz daha bekleyeyim bakalım kan testini 20 tl ye yaptırıyorum 2 saat sonra çıkıyo.

aslında yine kan yaptırırdımda artık her ay gidip kan testinde <5 i görüp rezil olmaktan bıktım.
biraz daha sabretçem...

KIZLAR YARIN KAYBETTİĞİM BEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜ OLCAKTI.. :(((

eğer bu ay hamile kalsaydım acım biraz hafifleyecekti... hem hamile kalsaydım doğumuda bebeğimi kaybettiğim haftaya denk gelecekti...

ama büyük ihtimal hasta olcam... :(((

kızlar az önce 3 tl lik testlerden yaptım bişey çıkmadı çöpe atçaktım kenara koydum 1 saat sonra baktım 2.çizgi çok silik çıkmış
ama çok silik
çatlatma iğnesini vuralı 14 gün oluyor sizce onun etkisi olabilirmi yada test çubuğu çok beklediği için 2.çizgiyi çıkarmış olabilirmi...
off yaa
cumaya kadar bekliycem...
artık...
eşim bekle adet olmazsan kan testi yaparsın diyor...

inşallah hamileyimdir.
bebeğimin doğum haftası yenisiyle avunurum inşallah...

kızlar az önce 3 tl lik testlerden yaptım bişey çıkmadı çöpe atçaktım kenara koydum 1 saat sonra baktım 2.çizgi çok silik çıkmış
ama çok silik
çatlatma iğnesini vuralı 14 gün oluyor sizce onun etkisi olabilirmi yada test çubuğu çok beklediği için 2.çizgiyi çıkarmış olabilirmi...
off yaa
artık...

inşallah hamileyimdir.

ya testin üstünde ilk 3 dakkikkayı baz alın sonrası uygun değil yanlış çıkabilir diyooo :((
ordaki kadınada içime doğmuş gibi sordum oda sonradan bekleyince çizgi çıkar zaten ilk 5dk sonra çıkarsa bakma dedi...
:((

ama çok silik
off yaa
artık...

inşallah hamileyimdir.

isoves , bende de olmuştu ama burda 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar, yanıltıcı olabiliyormuş, yabancı kaynaklardan da baktım, buharlaşma çizgisi diyorlar yani sen onu önemseme. beklemek ne kadar zor olsa da bir kaç gün daha bekleyip kan testi yapman daha iyi, yaşadıkların zor ama umutlu ol inşallah bundan sonrası iyi olur hepimiz için.

isoves , bende de olmuştu ama burda 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar, yanıltıcı olabiliyormuş, yabancı kaynaklardan da baktım, buharlaşma çizgisi diyorlar yani sen onu önemseme. beklemek ne kadar zor olsa da bir kaç gün daha bekleyip kan testi yapman daha iyi, yaşadıkların zor ama umutlu ol inşallah bundan sonrası iyi olur hepimiz için.

haklısın eşimde heveslendi şimdi keşke demeseydim ona...

yarın idrar testi yapçam yine yada çarşamba...

adet olmazsam cumayada kan testi yaparım artık...

eğer bu ay hamile kalsaydım acım biraz hafifleyecekti... hem hamile kalsaydım doğumuda bebeğimi kaybettiğim haftaya denk gelecekti...

canım bebeğin en güzel yerlerde seni beklıyor inşallah.biliyorum çok zor senin için ama lütfen üzme kendini.rabbim herzaman hayırlısı verir.dualrınızı eksik etmeyin dualrım sizinle.

ama çok silik
off yaa
artık...

inşallah hamileyimdir.

canımmm hiç daha önce duymadımm ama istersen erken geblik testlerinden yap dayanamıcaksan yada dr unu ara bir sor.umarım rabbim gönlündeki verir.

canım 10 dk dıye bılıyorum zaten ılk anlarda bir kızarıklık belli olur.umarım istediğin gibi olur herşey ama olmazsa bile ne olur üzme kendini

baktm cnm ama ayy bilemedimm bi doktora gidimde ben ondan sonra bakarız artık :))
niye süt?acep onu anlaMADIM
bencee su çabuk soğur ama süt soğumaz daha çok sıcak kalır muhtemelen :))
KIZLAR BUGÜN ADETİMİN 28.GÜNÜ

doktor 32.güne kadar olmazsan 32.gün kan testi yapabilirsin dedi.

ama bende adet ağrıları var.
ha oldum ha olucam...

ya keşke olmasam.

bugün erken gebelik testi alcaktım. 25 tl dedi bende uygun bişey sandım. en azından 12-15 bişey olsun. almadım.
biraz daha bekleyeyim bakalım kan testini 20 tl ye yaptırıyorum 2 saat sonra çıkıyo.

aslında yine kan yaptırırdımda artık her ay gidip kan testinde <5 i görüp rezil olmaktan bıktım.
biraz daha sabretçem...
bitanem burda 15 dediler geçen sordugumda ama hiç gerek yok bence git devlete yada sağlık ocağına kan testi yaptır cnm :)) böle kendini yeme

ama çok silik
off yaa
artık...

inşallah hamileyimdir.

bitanemm üzülme lütfen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yeniden hamile kalıp yeniden aynı heyecanları yaşıcaz bitanem :)) ama kan testini bence hemen yaptır :))

gunaydn kizlarrr mutlu gunlerrr hepinize;)

günaydınn bitanemmm

tubisim moonriver nasilsiniz bakalim ben yoldayim cepten girdim.. az kaldi varmak uzereyim isyerine..

iyiyim bidenem sen nasılsınn yaaaaaa aysun dün bizim eve hırsız giriyomuş az kalsın kilidi kırmış ama girememiş :((

iyiyim canımm...aaaaa hadi yaaa Allah korumuş canım geçmiş olsunn..görünmedin hiç hele akşam girmiştim..naptınız peki değiştirdinizmi kilidi.

iyiyim canımm...aaaaa hadi yaaa Allah korumuş canım geçmiş olsunn..görünmedin hiç hele akşam girmiştim..naptınız peki değiştirdinizmi kilidi.

çok saol cnm yaaaa :(( evde fazla kilit vardı ama kapagıda alıp gitmişler kilit orda kel kel kaldı bugün eşim kilit alıcak değiştircez ama akşama kadar Allaha emanet

çok saol cnm yaaaa :(( evde fazla kilit vardı ama kapagıda alıp gitmişler kilit orda kel kel kaldı bugün eşim kilit alıcak değiştircez ama akşama kadar Allaha emanet

Allah korusun kuzummm...duanı oku gönder evine...bende okuyim yolliim sana...

Back
X