2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Rabbim çoçuk bekleyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı bir şekilde çocuklarını kucaklamak nasip etsin bende yeni karar verdim çocuk sahibi olmaya ilk deneme ama tutmadı Bana gelen kırmıızı kırmızı misafirleri yolcu ettikten sonra bi daha denicem inşallah hemen hamiş kalırım çok heyecanlıyııımmmm

selams kızlar,adetimden 1 gün önce yani dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı kan tahlili de yaptırdım 38 çıktı.dayanamadım bugün yine idrar testi yaptım 2. çizgi daha belirgindi.Rabbim inşallah devamını getirir kimyasal ya da diğer türevleri değildir bebeğime kavuşurum bu sefer 3 gün rapor aldım,evdeyim idrar yolu iltihabım var günde 3 lt den fazla su içiyorum kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum.idrar yolları için önereceğiniz bişey var mı???Rabbim buradaki herkese nasip etsin hamiş kalmayı

amin canım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh...

hadi canım inşallahhhh hamişlerimiz çoğalacak sanırımm...ayyy darısıda şubatta bizlere olsunnn...

inşallah hemen hamiş kalırsın hayırlısını diliyorum adına :))
bende sorcaktım şimdi napptın dieee ozamn seni 3 üncü ilan ediyorum listede güncelleme yapıyorum :)) tebrikler cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
hadi canım inşallahhhh hamişlerimiz çoğalacak sanırımm...ayyy darısıda şubatta bizlere olsunnn...

aminnnnn :))

çok şükür ki sonuçlar öyle gösteriyor devamını Rabbim getirir inşallah burası da hamiş kaynar , bu arada cnm kusura bakma yazamadım daha önce adanalıyım ben tokatta görev yapıyorum memurum.geçenlerde sosyeteye gitmişsin ki sosyete pazarı da evimize çoook yakındır(burger-yapıkredi-dermancan arkası) 1 sokak var içim gitti yani yakın zamanda adanaya kaçmayı planlıyorum ama:))

gel canımmm bizim eve de yakın sayılır yürüyerek 10 dk...amin canım Allahım sağlıklı hamilelikler nasip etsinn...çok sevindimmmm....

[/QUOTE]

ayyyyyy darısı bize inşallahhhhhh

çok teşekkür ederim cnm en kısa zamanda senden de haber alırız inşaallah:)

ismin neydi canım sakıncası yoksa tabi!!

İnşallah canım dediğin gibi olur :) Adaçayını içiyorum çünkü evlenmeden önce regl dönemim çok düzenliydi artık strestenmidir bilmem doktora göre öyleymiş 31 günde bir olduğum dönemler 35 e çıkabiliyor. Ama adaçayını öğrendiğimden beri çok düzenli hatta düzenli kullanırsan (günde 2 fincan gibi regl dönemlerinde) 28 güne kadar çekebiliyor. Mevzu şuymuş yunanlılar bunu doğurganlık için kullanırlarmış yani yumurtlama dönemlerini düzenliyor... fakat regl dönemin bitince bırakmak gerekiyor çünkü düşüğe sebep olabiliyor. bu ara şekersiz içiliyor çaydaki etkin maddeleri bozduğu için

Son düzenleme:
Kızlar marhaba, bugün çok ilginç bişey oldu hemen sizinle paylaşmak istedim. Benim iş yerinde yaptığım iş çok hassas ve belirli mesleki yeterlilik gerektiren riskli bir iş. Hamile kalmam durumunda doğum iznimi geçireceğim aylar boyunca yerime birisini de alamayacaklar çünkü zaten işi öğrenme süreci 6 ay. Bu nedenle hamile kaldığım an işten çıkarılacağımı biliyodum.. Buna rağmen, işimi kaybetme pahasına çocuk doğurmaya kararlıydım..
Benim 19 Ocak'ta adet olmam gerekiyordu ancak ben çok merak ettiğim ve artık dayanamadığım için her eczanede satılmayan erken gebelik testinden buldum 25TL ye ve onu yaptım.(kutunun üzerinde ilişkiden sonraki 5.günden itibaren sonuç verir yazıyor) Yaptım tabi sonuç negatif çıktı Çok çok çok üzüldüm saatlerce işe konsantre olamadım.. Ve akşam tam işten çıkmaya yakın 3 ay sonra terfi alacağımı öğrendim :) Yeni geçeceğim görevde 7-8 ay sonra hamile kalırsam (hemen hamile kalmak ayıp olur terfinin hemen üzerine) doğum iznini de rahat rahat kullanabileceğim. Gerçekten her işte bir hayır varmış.. Bu ay hamile olsaydım işimi kaybedecektim (yine de değerdi :) )

Çocukta yaparım kariyerde diyosun yani :)) Tabi canım herşeyde vardır bir hayır hadi bakalım umarım herşey rayında gider çok sevindim senin adına bu yıl sana güzel şeyler getirsin inşallah. Hem çocuk hem kariyer daha ne olsun Bebişini kucağına alacağın günlerde gelir hayırlısyla

canım geçmiş olsun demekki döllenmen erken oldu .hayırlısı olsun rabbim gönlündeki güzellikleri herkese versin ayaklarını sıcak tut canım evet bol sıvı tüket.çok geçmiş olsun

tubişim akşam sana demiştim ya kahverengi akıntım var diye korkmustum.akşam 18,30 da işte cıktım annemlere geldim çanakkaledi ablam bebğiyle bir kac gündür burada.eve geldim elımı yüzümü yıkadım wcye gittim baktım ki lekelenmem biracık daha çoğalmış gene tedirgin oldum.birazda işlerin gerginliği duygusallığım heralde üst üste geldi başladım aglamaya .ped taktım şimdi sık sık gidiyorum kontrol edıyorum herhangi bişey yok.insan oğlu işte malesef böyle zamanlarda zayıf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…