- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.821
Moralim çok bozuk kan tahlil 2.67 çıktı
sonra yine idrar testi yaptım yine 2.çizgi çıktı az önce
doktorumu aradım 5 gün daha bekle adet olmazsan gel bakalım diyor..
çok moralim bozuldu...
Kızlar sizce neden yaptığım tüm testler de silik çizgi çıkıyo 2 farklı marka kullandım...
Canım çok sıkkın
kan testi yanlış olamaz dedi hastane...
çok moralim bozuldu...
Kızlar sizce neden yaptığım tüm testler de silik çizgi çıkıyo 2 farklı marka kullandım...
Canım çok sıkkın
cnm bende kan testinde yanlış olmaz biliyorum üzme lütfen kendinisağlıklısın iyisin önümüzdekiay olur inşallah ama böle üzersenkendini olmazzz bi doktorunla yine konuş istersen
benim idrarda tek çıkıo kanda 1,20 şubatın başında bidaha gidicem regl olmazsam,umudunu kaybetme tatlım
isoves üzülme bu kadar, bir kaç gün sonra bir kan testi daha mı yaptırsan acaba, belki henüz çoğalmamıştır o kadar kanda ?
canımmmm gözün aydınnnn Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsinn..ççoookkkk sevindim yaaaaa...doktora kime gideceksin?
çok moralim bozuldu...
Canım çok sıkkın
çok saol canım yaa.darısı sizlere olsun inş. bülent haydardedeoğlu na gideceğim seyhan başkentte.ztane önceden doktorumdu devam edeceğimtavsiye edrim çok beğeniyorum bülent bey i
arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...
Canım B-hcg değerine göre hamile değilsin sanırım ama doktorun ne dedi bu konuda ???
hamile değilsin dedi. ama geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum, ya da öyle düşünmek istiyorum :/
tebriklerrrr canımmmmmmmm.allah kucagına almayı nasip etsin.
darısı biizm başımıza allah tamınaerdirisn canım inşalah
amin cnmmm insallahh..ben ebru tarima gittin tahliller icin ama soru soramiosunki dinlenmedim bile dogru durust..bende ona gidebilirim kismet olursa...muayenesi ne kadar peki..pahali die duymustum
saricaa isim neydi sakincasi yoksa.sormus olabilirim oncede kusura bakma
aminn tatlımmm darısı size olsun
inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla.
ebru tarım da başkentte demi.yani sana nasıl denk geldi bilmiyorum ama çok memnunum ben. hemşireler ilgileniyorlar ama hepsi işini iyi yapıo çok ilgililer. bide canım bir sürü test yapıyorlar ya hangisinde sorun varsa onun üstünde duruyorlar.ücret konusuna gelince biz ssk lıyız ve 43 tl ödüyoruz muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?