2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Moralim çok bozuk kan tahlil 2.67 çıktı

sonra yine idrar testi yaptım yine 2.çizgi çıktı az önce

doktorumu aradım 5 gün daha bekle adet olmazsan gel bakalım diyor..
çok moralim bozuldu...

Kızlar sizce neden yaptığım tüm testler de silik çizgi çıkıyo 2 farklı marka kullandım...
Canım çok sıkkın

kan testi yanlış olamaz dedi hastane...

Son düzenleme:

cnm bende kan testinde yanlış olmaz biliyorum üzme lütfen kendinisağlıklısın iyisin önümüzdekiay olur inşallah ama böle üzersenkendini olmazzz bi doktorunla yine konuş istersen

BENİMDE REGLİM 2 GÜN GECİKMİŞTİ BUGÜN TESTE GİTTİM 1,20 çıktı,erkenmi gittim acaba ya,,moralimi yüksek tutayımmm

benim idrarda tek çıkıo kanda 1,20 şubatın başında bidaha gidicem regl olmazsam,umudunu kaybetme tatlım

cnm bende kan testinde yanlış olmaz biliyorum üzme lütfen kendinisağlıklısın iyisin önümüzdekiay olur inşallah ama böle üzersenkendini olmazzz bi doktorunla yine konuş istersen

Tuğba çok moralim bozuk....
idrarda çıkan silik çizgi niye anlamadım...

yani dalga geçer gibi yine yaptım yine çıktı....

çok canım sıkkın ağlıyorum...

isoves üzülme bu kadar, bir kaç gün sonra bir kan testi daha mı yaptırsan acaba, belki henüz çoğalmamıştır o kadar kanda ?

isoves üzülme bu kadar, bir kaç gün sonra bir kan testi daha mı yaptırsan acaba, belki henüz çoğalmamıştır o kadar kanda ?

ama üzülmemek elde değil canım...

birdaha tövbe erkenden test yapmam adetim 1 hafta geçmesini bekliycem...

hala acaba kan testi yanlış çıkmış olabilirmi yoksa sonradan yükselirmi diye ümitleniyorum...

ama kendimi kötü sonuca alıştırmam lazım...

zaten ben adet olcam diye bekliyordum...
test pozitif çıkınca böyle ümitlendim her insan gibi

YA KAYBETTİĞİM BEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜYDÜ POZİTİF ÇIKTIĞI GÜN
BEN O GÜN KAHROLURDUM O TEST SONUCUYLA AVUNMUŞTUM...
ALLAHIM BELKİ ACIDI BANA SADECE O GÜN İÇİN ACI ÇEKMEMİ İSTEDİ BELKİ...

YA BUDA GEÇER BİR POZİTİF ÇIKMIŞ SONRA NEGATİF OLMUŞ BUDA ACIMI
BEBEĞİNİN ÖLÜSÜNÜ DOĞURMUŞ ÖPÜP KOKLAMADAN PATOLOJİYE BİR KUTU İÇİNDE GÖNDERMİŞ BİRİYİM BEN...

canımmmm gözün aydınnnn Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsinn..ççoookkkk sevindim yaaaaa...doktora kime gideceksin?

çok saol canım yaa.darısı sizlere olsun inş. bülent haydardedeoğlu na gideceğim seyhan başkentte.ztane önceden doktorumdu devam edeceğim tavsiye edrim çok beğeniyorum bülent bey i

canimm hemen moralini bozma o degerler cok cabuk yukselio die biliyorumm.hem olmasada bu kadar harap etme kendini gelecek bebislerin icin guclu olman lazim.seni cok iyi anliyorum bende 5.5 aylik bebegimi ölü dogurdum gormedim bakamadim ( o kadar zorduki..( anlatamam..agustosta dustu ve hala patolojiden sonuc gelmedi..artik sonuc bile sormuyorum.hii merak etmiomuyum tabiki ediyorum ama o hastanenin onunden bile gecmek istemiyorum..uzme tatli canini kuzucum dogacak bebislerinin hatrina lutfen..

arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...

çok saol canım yaa.darısı sizlere olsun inş. bülent haydardedeoğlu na gideceğim seyhan başkentte.ztane önceden doktorumdu devam edeceğim tavsiye edrim çok beğeniyorum bülent bey i

amin cnmmm insallahh..ben ebru tarima gittin tahliller icin ama soru soramiosunki dinlenmedim bile dogru durust..bende ona gidebilirim kismet olursa...muayenesi ne kadar peki..pahali die duymustum

Canım B-hcg değerine göre hamile değilsin sanırım ama doktorun ne dedi bu konuda ???

Son düzenleme:
hamile değilsin dedi. ama geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum, ya da öyle düşünmek istiyorum :/

Canım başka bi doktora daha git bi muayene ol bakalım ne diyecek doktor kötü düşünme sakın baktın sorun yok tekrar çalışırsınız allah sağlık versin yeter ki

tebriklerrrr canımmmmmmmm.allah kucagına almayı nasip etsin.

aminn tatlımmm darısı size olsun

darısı biizm başımıza allah tamınaerdirisn canım inşalah

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla.

amin cnmmm insallahh..ben ebru tarima gittin tahliller icin ama soru soramiosunki dinlenmedim bile dogru durust..bende ona gidebilirim kismet olursa...muayenesi ne kadar peki..pahali die duymustum

ebru tarım da başkentte demi.yani sana nasıl denk geldi bilmiyorum ama çok memnunum ben. hemşireler ilgileniyorlar ama hepsi işini iyi yapıo çok ilgililer. bide canım bir sürü test yapıyorlar ya hangisinde sorun varsa onun üstünde duruyorlar.ücret konusuna gelince biz ssk lıyız ve 43 tl ödüyoruz muayeneye

aaaa benimde aysun adasiz :)) bulent beyin daha pahali die biliodum..bende 43 e muayene oldum.bide bulent bey fazla kalabalik olmuo galiba..iyimis walla bilsem en basta ona giderdim..ebru hnmda orda baya bi test yapti bana hatta 400 e maloldu bana..sevindim yaaa bende hamis kalsam orda tanissak super olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…