2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

1.20 deger düşük canım 5 in üzerinde olmalı

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr.güzel günler bizim olsunnn.sabah ötü birşey yaşasamda moralimi yüksek tutmak istiyorum.karın gazabına ugradım ve kaydım kendimi kasınca sinirlerim bozuldu.sabah sabah yolda bir fasıl ağladım.çokk hassasım her şeye ağlıyorum ya.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kknınn en tTLIII BAYANLARIII

Hulya, canim nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik? Senden bir shey sorucagim, shimdiki belirtilerin neler? Mide bulantilan filan bashladi mi?

günaydın kızlar, uzun zamandır takip ediyorum sizlerii..
Şimcikkk ben geçen ayın 19 unda adet oldum ve yaklaşık 9 gün sürdü normalde 5 günü geçmezdi neyseee ayın 16 sında evde test yaptım silik çizgi çıktı,iki gün önce kanda baktırdım 78,9 çıktı şimdi ben hamilemiyim yaaa aklım çok karıştı.bii el uzatın baana :)))

günaydın canım süper, kan testini tekrarla herkesin tavsiyesi budur sanırım hayırlı olsun bebişin

bu akşam tekrarlıcaz testi bakalım. ağustos ta kalbi atmadığı için kurtaj olmuştum şimdi yine korkuyorumm Allah korusun (
bu arada cok tesekkur ederim cvp verdgn için...

rica ederim canım, ne zaman yaptırmıştın kan testini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…