- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.881
çok iyiyimm canim benimm.bende antakyADANİM....BURASİDA acayipp sogukkkk..özledimm güneşliii günleriiiii
kızlar 16 sında saat 15.00 de 38 di değerim;bugün yani ayın 19 u saat 9.00 değerim 152 çıktı inşallah devamı gelir.saate bile takmış durumdaydım panikten ama sabah idrar testi iyice koyulaşmıştı biraz rahatladım.Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatıp,bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim aysuncum sağol:)
muhabbetiniz bol olsun kızlar tez zaman daolmanız dileğiyle:)
iyiyim sen nasılsın.hamilelik iyi gidiyor nasıl gitsin canım .bazı sabahlar fena bir bulantım oluyor.bazı kokulara dayanıyorum ama cok nadir oluyor.çok tıka basa yiyince mide bulantım oluyor. Bilmiyorum psikolojikmni, ama olur heralde canım.gögüslerim şiş müthiş şekilde,birde ara ara kahverengi akıntım var onun dışında dün bugün midemde hafiften yanmalar başladı birde müthiş ekşi yiyesim var yaaa:)sende neler var canımn ne belirtilerin var
kızlar 16 sında saat 15.00 de 38 di değerim;bugün yani ayın 19 u saat 9.00 değerim 152 çıktı inşallah devamı gelir.saate bile takmış durumdaydım panikten ama sabah idrar testi iyice koyulaşmıştı biraz rahatladım.Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatıp,bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin
muhabbetiniz bol olsun kızlar tez zaman daolmanız dileğiyle:)
ayy cnm dikkat valla yerler don olmuş :))hadi bakalım hayırlısı canım.bende sabah bi korktum öyle yolda yürürken ağla ağla millet bana bakıo napıo diye:)çok komikti heralde halim.neyseki bi aksilik yok suan.
aynı bennn yani demiiiii ???aysunnnn eve gidippppp yatmak yuvarlanmak isyitorummmm böle keyiff yapmak istiyorum.
ohhh süpper valla ben evdede olsam 7 de kalkıp kocişe kahvaltı hazırlıyomizin al kuzucummm...ben aldım haftaya 7 gün yokum pazartesiden salıya kadar...ayyy çok heyecanlandım yaa... pazartesi olacak alarmı kuracam alarm çalacak ama aaa bugün gitmiom deyip geri yatacam dört gözle beklom walla( senin öle bi derdin yok galiba ??
gel bebeğim ısıtırım seni bennn :))) yok kız ne uyuması yine hastanelerdeydim ama allaha sükür bitti sadece sonuçları göstermeye gitcem haftaya :))hoşgeldin tubişimmmmmmmmm....o saatte uyuyomuydun yoksa başka bi işinmi vardıohh ohhh ha gayret şubatta hamiş olacaz bizde inşallahhh....ısıt beni tubişim buz gibi buzzzz ben böle soğuk görmedim adanada ayyyy bahsederken bileme üşüdüm haaa...:18::18:
cnm maşşallah katlanarak devam etmesi süperr hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :))kızlar 16 sında saat 15.00 de 38 di değerim;bugün yani ayın 19 u saat 9.00 değerim 152 çıktı inşallah devamı gelir.saate bile takmış durumdaydım panikten ama sabah idrar testi iyice koyulaşmıştı biraz rahatladım.Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatıp,bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin
cnmm hoşgeldinnnnn gel beraber olsunn :))) inşallah bitanem seninde öle :))muhabbetiniz bol olsun kızlar tez zaman daolmanız dileğiyle:)
cnm kimseyi listeden silmiyoruz şubattada çalışmalara devam ediyoruz seninde bat tarihini güncelliyorum :))selamlar arkadaşlar..benim kırmızılar bugün geldi,listeden silebilirsiniz..bir dahaki batım 20 şubat..inş önümüzdeki aya umutlarım yeşerir..
KIZLAR BEN DÜN KAN TESTİNE Gİttim 1,20 çıktı ama reglim 4 gün gecikti ocağın sonuna kadar bekleyeceğim,iştahım süper
cnm şuan için hamilelik oluşmamaış gibi görünüyor doktorunla konuştunmu???
kızlar 16 sında saat 15.00 de 38 di değerim;bugün yani ayın 19 u saat 9.00 değerim 152 çıktı inşallah devamı gelir.saate bile takmış durumdaydım panikten ama sabah idrar testi iyice koyulaşmıştı biraz rahatladım.rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatıp,bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin
Canim, bende pek fazla bir belirti yok, o yuzden soruyorum. Sadece cok halsizim, mide yanmasi her gun var. Surekli uyumak istiyorum, o kadar. Mide bulantisi filan yok henuz. Ama benim bebish cok kucuk adete gore hesap yaparsam 5+5 oluyor bu gun, ama ben ovulasyon gununu bildigim icin 4+2 filan diye bilirim. Acaba daha kucuk oldugu icin mi pek bir belirtim yok? :18:
ayy cnm dikkat valla yerler don olmuş :))
aynı bennn yani demiiiii ???
ohhh süpper valla ben evdede olsam 7 de kalkıp kocişe kahvaltı hazırlıyom( senin öle bi derdin yok galiba ??
gel bebeğim ısıtırım seni bennn :))) yok kız ne uyuması yine hastanelerdeydim ama allaha sükür bitti sadece sonuçları göstermeye gitcem haftaya :))
cnm maşşallah katlanarak devam etmesi süperr hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :))
cnmm hoşgeldinnnnn gel beraber olsunn :))) inşallah bitanem seninde öle :))
cnm kimseyi listeden silmiyoruz şubattada çalışmalara devam ediyoruz seninde bat tarihini güncelliyorum :))
Sonuçlarıma iinternetten baktım,ve konuşmaya gerek olmadığını gördüm,ocaüğın sonuna kadar bekleyip öyle gideyim diyorum,sanırım dr da aynı şeyi söyleyecekti.
KIZLAR BEN DÜN KAN TESTİNE Gİttim 1,20 çıktı ama reglim 4 gün gecikti ocağın sonuna kadar bekleyeceğim,iştahım süper
ayy cnm dikkat valla yerler don olmuş :))
aynı bennn yani demiiiii ???
ohhh süpper valla ben evdede olsam 7 de kalkıp kocişe kahvaltı hazırlıyom( senin öle bi derdin yok galiba ??
gel bebeğim ısıtırım seni bennn :))) yok kız ne uyuması yine hastanelerdeydim ama allaha sükür bitti sadece sonuçları göstermeye gitcem haftaya :))
cnm maşşallah katlanarak devam etmesi süperr hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :))
cnmm hoşgeldinnnnn gel beraber olsunn :))) inşallah bitanem seninde öle :))
cnm kimseyi listeden silmiyoruz şubattada çalışmalara devam ediyoruz seninde bat tarihini güncelliyorum :))
ben hazırlamıom kocişe kahvaltı ama zaten kocişimde izinli3 gün onun izni...ben sabah için demedim uyuyomuydun die...akşam yoktun ya uyuyordum galiba yazmışsın bende uyuyomuydun yoksa başka işlerinmi vardı dedim
benimde 1.20 çıktıoffff olumsuz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?