2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çok iyiyimm canim benimm.bende antakyADANİM....BURASİDA acayipp sogukkkk..özledimm güneşliii günleriiiii

aaa yakınmışızzz:) walla bende özledim o güneşli günleri soğuk gelmicek heralde diodum iyi geldi wallaa...

aminnnn canım inşallahhhh...sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahhhh...

ayy evett seraycımm yaa....alışık degilizz bukadarr soguga ondan sanirimmm

ben çıkıyorum şimdilik kızlarrr yine gelmeye çalışırım...işlerimi bitirmem lazımm...görüşürüz...

Canim, bende pek fazla bir belirti yok, o yuzden soruyorum. Sadece cok halsizim, mide yanmasi her gun var. Surekli uyumak istiyorum, o kadar. Mide bulantisi filan yok henuz. Ama benim bebish cok kucuk adete gore hesap yaparsam 5+5 oluyor bu gun, ama ben ovulasyon gununu bildigim icin 4+2 filan diye bilirim. Acaba daha kucuk oldugu icin mi pek bir belirtim yok? :18:

selamlar arkadaşlar..benim kırmızılar bugün geldi,listeden silebilirsiniz..bir dahaki batım 20 şubat..inş önümüzdeki aya umutlarım yeşerir..

ooohhh hayırlısı olsun sağlıkla alırsın inş. kucağına bebişini

muhabbetiniz bol olsun kızlar tez zaman da olmanız dileğiyle:)

aminnnnn inş. :131:

KIZLAR BEN DÜN KAN TESTİNE Gİttim 1,20 çıktı ama reglim 4 gün gecikti ocağın sonuna kadar bekleyeceğim,iştahım süper

hadi bakalım hayırlısı canım.bende sabah bi korktum öyle yolda yürürken ağla ağla millet bana bakıo napıo diye:)çok komikti heralde halim.neyseki bi aksilik yok suan.
ayy cnm dikkat valla yerler don olmuş :))
aysunnnn eve gidippppp yatmak yuvarlanmak isyitorummmm böle keyiff yapmak istiyorum.
aynı bennn yani demiiiii ???

Son düzenleme:

canımmm hamişmisin sen:)

OLABILIR CANIM TUGBAYA VE ADET RAİHİNE GÖRE 7 HAFTA GEBEYİM GİBİ GÖZKÜYOR AMA DR BANA KESEYİ GÖRDÜĞÜNDE 4,5 Hfta gibi gözüküyor dedi:S

bebekkk istiyorumm.....amaaaaaaaaaaaaa yumurtlama günlerimi kestirmityorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…