2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca , teselli edemem ama dünyanın sonu değil ki, daha eşinle ailenle nice nice aylar var önünde, o aylardan birinde de öğreneceksin inşallah hamile olduğunu, umutlu ol yeter ki :)

hulya, canim nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik? Senden bir shey sorucagim, shimdiki belirtilerin neler? Mide bulantilan filan bashladi mi?

iyiyim sen nasılsın.hamilelik iyi gidiyor nasıl gitsin canım .bazı sabahlar fena bir bulantım oluyor.bazı kokulara dayanıyorum ama cok nadir oluyor.çok tıka basa yiyince mide bulantım oluyor. Bilmiyorum psikolojikmni, ama olur heralde canım.gögüslerim şiş müthiş şekilde,birde ara ara kahverengi akıntım var onun dışında dün bugün midemde hafiften yanmalar başladı birde müthiş ekşi yiyesim var yaaa:)sende neler var canımn ne belirtilerin var

kızlarrr ben geldimmm sonunda hastane işlerim bitti sadece tahlil sonuçlarını doktora götürmek kaldı onuda haftaya halledicem :)) ee napıyosunuz bakalım bi geçmişe dönüp geliyorum :))

kızlarrr ben geldimmm sonunda hastane işlerim bitti sadece tahlil sonuçlarını doktora götürmek kaldı onuda haftaya halledicem :)) ee napıyosunuz bakalım bi geçmişe dönüp geliyorum :))

CANIMMM Naptın yaaaaa nasıl gitti işlerin yolundamı?hadı bakalım inşallah herşey yolundadır ne tahlilleri istedi canım.
ne yapalım canım çalışmaya devam öğlen arasındayız suan tıkınıyorummm:):)

Tuğba çok moralim bozuk....
idrarda çıkan silik çizgi niye anlamadım...

yani dalga geçer gibi yine yaptım yine çıktı....

çok canım sıkkın ağlıyorum...

keşke benimde idrarda çıkmasaydı yaaaa bu kadar üzülmezdim...
cnm nie bukadar yıpratıyosun ki kendini olucagı varsada olmicak bu yaptıkların yüzünden olmadıysa yapcak bişi yok sağlıklısın allaha sükür önümüzdeki ay olur nolur üzme bu kadar yıpratma kendine yazık .. cnm ben hep sölerim idrar testine asla güvenmem lütfen sende öle yap ama yeter üzme kendini lütfen bi doktora git muayene ol istersen...
cnm test sonucuna göre hamile diilsin adetin geçmiş şuanda geç döllenme bile olsa değerlerin 1000 in üzerinde olmalıydı inşallah şubatta hamiş kalırsınn :)) ama kistlerinle ilgili bi doktora daha görün istersen sağlık çok önemli belkide onlar hamiş omana engel olabilirler...
yok canım sormadın daha önce ismim Aysun
bitane daha aysunumuz oldu :))
tubisss nerdesinnn bi turlu denk gelemedik ayyy..ben cikiom gorusuruz yarin..
burdayım cnm ama o saatte uyuyodum galiba :))
günaüydın bitaneme nolmuş benim hülyaa çok dikkat et cnm yürürken :)) tabi azcık duygusallaştırmıştır bebeiş :))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kknınn en tTLIII BAYANLARIII
günaydınnnn öğle oldu ama :))
günaydın şekerrr nasılsınnn?yaww adana bileme buz gibi oldu kar soğuklarını yasıyoruzz...donuyorummm....:18:
gel bebeğim ısıtırım ben seni :))
cnm testi tekrarla 2 katına çıkıyosa hamişsindir:)) hadi güzel haberlerini bekliyoruzz :))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese bugün güzel birgün hemde çokkkk

günaydınnnnnnn hayrola bişi var ??? allah daim ettirsin mutluluunu :)))

afiyet bal şeker olsun yarasın teyzesinin kuzusuna :)) napim cnm yaaa ssk da tuturdular muayene olmadan başka hastanenein tahlillerini yapmayız die muayene oldum sonrada kasına göre test verdi yine baya detaylı bakılıcak :)) haftayada sonuçlarını götürcem artık ama bitti şükür :)) genel rutin tahlil cnm idrar ve kan

hadi bakalım hayırlısı canım.bende sabah bi korktum öyle yolda yürürken ağla ağla millet bana bakıo napıo diye:)çok komikti heralde halim.neyseki bi aksilik yok suan.

hoşgeldin tubişimmmmmmmmm....o saatte uyuyomuydun yoksa başka bi işinmi vardı ohh ohhh ha gayret şubatta hamiş olacaz bizde inşallahhh....ısıt beni tubişim buz gibi buzzzz ben böle soğuk görmedim adanada ayyyy bahsederken bileme üşüdüm haaa...:18::18:

ohh ohhh tahlilller de hallolmuşşş hadi hayırlısı bebeğim rahat rahattt dinlenirsin evinde şimdi....bi aysun daha oldu evett dilek tutun aramızda

günaydın şekerrr nasılsınnn?yaww adana bileme buz gibi oldu kar soğuklarını yasıyoruzz...donuyorummm....:18:

çok iyiyimm canim benimm.bende antakyADANİM....BURASİDA acayipp sogukkkk..özledimm güneşliii günleriiiii

kızlar 16 sında saat 15.00 de 38 di değerim;bugün yani ayın 19 u saat 9.00 değerim 152 çıktı inşallah devamı gelir.saate bile takmış durumdaydım panikten ama sabah idrar testi iyice koyulaşmıştı biraz rahatladım.Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatıp,bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin

canimm tebrikk ederimm.darsiii bize inşaalhh................sen nezamandır istiyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…