- 6 Temmuz 2010
- 372
- 26
- 118
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.861
17 sinde canımm
hayırlısı inş.sıkıca tutunur sana bebişin
sonra da sıra bize gelir
ama üzülmemek elde değil canım...
birdaha tövbe erkenden test yapmam adetim 1 hafta geçmesini bekliycem...
hala acaba kan testi yanlış çıkmış olabilirmi yoksa sonradan yükselirmi diye ümitleniyorum...
ama kendimi kötü sonuca alıştırmam lazım...
zaten ben adet olcam diye bekliyordum...
test pozitif çıkınca böyle ümitlendim her insan gibi
YA KAYBETTİĞİM BEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜYDÜ POZİTİF ÇIKTIĞI GÜN
BEN O GÜN KAHROLURDUM O TEST SONUCUYLA AVUNMUŞTUM...
ALLAHIM BELKİ ACIDI BANA SADECE O GÜN İÇİN ACI ÇEKMEMİ İSTEDİ BELKİ...
YA BUDA GEÇER BİR POZİTİF ÇIKMIŞ SONRA NEGATİF OLMUŞ BUDA ACIMI
BEBEĞİNİN ÖLÜSÜNÜ DOĞURMUŞ ÖPÜP KOKLAMADAN PATOLOJİYE BİR KUTU İÇİNDE GÖNDERMİŞ BİRİYİM BEN...
hulya, canim nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik? Senden bir shey sorucagim, shimdiki belirtilerin neler? Mide bulantilan filan bashladi mi?
kaçıncı gün yaptırdınız kan testinizi??
10 gün gecti ondan sonra yaptım kan testi canım.
peki sonuç ne çıkmıştı? Değer kaçtı?
kızlarrr ben geldimmm sonunda hastane işlerim bitti sadece tahlil sonuçlarını doktora götürmek kaldı onuda haftaya halledicem :)) ee napıyosunuz bakalım bi geçmişe dönüp geliyorum :))
Tuğba çok moralim bozuk....
idrarda çıkan silik çizgi niye anlamadım...
yani dalga geçer gibi yine yaptım yine çıktı....
çok canım sıkkın ağlıyorum...
cnm nie bukadar yıpratıyosun ki kendini olucagı varsada olmicak bu yaptıkların yüzünden olmadıysa yapcak bişi yok sağlıklısın allaha sükür önümüzdeki ay olur nolur üzme bu kadar yıpratma kendine yazık .. cnm ben hep sölerim idrar testine asla güvenmem lütfen sende öle yap ama yeter üzme kendini lütfen bi doktora git muayene ol istersen...keşke benimde idrarda çıkmasaydı yaaaa bu kadar üzülmezdim...
cnm test sonucuna göre hamile diilsin adetin geçmiş şuanda geç döllenme bile olsa değerlerin 1000 in üzerinde olmalıydı inşallah şubatta hamiş kalırsınn :)) ama kistlerinle ilgili bi doktora daha görün istersen sağlık çok önemli belkide onlar hamiş omana engel olabilirler...arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...
bitane daha aysunumuz oldu :))yok canım sormadın daha önce ismim Aysun
burdayım cnm ama o saatte uyuyodum galiba :))tubisss nerdesinnn bi turlu denk gelemedik ayyy..ben cikiom gorusuruz yarin..
günaüydın bitaneme nolmuş benim hülyaa çok dikkat et cnm yürürken :)) tabi azcık duygusallaştırmıştır bebeiş :))günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr.güzel günler bizim olsunnn.sabah ötü birşey yaşasamda moralimi yüksek tutmak istiyorum.karın gazabına ugradım ve kaydım kendimi kasınca sinirlerim bozuldu.sabah sabah yolda bir fasıl ağladım.çokk hassasım her şeye ağlıyorum ya.
günaydınnnn öğle oldu ama :))günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kknınn en tTLIII BAYANLARIII
gel bebeğim ısıtırım ben seni :))günaydın şekerrr nasılsınnn?yaww adana bileme buz gibi oldu kar soğuklarını yasıyoruzz...donuyorummm....:18:
cnm testi tekrarla 2 katına çıkıyosa hamişsindir:)) hadi güzel haberlerini bekliyoruzz :))günaydın kızlar, uzun zamandır takip ediyorum sizlerii..
Şimcikkk ben geçen ayın 19 unda adet oldum ve yaklaşık 9 gün sürdü normalde 5 günü geçmezdi neyseee ayın 16 sında evde test yaptım silik çizgi çıktı,iki gün önce kanda baktırdım 78,9 çıktı şimdi ben hamilemiyim yaaa aklım çok karıştı.bii el uzatın baana :)))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese bugün güzel birgün hemde çokkkk
CANIMMM Naptın yaaaaa nasıl gitti işlerin yolundamı?hadı bakalım inşallah herşey yolundadır ne tahlilleri istedi canım.
ne yapalım canım çalışmaya devam öğlen arasındayız suan tıkınıyorummm:):)
afiyet bal şeker olsun yarasın teyzesinin kuzusuna :)) napim cnm yaaa ssk da tuturdular muayene olmadan başka hastanenein tahlillerini yapmayız die muayene oldum sonrada kasına göre test verdi yine baya detaylı bakılıcak :)) haftayada sonuçlarını götürcem artık ama bitti şükür :)) genel rutin tahlil cnm idrar ve kan
aaaa benimde aysun adasiz :)) bulent beyin daha pahali die biliodum..bende 43 e muayene oldum.bide bulent bey fazla kalabalik olmuo galiba..iyimis walla bilsem en basta ona giderdim..ebru hnmda orda baya bi test yapti bana hatta 400 e maloldu bana..sevindim yaaa bende hamis kalsam orda tanissak super olur :))[/QUO
aaa evet.yok canım daha pahalı değil aynı fiyatta sana 400 ü neden çıkardılar anlamadım ben taş catlasın testlere 50 tl fark ödedim.bi de canım ebru tarım inferlite doktoru değil sen ilk önce başkent seyhanda bi seminere katılıp sonra inferlite bölümüne gidip tedaviye başlaman gerekiyordu valla çok memnun kaldık biz.inşallah kalırsın sende hamile rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyler inş.hem dünya küçük bakarsın tanışırız orda yardımcı olurum sana kafana bişey takılırsa
ben düşükten sonra gittim genel bi kontrol oldu genetik tahliller falan yapıldı ondan o kadar tuttu...ne semineri ki bu anlamadım seminere katılınca ne oluyo?inşallah canımmm hamiş olursam tanışırız haberleşiriz burdan randevu aldıgımızda bilgisini veririz birbirimizeayyyy inşallah bu ay hamiş olurum yaaa...
aaaa benimde aysun adasiz :)) bulent beyin daha pahali die biliodum..bende 43 e muayene oldum.bide bulent bey fazla kalabalik olmuo galiba..iyimis walla bilsem en basta ona giderdim..ebru hnmda orda baya bi test yapti bana hatta 400 e maloldu bana..sevindim yaaa bende hamis kalsam orda tanissak super olur :))[/QUO
aaa evet.yok canım daha pahalı değil aynı fiyatta sana 400 ü neden çıkardılar anlamadım ben taş catlasın testlere 50 tl fark ödedim.bi de canım ebru tarım inferlite doktoru değil sen ilk önce başkent seyhanda bi seminere katılıp sonra inferlite bölümüne gidip tedaviye başlaman gerekiyordu valla çok memnun kaldık biz.inşallah kalırsın sende hamile rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyler inş.hem dünya küçük bakarsın tanışırız orda yardımcı olurum sana kafana bişey takılırsa
aysunnnn eve gidippppp yatmak yuvarlanmak isyitorummmm böle keyiff yapmak istiyorum.
izin al kuzucummm...ben aldım haftaya 7 gün yokum pazartesiden salıya kadar...ayyy çok heyecanlandım yaa... pazartesi olacak alarmı kuracam alarm çalacak ama aaa bugün gitmiom deyip geri yatacam dört gözle beklom walla
cnm nie bukadar yıpratıyosun ki kendini olucagı varsada olmicak bu yaptıkların yüzünden olmadıysa yapcak bişi yok sağlıklısın allaha sükür önümüzdeki ay olur nolur üzme bu kadar yıpratma kendine yazık .. cnm ben hep sölerim idrar testine asla güvenmem lütfen sende öle yap ama yeter üzme kendini lütfen bi doktora git muayene ol istersen...
cnm test sonucuna göre hamile diilsin adetin geçmiş şuanda geç döllenme bile olsa değerlerin 1000 in üzerinde olmalıydı inşallah şubatta hamiş kalırsınn :)) ama kistlerinle ilgili bi doktora daha görün istersen sağlık çok önemli belkide onlar hamiş omana engel olabilirler...
bitane daha aysunumuz oldu :))
burdayım cnm ama o saatte uyuyodum galiba :))
günaüydın bitaneme nolmuş benim hülyaa çok dikkat et cnm yürürken :)) tabi azcık duygusallaştırmıştır bebeiş :))
günaydınnnn öğle oldu ama :))
gel bebeğim ısıtırım ben seni :))
cnm testi tekrarla 2 katına çıkıyosa hamişsindir:)) hadi güzel haberlerini bekliyoruzz :))
günaydınnnnnnn hayrola bişi var ??? allah daim ettirsin mutluluunu :)))
afiyet bal şeker olsun yarasın teyzesinin kuzusuna :)) napim cnm yaaa ssk da tuturdular muayene olmadan başka hastanenein tahlillerini yapmayız die muayene oldum sonrada kasına göre test verdi yine baya detaylı bakılıcak :)) haftayada sonuçlarını götürcem artık ama bitti şükür :)) genel rutin tahlil cnm idrar ve kan
günaydın şekerrr nasılsınnn?yaww adana bileme buz gibi oldu kar soğuklarını yasıyoruzz...donuyorummm....:18:
kızlar 16 sında saat 15.00 de 38 di değerim;bugün yani ayın 19 u saat 9.00 değerim 152 çıktı inşallah devamı gelir.saate bile takmış durumdaydım panikten ama sabah idrar testi iyice koyulaşmıştı biraz rahatladım.Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatıp,bebişlerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?