2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bencede insan kendini kaptırmaya korkar heralde bende kaybettim ya hamiş olursam naparım die korkuyla hareket ediom...ister istemez kaybedicemmi acaba korkusu oluyo...ama rahat ol tatlım bişecikler olmucak bu sefer inşallahhh...kendine çok çok dikkat et...inşallah 14 şubat hediyemiz olur gerçekten...bakalım başlayalım tam anlamıyla çalışmalara...sen ne kadar sıklıkla birlikte oldun...bizede fikirlerinden ver...neler yaptın anlatta bizde uygulayalım...yumurtlama takibi için ilaç iğne vs kullandınmı?

günaydınnn bitanem bende aklımdan seni geçiriyodum nerde bu kız die :))

çok soğuk tubişim servis bozuluo 2 gündür çalışmıo özel araçla getiriolar bizi...az kişiyiz5 kişi sığıyoruz arabaya...ama bekliyom ya aşağıda donuyommmm...

dimi ya dikkatlı olmama gerek araştırıyorum internette zaten eşim korkuyor yaklaşmıyor pek..:):)

çok soğuk tubişim servis bozuluo 2 gündür çalışmıo özel araçla getiriolar bizi...az kişiyiz5 kişi sığıyoruz arabaya...ama bekliyom ya aşağıda donuyommmm...
yaaa rastlantıya bak bizim serviste bozuk kaç aydır şirketle mücadele veriyoruz değişsin die dünde toplantı yamışlar. sen bizim servisteki halimizi görsen sapka atkı eldiven bere bacakta şal öle gidiyoz işe ayaklarım donuyo valla ( yaaa yaz gelsin artıkkk (
dimi ya dikkatlı olmama gerek araştırıyorum internette zaten eşim korkuyor yaklaşmıyor pek..:):)
evet cnm benim kanamam oldugunda doktorun ilk sordugu şey ilişki yaşadınızmı oldu çok dikkat edin şu 3 ay bitanem en hamiş kalınca 3 ay ellettirmicem korkuyorum valla (

kızlarr ben kaçıyorum biraz uyumam lazımm gelince görüşürüzzzz öptümmmmm :)))

oda açık bişey söylemiyo sadece ilaç başladı 30'unda kontrol dedi o kadar şu ayları bi atlatsak

Herkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....

duymadım kıs hiç meryem suresini bulmam lazım hemennn googgle amcaya sorayım bi oku bebişim oku bizede yolla...Allahım kabul etsin şimdiden dualarımızı....aminnnnnn

19-MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

BÖYLEMİ BAŞLIYOR CANIM

buldummm çıktı alcam şimdi....okurum gidince..41 kere okuyun die yazıo bi yerde...7 sayfa türkçe açıklamasıyla beraber...

19-MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

BUNULAMI BAŞLIYOR CANIM

amin canım amin Rabbim isteyenlerin kucaklarını göbüşlerini doldursun

allah kuçağınada almayı nasip ede inşlah senin adına gerçekden mutlu olsum allahım her isteyene nasip etsin bu mübarek cuma günü amin

sana canım hayırlı cumalar amin rabbim cümlemize isteyenlre evlat nasipetsin inşlah
kimi kullarının sesini duymamak için alalhım dermiz cebrahil meleğimize isteetğini yap yeterki duymmaayıyaım bu lulun sesini kimi içinde dermiş ki o kululun isteğini biraz daha geç yap sesini duyayaım diye allah sevdiği kulanırı sınar dilleklerinide kabuleylermiş bizde alalhın sevdiği kulardanızdır inşlah allah dualarımızı hayılı zamanda kabuledip yerine getirir inşlah amin

teşekkür ederiz canımcım kopyaladım aldım ve bol bol okuyacgım

allah kalbine göre verir inşlah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…