- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.941
kızlar 2 gündür ağlıyorum hatırlıyorsanız idrarda çıkıyordu pozitif ama kanda negatif çıkmıştı
test yaptım başka yerde az önce öğrendim değerim 1140 çıktı
diğer hastane karışıklık yapmış...
5 haftalık hamileyim...
:)
Allahım bu mutluluğumu yarı yolda bırakmaz inşallah bebeğimi kaybettikten sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum...
kızlar 2 gündür ağlıyorum hatırlıyorsanız idrarda çıkıyordu pozitif ama kanda negatif çıkmıştı
5 haftalık hamileyim...
Allahım bu mutluluğumu yarı yolda bırakmaz inşallah bebeğimi kaybettikten sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum...
5 haftalık hamileyim...
buarada nasil karisiklik oluyo yaaa nasil beceriyolar bole..Allahim insallah butun dileklerin gercek olsun cnm..sen ne kadar zamandir korunmuodun?
5 haftalık hamileyim...
ben düşükten sonra gittim genel bi kontrol oldu genetik tahliller falan yapıldı ondan o kadar tuttu...ne semineri ki bu anlamadım seminere katılınca ne oluyo?inşallah canımmm hamiş olursam tanışırız haberleşiriz burdan randevu aldıgımızda bilgisini veririz birbirimizeayyyy inşallah bu ay hamiş olurum yaaa...
hımmm anladım.ama sen ebru tarımı boşver canım.aşılama yada tüp bebek tedavisine başlıcak olanlaraöncesinden seminer veriliyor bilgilendirme amaçlı ona katılmazsan zaten tedaviye başlayamıyosun bu arada eşinle birlikte gidiyosun seminere.sonra adetinin 3. gününe randevu alıp tedaviye başlıyosun.ilk önce testler yapılıyo rahim filmi falan sonuclar çıknca ona göre tedavi uyguluyorlar.sen giderken daha önce yaptırdığın sonuçlarıda götür belki gerek duymazlar tekrar.bide canım ben eşime keçi boynuzu suyu kaynatıp içirdim aşılamadan 20 gün önce başladım içirmeye yani.faydası olduğunu düşünüyorum zaten bülent bey böyle yararlı olduğunu düşündüğü şeyleri tavsiye ediyo diğer doktorlar gibi değil anlayacağın.inş sende kalırsın canım dua ediyorum herkese.görüşürz tabi ki benim mesela bu ayın 30 da randevum var.allah izin verirse ordayım :)
tabiki kızlarrr herşeyin hayırlısı olsunnn...üzülmek yok stres yokkk...bolbol dua edelimm...Rabbim bizede elbet birgün nasip edecek...sabredeceğiz...dün namaz kıldım...ölen bebişim içinde kıldım sonra yasin okudum...hepinize dua ettim...yolladım...
güzel bi noktaya değinmişsin canım eee ne de olsa yer ggök duayla.allaha sığın inan herşeyin hayırlısını veriyor rabbim
bende geldimm ama düşük tehdidi dedi doktorum korkuyorum
bu bebeği eşimde bende çok istiyoruz lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu arada insanın aynı duyguyu yaşadığı kişilerle paylaşması çok güzel hepinize teşekkürler
allah yardımcın olsun canım.dilerim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
cnm benimmm okadar mutlu oldumki adınaaa allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o hastaneyede gitme bidaha bi kan tahlilini bile karıştırıyolarsa gerisini sen düşün artık ama çok mutlu oldum cnmm senide hamiş listemize ekliyorumm ayy ne güzelll herkez patır patır dökülüyo yakında listemdeki herkezkızlar 2 gündür ağlıyorum hatırlıyorsanız idrarda çıkıyordu pozitif ama kanda negatif çıkmıştı
5 haftalık hamileyim...
afiyet bal şeker olsun kuzumaaa :)) ayy kociş gidiyomu kaçgün yok yumurlamaya yaklaştın sende gönderme kocişi :))yemege geldik kisss yarin kocisim diyarbakira gidecek bende burda kalcam yarin..gorusuruz cnmmm..bugun girmezsin sen artik :))))
dualarımız seninle cnmm hadi bakalım sıra kesede git de güzel keseni gör gel :))) amin cnmm inşallah bizim kuzucuklarda bizi çok bekletmezler :))benim bebeğimi kaybedeli 2,5 ay olmuştu geçen ay korunmadık ama yumurtlama günü kavga ettik. zatende negatifti...
bu ay yumurtlama takibi yaptırdım. doktor gün verdi gerçi onada pek uyamamıştım ama pozitif Allaha şükür...
YALNIZ 2 GÜNDÜR KAHROLDUM. İDRARDA POZİTİF KANDA NEGATİF ÇIKIYO DENDİ.
BİRDE BU EN SON KAN VERDİĞİM DOKTOR EĞER KANDA ÇIKMAZSA İDRARDA VARSA BU LH HORMONUNDAKİ BİR SORUNDANMI NE KAYNAKLANIYOR DEDİ...
BİR ARAŞTIRIRIZ DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM...
AKŞAMA KADAR MORALİM BOZUKTU UMUTLANMAK İSTEMİYORDUM.
SONRA DOKTOR BENİ ARADI SEN AKLIMDAYDIN DEDİ SONUÇ GELDİ DEDİ BUNDAN SONRA YAPACAKLARIMI ANLATTI BİRAZ İSTERSEN BİZE GEL YADA DOKTORUNA GİT 10 GÜN SONRA DEDİ...
YİNEDE KENDİMİ KAPTIRMAK İSTEMİYORUM. ÇÜNKÜ NE KADAR ÇOK BAĞLANIRSAN KAYBEDİNCE O KADAR ACI VERİYOR..
ALLAH KORUSUN YARABBİM DUA EDİN NE OLUR...
ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN.
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ OLSUN İNŞALLAH.
bende geldimm ama düşük tehdidi dedi doktorum korkuyorum
bu bebeği eşimde bende çok istiyoruz lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu arada insanın aynı duyguyu yaşadığı kişilerle paylaşması çok güzel hepinize teşekkürler
günaydın bitanemm hayırlı cumalar bu mübarek günde kimin kalbinde ne varsa allah kabul etsin :))günaydınnn...cumanızz hayırlııı olsunnn
günaydınnnn kızlarrrr....öpüyorum hepinizi hamişlerimiz çoğalıyorrr.
kızlarrr günaydınnnn
kahvaltı yaptık ve kocişi işe yolladım bi size bakıp azıcık uyucam :)))
günaydın bitanemm hayırlı cumalar bu mübarek günde kimin kalbinde ne varsa allah kabul etsin :))
günaydınnn taze hamişşş evet çok mutluyum sayı gittikçe artıyo :))
günaydın bitanemm hayırlı cumalar bu mübarek günde kimin kalbinde ne varsa allah kabul etsin :))
aminn canim ...kalbimizdekii şey bellii inşalalhh yüce mevlam duyar sesiminiziiii göbegimizee küçük tohumlarımızı yerleştiririrr.........
günaydınnn taze hamişşş evet çok mutluyum sayı gittikçe artıyo :))
valla bu son keyifler hafta sonu dışında yaza kadar izin yokohhh keyfe bakkk yaaa:)
bugun son bizede bakalım hafta sonu yapacagım keyfimi.
saol bidenemm allah dualarını kabul etsin inşallah :))allah sizede nasip etsin canım dularım hep sizlerle..
yarın ablacım evine geri dönüyor çanakkaleye 1,5 haftadır felan bende annemde kalıyordum artık evime giderim kocamıda ösledim yahuuu:9
kızlarrr günaydınnnn
kahvaltı yaptık ve kocişi işe yolladım bi size bakıp azıcık uyucam :)))
günaydınnn...cumanızz hayırlııı olsunnn
günaydınnnn kızlarrrr....öpüyorum hepinizi hamişlerimiz çoğalıyorrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?