2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

buarada nasil karisiklik oluyo yaaa nasil beceriyolar bole..Allahim insallah butun dileklerin gercek olsun cnm..sen ne kadar zamandir korunmuodun?

hatırladım seni,çok sevindim inan kiiyiki de başka bir yerde yaptırmışsın test,tebrik ederim.

Şu işe bak hastaneye ne demeli bilmemki... :95: neyse ki tekrar test yaptırmışsın da sonucu öğrenmişsin
Hamileliğin için seni tebrikederim Allah tamamına erdirsin canım...:)

Son düzenleme:
buarada nasil karisiklik oluyo yaaa nasil beceriyolar bole..Allahim insallah butun dileklerin gercek olsun cnm..sen ne kadar zamandir korunmuodun?

benim bebeğimi kaybedeli 2,5 ay olmuştu geçen ay korunmadık ama yumurtlama günü kavga ettik. zatende negatifti...

bu ay yumurtlama takibi yaptırdım. doktor gün verdi gerçi onada pek uyamamıştım ama pozitif Allaha şükür...

YALNIZ 2 GÜNDÜR KAHROLDUM. İDRARDA POZİTİF KANDA NEGATİF ÇIKIYO DENDİ.
BİRDE BU EN SON KAN VERDİĞİM DOKTOR EĞER KANDA ÇIKMAZSA İDRARDA VARSA BU LH HORMONUNDAKİ BİR SORUNDANMI NE KAYNAKLANIYOR DEDİ...
BİR ARAŞTIRIRIZ DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM...
AKŞAMA KADAR MORALİM BOZUKTU UMUTLANMAK İSTEMİYORDUM.

SONRA DOKTOR BENİ ARADI SEN AKLIMDAYDIN DEDİ SONUÇ GELDİ DEDİ BUNDAN SONRA YAPACAKLARIMI ANLATTI BİRAZ İSTERSEN BİZE GEL YADA DOKTORUNA GİT 10 GÜN SONRA DEDİ...

YİNEDE KENDİMİ KAPTIRMAK İSTEMİYORUM. ÇÜNKÜ NE KADAR ÇOK BAĞLANIRSAN KAYBEDİNCE O KADAR ACI VERİYOR..
ALLAH KORUSUN YARABBİM DUA EDİN NE OLUR...

ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN.
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ OLSUN İNŞALLAH.

Kızlar ben öyle herkezin yazılarını alt alta kopyalayamıyorum.
Tebrik eden herkese çokkkkkkkk teşekkür ederim...

Inşallah sizde böyle haber alırsınız. Ama sakın benim gibi olmasın... Başım ağrıyo 2 gecedir uyuyamıyorum. Ağlıyorum. şuan bile daha idrak edemedim.

Hastaneyi aramadım. Bir dahada gitmem...

bende geldimm ama düşük tehdidi dedi doktorum korkuyorum
bu bebeği eşimde bende çok istiyoruz lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu arada insanın aynı duyguyu yaşadığı kişilerle paylaşması çok güzel hepinize teşekkürler

arkadaşım sabahtan beri yazdıklarını okuyorum resmen kahrolmuştum çünkü gerçekten bir mucize bekliyordun..Ve Allah sana bu mucizeyi yaşattı gerçekten senin adına çooookkk sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..İnşallah hepimiz bu mutlulugu yaşarız en kısa zaman da..:)

cnm benimmm okadar mutlu oldumki adınaaa allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o hastaneyede gitme bidaha bi kan tahlilini bile karıştırıyolarsa gerisini sen düşün artık ama çok mutlu oldum cnmm senide hamiş listemize ekliyorumm ayy ne güzelll herkez patır patır dökülüyo yakında listemdeki herkez kalcak :118::118::118::118:
yemege geldik kisss yarin kocisim diyarbakira gidecek bende burda kalcam yarin..gorusuruz cnmmm..bugun girmezsin sen artik :))))
afiyet bal şeker olsun kuzumaaa :)) ayy kociş gidiyomu kaçgün yok yumurlamaya yaklaştın sende gönderme kocişi :))
dualarımız seninle cnmm hadi bakalım sıra kesede git de güzel keseni gör gel :))) amin cnmm inşallah bizim kuzucuklarda bizi çok bekletmezler :))

merhaba cnm dularımız seninle ama hiç korkma sen dinlen bebeğinle konuş hiç bişicikler olmicak bebeğine :)) doktorunla görüştünmü ??

isoves CANIM TEBRİK EDİYORUM AMA YANBİ BU HASTANELER ADAMI SİNİR EDER.YANİ NASIL KARISIYOR BU SONUÇLAR ANLMADIM.ÇOK ÇOK TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.

kızlarrr günaydınnnn
kahvaltı yaptık ve kocişi işe yolladım bi size bakıp azıcık uyucam :)))

günaydınnn...cumanızz hayırlııı olsunnn
günaydın bitanemm hayırlı cumalar bu mübarek günde kimin kalbinde ne varsa allah kabul etsin :))
günaydınnnn kızlarrrr....öpüyorum hepinizi hamişlerimiz çoğalıyorrr.

günaydınnn taze hamişşş evet çok mutluyum sayı gittikçe artıyo :))

maşallahhh

yarın ablacım evine geri dönüyor çanakkaleye 1,5 haftadır felan bende annemde kalıyordum artık evime giderim kocamıda ösledim yahuuu:9

ohhh keyfe bakkk yaaa:)
bugun son bizede bakalım hafta sonu yapacagım keyfimi.
valla bu son keyifler hafta sonu dışında yaza kadar izin yok ( evet bugün sizede son haftasonu bolbol dinlenirsin artık :))
allah sizede nasip etsin canım dularım hep sizlerle..
saol bidenemm allah dualarını kabul etsin inşallah :))
yarın ablacım evine geri dönüyor çanakkaleye 1,5 haftadır felan bende annemde kalıyordum artık evime giderim kocamıda ösledim yahuuu:9

hımmmm gece halvet var deseneee :)) cnm çok dikkatli olun olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…