- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.121
canlarım nasılsınınzzzzzzzzzzz bir hafta evdeyim tatile çıktık öffffffffff ya bizde kocişle vakit geçsin temizlik yapıyoruz ha biree tam işe alıştım kafa dağılıyo tatil çok şükür 1 hafta ama sizler neler yapıyorsunuzz
saol bitaenm inşallah tutar bizimde tek yemennimiz o :)) benimde dualrım seninle :))walla bilmiom bekliom tubisim..aksami beklio sanirim diom bakalim..zaten hep aksam oluo gunduz olsun istiom ama bi benim istememle olmuo..hadi bol sans kuzucum sana...insallah tutar ...optummmm..dua etcemm sana...
tabiki cnm eklemeleri yarın sabah yapıcam bana yaş ve ilide yazarmsın hoşgeldin aramıza taze hamiş:))listeye benide eklermisiniz .burdayım arttık
ohh süpper valla yaaa ne güzel tatil yapcaksınızz :)) kocişle bol bol gezip kafa dağıtın :))bizde aynı çalışmalara devam :))canlarım nasılsınınzzzzzzzzzzz bir hafta evdeyim tatile çıktık öffffffffff ya bizde kocişle vakit geçsin temizlik yapıyoruz ha biree tam işe alıştım kafa dağılıyo tatil çok şükür 1 hafta ama sizler neler yapıyorsunuzz
tubiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıonnnnnnnnn?bizde daha bişi olmadı bilionmu...banyo yaptım kayınvaldemlere gittik kek yaptım götürdüm...geldik meryem suresini okudum maç var maç izlio kocişim...bekliom bakalımm...
saol bitaenm inşallah tutar bizimde tek yemennimiz o :)) benimde dualrım seninle :))
tabiki cnm eklemeleri yarın sabah yapıcam bana yaş ve ilide yazarmsın hoşgeldin aramıza taze hamiş:))
ohh süpper valla yaaa ne güzel tatil yapcaksınızz :)) kocişle bol bol gezip kafa dağıtın :))bizde aynı çalışmalara devam :))
naoim bitanem şimdigeldik kayınvalidemlerden :)) yaaa ama demekki yorgun bide 1 hafta evde olcaksınız yaa ondan böle rahat davranıyodur belki... hımmm beklemedesin hee hadi hayırlısı :))
hımm bizdedebençıkıyorum koçişi kapıda bekliyorum gerçekten sinir bi durum :)) ayyy sinir oluyorum şu maçlara allaha sükür maç hastalıgı yok bizimkinde ben maç izlerkende yanaşıyorum izletmiyorum :)) saol cnm allah kabul etsin kalbinde ne varsa nasip etsin sana :)) aa ben bilmiyodum namaz kılmak gerektiğini 2 rekat şükür mü kılıyosun??bizde 10,30da geldik maç var hala bi bitseydii..ben maç yapcam ona biraz sinirlendi aslında kalktı annesigilden bende hemen kalkamadım kapıda bekledi hala onun siniri var sanırım..bakalımm...o 1 hafta olmucak ama 3 gün persembe işbası yapcak ( duaların için saol cnmm...meryem suresini okuyup yolladımm...ama onun sedesi varmış okuduktan sonra namaz kılınıomuş ona bakcam şimdi ..sonra kılacam ama oluyomuş öle ...
hımm bizdedebençıkıyorum koçişi kapıda bekliyorum gerçekten sinir bi durum :)) ayyy sinir oluyorum şu maçlara allaha sükür maç hastalıgı yok bizimkinde ben maç izlerkende yanaşıyorum izletmiyorum :)) saol cnm allah kabul etsin kalbinde ne varsa nasip etsin sana :)) aa ben bilmiyodum namaz kılmak gerektiğini 2 rekat şükür mü kılıyosun??
Günaydınnn kızlarrrr.nasıl bir hafta sonu geçirdiniz...
Sabah bol mide bulşantılı bir güne başladım hala daha sürüyor..
tubisim mahvettin beni agliyom ama sıkıyom kendimi kayinvaldemdeyim gorumcm geldi malatyadan oda hamile ..dedimki benim bebisin kiyafetleri vardi onlari verimmi dedim yook dedi nie acaba bebegime ait diemi yoksa giydirmekmi istemio..uzuldum acikcasi ..bu yazida onun ustune mahvetti beni..ayyy kotu oldum yaaaa mutfaga gidim de bi sigara icim agliim bari((
günaydınnn cnm benim bak negüzel hissettiriyo orda oldugunu :))Günaydınnn kızlarrrr.nasıl bir hafta sonu geçirdiniz...
Sabah bol mide bulşantılı bir güne başladım hala daha sürüyor..
Gunaydin her kese
Ben de ayni senin gibiEn sonunda uyudum ki, gecsin. Burda aksham 6 olcak, daha yeni uyaniyorum :)
Günaydın kızlar bende 2012 ocakta hamile kaldım 5 haftalık bebişim aranıza katılmak istiyorum bende. Bulantm yoktu ama bugün fenayım :18:
günaydınnn ayy negüzel yaaa burda daha sabahın körü 8:30 akşam alsada eve gitsem( yaa ne güzel keşke benimde miğde bulantım olsa :))
hoşgeldin cnm aramızaa :)) tebriklerrr allah sağ sağlim kucagına almayı nasip eder inşallah :)) bana yaşını ve ilide yazarmısın listemize ekliyelim seni :))
inşallah cnmm hadi biran önce geçsin şu 2 haftada kalp atışlarını görelim :)))Benim burda bir arkadashim var, ikimiz ayni ayda 2 hafta aralikla hamile kaldik, onun mide bulantilari bashladigi zaman ne guzel keshke bende de olsa diyordum, ama ben fazla kilolu degilim, bi shey yemedigim zaman ellerim titriyor :) Ama dogru diyorsun, midemin bulanmasi bebishimin hayatta oldugu sinyalini veriyor bana, bunun icin ayrica mutluyum. Inshallah hep oyle olur :)
Bu arada arkadashim bugun ultrasound a gitti, bebeginin kalp atishlarini gormush, ben de onumuzdeki 2 haftayi iple cekiyorum. Inshallah gidince ben de gorurum
Hoşbuldum amin inş 24 yaşındayım Kayserideyim
hülyacım nnapıyosunn :))) sen ne zamn gidiceksin bebeişi görmeye ???
çarşamba saat 17,30Da inşalalh dra gidiyorum canım çok ılgınctırki dr lara randevu alamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?