- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.161
ayy evet 11 yıl sonra yagınca bütün halk oarakk panikledikkk............sen niye göremedinkii
selam kızlar...nasılsınız??
demin çizelgemden görddüm daha adet günüme çok varmış. nasıl bekliycem yaaa??
bizim oldugumuz yere yagmadi 100. yil var burda oraya yagmis
aynı valla cnm çalışmalar tam gaz sürüyo kısmet bakalım sen neler yapıyosun ???inşallah canım Allahtan umut kesilmez ..
sizde ne var ne yok giremiyorum ben uzun zamandır
kuşucum gelmişşş benim ama ben yokkenselam kizlarrrrr nasilsinizz?
inşallahhhhhinşsaalhh bu gecikmee bebişşşş gecikmesidirr
son 1 haftaya girdimm. İnşallah adet olmam, inşallahh
NERDENsin tatlım senn
aynı valla cnm çalışmalar tam gaz sürüyo kısmet bakalım sen neler yapıyosun ???
kuşucum gelmişşş benim ama ben yokken(( iyiyim ama sensiz sen napıyosunn naptınızzz???
ebettt geldim ama yoktun..bise yapmadik( kayinannemdeyim kahvaltiya gelmistim oturuoz.. kocisim evde sabah dedim en verimli donemlerimiz bos gecio dedim yaş olarakmi dio sipa :)) bakalim nolcek bugun sen napiosun kuzucum
inşallahhhhh
inşallahhh cnm bu ay hiç birimiz regl olmayızz :))
adanadayim cnm
yazsogim mesaj kisamis aralara girdi sanirim benm cvplar :)))
adanadayim cnm
yazsogim mesaj kisamis aralara girdi sanirim benm cvplar :)))
gıcıkk şeyyy malesef adanada oldugunu biliyorum keşke burda olsaydınn :))) evet nm yine benim msjların içine yazmışsınnn :)) yaaa senin kocişte alem valla hee deseydin yaşlarımız geçiyo sen şimdi ozamn kocişi evde bıraktın kayınvalidene gittin ama olmazki kuşucum bu dönemde kocişten ayrılmaman lazım :))
evet aralara girmis cevabim bide aceleden yanlis yazmisim hep:)))
gıcıkk şeyyy malesef adanada oldugunu biliyorum keşke burda olsaydınn :))) evet nm yine benim msjların içine yazmışsınnn :)) yaaa senin kocişte alem valla hee deseydin yaşlarımız geçiyo sen şimdi ozamn kocişi evde bıraktın kayınvalidene gittin ama olmazki kuşucum bu dönemde kocişten ayrılmaman lazım :))
geldim kuşucum bennnnn yemegimi yedimde başka bilg daydım kendiminkine geçtim seni yakaladım bırakmamm heeee
sende al oyun konsolunu sakla gel birlikte oyun oynayalım de :)) yaaa naladım bitanem seni bu haftayı güzel değerlendir hamiş kalıncada sen yaklaşmassın ben isterken sen gelmiyodun şimdide avcunu yala dersin :))napim tubusim oyun oynuo tv izlesem bisi olmuo sirnasiom yine bisi yok bende geldim napimm..
hosgeldin cnmmm..aliskanlik yapti walla :)) napion nasil gidioo
geçen sene bebgime 23 ocakta adet olmuştum kızımaekimin 31 de dogurucaktım kızımı ama 3 bebgimde bıraktı beni gitti
ve simdide 22 ocakta adet oldum ve gene kızımın dogum tarihimde dogurucam allahım bu nasıl tesedüfama benim tesetlerim çıkmadı ve ben halen o işistedigim doktora gidemedim ellerim kollarım gene boş kaldı şimdide eşim erken diyo kızımızın senesi dolsun diyo ne yapıcagımı şaşırdım sözün bittigi yerdeyim günaydım kızlar tugba dicektım.)) seslendim geldim ama burdaymışsın yakaladım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?