- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.321
ayyy cnm varyaaa içime su serptin çok saol yorumun için :))) yanlız bende bir kist var ve gerçekten kist hatta alıcaktı aldırtmadın hamiş diilim çünkü bat 9 şubat daha çok var :)) doğru sölüyosun zaten bilgisiz kalmamak için bukadar ugrasıyorum ya hamiş kalıp yeniden bu sorunlardan kaybetsem ozamn daha kötü olurdum şimdi önlemimi alıyorum sağlıklı sağlıklı bebeiş sahibi olucam inşallah :))[/QU
İnşallah canım iNşallah bizimde bebişimiz olucak..Beklemek mi gerekiyor bekleriiizzz..:)Hem benimde bat 9-10 şubat beraber bekleriz inanki beklemek te bu heyecanda güzel..:)Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin inşallah.Bu arada gerçekten benim kuzenimde doktora gitmiş sende kıst var demiş alcaz senin çocuğun olmaz demiş Allahtan başka bi doktora daha gidiyo bir bakıyo 6 haftalık hamile hatta şimdi kızımız 4 yaşında Maşallah..:)o yüzden gün doğmadan neler doğar canını sıkma içini ferah tut arkadaşım..:)
gerçektenmiiiiii yaaa nasıl yapcannnn ayyy hadi bakalım inşallah tutucak bu ay senin :))) yaa burda oynayamıom kiii cnm ne olursa olsun doktorla konuşmadan rahatlayamıcam(
insallah canimm bakalim.bekliom ama korkarak sicak biraz sanki fazla sicak durmayin diolar ya korktum valla.kalkiom durmadan..aslinda adet bittikten sonraki 3 gun yapilio ama ben 1 kere denemek istedim.denerkende tamamen mahvetmesem.bari die korkuom simdi..1 kg sute 1 demet maydonoz dogradim buyuk buyuk dogradim tabi..kaynattim.bi kaba koydum onuda klozetin icine koydum oturdum ama sicak geldi biraz tam oturmadim simdi ii ama..:))) ay allahim canli yayin yapii gibi oldu :))) utandim walla
ayyyy süperrrr ne güzelll iki bebeiş gelcek inşallahhh hadi bakalım güzel haberler ver inşallah bize :))
ayyyyy ne güldüm yaaaaadoğru sölüyosun valla yakında onuda yapcaz önce kendimizi süte yatırcaz sonra suncaz kocişlere :))
hadi hayırlısı bakalım inşallah hamişsindir:))kızlar mrb topiği yeni gördüm benim adet günüm bugün daha gelen giden yok bakalım inşallah hamileyimdir
hayırlı olsun cnmm malesef benim bildiğim yokbende 8 haftalık hamileyim
istanbul avrupa yakasında bildiğiniz nefes kursları varmı acaba
ayyy keşke öle bişi olsa :)) evet cnm beklemem gerekiyosa beklerim allah tedavisi olmayan bi hastalık vermesin bunada katlanırım biran önce yarın olsun istiyorum hemen sonucu öğrenmek istiyorum :))İnşallah canım iNşallah bizimde bebişimiz olucak..Beklemek mi gerekiyor bekleriiizzz..:)Hem benimde bat 9-10 şubat beraber bekleriz inanki beklemek te bu heyecanda güzel..:)Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin inşallah.Bu arada gerçekten benim kuzenimde doktora gitmiş sende kıst var demiş alcaz senin çocuğun olmaz demiş Allahtan başka bi doktora daha gidiyo bir bakıyo 6 haftalık hamile hatta şimdi kızımız 4 yaşında Maşallah..:)o yüzden gün doğmadan neler doğar canını sıkma içini ferah tut arkadaşım..:)
insallah canimm bakalim.bekliom ama korkarak sicak biraz sanki fazla sicak durmayin diolar ya korktum valla.kalkiom durmadan..aslinda adet bittikten sonraki 3 gun yapilio ama ben 1 kere denemek istedim.denerkende tamamen mahvetmesem.bari die korkuom simdi..1 kg sute 1 demet maydonoz dogradim buyuk buyuk dogradim tabi..kaynattim.bi kaba koydum onuda klozetin icine koydum oturdum ama sicak geldi biraz tam oturmadim simdi ii ama..:))) ay allahim canli yayin yapii gibi oldu :))) utandim walla
bende cok guldum walla suanda halimede guluom zati :)))) uygunsuz bi vaziyette buda aslinda zeynepcim :))) ama bole otur otur zaman gecmezki tuvalette :)))
bu süt ne işe yarıyo
ayyyy kıyamam yaaaaaaa tabi cnm geçermi bizsiz zamn ne kadar daha kalcan o şeyin üzerinde ??
ayyyy kıyamam yaaaaaaa tabi cnm geçermi bizsiz zamn ne kadar daha kalcan o şeyin üzerinde ??
hamile kalmak icin eski topraklarin yaptigi bi uygulama canim denioz bakalim :)) tutar insallah erken aslinda bana daha kasimda biraktim korunmayi ama hemen olsun istio insan iste ...
soguyana kadar ama sıkıldım ben walla belim agridi :)))
hadi hayırlısı bakalım inşallah hamişsindir:))
hayırlı olsun cnmm malesef benim bildiğim yok(
ayyy keşke öle bişi olsa :)) evet cnm beklemem gerekiyosa beklerim allah tedavisi olmayan bi hastalık vermesin bunada katlanırım biran önce yarın olsun istiyorum hemen sonucu öğrenmek istiyorum :))
ayyy kıyamam yaaa gerçekten naklen yayın olmuşş eee kociş biliyomu ?? utanma bitanem aşk olsun herşeyyy bebeiş için :))
işe yararsa yazda bizde yapalım canım. senin daha cok yeni ya. ben mayıstan beri ugrasıyorum hele gecen ay kesin hamileyim dedim ama kırmızılar geldi cok üzüldüm ya . dün doktora gittim catlatma ignesi için yumurtam büyümemiş ya her ay bi sorun hiç bebek sahıbi olamıcam gibi geliyo bana
kıyamam bebemeee bennn yaaaa ama iyi tarafını düşün bitanem bütün yollar açılıyo bebiş için heran bebeiş gelebilir :))
bilio ve guluo bana bunu soledigimde o ne be sacma sapan seler yapion dedi :) sonrada tamam sus sus konusma yap napiosan dedi sipa...o şey e bende cok guldum walla ayyy insallah ise yarar bee walla yaramazsa benimki konusur artik :)))
yok guzelim dusunme ole seyler ben agustosta 5.5 aylik hamileyken bebeimi kaybettim ondan acele ediom kizlars diodum ama insan hamile birini gorunce gercekten kotu oluuo(( tutarsa tabiki yayinlicam burda hatta tubis tutarsa süt buhari yazsin yanima :)))
insallah cnm insallah ama sicakmi yaptim die dusunuom korktum walla ama ...bakalim
yazarım tabi bitanem yeterki tutsunn :)) ama zaten kaynatın demiyomuydu ki öle hatırlıyommm :)) nasıl soğuyomu sütte zor soğur yaaa
oyle diolarda cok sicakda ii gelmezmis ..sana bos mesaj geldi demi ozelden.sogudu sanki kalkarim birazdan.send cikarsin simdi hadi gorusuruz cnm kapatim ben yavastan optummmm herkesiii
evet ama nir boş geldi anlamadım :)) tamam cnm eve gidince girerim yineee öpüyorummmm senii iyi şanslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?