- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.361
anladım cnm ama nolur nolmaz bi doktora görün derim ben hiç beklemediğin şeylerle karşılaşabiliyosun çünkü :))
kızlarrr benim bi 29 dk lık işim var izin istiyorum sizden sonra gelicem hemen gidene kadar sizinleyim :))
gittimmmm
hastaneyi aradım.. işten izin alıp yarım saate cıkıcam ewden.. haber werırım sızlerede. eger bişe warsa we hala duruosa artı herkese her hafta test yapmasını önercem.. elim ayaım buz kesti.. cok heyecanlıyım.. mutluluk mu korku mu bilemedim?
29 dakıka müsade senin cnm :) sen kaç aylık hamilesin ay rabbim sana ve eşine bağışlasınnn hayırlı sağlıklı bir evllat olsun inşşş.. bir nefeste gelsin inş cnm :) senin belirtilerin neydi adetten önce en erken belirtilerin :)
canım henüz hamiş değil tuba
hım... bende hamiş zannettim inş en kısa zamanda hep beraber hamiş oluruz :) o zaman öle sandım belkide hamiledir :)
amin amin gider güzel haber alır inş.
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah eger bişi yoksada en azından doktora görünmüş olursun ve için rahatlar :))hastaneyi aradım.. işten izin alıp yarım saate cıkıcam ewden.. haber werırım sızlerede. eger bişe warsa we hala duruosa artı herkese her hafta test yapmasını önercem.. elim ayaım buz kesti.. cok heyecanlıyım.. mutluluk mu korku mu bilemedim?
hadi bakalım hayırlısı :)))ayyy hamişlerin içine doğarmışş evet belki bir mucize içimde büyüyor ve ben farkında değilim :) kankam hamiş 2 aylık anlatıyorum bunları yaşıyorum ya sen üste görmüş olabilirsin gitsene dr belki hamilesin inat ettim gitmiyorum yok değilim die :)) ya üste görme az olurmuş o kadar çok gelmezdi 3 gün sürdü ilk gün leke leke geldi ertesi gün baya yoğun geldi cnm yaaa bir kaç et pıhtısı döktümm :S o adetimden 1 gün önce test yaptım bişi çıkmadı bir dahada yapmadım zaten inş içine doğuyordur hamişimdir değilsemde vardır bir hayır :)
cnm malesef şuan için diilim bihamilelik geçirdim ama kaybettim29 dakıka müsade senin cnm :) sen kaç aylık hamilesin ay rabbim sana ve eşine bağışlasınnn hayırlı sağlıklı bir evllat olsun inşşş.. bir nefeste gelsin inş cnm :) senin belirtilerin neydi adetten önce en erken belirtilerin :)
günaydın bitanemmmgünaydınlar umarım güzel bir gün olur hebimiz içinnnnnn
saol cnm :))canım henüz hamiş değil tuba
ayyy inşallah bu ay olur içinemi doğuyo acaba :)) inşallah hep birlikteehım... bende hamiş zannettim inş en kısa zamanda hep beraber hamiş oluruz :) o zaman öle sandım belkide hamiledir :)
amin amin gider güzel haber alır inş.
buarada ben geldimm ay ne zormuş hem yazmak hemde saç kurutmak
inşallah cnmm eger olumsuz bi durum varsa tedavi olmam gerektiği için çalışmalara ara vermek zorundayımaa bende saçlarımı kuruttumm :)) topladım geldim :)) inş test sonuçları hayırlı çıkar cnm daha önce kaybetmişsin bebeğinien azından hamile kalabildiğini biliyorsun allah sabır versin cnm rabbim belki sınıyordur inş hayırlısı ile bebişlerimiz gelir herşeyde hayır vardır bende seni hamile sandım öle hissetim bir an :) inş hamilesindirr cnmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnn dün 19.günümdüüü umarım degerlendirmemm işe yaramıstırr
inşallah cnmm eger olumsuz bi durum varsa tedavi olmam gerektiği için çalışmalara ara vermek zorundayım( evet cnm kaybettim allah hiç birinize bu acıyı yaşatmasın... evet hamile kalabiliyorum allaha şükür aslında muayenemde iyi geçmişti ama bu smear sonucu canımı sıktı biraz ... inşallahh hamişimdşrr ve tabiii sendeeee
inşallah cnm benimmmm şubatta güzel haberler alcaz hamiş listemizin sayısını yükselticez :))
inşallah cnmm eger olumsuz bi durum varsa tedavi olmam gerektiği için çalışmalara ara vermek zorundayım( evet cnm kaybettim allah hiç birinize bu acıyı yaşatmasın... evet hamile kalabiliyorum allaha şükür aslında muayenemde iyi geçmişti ama bu smear sonucu canımı sıktı biraz ... inşallahh hamişimdşrr ve tabiii sendeeee
inşallah cnm benimmmm şubatta güzel haberler alcaz hamiş listemizin sayısını yükselticez :))
ayyyyyyyyyyy senin dilin ne sölerr..............:):):)
bende geçen ay smear yaptım çok şükür herşey normal dedilerr sen ne zaman yaptırdın ve nedne canını sıktı hayır olsun inş
inşşşşşşş kızlarr inşşş ben eşime kahvaltı hazırlamaya gidiyorum tekrar görüşürüzzz
negatif intraepitelyal lezyon veya malignite yoktur , mikst bakteriyel populasyon izlenmektedir. inflamasyona sekonder reaktif hücresel ve koilositotik değişiklikler izlenmektedir.
Tugba hanım iyi günler, Smear de herhangi bir habis hücre yok, ama kondilom-siğil ve rahim ağzı kanseri olasılığını arttıran, human papilloma virüs dediğimiz bir virüsün varlığını indirekt olarak yansıtan koilositotik değişiklikler izlenmiş. Bu konudaki takip açısından jinekoloğunuz ile iletişime geçmelisiniz.. Saygı ile. Doç. Dr. Muammer DOĞAN
canım çok geçmiş olsun doktorunla görüştün mü test sonucunu? yaptırman çok iyi olmuş canım tedaviyle varsada bi sorun elbet hal olur sıkma canını tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?