- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.441
bugün nekadar boş burasıı aysun da gelmedi kimse yokkkkkk nerdesiniz kızlarrr
negatif intraepitelyal lezyon veya malignite yoktur , mikst bakteriyel populasyon izlenmektedir. inflamasyona sekonder reaktif hücresel ve koilositotik değişiklikler izlenmektedir.
Tugba hanım iyi günler, Smear de herhangi bir habis hücre yok, ama kondilom-siğil ve rahim ağzı kanseri olasılığını arttıran, human papilloma virüs dediğimiz bir virüsün varlığını indirekt olarak yansıtan koilositotik değişiklikler izlenmiş. Bu konudaki takip açısından jinekoloğunuz ile iletişime geçmelisiniz.. Saygı ile. Doç. Dr. Muammer DOĞAN
kızlar merhaba
moralim biraz bozuk( idrar yollarında iltahap çıktı o sorun diilde smaer testinde kansere dönüşebilicek hücreler görülmüş tekrar parça aldırdım sonuçlar haftaya çıkıcak...
Doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana içini ferah tut en azından kansere dönüşebilicek hücreleri 1. Safhaya bile girmeden tedavi edebilmen büyük bir şans olucak senin için çünkü çok sinsi ilerleyen bir hastalıkkk bunu tedavisi var canımm inş o hücreler hiçbirşeye dönüşmeden tedavi ile yok olur cnmmm allah yardımcın olsunn dua edicem senin için tuğbaa idrar yolları iltihabı ise ilaçla tedavi edilicek birşeyy korma cnmmm
kızlar merhaba
moralim biraz bozuk( idrar yollarında iltahap çıktı o sorun diilde smaer testinde kansere dönüşebilicek hücreler görülmüş tekrar parça aldırdım sonuçlar haftaya çıkıcak...
doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum
kızlar merhaba
doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum
yaşadığım şey kimyasal gebelik ve düşükmüş..
cnm sen kaçırmışsın galiba malesef sonuçlarım pek parlak diil kötü hücreler yespit edildi parça aldırdım haftaya sonuçları çıkıcak(
nolduuuu???
kendini üstün görüyorlar ona sinir oluyorum dün işle ilgili bir durum oldu sürekli bir proplem çıkarıyor
cnm benimmmmm yaaaaa bende istiyorum o yaptıgın şeylerden bak bu gidişle kocişide alıp sana çaya gelcez heee :)))ben cok yoruldum ev temizledim alisveris yaptim borek yaptim yarin misafirim var sabahda kek yapcam yemek yapacam kumpir yapacam oooo is cok mahvoldum ama( osledim sizleri walla sabah gelmeye calisirim...optummm
günaydın bidenemmmherkese simdiden gunaydinnnn sabah girmeye calisicam.kizlarrr ozledim siziii..optummmm
ohh süpper hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz :))ben geldim ama kimse yok(( neyse bizde çalışmadayız bakalım riske atmıyoruz hergün halvet doktorum sol yumurtamda yumurta olmadığını sağıda göremediğni söyledi gazdan dolayı ama sevindirici olay çizgi oluşmuş dedi o nedemek anlamadım heyecandan sormayıda unuttum bilen varmı?? sorun yok kalabilirsin hamile 3 gün ömnemli dedi çatlatma iğnesini vermedi
çok saol cnmmm evet bende şanslı oldugumu düşünüyorum eger çle bişi varsa hemen önüne geçebilicez :)) idrar yolları içinde ilaç verdi bugün kullanmaya başlıcak akşam uyuya kaldımda :))çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana içini ferah tut en azından kansere dönüşebilicek hücreleri 1. Safhaya bile girmeden tedavi edebilmen büyük bir şans olucak senin için çünkü çok sinsi ilerleyen bir hastalıkkk bunu tedavisi var canımm inş o hücreler hiçbirşeye dönüşmeden tedavi ile yok olur cnmmm allah yardımcın olsunn dua edicem senin için tuğbaa idrar yolları iltihabı ise ilaçla tedavi edilicek birşeyy korma cnmmm
inşallah cnmmm çok saol duaların için :)) bende seni çok öpüyorum...Canim, neler olmush boyle, benim haberim yok. Hic moralini bozma, smear testi onemli bir test, ama hic bir shey yok ki uzulmene neden olacak. Bu sadece bir ihtimal, kafana takma. Inshallah sonraki testlerinde hic bir sorun olmadigini goruceksin. Bol bol dua et, ayetel kursi duasini oku. Biz de dua edicegiz. Rabbim inshallah hepimize her sheyin en hayirlisini nasip etsin. Opuyorum seni cok.
günaydınnn cnmmmmgünaydın herkese umarım güzel bir gün olur benim için dün akşamdan beri peki güzel olmasa sizin için umarım güzel geçerrr
eğer doktor çok öanemli bişey olsaydı hamile kalman için çalışmalra müsade etmezdi canım içini ferah tut tatalım geçmiş olsun canım
cnm benimmmmm yaaaaa bende istiyorum o yaptıgın şeylerden bak bu gidişle kocişide alıp sana çaya gelcez heee :)))
günaydın bidenemmm
ohh süpper hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz :))
çok saol cnmmm evet bende şanslı oldugumu düşünüyorum eger çle bişi varsa hemen önüne geçebilicez :)) idrar yolları içinde ilaç verdi bugün kullanmaya başlıcak akşam uyuya kaldımda :))
inşallah cnmmm çok saol duaların için :)) bende seni çok öpüyorum...
Günaydınnn cnmmmm
bende öle diyip kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama ne fayda biraz korkuyorum( inşallah sonuçlar temiz çıkarda içim rahatlarrr :))
temiz çıkar ttalım merak etme allahdan herşey ama allaha şükür doktorun korkulcak bişey var dememiş canım için rahat olsun emi
öle yapmaya çalışıyorum cnm ama sonuçları alana kadar içim çok rahat diil :)) ama inşallah temiz çıkıcak :)) sen nie kızdın dün naptılar sana ??
boşver cnm yaa senden önemli diil özel diilse eşinlemi problem mi var?Bu arada iş bakıyorum arkadaşalrı muhasebede kendi aalanımda ilerlemek için dünküolanalardan sonra küçük görülmeK dedikleri bu olsa gerek oysa okumak adam olak değil nsy bide evdede durumlar karışık bebek olayınıda askıya alıcam artık karar verdim
inşlah iyi çkıcak sonuçların tatlım ben santrlde çalışıyorum canım tetelre bakıyorum sadece bu işede başlayalı daha 5ay olucak evde oturmaktansa dedim çalışıyım nys gelen misafiri oldu biizm patronlrdan tele konuşuyordu adamda beklmeden çıktı sürekli gelen biir zaten o patron gelip bana demiyor sen niye bana sormdan yukarı yoluyosun diye alakasız normal benim gibi biri tabi o muhasebede çaçlışıyor niye ben aramadan adamı yoluyormuşym?
öle yapmaya çalışıyorum cnm ama sonuçları alana kadar içim çok rahat diil :)) ama inşallah temiz çıkıcak :)) sen nie kızdın dün naptılar sana ??
boşver cnm yaa senden önemli diil özel diilse eşinlemi problem mi var?
Istersen konuyu üstlerinle paylaş belki bi çözüm bulunabilir
boşver cnm yaa senden önemli diil özel diilse eşinlemi problem mi var?
Istersen konuyu üstlerinle paylaş belki bi çözüm bulunabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?