- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.401
allah herşeyin hayırlısını versin heerkese. Se n ne zamandır düşünüyorsun
amin canım benim 7oldu buayla bakalım olcakmı
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazı yazmaksızın sizlerin yazılarınızı takip ediyorum. deneyimlerini paylaşan herkese çok teşşekkür ederim. bende 20 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım sonucum 1/4200 normalde üçlü teste gerek yokmuş ama doktorum üçlüyüde yaptırdı. 15 hafta 5 günlükken yapılan 3 lü teste sonuç 1/90 çıktı o an dünya başıma yıkıldı eğer doğruysa yaşayan bi canlıya nasıl kıyarım nasıl son veririm meleğime dedim peki onların ömrünün uzun olmadığını bilerek sonradan kaybetmek beynimde binlercesoru döndü aminiosentez yaptıralı 21 gün oldu hala sonuç alamadım ilk 10 günlük sonucunu aldım o sonuçta kromozon sayısında bir sorun yoktur denmişti ne olur birileride bana bilgi versin aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizden benide bilgilendirir misiniz rabbim her şeyin hayırlısını versin. beklemek ölüm gibi
olur inş haberlerini alırız
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazı yazmaksızın sizlerin yazılarınızı takip ediyorum. deneyimlerini paylaşan herkese çok teşşekkür ederim. bende 20 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım sonucum 1/4200 normalde üçlü teste gerek yokmuş ama doktorum üçlüyüde yaptırdı. 15 hafta 5 günlükken yapılan 3 lü teste sonuç 1/90 çıktı o an dünya başıma yıkıldı eğer doğruysa yaşayan bi canlıya nasıl kıyarım nasıl son veririm meleğime dedim peki onların ömrünün uzun olmadığını bilerek sonradan kaybetmek beynimde binlercesoru döndü aminiosentez yaptıralı 21 gün oldu hala sonuç alamadım ilk 10 günlük sonucunu aldım o sonuçta kromozon sayısında bir sorun yoktur denmişti ne olur birileride bana bilgi versin aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizden benide bilgilendirir misiniz rabbim her şeyin hayırlısını versin. beklemek ölüm gibi
cnm böle bişi buldum ama
Burada down sendromu riski sınırı genellikle 1/270 kabul edilir. Bu sınırın üzerindeki değerler yani 1/200, 1/100, 1/50 gibi yüksek riskli kabul edilir. Bu sınırın altındaki değerler yani 1/300, 1/1000 gibi düşük riskli kabul edilir. Trizomi 18 için bu sınır genellikle 1/100 olarak alınır. Aynı şekilde bunun üstündeki değerler yüksek riskli, altındaki değerler düşük riskli olarak belirlenir. Yaş riski ise annenin yaşındaki kaç kadından birinde down sendromu riski olabileceğini gösterir. Peki sonucun yüksek riskli veya düşük riskli gelmesi ne demektir?
İKİLİ TEST SONUÇLARININ YORUMLANMASI
bu siteyi bi oku istersen
canim hic uzulme bak amniyosentez sonucun temiz cikmis 2 li ve 3 lu testler kesin sonucu vermio ama amniyosentez kesin sonuc..hem o testlerde gun gun sonuclar degisebilio ayrica yasini gebelik haftani bile yanlis yazsalar sonuclar degisio o nedenle iyiki amniyosentez yaptirmissin benim ablamda yaptirdi temiz cikti kafasi rahatladi ve sim yegenim 1 yasinda.bende yaptirdim ama benim zaten hamileligim problemliydi bebisim 5.5 aylikken dustu..kromozom sonucu temizdi ama noral tup defekti cikmisti onun sonucunu bile alamadim üreme olmuyodu cunku...bebisini ve kendini uzme annesi bak sonucda ii cikmis hersey guzel olacak inan buna..Allahin izniylede kucagina alacaksin bebisini...
ALLAH sabır versin canım noral tüp defekti ne oluyoki bir sorun yoktu yani di mi ALLAHIN izniyle inşallah seninde sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur benim kromozomda sorun yok ama diğer sonuçlar daha çıkmadı cuma çıkar demişler inşallah bir sorun çıkmaz kafama takmayım diyorum ama işte aklım oldu bunada binlerce kez şükürler olsun da düşündükçede canım yanmıyo değil
geçmiş olsun tuğbaemrah, inşallah iyileşirsin kısa zamanda
ben daha regl olmadım, geçen ay 23 aralıkta olmuştum.belimde ve göğsümde ağrı var, ek olarak karnımda şişlik var pantolonumu zor kapattım bugun.
adet ve gebelik belirtilerinin bu kadar birbirine benzemesi adrenalini çok yüksekte tutuyor, her tuvalete gidişim bi heyecan bi heyacan
kızlar merhaba
moralim biraz bozuk( idrar yollarında iltahap çıktı o sorun diilde smaer testinde kansere dönüşebilicek hücreler görülmüş tekrar parça aldırdım sonuçlar haftaya çıkıcak...
doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum
bebgin sinir sistemi ve beyin gelisimiyle alakaliymis sanirim..3 lü testte yuksek cikmisti..tabiki zor insanin aklindan cikmaz ama iyi dusun canim kotu seler dusunme bak sonuc iyi cikmis digeride cikar insallah gec cikabilio cunku ureme yaptiriolarmis ondan uzun surebiliomus
kızlar merhaba
moralim biraz bozuk( idrar yollarında iltahap çıktı o sorun diilde smaer testinde kansere dönüşebilicek hücreler görülmüş tekrar parça aldırdım sonuçlar haftaya çıkıcak...
doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum
kızlar merhaba
geçmiş olsun tuğbaemrah, inşallah iyileşirsin kısa zamanda
ben daha regl olmadım, geçen ay 23 aralıkta olmuştum.belimde ve göğsümde ağrı var, ek olarak karnımda şişlik var pantolonumu zor kapattım bugun.
adet ve gebelik belirtilerinin bu kadar birbirine benzemesi adrenalini çok yüksekte tutuyor, her tuvalete gidişim bi heyecan bi heyacan
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?