- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.481
çok saol cnmm :)) doktor idrar yolu için ilaç ve fitil verdi 2 günde geçiçek dedi bol su dedi ve içicem :)) çamaşırmı sölediğin gibi ütüleyip giyicem ve sık sık değiştircem :)) inşallah o sonuçlarda güzel çıkarda sevincimi paylaşırım sizle şuanda hpv olmadığını ama önlem almamız gerektiğini söledi o yuzden biraz daha için rahatt bencede bebek çalışmalarına devam edebilirsin demesi içimi rahatlattı...
tabiki cnm hoşgeldin aramıza bana yaşını ve yaşadığın ili bide kaç haftalık oldugunu yazarmısın :))
yaaa dimi ne güzel olurdu bol bol görüşürdük :)) neyseeeee artıkkk sen unutma yine bunları belki gün döner geliriz oraya sizde bizi gezdirirsin eşin ne der bilmiom ama :))
cnm sağlık ocagında yapılıyo ben yaptırmıştım 2 ay önce :))
cnm benimm bu çok doğal bi olay dediğm gibi her kadın farketmeden bunu yaşıyo sadece biz farkettik nolur üzme kendini o düşükten bile sayılmıyoki hemen hamile kalabilirsin tekrar doktor içerde parça kalıp kalmadıgına bakıcaktır buda senin için daha iyi olur muayene olmuş olursun ama üzme sakın kendini bu ayda adet olmuşsun gibi düşün
hemen ekliyorumm cnm seni de hamiş olarak :))sağol cnm hoşbulduk..ben 27 yaşındayım..daha kaç haftalık hamişim bilmiyorum.pzartesi doktora gidicem..netten hesapladığıma göre 5 haftalık ama genede doktora gitmeden emin değilim.izmirdeyim cnm ben..
saol tatlım.. :) desteğin için.. peki adet oldum sadece.. her zamanki gıbıyım.. ders calısmak ıcın daha cok fırsatım olcak hem.. eşimle igilenmek için, aılelere yetişebılmek için.. tamam canım.. herkes ıcın hayırlısı Allahtan..
inşallah kızlar teşekkür ederim.
adetim geçeli 4 gün oldu bakalım hayırlısı:)))
günaydın cnaım nezmandır yoktun hoşgeldin nasılsın bakalım neler yapıyosun
yaaa dimi ne güzel olurdu bol bol görüşürdük :)) neyseeeee artıkkk sen unutma yine bunları belki gün döner geliriz oraya sizde bizi gezdirirsin eşin ne der bilmiom ama :))
cnm sağlık ocagında yapılıyo ben yaptırmıştım 2 ay önce :))
cnm benimm bu çok doğal bi olay dediğm gibi her kadın farketmeden bunu yaşıyo sadece biz farkettik nolur üzme kendini o düşükten bile sayılmıyoki hemen hamile kalabilirsin tekrar doktor içerde parça kalıp kalmadıgına bakıcaktır buda senin için daha iyi olur muayene olmuş olursun ama üzme sakın kendini bu ayda adet olmuşsun gibi düşün
napim canim iyiyim misafirim vardi onlari yolladim simdi oturdum..sen napiosunn
walla super olurdu kocisim ne der orasini bende bilmiom ama tavlardim heralde onu :))
ayyysunn yaaa hülyayı aradım merak ediyom ama açmadı bişimi oldu yaaaaaa((
bisimi vardi haberim yok ya benim onun isleri yogundu duymuodur belki..habeer alirsan banada yaz kuzucun bende bayagdir konusamiom hulyayla...yorucu ama guzeldi bugun basim catlio ama ilacda icmek istemiom cok agridi bugunlerda basim yaaa ;( sen naptin bebisim nasil gidio?
hülyayla konuştum çok şükür iyiymiş dün akşam bebişi görmeye gitmişler ve kalp atışlarını görmüşler sesi süpper geliyodu bu ara biraz yoğun oldugu için gelememiş ama gelicekk :)) kuzucumuz 7,5 haftalık olmuş :))
ayyy ne guzellll cok sevindimmmmm maasallah yaaa buyuyolar kuzucuklar...oda nasil mutlu olmustur kalp atislarini duyunca demiii yaaa Allahim herkese nasip etsin ..sag salim kucaklarina alsinlar...
ohh süpper güzel geçmesine sevindim :)) sakın alma ama evde varsa minoset içebilirsin onu hamileykende veriyolar ama plus diil ... bende napimm oturuom iştee varya dün int bi ara kapandı iş yerinde kafayı yicektim hemen bilgi işlemi aradım gelip yaptılar
sesi çok güzel geliyoduu burda yazışıyoruz ama sesini duymak mutlulugunu paylaşmak o kadar güzelki :)) inşallah sağ sağlim kucağına alıcak kuzucunu eee aysunn sıra bizde heee sen napıyon yine yapcanmı sütt
kızlaaaaaaaaaaaar sanırım ben hamileyim
az önce test yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik çıktı ama ben görebiliyorum net bi şekilde yani diğerinden biraz ince..
sanırım silik olunca hamilelik varmış
elim ayağım titriyo resmen salak gibiyim ilk size yazmak istedim yarın yada pazartesi kan testi yaptırıcam emin olmak için ..
dua edin bana...
aynen öle valla :)) olsun alma ilaç falan nolur nolmaz :)) ayyy negüzell yaa bende bebiş sevmeyi özledimmmalmicam zaten minosette etkilemioki beni( gecenlerde bi minoset bide baska ilac ictim dayanamiodum artik ..ablamlara gidicez bide yemege gecse bari bebislerle oynucam gecer artik:)) iyi yapmissin internetsiz zamam gecmio isyerinde walla cnm..
kızlaaaaaaaaaaaar sanırım ben hamileyim
az önce test yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik çıktı ama ben görebiliyorum net bi şekilde yani diğerinden biraz ince..
sanırım silik olunca hamilelik varmış
elim ayağım titriyo resmen salak gibiyim ilk size yazmak istedim yarın yada pazartesi kan testi yaptırıcam emin olmak için ..
dua edin bana...
sen bilirsin cnm ama başka ilaç içme nolur nolmazzz :))he walla sira bizdeee :)) yapmicam bida sut belki olmazsa gelecek ay adet bittikten sonra 3 gun yapcam insallah gerek kalmaz yapmaya hicbirimiz icin aaahhh catlio basim yaaa icsemmi minoset belki psikolojik olarak etkiler.
ayyy bi hamis daha eklenio listemizeeeee oleyyyy...bizi ne zaman yazacaz acep listeye. hadi hayirlisi canimmm cok sevindimmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?