2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sağol cnm hoşbulduk..ben 27 yaşındayım..daha kaç haftalık hamişim bilmiyorum.pzartesi doktora gidicem..netten hesapladığıma göre 5 haftalık ama genede doktora gitmeden emin değilim.izmirdeyim cnm ben..

saol tatlım.. :) desteğin için.. peki adet oldum sadece.. her zamanki gıbıyım.. ders calısmak ıcın daha cok fırsatım olcak hem.. eşimle igilenmek için, aılelere yetişebılmek için.. tamam canım.. herkes ıcın hayırlısı Allahtan..

sağol cnm hoşbulduk..ben 27 yaşındayım..daha kaç haftalık hamişim bilmiyorum.pzartesi doktora gidicem..netten hesapladığıma göre 5 haftalık ama genede doktora gitmeden emin değilim.izmirdeyim cnm ben..
hemen ekliyorumm cnm seni de hamiş olarak :))

aşk olsun bitanem burda olmamızın amacı bu zaten :)) dikkat et kendine ve artık üzme kendini :))

günaydın cnaım nezmandır yoktun hoşgeldin nasılsın bakalım neler yapıyosun

napim canim iyiyim misafirim vardi onlari yolladim simdi oturdum..sen napiosunn

walla super olurdu kocisim ne der orasini bende bilmiom ama tavlardim heralde onu :))

napim canim iyiyim misafirim vardi onlari yolladim simdi oturdum..sen napiosunn

walla super olurdu kocisim ne der orasini bende bilmiom ama tavlardim heralde onu :))

bi ozamnlar gelsede iş ona kalsa :))) ee nasıl geçti bakalım :))

ayyysunn yaaa hülyayı aradım merak ediyom ama açmadı bişimi oldu yaaaaaa ((

ayyysunn yaaa hülyayı aradım merak ediyom ama açmadı bişimi oldu yaaaaaa ((

bisimi vardi haberim yok ya benim onun isleri yogundu duymuodur belki..habeer alirsan banada yaz kuzucun bende bayagdir konusamiom hulyayla...yorucu ama guzeldi bugun basim catlio ama ilacda icmek istemiom cok agridi bugunlerda basim yaaa ;( sen naptin bebisim nasil gidio?

hülyayla konuştum çok şükür iyiymiş dün akşam bebişi görmeye gitmişler ve kalp atışlarını görmüşler sesi süpper geliyodu bu ara biraz yoğun oldugu için gelememiş ama gelicekk :)) kuzucumuz 7,5 haftalık olmuş :))

ohh süpper güzel geçmesine sevindim :)) sakın alma ama evde varsa minoset içebilirsin onu hamileykende veriyolar ama plus diil ... bende napimm oturuom iştee varya dün int bi ara kapandı iş yerinde kafayı yicektim hemen bilgi işlemi aradım gelip yaptılar

ayyy ne guzellll cok sevindimmmmm maasallah yaaa buyuyolar kuzucuklar...oda nasil mutlu olmustur kalp atislarini duyunca demiii yaaa Allahim herkese nasip etsin ..sag salim kucaklarina alsinlar...

ayyy ne guzellll cok sevindimmmmm maasallah yaaa buyuyolar kuzucuklar...oda nasil mutlu olmustur kalp atislarini duyunca demiii yaaa Allahim herkese nasip etsin ..sag salim kucaklarina alsinlar...

sesi çok güzel geliyoduu burda yazışıyoruz ama sesini duymak mutlulugunu paylaşmak o kadar güzelki :)) inşallah sağ sağlim kucağına alıcak kuzucunu eee aysunn sıra bizde heee sen napıyon yine yapcanmı sütt

almicam zaten minosette etkilemioki beni( gecenlerde bi minoset bide baska ilac ictim dayanamiodum artik ..ablamlara gidicez bide yemege gecse bari bebislerle oynucam gecer artik:)) iyi yapmissin internetsiz zamam gecmio isyerinde walla cnm..

kızlaaaaaaaaaaaar sanırım ben hamileyim

az önce test yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik çıktı ama ben görebiliyorum net bi şekilde yani diğerinden biraz ince..
sanırım silik olunca hamilelik varmış
elim ayağım titriyo resmen salak gibiyim ilk size yazmak istedim yarın yada pazartesi kan testi yaptırıcam emin olmak için ..
dua edin bana...

he walla sira bizdeee :)) yapmicam bida sut belki olmazsa gelecek ay adet bittikten sonra 3 gun yapcam insallah gerek kalmaz yapmaya hicbirimiz icin aaahhh catlio basim yaaa icsemmi minoset belki psikolojik olarak etkiler.

ayyy bi hamis daha eklenio listemizeeeee oleyyyy...bizi ne zaman yazacaz acep listeye. hadi hayirlisi canimmm cok sevindimmmm:))

almicam zaten minosette etkilemioki beni( gecenlerde bi minoset bide baska ilac ictim dayanamiodum artik ..ablamlara gidicez bide yemege gecse bari bebislerle oynucam gecer artik:)) iyi yapmissin internetsiz zamam gecmio isyerinde walla cnm..
aynen öle valla :)) olsun alma ilaç falan nolur nolmaz :)) ayyy negüzell yaa bende bebiş sevmeyi özledimmm

cnmmm çok sevindim adına hemen kan testi yaptır benim idrar teslerine pek güvenim yok çünkü pazartesiyi bekleme cnm kanda hemen çıkıyo

he walla sira bizdeee :)) yapmicam bida sut belki olmazsa gelecek ay adet bittikten sonra 3 gun yapcam insallah gerek kalmaz yapmaya hicbirimiz icin aaahhh catlio basim yaaa icsemmi minoset belki psikolojik olarak etkiler.
sen bilirsin cnm ama başka ilaç içme nolur nolmazzz :))
ayyy bi hamis daha eklenio listemizeeeee oleyyyy...bizi ne zaman yazacaz acep listeye. hadi hayirlisi canimmm cok sevindimmmm:))

yakında bitanem yakında inşallahhh :))

çok teşekkür ederim kızlar..

ama hemen bende ümitlenmek istemiyorum valla doktor bana hamilesin diyene kadar..
sonucu paylaşırım hepinizin Allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…