- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.501
aynen öle valla :)) olsun alma ilaç falan nolur nolmaz :)) ayyy negüzell yaa bende bebiş sevmeyi özledimmm
cnmmm çok sevindim adına hemen kan testi yaptır benim idrar teslerine pek güvenim yok çünkü pazartesiyi bekleme cnm kanda hemen çıkıyo
çok teşekkür ederim kızlar..
ama hemen bende ümitlenmek istemiyorum valla doktor bana hamilesin diyene kadar..
sonucu paylaşırım hepinizin Allah gönlüne göre versin...
sen bilirsin cnm ama başka ilaç içme nolur nolmazzz :))
yakında bitanem yakında inşallahhh :))
ama hemen bende ümitlenmek istemiyorum valla doktor bana hamilesin diyene kadar..
amin cnmmmm bence git hemen kan testi yaptır ben senin yerinde olsam yarını bile bekleyemem
ayyyy inşallah 1 ayda 10 hamiş çıkardık süpper vallaaa devammmm :)))insallaaaahhhhh bitanem senin topik ugurlu walla inaniom ben herkes hamis olacak burda..
amin canim seninde rabbim gonlune gore versin..beklioz guzel haberlerini
cnm özeller yapıyo ama sabahı bekle istersen artık sabah yaptır :))bende bekleyemem ama akşam akşam nası yapılcak o test gece yaparlarmı ki?
ben cikiom canlarim kocisi almaya gidiom ablaa gececem ordan gelmeye calisicam zor gorunsede opuldunuzzzz
kızlaaaaaaaaaaaar sanırım ben hamileyim
az önce test yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik çıktı ama ben görebiliyorum net bi şekilde yani diğerinden biraz ince..
sanırım silik olunca hamilelik varmış
elim ayağım titriyo resmen salak gibiyim ilk size yazmak istedim yarın yada pazartesi kan testi yaptırıcam emin olmak için ..
dua edin bana...
günaydınnnnnnnnn ayyy negüzellllllllllllllllllllll herkess hamileee çıkıyooo topigimizee 41 kere maşaallhh.umarım bizlerdee hamile çıkarızzz
günaydınn cnm evet aynen öle sıra bizdee bu ayda biz dökülcez inşallahhh :))günaydınnnnnnnnn ayyy negüzellllllllllllllllllllll herkess hamileee çıkıyooo topigimizee 41 kere maşaallhh.umarım bizlerdee hamile çıkarızzz
herksese günaydın ist kar çok güzel tabi zorluklarıda var yolda kalmak gibi ayy brde evsiz barksız olanalar allah yardımcımları olsun ama birde kartopu oynamak kaymak var :):)):kaymaasamda kartopunu oynarım:):):)
Bembeyaz karla birlikte Günaydın herkeseeeeeee
günaydınn cnm evet aynen öle sıra bizdee bu ayda biz dökülcez inşallahhh :))
günaydın cnmmm evet ist kar çok güzel görünüyo ama ulaşım felç levente avcılardan 2,5 saatte geldik( akşam napcaz bilemiyorum (
bembeyaz karla birlikte günaydın herkeseeeeeee
inşlah cnaım ya allah her isteyenin gönlüne göre versin inşlahhh
günaydınnnnnnnnn ayyy negüzellllllllllllllllllllll herkess hamileee çıkıyooo topigimizee 41 kere maşaallhh.umarım bizlerdee hamile çıkarızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?