2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kisss gecen c.tesi ordaydim hastaydi minik 2 aylik falan daha teyzesi gorsen atesler icinde yaniodu oksuruodu buhar makinesiyle buhar verdik baygin gibi yatiodu makinenin karsisinda nasil rahatliodu bebisom benim..cok sukur iyimis simdi..

çok teşekkür ederim kızlar..

ama hemen bende ümitlenmek istemiyorum valla doktor bana hamilesin diyene kadar..
sonucu paylaşırım hepinizin Allah gönlüne göre versin...

amin cnmmmm bence git hemen kan testi yaptır ben senin yerinde olsam yarını bile bekleyemem

sen bilirsin cnm ama başka ilaç içme nolur nolmazzz :))

yakında bitanem yakında inşallahhh :))

insallaaaahhhhh bitanem senin topik ugurlu walla inaniom ben herkes hamis olacak burda..

çok teşekkür ederim kızlar..

ama hemen bende ümitlenmek istemiyorum valla doktor bana hamilesin diyene kadar..
sonucu paylaşırım hepinizin Allah gönlüne göre versin...

amin canim seninde rabbim gonlune gore versin..beklioz guzel haberlerini

ben cikiom canlarim kocisi almaya gidiom ablaa gececem ordan gelmeye calisicam zor gorunsede opuldunuzzzz

insallaaaahhhhh bitanem senin topik ugurlu walla inaniom ben herkes hamis olacak burda..

amin canim seninde rabbim gonlune gore versin..beklioz guzel haberlerini
ayyyy inşallah 1 ayda 10 hamiş çıkardık süpper vallaaa devammmm :)))
bende bekleyemem ama akşam akşam nası yapılcak o test gece yaparlarmı ki?
cnm özeller yapıyo ama sabahı bekle istersen artık sabah yaptır :))
ben cikiom canlarim kocisi almaya gidiom ablaa gececem ordan gelmeye calisicam zor gorunsede opuldunuzzzz

cnm benimm görüşürüzzz çok öptüm seniiii çalışmaya devam bizde çalışalım bugün bareeee

canım Gözün aydın Tebrik ederim..:)Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

günaydınnnnnnnnn ayyy negüzellllllllllllllllllllll herkess hamileee çıkıyooo topigimizee 41 kere maşaallhh.umarım bizlerdee hamile çıkarızzz

herksese günaydın ist kar çok güzel tabi zorluklarıda var yolda kalmak gibi ayy brde evsiz barksız olanalar allah yardımcımları olsun ama birde kartopu oynamak kaymak var :):)):kaymaasamda kartopunu oynarım:):):)

[QUOTE=pelinaksu;banada az kaldııııı.ama halee calışmaya devam etcemm.ben çalıştıgımı içinn sadece hafta sonlarıı birlikte olabiliyor uzz.umarum tutumusturr

günaydınnnnnnnnn ayyy negüzellllllllllllllllllllll herkess hamileee çıkıyooo topigimizee 41 kere maşaallhh.umarım bizlerdee hamile çıkarızzz
günaydınn cnm evet aynen öle sıra bizdee bu ayda biz dökülcez inşallahhh :))
herksese günaydın ist kar çok güzel tabi zorluklarıda var yolda kalmak gibi ayy brde evsiz barksız olanalar allah yardımcımları olsun ama birde kartopu oynamak kaymak var :):)):kaymaasamda kartopunu oynarım:):):)

günaydın cnmmm evet ist kar çok güzel görünüyo ama ulaşım felç levente avcılardan 2,5 saatte geldik ( akşam napcaz bilemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…