- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.521
cnm benim memnuniyetle ekliyorum listemize :)) inşallah sanada ugurlu gelir topikimiz :)) sevindim arayı düzelttiğinizeee ozamn şu bikaç gün halvete devam :))günaydın kızlar burda sulu bir kar var bi duruyo bi yağıyo önceki karlarda erimiş siz nasılsınız? tubişim sen nasılsın kuzum?
ocak bitti nerdeyse daha dün yılbaşını kutladık zaman bazen ne çabuk geçiyor tubişim beni de ekle listeye kuzum maşşalllah baktım tabloya güzel hamişlerimiz olmuş belki burası bana uğur getirir kuzum bat 17 şubat
kocişle aramız bozuktu dün hastalanmış evde dinlendi benimde aklım bütün gün ondaydı işten erken çıktım gittim eve barıştık gece yani ama eğer hasta olmasaydı görürdü o gününü :) bugün 11. günüm bi çalışma olmadı şimdiye kadar bu ay kısmet artık ama 12 gün olabilir doktor zaten 14. gün gün aşarı dedi... benim bu ay akıntım çok erken oldu yumurta akı kıvamında 8-9-10 günler anlamadım gitti acaba şimdiden sonra olur mu bilmiyorum :26:
hadi bakalımmm halvete devamm inşallah tutcak bu ay aysunnn :)) yaa biraz işim vardı gelemedim int mi aldın ?? laptop ??günaydın kızlarrrrr...nasılsınızzzz??ben ovulasyon testi yaptım 2. çizgi fena belirgin ama kocişim yok yumurtluom sanırımakşamı ii değerlendirmem lazımmm...nie kimse yokkkk laptoptan girdim hemde daha rahat ama kimse yokkkk....çarşıya gidicemmm hava hüzel burda güneş açtıı :)dün dua ediodum yağmur yağmasın gidebileyim die...kabul oldu sanırımm...
burdayım bidenemmm ayyy ne güzel kokuyodurrr bende çok özledim bebeiş sevmeyitubişşşşşşşş nerdesin kıssss...dün ablama gittim ya yeğenimi kokladım doya doya görsen nasıl laf istiyo sıpa...akşam yattığımda hala kokusu gelioduu bebek kokusu..Allah Allah dedim kendi kendime gayipten kokularmı duyuyorum yoksa kaldımı gercekten üzerimde kokusu :)
hade bakalım iii alışverişlerrben çıkıom kızlarrr hazırlanayım çarşıya gitcemm....görüşürüzzz...
günaydın kızlar..
sabah sağlık ocağına kan verdim bakalım öğleden sonra çıkıcak sonuçlar meraktayım.
ama hala temkinliyim olmayabilirde diyorum kendime çok umut bağlamıyorum yani..
Allahım hayırlısı neyse onu versin...
ahanda tubisi yakaladimm..dolmustayim kiss ben nappion bakemm nassinn?
cnm benim memnuniyetle ekliyorum listemize :)) inşallah sanada ugurlu gelir topikimiz :)) sevindim arayı düzelttiğinizeee ozamn şu bikaç gün halvete devam :))
hadi bakalımmm halvete devamm inşallah tutcak bu ay aysunnn :)) yaa biraz işim vardı gelemedim int mi aldın ?? laptop ??
burdayım bidenemmm ayyy ne güzel kokuyodurrr bende çok özledim bebeiş sevmeyi(
hade bakalım iii alışverişlerr
günaydınn hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz :))
yok kuzucum telefonu bagladim laptopa:)) insallah kendi bebislerimizi sevecez canim benim.. ama benim zor ya bu ay hic umudum yok( baksana adet bittikten sonra 2 yada 3 kez calistik..olurmu bu kadarcikla
yakaladın beni napim cnm yaaa daha iyyim ama aklım hala test sonuçlarında sen napıyosun bakalım :))
valla al bendende okadar adet bitince boş dönemde hergün istiyor ama önemli günlerde ya ben yorgun oluyorum yada o off bilemiyorumki hayırlısı bakalım ama biliyosun olacagı varsa ayda 1 seferlede olur :))
ayyy inşallah bitanem yaaaaa :)) okadar çok istiyorum ki :))napim yoldayim gidiom carsiya..unut sonuclari bak hersey cok guzel olacak hicbisi cikmicak yaptigin stres yanina kalacak...catir catir canavar gibi bebeler doguracaz insallah
aynen oyle walla bizdede ole oluuo ..herseyide anlatamiom burda tubis ama cok uzuluom yaaa benim kadar istemio heralde diom dun mesaj bile attim yumurtluom die sanki dien ben deilim gecti odaya yatti oyun oynadi bende oturdum tek basima tv isledim buraya baktim kimse yok..amannn pes edecem az kaldi istemicem cocuk falan( ozaman napcak acaba
ayyy inşallah bitanem yaaaaa :)) okadar çok istiyorum ki :))
cnm eşin problem yaratmasa sana telimi vercem dertleşmek istediğinde ara yada çaldır nete girim diee ama bide bunun yüzünden aranız açılsın istemem. ama sen üzülme bitanem benimkide öleee boş zamnlarda bırakmaz beni ama yapmamız gereken zamanlarda ya dizisi var yada yorgun benden çok çocuk istiyo biliyorum ki onun yüzünden korunmayı bıraktım ama bilemiyoruzki belki başka bişiler var bize söleyemiyor buda bu şekilde yansıyo bilemedim ki(
o mevzuyu halledecem bi sekilde..bilmiomki problem ne ama sadece sey dedi mecburiyet hissedince olmuomus ..ben geldim tubisim kayinannemleri bulim bakalim oki optum cnm
bisimi vardi haberim yok ya benim onun isleri yogundu duymuodur belki..habeer alirsan banada yaz kuzucun bende bayagdir konusamiom hulyayla...yorucu ama guzeldi bugun basim catlio ama ilacda icmek istemiom cok agridi bugunlerda basim yaaa ;( sen naptin bebisim nasil gidio?
ayyy ne guzellll cok sevindimmmmm maasallah yaaa buyuyolar kuzucuklar...oda nasil mutlu olmustur kalp atislarini duyunca demiii yaaa Allahim herkese nasip etsin ..sag salim kucaklarina alsinlar...
sesi çok güzel geliyoduu burda yazışıyoruz ama sesini duymak mutlulugunu paylaşmak o kadar güzelki :)) inşallah sağ sağlim kucağına alıcak kuzucunu eee aysunn sıra bizde heee sen napıyon yine yapcanmı sütt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?