2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

evet canim tubis bugun 3 te cikacakti kar nedeniyle..bende otobusteyim ..burdayim ben genelde cnmmm..walla kisa olacagini bildigim icin bende uzatiom heppppp :)) aynen bolee ..herzman bekleriz canimcimm gel emi

evet canim tubis bugun 3 te cikacakti kar nedeniyle..bende otobusteyim ..burdayim ben genelde cnmmm..walla kisa olacagini bildigim icin bende uzatiom heppppp :)) aynen bolee ..herzman bekleriz canimcimm gel emi
aaa ne güzel kar işe yaradı desene:) sen napıyosun otobüstee:) burda iyi kaynatıyosunuz siz valla onu anladım, nete girdikçe bakarım inş.

kızlarım :))

test sonucumu aldım değerim 244 aile hekimim tebrik ederim dedi ben ne yerde ne gökteyim şu anda :))))

iyi teyzesi çok şükür miniciğim inş büyüyordur yavaştan :) bugün gezmeye gidicez ananesine öle bakalım

oy teyzesi kurban olsun onaa..hadi bakalim iyi gezmeler size..lcw de indirim vardi. cok guzel bebis kiyafetleri vardiii..tavsiye edrim belli olsunda cinsiyeti bak annesi..

iim cnm sen nslsn

iyiyim ben geziom walla izinliyim tatil yapiom..sali is basi yapcam...oyle isteee..

test sonucumu aldım değerim 244 aile hekimim tebrik ederim dedi ben ne yerde ne gökteyim şu anda :))))
hadi hayırlı olsun gelir gelmez böyle güzel haber almak mutlu etti beni:) allah tamamına erdirsin

Duman var mı senin bebişin tanışalım bizde :)

tanışalım cnm, bebişim malesef yok,2011 mayıs ayında ilk bebişimi kaybettim sonra ekim sonra 1 ocak olmak üzere 3 kere bebeklerimi gönderdim, biraz heyecanlı ve sabırsız bi anne adayıyım :) sen hamilesin sanırım,allah tamamına erdirsin ...

Allah o günleride nasip eder inş bize ve sizlere de Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşşş

gez bakalım ohhh kış günü izinde ayrı güzel olur bende evdeyim rahatsızım p.tesiye kadar tatil yapmış sayılıcam :)

aaa ne güzel kar işe yaradı desene:) sen napıyosun otobüstee:) burda iyi kaynatıyosunuz siz valla onu anladım, nete girdikçe bakarım inş.

evet valla ise yario yagan yerlerde biz kar falan goremioz adanada..iyi oluuo valla burda kaynatmak tatildeyken pek giremedim ama..insallah canimm bekleriz..kayinanneme gidiom ben carsidaydim onlarla beraber..sarjim bitebilir ama..

amin canm Allah sanada hayırla nasip etsin inşş

evet valla ise yario yagan yerlerde biz kar falan goremioz adanada..iyi oluuo valla burda kaynatmak tatildeyken pek giremedim ama..insallah canimm bekleriz..kayinanneme gidiom ben carsidaydim onlarla beraber..sarjim bitebilir ama..
ok cnm bende çıkıyorum zaten dinleneyim biraz görüşürüz sonra byeeee

amin canm Allah sanada hayırla nasip etsin inşş
aminnnnnnnnnn

ayy allahim cok sevindimmmmm bu topik hamisler topigi olacak valla tebrik ederim canm Allah tamamina erdirsin bizede nasip etsin dua edin olurmu bize

Ayyyyyyyyyy çok sevindim bende aklımdan seni geçiriyordum naptı die gözün aydınnnnnnnnnn çok sevindimmmm belirtiler vardı zatennn süper

çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
sat ım 26 aralık tı benim 23 ocakda adet olmam gerekiyodu kaç haftalık acaba doktora gitmek için bi hafta daha beklemek istiyorum ama hemenmi gidilir ne zaman gidilir ..
sorular sorular ????? kafamın içi çorba gibi azcık yardım edin olurmu :))))

kaç günde bir adet oluyordun relax sakin ol bir hafta önce bende sen gibiydim bugün leyla gibi gezersin artık ona yapacak yok

ben kendi kan sonucuma baktımda orda haftalık olarak ayırmışlar senin bebiş daha çok küçük annesi sanırım 2 haftalık filan çok dikkaat et kendinne aman ağır kaldırma ilişkiyede girmeyin çok fazla stres yok doktorun bana sölediklerini sana sölüyorumm :)

ben doktora gittiğimde 5 haftalıktı bir hafta sonra gel küçük dedi bir hafta sonra gittim gene küçük dedi 2 hafta snra gel dedi gitmek istersen git canım

inşaalhhhh birdahaa yaşarımm o duyguyuuu.nasılll mutludurr kimmbilirr simdii hamilelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…