- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.561
saol canimmmm nasil gidio bakalim bebis nasil?
selam canimmm hosgeldinnn nasilsin bakalim?
iim cnm sen nslsnsaol canimmmm nasil gidio bakalim bebis nasil?
selam canimmm hosgeldinnn nasilsin bakalim?
evet bende o suratları sırf kısa oldugu için çoğalttım :) nslsnz kızlar? seraay bi seni tanıyorum burda burası yepyeni bi grup olmuş:) tuğba çıktı sanırım, ben diğer bebeğini kaybedenler grubuna takılıyorum sürekli şimdi orası boş geziniyorum biraz size takılmak istedimm
aaa ne güzel kar işe yaradı desene:) sen napıyosun otobüstee:) burda iyi kaynatıyosunuz siz valla onu anladım, nete girdikçe bakarım inş.evet canim tubis bugun 3 te cikacakti kar nedeniyle..bende otobusteyim ..burdayim ben genelde cnmmm..walla kisa olacagini bildigim icin bende uzatiom heppppp :)) aynen bolee ..herzman bekleriz canimcimm gel emi
iyi teyzesi çok şükür miniciğim inş büyüyordur yavaştan :) bugün gezmeye gidicez ananesine öle bakalım
iim cnm sen nslsn
kızlarım :))
test sonucumu aldım değerim 244 aile hekimim tebrik ederim dedi ben ne yerde ne gökteyim şu anda :))))
hadi hayırlı olsun gelir gelmez böyle güzel haber almak mutlu etti beni:) allah tamamına erdirsinkızlarım :))
test sonucumu aldım değerim 244 aile hekimim tebrik ederim dedi ben ne yerde ne gökteyim şu anda :))))
Duman var mı senin bebişin tanışalım bizde :)
oy teyzesi kurban olsun onaa..hadi bakalim iyi gezmeler size..lcw de indirim vardi. cok guzel bebis kiyafetleri vardiii..tavsiye edrim belli olsunda cinsiyeti bak annesi..
iyiyim ben geziom walla izinliyim tatil yapiom..sali is basi yapcam...oyle isteee..
gez bakalım ohhh kış günü izinde ayrı güzel olur bende evdeyim rahatsızım p.tesiye kadar tatil yapmış sayılıcam :)oy teyzesi kurban olsun onaa..hadi bakalim iyi gezmeler size..lcw de indirim vardi. cok guzel bebis kiyafetleri vardiii..tavsiye edrim belli olsunda cinsiyeti bak annesi..
iyiyim ben geziom walla izinliyim tatil yapiom..sali is basi yapcam...oyle isteee..
aaa ne güzel kar işe yaradı desene:) sen napıyosun otobüstee:) burda iyi kaynatıyosunuz siz valla onu anladım, nete girdikçe bakarım inş.
hadi hayırlı olsun gelir gelmez böyle güzel haber almak mutlu etti beni:) allah tamamına erdirsin
tanışalım cnm, bebişim malesef yok,2011 mayıs ayında ilk bebişimi kaybettim sonra ekim sonra 1 ocak olmak üzere 3 kere bebeklerimi gönderdim, biraz heyecanlı ve sabırsız bi anne adayıyım :) sen hamilesin sanırım,allah tamamına erdirsin ...
ok cnm bende çıkıyorum zaten dinleneyim biraz görüşürüz sonra byeeeeevet valla ise yario yagan yerlerde biz kar falan goremioz adanada..iyi oluuo valla burda kaynatmak tatildeyken pek giremedim ama..insallah canimm bekleriz..kayinanneme gidiom ben carsidaydim onlarla beraber..sarjim bitebilir ama..
aminnnnnnnnnnamin canm Allah sanada hayırla nasip etsin inşş
kızlarım :))
Ayyyyyyyyyy çok sevindim bende aklımdan seni geçiriyordum naptı die gözün aydınnnnnnnnnn çok sevindimmmm belirtiler vardı zatennn süper
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
sat ım 26 aralık tı benim 23 ocakda adet olmam gerekiyodu kaç haftalık acaba doktora gitmek için bi hafta daha beklemek istiyorum ama hemenmi gidilir ne zaman gidilir ..
sorular sorular ????? kafamın içi çorba gibi azcık yardım edin olurmu :))))
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
sat ım 26 aralık tı benim 23 ocakda adet olmam gerekiyodu kaç haftalık acaba doktora gitmek için bi hafta daha beklemek istiyorum ama hemenmi gidilir ne zaman gidilir ..
sorular sorular ????? kafamın içi çorba gibi azcık yardım edin olurmu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?