2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ahaa çok güzel ya Artık ablanla hamiş hamiş gezersiniz..:)hayırlı olsun canım bu arada ablanın diğer cocukları baya buyukmuş artık senin bebişinin oyun arkadaşı hazırr..

40 kere söyleyince misaliii bol bol söyleyelim bize de bulaşsın

ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam
ben bu ay hamile olucam........................

veeee

topikimdeki herkez şubatta hamile olucak
topikimdeki herkez şubatta hamile olucak................

böle devam edim ben en iyisi :))

canım bu arada ablanın hamilelik belirtileri olmuşmu acaba bizimle paylaşırmısın..:)

ahaa çok güzel ya Artık ablanla hamiş hamiş gezersiniz..:)hayırlı olsun canım bu arada ablanın diğer cocukları baya buyukmuş artık senin bebişinin oyun arkadaşı hazırr..

evet canım benimde olur inş. beraber büyürler amin

Herkese merhaba,topiğiniz çok güzel,çok canlı.Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.3 aylık evliyim,cumartesi günü evde idrar testi yaptım 2. çizgi çok hafif çıktı,bugün kan testi yaptırdım yarın öğleden sonra sonucunu almaya gideceğim inşallah ama bana gün geçmek bilmiyor:)

merhaba cnm teşekkürederizz hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzzz

hoşgeldin canım..:)Hadi hayırlısı şimdiden tebrikler..:)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....:)vALLA 40KERE SÖYLEDİM ..

kızlar karnım agrıyo napcam yaa( cnm doktora gidiyorum takipteym geçen ay klomen kullandım adet düzenleyici bide hormon ilacı kullandm bu ay günümde adet oldum şimdi adetin 5.günü yine klomen kullancam yani yumurtlama ilacı bakalım bu ay olur inşallahh çatlatma iğnesi isticm bu ay...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....:)vALLA 40KERE SÖYLEDİM ..
aminnnnnnnnn :)) ozamn bu ay pırtlatcan bebeişi :))

cnm günündede adet olman çok güzel ozamn düzenli adetlerin ki bence süpper :)) ama üzme kendini lütfen evet çatlatma iğnesi iste ne zamn çatlıcanı biliyosun daha dikkatli olursun umarım önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bize :))

saol canm inşallah öyle olur hepimiz veririz bu güzel haberi

[/quote][/quote]

slm bende aranıza katılmak istiyorum benide eklermisin listeye bende 10 haftalık hamileyim

slm bende aranıza katılmak istiyorum benide eklermisin listeye bende 10 haftalık hamileyim

tabiki cnm hoşgeldin aramıza mercimegini sağlıkla kucagına alırsın inşallah bana yaşını ve ili söyleyebilirmisin :))

Son düzenleme:
yaa kızlarrrrrrrrrrrrrrr moralim bozukkkkkkyumurtlama günlerimidii haftasonuuu amaaa hiççç degerlendiremedikkkk.bugun 25.günümm sanirim kaçırdık herşeyiiii

herkese merhaba cumadan beri buaralda yoktum işerim yoğunlaşınca benimde dün yumurtlama günümdü bakalım nasip herşey hereksin allah gönlüne göre verir :)

[/quote]

slm bende aranıza katılmak istiyorum benide eklermisin listeye bende 10 haftalık hamileyim[/QUOTE]

hoşgeldin canım...
seninle fotolarımız aynı hihi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…