- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.061
kıs zaten uykumda değil yatıom ya uyumaya çalışırken öle oluo...bide ayakta azcık dursam belim ağrıo...geçen hamileliğimdede bel ağrım olmuştu ama bunu ona yormak istemiomm..bilmiom ayyy...1 hafta kaldı bakalım hayırlısıı...
benim adet zamanım geldiğinde hiç gögüslerim agrımazdı sadeec şişerdi, hamıle kaldıgım ay gögüs agrısı çektim sadece.suanda müthiş büyüme yolunda ileliyorlar ilk defa bukadar büykler:)
hadi bakalım hayırlısı canım rabbi,m gönlünüzden geçen herşeyi versin hayırlısıyla.inanınki her an dualrım sizlerle.bebiş isteyenlerle.
hmmm yani hamis kalinca gogus agrisi herkeste oluyomu acaba yaaww..harbi buyuyuncede guzel oluuo demi :)))
İVET YAAA BENİMKİLER BİDE KÜCÜKTÜLER HEP BİR SLİKON FANTAZİM VARDI
aminnnn canimnmm aminnn..sanada kolay saglikli bi dogum nasip etsinn..
hahahaaha super yaaaa ohhh bayag bi ole buyuk kalacaklar bide sut doldumuu ooo baksen ozaman:)))
:):):):):)bakalım bakalım.
kız geçen rüyamda gördüm bebeiş doğmuş erkek bir bebişim olmuş onu emziriyordum sol gögüsümden.
cnmmm kıymammm :))elektrikler gittiii internette gitti..cepten girdim yinee:))
öle yapıyorum cnm :)) bende hayırlı zamanında gelsin istiyorum aynı acıları bidaha yaşamak istemiyorumanlıyorum canım seni rabbim hayırlı zamnı beklıyor.insan nekadar takmıyorum desede takıyor benim dediğim de laf yane.yüreginden geçtiği gibi yaşa düşün canım.ve bol bol dua et
ayyy kıyamam yaaa nie tutuyolar ki acaba elektirik gelicekmiymiş acep eve gönderseler sizi ne güzel olur :))donuyorum yaaaa elektrik gitti buz gibi oldu buraaa offf gelmesede eve gonderseler bizi :)))
:):):):):)bakalım bakalım.
kız geçen rüyamda gördüm bebeiş doğmuş erkek bir bebişim olmuş onu emziriyordum sol gögüsümden.
Günaydın kızlar, dün bayaa bir paylaşım olmuş oku oku bitiremedim
herkes iyi değil mi ?
iiiyiz cnm sen nasılsınn :)) evet baya kaynattık keşke sende olsaydın :))
ayyyy ne guselll..hadi hayirlisi benim icime kiz gibi doguo ama...
cnmmm kıymammm :))
öle yapıyorum cnm :)) bende hayırlı zamanında gelsin istiyorum aynı acıları bidaha yaşamak istemiyorum( kısmett ...
ayyy kıyamam yaaa nie tutuyolar ki acaba elektirik gelicekmiymiş acep eve gönderseler sizi ne güzel olur :))
ayyy ne güzel bi rüyaaa inşallah olucak bitanem :)) içine mi doğdu kız ???
Günaydın kızlar, dün bayaa bir paylaşım olmuş oku oku bitiremedim
herkes iyi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?