2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hadi bakalım hayırlısı canım rabbi,m gönlünüzden geçen herşeyi versin hayırlısıyla.inanınki her an dualrım sizlerle.bebiş isteyenlerle.

benim adet zamanım geldiğinde hiç gögüslerim agrımazdı sadeec şişerdi, hamıle kaldıgım ay gögüs agrısı çektim sadece.suanda müthiş büyüme yolunda ileliyorlar ilk defa bukadar büykler:)

hmmm yani hamis kalinca gogus agrisi herkeste oluyomu acaba yaaww..harbi buyuyuncede guzel oluuo demi :)))

donuyorum yaaaa elektrik gitti buz gibi oldu buraaa offf gelmesede eve gonderseler bizi :)))

Günaydın kızlar, dün bayaa bir paylaşım olmuş oku oku bitiremedim
herkes iyi değil mi ?

elektrikler gittiii internette gitti..cepten girdim yinee:))
cnmmm kıymammm :))
anlıyorum canım seni rabbim hayırlı zamnı beklıyor.insan nekadar takmıyorum desede takıyor benim dediğim de laf yane.yüreginden geçtiği gibi yaşa düşün canım.ve bol bol dua et
öle yapıyorum cnm :)) bende hayırlı zamanında gelsin istiyorum aynı acıları bidaha yaşamak istemiyorum ( kısmett ...
donuyorum yaaaa elektrik gitti buz gibi oldu buraaa offf gelmesede eve gonderseler bizi :)))
ayyy kıyamam yaaa nie tutuyolar ki acaba elektirik gelicekmiymiş acep eve gönderseler sizi ne güzel olur :))
:):):):):)bakalım bakalım.
kız geçen rüyamda gördüm bebeiş doğmuş erkek bir bebişim olmuş onu emziriyordum sol gögüsümden.

ayyy ne güzel bi rüyaaa inşallah olucak bitanem :)) içine mi doğdu kız ???

iiiyiz cnm sen nasılsınn :)) evet baya kaynattık keşke sende olsaydın :))

dün işe gidemedim beylikdüzüne gitmek bayaa bir zordu geri döndüm
CNR da mobilya fuarındaydık bende mecbur oraya gittim
çok da zorlandım aslında ayağımı incitmiştim hala geçmedi

demin geldi geri gitti bende kucuk bidonlara elyaf pamuk basiom :))

Ben şimdi 26.11.2011de adet gördüm hamile kaldıgım ay kasım mı aralıkmı?
88 doğumluyum kasım ayında doğmusum 23 yaşındamıyım
çin takviminde 23 yaşında kasım ayında hamiş kalan erkek aralıkta hamiş kalanda kız dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…