- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.021
rica ederim cnm :)) cnm benim aşılama ile ilgili bilgim yok malesefsağol canım eklemişsin beni listeye burda merak ettiğim konularda bana yardım edecek kimse heralde ama ortamınız çok sıcak güzel bi topik olmuş tebrikler.
peynir yemiomusunebetttt super oldu walla bu sayede peynir yiyom tadini unutmusum yemiodum bayagdir..:))
gelcem birazdan şu trafik cezami odemeyi denicez oki
rica ederim cnm :)) cnm benim aşılama ile ilgili bilgim yok malesef( ama onun dışında sormak istediklerin varsa 1 hamilelik geçirdimkısa süre yardımcı olmaya çalışırım :)) evett çok seviyorumm topikimiiii
peynir yemiomusunben peynirsiz gün geçirmemmm
ayyy bide bu olay vardı dimi tamam cnm
kızlarrr ben yavaş yavaş kaçıyorum emir büyükyerdenn kocişimin yanına kıvrılıp uyucamm yarın görüşürüzzz öpüyorum hepiniziii :))
gece ben kapattım
sabah ben açayım...
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAARRRR
hımmmm ayy cnm yaaa hiç yoktan okadar para ödeyeceksin yaaa yazık vallapeynir yerim yemeyede kahvalti olayi fazla olmadigi icin ozlemisim canim istedi walla...odemedik cezayi kkredi kartina taksit yapmiolar hesap kesimini beklicez ole oducezz...
cnm onu tahmini doğum tarihine çeviricem ilerde aklımda :)) çünkü hamişlerimizi takip etmek istiyorumtubiş kafama takıldı bizim cetvelde
kaç haftalık kısmını bilmek ve her hafta değiştirmek çok zor olur...
o yüzden bence o satırı sil tabi bence son karar senin...
bide istersen bunların yerine bebeğin doğum tarihi ile ilgili sütun koyabilirsin
tabi bir fikir sadece :44:
günaydınnn cnmmmgece ben kapattım
sabah ben açayım...
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAARRRR
gunaydin guzel topigimizin guzel hatunlariiiinasilsiniz bakalim?
gece ben kapattım
sabah ben açayım...
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrr
gunaydin guzel topigimizin guzel hatunlariiiinasilsiniz bakalim?
günaydınnn canlarımmm.iyiyiz nasıl olalım bol buzlu yolları katettik işe geldik.
hımmmm ayy cnm yaaa hiç yoktan okadar para ödeyeceksin yaaa yazık valla(
cnm onu tahmini doğum tarihine çeviricem ilerde aklımda :)) çünkü hamişlerimizi takip etmek istiyorum
günaydınnn cnmmm
günaydınnnn cnnmmmm :)) ben şahsen iyiyim sen nasılsın ???
he walla gitti hic yoktan napalim bundada vardir bi hayir..ben iyiyim yoldayim az kaldi isyrine
anammm daha gitmedinmi işe :)) kıyamammm :))) ya ben sabah kahvaltı yaptım ama hala açımm :))
ayyy çokkk uykum varrrrr benim yaaaaa hiç çalışmak istemiyorummm((
günaydınnn canlarımmm.iyiyiz nasıl olalım bol buzlu yolları katettik işe geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?