- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.041
ayyyy süpper olur yaaaa cnmda istedi şimdiii :))geldimmm tost yapiom gel kuzucum sanada yapimm
offfffffffff evett ya sabahlARIII o sıcacıkk yataktan kalmak vARYAA ölümm sankii.bugün ateşimii ölçtüm 28.gündeyim.36.7 son 2 günn
ayyy çokkk uykum varrrrr benim yaaaaa hiç çalışmak istemiyorummm((
geldimmm tost yapiom gel kuzucum sanada yapimm
kızlarr selammm :))) ben de ocak hamileleirndenim 1 hafta çnce çğrendim beni de alın aranıza :))
bu arada ben daha doktora gitmedim yarın gidim diorum bu sabahta hafif hafif midem bulanmaya başladı bu arada ben ne kadarlık kaç haftalık hamileyim acaba nasıl hesaplarım:))
şu kar artık bitsede rahatlasanız yaaa..bu sene ii kış oldu walla..
geçmi yattın akşam hayırdır bu ara ne bu uyku faslı:)birde hep açsın...hayırlı haberlemi gelecek yoksam.
yaaa kızlarr bişi dicem benim regl günüme 7 gün varrr ne adet ağrısı ne akıntı ne gögüslerde hassasiyet hiç bişi yokkk ki olması gerekmiyomu adet olucaksam bu belirtilerin(
yaaa kızlarr bişi dicem benim regl günüme 7 gün varrr ne adet ağrısı ne akıntı ne gögüslerde hassasiyet hiç bişi yokkk ki olması gerekmiyomu adet olucaksam bu belirtilerin(
günaydın cnmm iinşallah öle olur :)) sabırla bekliyorum :))canlarım günaydın walla takip edemedim ne kadar çok yazmışsınız
tubişim canım daha 7 gün varmış adet için erken bence umarım bu ay bize güzel haberler versin kuzum
tüm kızlara slm :)))
Günaydın kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz.Kızlar bakın yarın akşam MEVLİD KANDİLİ lütfen herkes hem kendine hem bu sayfada olan arkadaşlara dua etsin...sevgilerrrrrr
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)) saol cnm allah dualrını kabul etsin inşallahcanım sakin ol umarım hamişsindir.Ben 1 haftadır acayip bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum benimde bat 9-10 şubat bu gece ve yarın gece herkese dua edeceğim.....
evet cnm 9 ay rahatsın :)) cnm çok kafayı takmıyorum ama iste istemezz kafama takılıyovalalah canım benim benim her ay değişiyordu bir ay gögüsüm agrıoyrdu bir ay başka bişey oluyordu oyuzden bilmıyorumki .canım bekle sabret ama çokta olsun olsun dıye takma kafana olurmu.
Banada garip gelıyor en son kasımda hastalandım şimdi 9 ay inaşşah hastalanmıcam dimi:)
çok garip ya:)
walla bendede yok tubişim..bilemiom artık neden acaba..sadece bazen gece yattığımda karnımda bazı atışlar hissediom sendede oluyomu...geçen ayda olmuştu böle..sanki bi kalp atıyo karnımda...
valalah canım benim benim her ay değişiyordu bir ay gögüsüm agrıoyrdu bir ay başka bişey oluyordu oyuzden bilmıyorumki .canım bekle sabret ama çokta olsun olsun dıye takma kafana olurmu.
Banada garip gelıyor en son kasımda hastalandım şimdi 9 ay inaşşah hastalanmıcam dimi:)
çok garip ya:)
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)) saol cnm allah dualrını kabul etsin inşallah
evet cnm 9 ay rahatsın :)) cnm çok kafayı takmıyorum ama iste istemezz kafama takılıyo(
yok cnm yaaa gece uykum ağır benim duymuyorum kii hele buara bi yattığımı biliyorum :))
kıs zaten uykumda değil yatıom ya uyumaya çalışırken öle oluo...bide ayakta azcık dursam belim ağrıo...geçen hamileliğimdede bel ağrım olmuştu ama bunu ona yormak istemiomm..bilmiom ayyy...1 hafta kaldı bakalım hayırlısıı...
hülyacım peki hamiş kaldıgın ayda göğüslerin ağrıdımı...walla ben adet öncesi olan göğüs ağrılarını unuttum bi garip oldum...bilemiom adet olacağımı..hep ondan bilirdim ama şimdi tık yok...
aynen cnm haydee hayırlısııı :))
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)) saol cnm allah dualrını kabul etsin inşallah
evet cnm 9 ay rahatsın :)) cnm çok kafayı takmıyorum ama iste istemezz kafama takılıyo(
yok cnm yaaa gece uykum ağır benim duymuyorum kii hele buara bi yattığımı biliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?