2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

benim hala başım ağrıooo...gözlerim daha çok agrıo yerinden fırlıcak gibii...ensemden gelioo...öle işteee pek ii sayılmam ama onun dısında iyiyimm...

geçmiş olsun cnm içmedinmi ağrı kesici falan migrenmi var yoksa allah korusun kıyamam ya sana gel masaj yapayım bu arada çok güzel yaparım haaaaaaaaaa kociş öyle dio rahatlatıyorm relax oluyosun yane

heheh buldum sizi bende diyom niye cevap yazmıyo bunlar başka topikde geziyomuşsunuz sizi gidi sizii saranın şu meşhur topiğimi yoksam burası (umarım odur yoksam fena pot kırmış olucam)

Kızlar günaydın canlarım günlük stresleri,sıkıntıları bir kenara bırakın hamilemiyim,hamile kalamadım gibi dertleri unutun rabbim önce sağlık versin önce sağlık lütfen eksik dua etmeyin önce sağlık huzur versin rabbim.Yarabbi kaldıramayacağımızı yükü bize verme bizi sağlığımızla evladımızla imtihan etme.(Amin) Hayırlı cumalar canlarım Allahım dualarımızı kabul etsin....

heheh buldum sizi bende diyom niye cevap yazmıyo bunlar başka topikde geziyomuşsunuz sizi gidi sizii saranın şu meşhur topiğimi yoksam burası (umarım odur yoksam fena pot kırmış olucam)

deil bengisucum mburası tubişin topiğii ...hoşgeldinnn...tunatunamın paylaştığı yazıyı okudumm fena oldum ayyy

Son düzenleme:
deil bengisucum mburası tubişin topiğii ...hoşgeldinnn...hürün paylaştığı yazıyı okudumm fena oldum ayyy

hadi yaa desene fenaa pot kırdım kovulmadan kaçayım baari nooldu kız çokmu kötü okumayım ozaman bende yaa moralim bozulmasın ama çatlarımda ben meraktan yaa :18:

geçmiş olsun cnm içmedinmi ağrı kesici falan migrenmi var yoksa allah korusun kıyamam ya sana gel masaj yapayım bu arada çok güzel yaparım haaaaaaaaaa kociş öyle dio rahatlatıyorm relax oluyosun yane

dün iki tane içmiştim şimdi accık bekleyim diom...walla tomografi falan çekilmişti bişi çıkmamıştı bayağ oldu ama...migren gibi sanki...bazen mide bulantımda oluyo..tam onun belirtileri yaniçok saol cnmmm walla bi masaj ii gelir kas gevşetici bi ilaçla

hadi yaa desene fenaa pot kırdım kovulmadan kaçayım baari nooldu kız çokmu kötü okumayım ozaman bende yaa moralim bozulmasın ama çatlarımda ben meraktan yaa :18:

çatlıcaksan oku kıss...bu topikte bir önceki sayfada...nie kaçıon kuzucum kaçmana gerek yok bizler burdayızz... her zaman beklerizz..

ayyyy cnmm ya çok begendim valla sağlık yaa sağlık çok önemli allah şifasız dert vermesin ... yok cnm benimkisiler hala aynı adet olmayı bekliyorum bu gün test alcam sonkez yarın sabah yapcam eger varsa silikte olsa çıkıcaktır yoksada kısmet artık hemen regl olim istiyorum :))

o zaman migren cnm ya üzüldüm geçmiş olsun kıss neden yazdığımdan fena oldun sen kocişine yapmıyıonmu masaj hıı ne varki ayol rahatlatmak amacıylan yane relax relax

inşallah vardır tubişimmmmm inşallahhh...mubarek cuma günün hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsinn..

çatlıcaksan oku kıss...bu topikte bir önceki sayfada...nie kaçıon kuzucum kaçmana gerek yok bizler burdayızz... her zaman beklerizz..

fenaa pot kırdım ya :18: didim onlar kovmadan ben gidiim didiydim ya baktım o yazıyı gördümde başını accık okudum kanserli çocuk falan ya dayanamam diye okumadım kesin ağlarım yoksa kocişim gelcek şimdik ben kaçayım çayın altını falan yakiim bari hoşçakalın arkadaşlar öpüyorum sizii

:) bilemedim ben onuuuu (bat)

canim k.cekmecede oturuyorum ben.
ayyy çok yakınmışız senle bende avcılardayım :)) sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun ???
dün2 tane içtimmm...biraz bekleyim geçmezse içcemm...naptın hasta oldunmu?
cnmm içme ozamn midenide rahatsız eder sonra yok cnm gelmedi hala benimkisiler ara ara öle bi ağrıyoki kasıklarım aha geldi gelecek diyorum sonra kesiliyo kısmet bakalım yarın sabah yine yapcam test :))
iyiyim şekerim reglinin günü geçtimi kıs yoksam hııııı hade
dündü cnm dün olmalıydım ama bekliyorum yarın tekrar yapcam test ama umutsuzum olursam süpriz olur :))

aynen öle cnm allah sağlık sıhat versin gerisi boş sağlık yoksa mutluda olamıyosun allaha şükürler olsunnnn bugünümüzü aratmasın... aminnnn...
aammmiinnnnn cnmm hayırlı cumalarrr

o zaman migren cnm ya üzüldüm geçmiş olsun kıss neden yazdığımdan fena oldun sen kocişine yapmıyıonmu masaj hıı ne varki ayol rahatlatmak amacıylan yane relax relax

yapıommm ama o daha çok bana yapar çünkü benim çok ağrır başımm...sizlerden uzak...ben yanlış yazmışım kuzucum tunatunam paylaşmıştı biliodumama niese seni yazmışım aklım gitmiş demekki

Herkese günaydın ve iyi hayırlı cumalar... Bayadır yoktum vakit bulamıyorum kusura bakmayın nasılsınız ben çok şükür iyim 13ni bekliyorum ama bu ayda olmaz

günaydın tunacımmmm...aynen walla herşeyin başı sağlıkkk..dualarına katılıyorum cnmmm...kocaman bi aminnnnnn....seninde cuman mubarek olsunn...yazı bayağ etkiledi yaa...dondum kaldım yazamıom bile ne dicemii bilemiomm...

hadi hayırlısı tuğbacım bakalım umarım süpriz olur böyle şaşırırsınhayırlısı olsun cnm

ay neolur o blog'u takibine al dua edelim güzelim o anneye 7 şubatta yazmış en son hastaneye yatmış bakalım 3 gündür bir şey yazmamış umarım hayattadır Rabbim yavrusuna bağışlasın 28-29 yaşında gencecik anne ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…