- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.841
işten başka bişi düşünmüolar...walla baksınlar ibret alırlar belkii...ben izin bile alamıom şimdi doktora gitmek için yoksa bi göz doktoruna gitmem lazım belki numaram artmıştır ondan bile olabilir...ama cesaret edemiom izin almaya...çünkü birsürü sorular soruolar izin alırken...düşünsene nikah işlemi için izin aldım...kan tahlili yaptıramadık ertesi güne kaldı ne dese beğenirsin öğlen arasında yaptıramazmısınn..yuh dedim yaaa...herkes bizmi öğlen arasındada çalışacak
aminnnnn inşallahhhhhh hadi tubişim yap açılışıay o hesaplamaları nasıl yapıonuz yaa...internette bi yer var grafikler falan oluyo ordanmı yapıosun...yumurtanın çatladığı günü nerden biliosun...ne çok soru sordum demii...
aminnnnn inşallahhhhhh hadi tubişim yap açılışıay o hesaplamaları nasıl yapıonuz yaa...internette bi yer var grafikler falan oluyo ordanmı yapıosun...yumurtanın çatladığı günü nerden biliosun...ne çok soru sordum demii...
canım cuma cuma abese kaçacak ama anlatayım :)
Yumurtanın çatlayacağı günden bir gün öncesi sol kasık ve yumurtalığım fena sancıyor bacağımı kastırıyor,sol yumurtalık sanki sağ yumurtalığı çetiriyor gibi oluyor göğüslerimde çok sancı oluyor kimi ay sağ kimi ay sol göğüs sancıyor.Ertesi gün acayip bir akıntı kendimi vıcık vıcık hissediyorum adet olmuşcasına ve sadece o dönemde ilişki isteyi oluyor rahim ağzı çok yumuşak oluyor burdan biliyorum.Kızıma hamile kaldığımda yumurta çatlama gününden bir gün önceydi ağrım vardı kızıma hamile kaldığımı hissetmiştim.7 yıllık deneyimim sonucu :))))) google amcaya ovulasyon hesaplama diyorum grafikli falan değil ordan bulduğu sitelere son sattan itibaren günlerimi yazyorum hesapla diyorum saçma sapan günleri veriyor.:)))))
ben bu siteye güveniyorum bilgiler güzel tavsiye ederim http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp
ayyy cnm yaaa nebiçim bi iş yeri sağlık için bile izin alırken sorun çıkarıyolar bence sen biran önce iş bak cnm orda ömür geçmez valla
canım cuma cuma abese kaçacak ama anlatayım :)
Yumurtanın çatlayacağı günden bir gün öncesi sol kasık ve yumurtalığım fena sancıyor bacağımı kastırıyor,sol yumurtalık sanki sağ yumurtalığı çetiriyor gibi oluyor göğüslerimde çok sancı oluyor kimi ay sağ kimi ay sol göğüs sancıyor.Ertesi gün acayip bir akıntı kendimi vıcık vıcık hissediyorum adet olmuşcasına ve sadece o dönemde ilişki isteyi oluyor rahim ağzı çok yumuşak oluyor burdan biliyorum.Kızıma hamile kaldığımda yumurta çatlama gününden bir gün önceydi ağrım vardı kızıma hamile kaldığımı hissetmiştim.7 yıllık deneyimim sonucu :))))) google amcaya ovulasyon hesaplama diyorum grafikli falan değil ordan bulduğu sitelere son sattan itibaren günlerimi yazyorum hesapla diyorum saçma sapan günleri veriyor.:)))))
ben bu siteye güveniyorum bilgiler güzel tavsiye ederim Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
aaa bende ordan hesaplatıom...bende kasık ağrısı falan fazla hissetmem yaa yumurtlamıommu yoksaçıbık testlerden aldım onlardan yapıom yumurtlama takibini...ama artık yapmıcam bişi...bıraktım herşeyi...ne zaman istersek ozaman yapcezz..bebiş ne zaman isterse ozaman gelcekk...tabi rabbim ne zaman vermek isterse o zaman verecek bebişde ozaman gelecek...ne dedim ben anladınız demi
aaa bende ordan hesaplatıom...bende kasık ağrısı falan fazla hissetmem yaa yumurtlamıommu yoksaçıbık testlerden aldım onlardan yapıom yumurtlama takibini...ama artık yapmıcam bişi...bıraktım herşeyi...ne zaman istersek ozaman yapcezz..bebiş ne zaman isterse ozaman gelcekk...tabi rabbim ne zaman vermek isterse o zaman verecek bebişde ozaman gelecek...ne dedim ben anladınız demi
anladım kuzum rabbine teslim olmuşsun aferin sana hep böyle ol bak takibe aldım seni :)))))))
gül tabeee bebişimmm yakışır sana :))) ama öleee napimmmmpelincim dikkatli olmamız gerekio canım biliosun demi ne demeye ağır kaldırıon sen...dr git bencede...tubiş yaaa beni güldürdün bugünn ilk gülüşüm böle...tebrik koyuyorum
yaa sen böle adanalıyım falan diyince cnm adana kebap çekiyooevet canım adanalıyımmm...Allahın adamıda değiller ayrıca...adanalı bile değiller..öleyizdir tatlım sıcak kanlı
ayy cnmm yaaaa neggüzel anlatmışsın :))) bende burdan hesaplıyom :))canım cuma cuma abese kaçacak ama anlatayım :)
ben bu siteye güveniyorum bilgiler güzel tavsiye ederim Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
bakıom zatennn kuzucumm...dün başvurdum biyere ama kocişim orayı boşver dedi..akşam konuşalım iş konusunu dedi..bi müddet çalışmazsın olmazsa dedi..:)) ama hiççç bekledim bekledim ne konuşan var ne bişi...o yatak odasında maç izledi bende oturma odasında fatmagüll..
tuğba ve seray canlarım adet gününüzden bir sonraki adetinizi bliyorsunuz değilmi? gelek adetinizden geriye doğru 14 gün sayın çıkan günden 3 gün önce ve 3 gün sonrası yumurtlama gününüz.O günlerde kendinizi takip edin anlayacaksınız tam gününüzü.Yumurtladığınız gün 24 saat içinde birlikte olmanız lazım sper 72 saat yaşayabilyor ama yumurta 24 saat.Ammada tıpçı oldum ya :)))))
anladım kuzum rabbine teslim olmuşsun aferin sana hep böyle ol bak takibe aldım seni :)))))))
ben 7 şubatta oldum bir sonraki adetim 5 mart hesapladı doktornevra..5 marttan geriye gelcem peki 5 ini sayacakmıyım..ya bide bişi daha soracam...ben 7 sinde oldum ama..sadece lekelenmelerim oldu gün boyunca... tam anlamıyla kırmızıları ertesi sabah kalktıgımda gördüm..7 sini baz aldım doğru demi ne zaman gördüysen o gün ilk günü olarak alınır die duymuştum...takibe alındımmmm
canım kanamanın rengi nasıl düşük tehlikesinde şayet hamile isen kop koyu kömürümsü renkte 5-6 damla bir ped dolmaz ara ara gelir kızıma hamile iken ilk 3 ay geldi öksüğrük krizinden dolayı ama korkma istirahat et tabi önce dr.git.hamile değilsen ve rahime yeni yerleşme varsa o kanamadan da korkma çocuk yerini temizliyor denir üstüne görme de denir ...
anladım bidenemmmm :)) nie öle dedin ??aaa bende ordan hesaplatıom...bende kasık ağrısı falan fazla hissetmem yaa yumurtlamıommu yoksaçıbık testlerden aldım onlardan yapıom yumurtlama takibini...ama artık yapmıcam bişi...bıraktım herşeyi...ne zaman istersek ozaman yapcezz..bebiş ne zaman isterse ozaman gelcekk...tabi rabbim ne zaman vermek isterse o zaman verecek bebişde ozaman gelecek...ne dedim ben anladınız demi
ayyy cnm yaa ii oluyo valla tecrübeli birinden bunları duymak :)) eger bu ay bebiş yoksa dahada dikkat ederim benim ay içinde kasıklarım çok ağrıyo o zamn yimurtladığımı düşünüyom ve kocişi bırakmıyom :))tuğba ve seray canlarım adet gününüzden bir sonraki adetinizi bliyorsunuz değilmi? gelek adetinizden geriye doğru 14 gün sayın çıkan günden 3 gün önce ve 3 gün sonrası yumurtlama gününüz.O günlerde kendinizi takip edin anlayacaksınız tam gününüzü.Yumurtladığınız gün 24 saat içinde birlikte olmanız lazım sper 72 saat yaşayabilyor ama yumurta 24 saat.Ammada tıpçı oldum ya :)))))
selam kızlarr nasılsınz görüşmeyeli havalar nasıl oralarda burda heryer bembeyaz:)) doktora gtcem ama nasıl becercem bilmiyorum:)) yumurtalarıma baktrcam bu ay iyi sonuçlarla gelirim inşallahh.. sizler napıyosunz bebek çalışmaları nasıl gidiyoo
güzel haberlerle gel inşallah cnmm valla bende dananın kuyryğu yarın kapıyo inşallah :))
gül tabeee bebişimmm yakışır sana :))) ama öleee napimmmm
yaa sen böle adanalıyım falan diyince cnm adana kebap çekiyoo(
ayy cnmm yaaaa neggüzel anlatmışsın :))) bende burdan hesaplıyom :))
ayyy bişi diyimmi az işten çıksan dinlenirsin ne güzell kafan rahatlarr :)) yaa bende mutfağı topladım yemek yaptım oda içerde kurtlar vadisini seyretti sonra bende kıvrıldım yanına uyudumm :))
kısss aysuncum bende hesaplattım benim bu ayın 17.ile 23. gün arası çıktı çatlamam hade bakalım nolcak bu ay golllllllllllllllllllllllllllllll
ben 7 şubatta oldum bir sonraki adetim 5 mart hesapladı doktornevra..5 marttan geriye gelcem peki 5 ini sayacakmıyım..ya bide bişi daha soracam...ben 7 sinde oldum ama..sadece lekelenmelerim oldu gün boyunca... tam anlamıyla kırmızıları ertesi sabah kalktıgımda gördüm..7 sini baz aldım doğru demi ne zaman gördüysen o gün ilk günü olarak alınır die duymuştum...takibe alındımmmm
seray kuzum kahverengi leke bile gelse adetinin 1.günü 7 şubattır 7 şubattan bir sonraki adetin 5 martsa 5 marttan itibaren geriye doğru 14 gün güzelim...valla takibe aldım seni dikkat et :))))
kısss aysuncum bende hesaplattım benim bu ayın 17.ile 23. gün arası çıktı çatlamam hade bakalım nolcak bu ay golllllllllllllllllllllllllllllll
aboooo gel ısmarlayim sana kuzucummmm....walla izin falanda yaptım ama iyi olur en azından dinlendikten sonra buraya gelmicemi bilirim o bile yeter...hiç gelmek istemiom buraya yaaaa...
anladım bidenemmmm :)) nie öle dedin ??
ayyy cnm yaa ii oluyo valla tecrübeli birinden bunları duymak :)) eger bu ay bebiş yoksa dahada dikkat ederim benim ay içinde kasıklarım çok ağrıyo o zamn yimurtladığımı düşünüyom ve kocişi bırakmıyom :))
güzel haberlerle gel inşallah cnmm valla bende dananın kuyryğu yarın kapıyo inşallah :))
rabbimden istiyom çünkü verecek olan o...o nedenle bebiş gelecek falan dedim ya önce Allah verecek sonra gelecek dedim..iyice karman çorman ettim ondan yazdım öle..
seray kuzum kahverengi leke bile gelse adetinin 1.günü 7 şubattır 7 şubattan bir sonraki adetin 5 martsa 5 marttan itibaren geriye doğru 14 gün güzelim...valla takibe aldım seni dikkat et :))))
5 martı saymıoz ozaman internettede öle hesaplamış demekki ...ozaman 17-23 benimkide..kızzz hürrem sultan aynı walla herşeyy...çakışırız belkimmmama ben gün takibine uymucamkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?