2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

amannnn Allahım ya sen adana daydın demi yanlış anlamada iş konusunda Allahın adamları ile çalışmak zordur güzelim varsa yoksa iş iş iş...öte yandan adanalılar havası gibi çok sıcak kanlılar....[/QUOTE]

evet canım adanalıyımmm...Allahın adamıda değiller ayrıca...adanalı bile değiller..öleyizdir tatlım sıcak kanlı

yaa ben aslında baktım siteye ama ingilizceydi hiç bişi anlamadım ( çok mu beceriksizim nee ?? ayyy keşkee keşşkeee

Son düzenleme:
ayyy cnm yaaa nebiçim bi iş yeri sağlık için bile izin alırken sorun çıkarıyolar bence sen biran önce iş bak cnm orda ömür geçmez valla

bakıom zatennn kuzucumm...dün başvurdum biyere ama kocişim orayı boşver dedi..akşam konuşalım iş konusunu dedi..bi müddet çalışmazsın olmazsa dedi..:)) ama hiççç bekledim bekledim ne konuşan var ne bişi...o yatak odasında maç izledi bende oturma odasında fatmagüll..

tuğba ve seray canlarım adet gününüzden bir sonraki adetinizi bliyorsunuz değilmi? gelek adetinizden geriye doğru 14 gün sayın çıkan günden 3 gün önce ve 3 gün sonrası yumurtlama gününüz.O günlerde kendinizi takip edin anlayacaksınız tam gününüzü.Yumurtladığınız gün 24 saat içinde birlikte olmanız lazım sper 72 saat yaşayabilyor ama yumurta 24 saat.Ammada tıpçı oldum ya :)))))

selam kızlarr nasılsınz görüşmeyeli havalar nasıl oralarda burda heryer bembeyaz:)) doktora gtcem ama nasıl becercem bilmiyorum:)) yumurtalarıma baktrcam bu ay iyi sonuçlarla gelirim inşallahh.. sizler napıyosunz bebek çalışmaları nasıl gidiyoo

pelincim dikkatli olmamız gerekio canım biliosun demi ne demeye ağır kaldırıon sen...dr git bencede...tubiş yaaa beni güldürdün bugünn ilk gülüşüm böle...tebrik koyuyorum
gül tabeee bebişimmm yakışır sana :))) ama öleee napimmmm
evet canım adanalıyımmm...Allahın adamıda değiller ayrıca...adanalı bile değiller..öleyizdir tatlım sıcak kanlı
yaa sen böle adanalıyım falan diyince cnm adana kebap çekiyoo (
ayy cnmm yaaaa neggüzel anlatmışsın :))) bende burdan hesaplıyom :))

ayyy bişi diyimmi az işten çıksan dinlenirsin ne güzell kafan rahatlarr :)) yaa bende mutfağı topladım yemek yaptım oda içerde kurtlar vadisini seyretti sonra bende kıvrıldım yanına uyudumm :))

çok açık kırmızı dün belimi ağrıtım içim içimi yiyor canım

kısss aysuncum bende hesaplattım benim bu ayın 17.ile 23. gün arası çıktı çatlamam hade bakalım nolcak bu ay golllllllllllllllllllllllllllllll

aboooo gel ısmarlayim sana kuzucummmm....walla izin falanda yaptım ama iyi olur en azından dinlendikten sonra buraya gelmicemi bilirim o bile yeter...hiç gelmek istemiom buraya yaaaa...

Bir gebelik oluştuğunda herhangi bir testin bu gebeliği saptayabilmesi için hCG adı verilen hormonun varlığı temel şarttır. hCG yalnızca gebelikte salgılanan bir hormondur ve salgılanabilmesi için döllenmiş yumurtanın blastokist aşamasına ulaşıp rahim içine yerleşmesi gerekir. Bu genelde yumurtlamayı takiben 6-10 gün içinde meydana gelen bir olaydır. Teorik olarak hCG döllenmeyi takip eden 9. gün civarında salgılanmaya başlar. Hormonun kanda yeterli düzeye ulaşıp idrarla da atılması için ek zamana gerek vardır. Çok erken dönemlerde hormon kanda yükselmeye başlamasına rağmen idrarl atılması gecikebilir. Normalde gebe olmayan bir kadında kandaki hCG düzeyi mililitrede 10 milienternasyonel üniteden (mIU) daha düşüktür.

Her gebelik testinin kendine ait özellikleri olabilir. Bu nedenle eczaneden test aldığınızda kullanma talimatını mutlaka okuyunuz.
Test için en uygun örnek orta akım idrarıdır. Yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almanız daha uygundur. Testin özelliğine göre idrarınızı bir kaba alıp damlalık ile damlatmanız, idrar kabına batırmanız ya da direkt olarak idrarınızı yaparken testi akan idrara tutmanız uygulanabilecek yöntemlerdir.

Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız.

kısss aysuncum bende hesaplattım benim bu ayın 17.ile 23. gün arası çıktı çatlamam hade bakalım nolcak bu ay golllllllllllllllllllllllllllllll

bende internette hesaplatınca 15-20 arası dio ama ben 17.gün çatlıom kısss...eminim wallah yani 23 ü falan çatlar benimkilerde...ama hesapladım şimdi 18-24 arası benimkide...geriye doğru 14 gün saydım..hmmm iyimiş bakemm...aynı zamanlara gelio kısss

aboooo gel ısmarlayim sana kuzucummmm....walla izin falanda yaptım ama iyi olur en azından dinlendikten sonra buraya gelmicemi bilirim o bile yeter...hiç gelmek istemiom buraya yaaaa...

ayyy süpper oluryaaa cnm nasıl çekti anlatamammm ... aynen öle olur valla en kısa amnda kurtarırsın inşallah kendini ordan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…