- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.281
Kızlar, ben dayanamayıp dün akşamda test yaptım belki çıkarda kocama sürpriz yaparım dedim ama tabiki tek çizgi işte
gelen giden bişey de yok karnım şiş davul gibi arada kasılmalar var
geçen hafta sürekli ateşimi ölçüyodum bugün bıraktım takıyorum ondan olmuyodur diye
kan testi de yaptırmaya çok korkuyorum zaten 1 kere yaptırmıştım çok etkiliyor
nasıl sabır edicem bi kaç gün daha bilmiyorum
benim biraz tuhaf ve birazda üzücü olmuştu canım eşim askerde olduğu için kaynanama ilk söylediğimde bana sen nasıl hamile kaldınki kocan yanında yok bu nasıl oluyor dedi. benim kaynanam biraz fesat aramda çok iyi degil onun için ne düşündüğü ve bebegimle ilgilenmesini istemiyorum hiçç yani benim biraz üzücüydü benim tarafımdan yani üzülen bendim ama eminim senin babaanne çok mutlu olacaktır...
Gunaydin, kizlar, hepinize :) Gerci burda aksham oldu neredeyse
ALLAHa cok shukur hepiniz iyisiniz.
Ben de sabahtan kalktim, odevlerimi yaptm, okula gidib geldim, sonrasinda uyudum, kalkip yemegimi yedim. Shimdi de bilgisayar bashindayim :) Hepinize guzel gunler diliyorum. Biz eshimle sevgililer gununu kutlamiyoruz, ama okulda dondurma dagittilar, iyi oldu :) Ben de eshim de hep buna inaniriz. Bir-birini seven insanlar icin her gun sevgililer gunu olmali. Dilerim, her gununuz sevgililer gunuymush gibi gecsin
bekle canım stres yapam sabırlı ol bak bize ben tuğba seray hatırladıklarım bekliyoruz :))))))))
öyle olmaya çalışıyorum inş. hayırlısı olsun da beklerim
var demiyorum ama yokturda demiyorum rabbim bilir fakat olma ihtimalini hissediyorum bütün duygularını at bir köşeye sadece şunları düşün ve tam cevap ver.bat düzenlimi olur ,kaçgün sürer, ilk günü ve ikinci günü kanaman nası olurdu nasıl oldu bu ay ped değiştirmen nasıldı bu ay nasıl oldu bu soruları özelden de yazabilirsin 100 mesajı geçtim :)))) rahatlıkla cevap verebilirim...
bekle canım stres yapam sabırlı ol bak bize ben tuğba seray hatırladıklarım bekliyoruz :))))))))
gunaydin, kizlar, hepinize :) gerci burda aksham oldu neredeyse
Allaha cok shukur hepiniz iyisiniz.
Ben de sabahtan kalktim, odevlerimi yaptm, okula gidib geldim, sonrasinda uyudum, kalkip yemegimi yedim. Shimdi de bilgisayar bashindayim :) hepinize guzel gunler diliyorum. Biz eshimle sevgililer gununu kutlamiyoruz, ama okulda dondurma dagittilar, iyi oldu :) ben de eshim de hep buna inaniriz. Bir-birini seven insanlar icin her gun sevgililer gunu olmali. Dilerim, her gununuz sevgililer gunuymush gibi gecsin
sevgililer günü diemi yoksa akşama şöle güzel romantik bi masa sonrasında hediyeler falan mı var hayrolaa ...hep böle ol cnmmm...neşeli kıpır kıpır fıkır fıkırrherkes öle olsunnn neşeniz hiç eksilmesin..
günaudın bidenemmm inşallah kuzumm yaaaa :)))kızlar günaydın herkese, sevgililer gününüz kutlu olsun
tubişim hadi hayırlısı kuzum umarım bebeşin seninledir:)
aynennn bak bekliyozzzz :)))bekle canım stres yapam sabırlı ol bak bize ben tuğba seray hatırladıklarım bekliyoruz :))))))))
günaydınn cnm tabeee sana iyi akşamlar :)) ahhh bizde kuylamıyoz maseleff cnm yaaa :))Gunaydin, kizlar, hepinize :) Gerci burda aksham oldu neredeyse
ALLAHa cok shukur hepiniz iyisiniz.
Ben de sabahtan kalktim, odevlerimi yaptm, okula gidib geldim, sonrasinda uyudum, kalkip yemegimi yedim. Shimdi de bilgisayar bashindayim :) Hepinize guzel gunler diliyorum. Biz eshimle sevgililer gununu kutlamiyoruz, ama okulda dondurma dagittilar, iyi oldu :) Ben de eshim de hep buna inaniriz. Bir-birini seven insanlar icin her gun sevgililer gunu olmali. Dilerim, her gununuz sevgililer gunuymush gibi gecsin
cnm üzülme lütfen her ay yeni bi umut bizim için hakkında hayırlısı :))adetimin 21.günü bel ağrım başladı yine adet olcam çok moralim bozukkk yaaaa..
batım düşükten önce düzenli olurdu..5-6 gün sürerdi hatta 6. Gün temizlenirdim ama ertesi gün hafif lekelnemelerimde olurdu....gününde olmasam bile 1-2 gün geçerdi...ama şimdi öne kayıyo erken oluo bak batlarımı yazayım 17 ekim,13 kasım ,14 aralık, 11 ocak,7 şubat..mesela 9 şubatta bekliodum 7 sinde geldi...ilk gün hiç ped kirlenmedi lavaboya gittiğimde peçeteye sildikçe pembemsi lekelenmeler oluyodu...sabah başlamıştı hatta...ikinci gün 1 ped anca kirlendi...gece hiç bişiyoktu sabah kalktığımda başladı zaten..(ikinci gün başladı diyebilirim adetim)...toplasan 5 günde 5 ped anca kullanmışımdırr..ama 3 gün daha yoğundu 1 ve 2 ye göre...hatta pıhtı geleceği zaman sancı olur ya acaip bi sancı olmuştu belime kadar vurdu sancısı...böle işte cnmm...
walla ben neyi bekliosam şaşıom kendime zatennn5 martı bekliomm ben aslında...haaa demişken kıs tubiş beni nie değiştirmedin 5 mart olarak
bilmem pek sevgililer günü aklımda değil ama.belkide gizliden etkilidir.vimizde özel bi kutlamamız yok.akşam eşim ve benim işyerimdeki 3 arkadaşla taksimde bi türkü kafeye gideceğiz.sevgililer gününe özel değil ama.öylesine..
günaudın bidenemmm inşallah kuzumm yaaaa :)))
aynennn bak bekliyozzzz :)))
günaydınn cnm tabeee sana iyi akşamlar :)) ahhh bizde kuylamıyoz maseleff cnm yaaa :))
cnm üzülme lütfen her ay yeni bi umut bizim için hakkında hayırlısı :))
yaaaaaaa bilemedimki acep nieeeee :)))
batım düşükten önce düzenli olurdu..5-6 gün sürerdi hatta 6. Gün temizlenirdim ama ertesi gün hafif lekelnemelerimde olurdu....gününde olmasam bile 1-2 gün geçerdi...ama şimdi öne kayıyo erken oluo bak batlarımı yazayım 17 ekim,13 kasım ,14 aralık, 11 ocak,7 şubat..mesela 9 şubatta bekliodum 7 sinde geldi...ilk gün hiç ped kirlenmedi lavaboya gittiğimde peçeteye sildikçe pembemsi lekelenmeler oluyodu...sabah başlamıştı hatta...ikinci gün 1 ped anca kirlendi...gece hiç bişiyoktu sabah kalktığımda başladı zaten..(ikinci gün başladı diyebilirim adetim)...toplasan 5 günde 5 ped anca kullanmışımdırr..ama 3 gün daha yoğundu 1 ve 2 ye göre...hatta pıhtı geleceği zaman sancı olur ya acaip bi sancı olmuştu belime kadar vurdu sancısı...böle işte cnmm...
walla ben neyi bekliosam şaşıom kendime zatennn5 martı bekliomm ben aslında...haaa demişken kıs tubiş beni nie değiştirmedin 5 mart olarak
ohhh oda güzelll bende çok isterdim öle bişeler yapmak yıllardır gitmiom wallaa...sevgililer günü olmasada bi gün gidilse süper olur yaniiyi eğlenceler cnm şimdiden...
ayyy bulut canım o kaynananı bana yollarmısın hakkından ben gelirim edepsiz kadın ay anlamıyorum ya bu kaynanaları sanki kendileri bizim geçtiğimiz yollardan geçmediler sanki kendileri ge gelin değiller gönder kız bana gönder şuan zaten doluyum hışını çıkarıyım ....ilgilendirme bebeğinle merak etme ilgilenmezde bende de var fesat ondan biliyorum ....
kızlar günaydın herkese, sevgililer gününüz kutlu olsun
tubişim hadi hayırlısı kuzum umarım bebeşin seninledir:)
tubaemrah ve kızlar günaydın.. tüm hamileleri tebrik ederim.. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdım.. bakalım deniyoruz halen.. bu arada ben yorumcu ya üyeyim.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
ayy ne güzell şimdiden iyi eğlenceler cnmm :))bilmem pek sevgililer günü aklımda değil ama.belkide gizliden etkilidir.vimizde özel bi kutlamamız yok.akşam eşim ve benim işyerimdeki 3 arkadaşla taksimde bi türkü kafeye gideceğiz.sevgililer gününe özel değil ama.öylesine..
tubaemrah ve kızlar günaydın.. tüm hamileleri tebrik ederim.. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdım.. bakalım deniyoruz halen.. bu arada ben yorumcu ya üyeyim.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?