2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bekle canım stres yapam sabırlı ol bak bize ben tuğba seray hatırladıklarım bekliyoruz :))))))))

ayyy bulut canım o kaynananı bana yollarmısın hakkından ben gelirim edepsiz kadın ay anlamıyorum ya bu kaynanaları sanki kendileri bizim geçtiğimiz yollardan geçmediler sanki kendileri ge gelin değiller gönder kız bana gönder şuan zaten doluyum hışını çıkarıyım ....ilgilendirme bebeğinle merak etme ilgilenmezde bende de var fesat ondan biliyorum ....

Gunaydin, kizlar, hepinize :) Gerci burda aksham oldu neredeyse

ALLAHa cok shukur hepiniz iyisiniz.

Ben de sabahtan kalktim, odevlerimi yaptm, okula gidib geldim, sonrasinda uyudum, kalkip yemegimi yedim. Shimdi de bilgisayar bashindayim :) Hepinize guzel gunler diliyorum. Biz eshimle sevgililer gununu kutlamiyoruz, ama okulda dondurma dagittilar, iyi oldu :) Ben de eshim de hep buna inaniriz. Bir-birini seven insanlar icin her gun sevgililer gunu olmali. Dilerim, her gununuz sevgililer gunuymush gibi gecsin

allaha şükür sağlıklıyız canım iyiyiz ,Birbirini seven insanlar icin her gun sevgililer gunu olmali. Dilerim, her gununuz sevgililer gunuymush gibi gecsin [/QUOTE] çok güzel temenni canım birmukabele....

batım düşükten önce düzenli olurdu..5-6 gün sürerdi hatta 6. Gün temizlenirdim ama ertesi gün hafif lekelnemelerimde olurdu....gününde olmasam bile 1-2 gün geçerdi...ama şimdi öne kayıyo erken oluo bak batlarımı yazayım 17 ekim,13 kasım ,14 aralık, 11 ocak,7 şubat..mesela 9 şubatta bekliodum 7 sinde geldi...ilk gün hiç ped kirlenmedi lavaboya gittiğimde peçeteye sildikçe pembemsi lekelenmeler oluyodu...sabah başlamıştı hatta...ikinci gün 1 ped anca kirlendi...gece hiç bişiyoktu sabah kalktığımda başladı zaten..(ikinci gün başladı diyebilirim adetim)...toplasan 5 günde 5 ped anca kullanmışımdırr..ama 3 gün daha yoğundu 1 ve 2 ye göre...hatta pıhtı geleceği zaman sancı olur ya acaip bi sancı olmuştu belime kadar vurdu sancısı...böle işte cnmm...

bekle canım stres yapam sabırlı ol bak bize ben tuğba seray hatırladıklarım bekliyoruz :))))))))

walla ben neyi bekliosam şaşıom kendime zatennn 5 martı bekliomm ben aslında...haaa demişken kıs tubiş beni nie değiştirmedin 5 mart olarak

günaydın dicem ama orda akşam olmuşşş...çok saol cnmm güzel dileklerin için...sizede eşinle bebişinle sağlıklı huzurlu mutlu günler diliyorumm...öptümm

bilmem pek sevgililer günü aklımda değil ama.belkide gizliden etkilidir.vimizde özel bi kutlamamız yok.akşam eşim ve benim işyerimdeki 3 arkadaşla taksimde bi türkü kafeye gideceğiz.sevgililer gününe özel değil ama.öylesine..

tubaemrah ve kızlar günaydın.. tüm hamileleri tebrik ederim.. ben gecen ay kımyasal gebelık gecırdım.. bakalım deniyoruz halen.. bu arada ben yorumcu ya üyeyim.. cinsiyet tahmını yapıyor.. %90 dogru cıktığı soylenıyor.. merak edenler doğum tarıhını gun ay yıl olarak ve son adet tarıhı ve ortalama adet suresını soylerse bakabılırm.. hamıle olmayanlarda buna gore ılıskıye gırebılıo tabıı .. ben ve hamıle adayları ıcın :)

kızlar günaydın herkese, sevgililer gününüz kutlu olsun

tubişim hadi hayırlısı kuzum umarım bebeşin seninledir:)
günaudın bidenemmm inşallah kuzumm yaaaa :)))
aynennn bak bekliyozzzz :)))
günaydınn cnm tabeee sana iyi akşamlar :)) ahhh bizde kuylamıyoz maseleff cnm yaaa :))
adetimin 21.günü bel ağrım başladı yine adet olcam çok moralim bozukkk yaaaa..
cnm üzülme lütfen her ay yeni bi umut bizim için hakkında hayırlısı :))

yaaaaaaa bilemedimki acep nieeeee :)))

ohhh oda güzelll bende çok isterdim öle bişeler yapmak yıllardır gitmiom wallaa...sevgililer günü olmasada bi gün gidilse süper olur yani iyi eğlenceler cnm şimdiden...

hmmmm liste karışmıştı ya ondan heralde şimdi düştü benim jeton paraşütle inioda doğru düştüyse tabi

Son düzenleme:

bakcanım sen normalde 28 günde bir adet oluyorsun, hesaplayıcılar 30 çıkarabilir fakat ay'ın 30-31 çekmesine göre 2 gün önce 2 gün sonra olman doğal.19 ocak -29 ocak arasıda tehlikeli gülerin 3 gün önce 3 gün sonrasını yazdım.ama sen tehlikeli günlerinde sancı yaşayıp yumurtanın çatladığını hissetmen lazım.pembem si ve süresi az ise yoğunluğu önceki günlere göre az ise bekle derim ..amaaaannn zaten beklemiyormuyuz :))))) sağlık olsun güzelim

ohhh oda güzelll bende çok isterdim öle bişeler yapmak yıllardır gitmiom wallaa...sevgililer günü olmasada bi gün gidilse süper olur yani iyi eğlenceler cnm şimdiden...

saol cnm.bnde elendiğimden beri ilk defa gidicem.kocam pek sevmez gezmeyi.arkadaşlara vesile oldu sağolsunlar.inş eğleneceğim.herkese güzel bir gün olması dileğiyle

göndereyim canım:)))) benimki kadar degildir canım benimki gibi olamaz yaa çok fenaaa çok ama allahtan ben pasif degilim agzıma ne gelirse söylerim çekinmem öyle deyince bende dedimki anne senin oglun erkek degilmi dedim ne demek o didi:)) bende bırakta koynuna alan oglun bilsin dedim afedersin anne ama dedim kocamın koynuna girerken sanamı haber vericem dedim :))) baktı kaldı oğlunuda aradım kavga ettim oda tamam aşkım üzülme sen takma kafana amann benden uzak olsunda başka bişey istemiyorum onu ben hep allahıma havale ediyorum kocası öldükten sonra iyice bunadı

teşekkürler canım allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.geçmiş olsun canım

ayy bana bakarmısın canım
21/02/1981 -24 aralık son adet -25 gün falan canım

ayy ne güzell şimdiden iyi eğlenceler cnmm :))

günaydınn cnmmm :)) ayy süpper olurdaa benişm hiç düzenli diil kii (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…